אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני כל הזמן מאבד חפצים בבית כמו מפתחות ואת השלט וחשבתי לנסות לעשות זמזם שאותו אני יצמיד לחפצים שונים ושישלט ע"י שלט (שאותו אני מקווה שאני לא יאבד), האם זה אפשרי?, האם זה קשה?, האם זה יקר?, האם זה יצא גדול?, כל מידע בנושא יעזור. בעיקרון אני יודע להלחים ויש לי טיפה נסיון בתחום אבל לא יותר מדי. תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש איזה פתרון יצירתי זול להכניס 2 מערכות מחשב למארז אחד? או מארז אחד למערכת אחת כמה שיותר קטן? לא חח וקופסת נעליים זה לא פתרון חח אומנם יש לזה יכולת מטורפת לקרר ( 13 מעלות בחורף בקופסת קרטון) אבל זה לא מתאים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי דימר, כשחזרתי הביתה נזכרתי שהמקום שבו רציתי לשים את הדימר יש גם שקע וגם מתג כיבוי של האור באותו מקום, זה משולב כזה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב ת'שקע... המחשב מחובר אליו, ואין שקעים קרובים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב הישן שלי וראיתי איזה מדריך למאוורר בפאנל הבעיה אצלי היא שלמטה בפאנל יש מין שתי ריבועים שהם לא ישרים אלא מעוקמים מה שיוצר בעיה לחתוך עיגול ולהכניס מאוורר חשבתי לחתוך את שני הריבועים האלא ולשים משהו מאחוריהם ועם בונדו לישר את זה הבעיה שאני לא יודע מה ראיתי פה מישהו ששם רוהצל אבל אני לא יודע אם אני יצליח להשיג ופרספקס אני מפחד שזה דק מידי מישהו ידוע איפה אפשר להשיג רוהצל באיזור השרון-מרכז? או אולי הצעות לחומר אחר שאפשר לשים?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי EEE PC ששכב בצד לא מעט זמן. ללא ספק הסוללה נפרקה. מסתבר שהשנאי נדפק (הוא לא מוציא מתח בכלל) ולכן אין טעינה והמחשב לא נדלק. ניסיתי לטעון אותו עם שנאי אחר שיש לי שמוציא 8V (במקום ה9.5 שהמחשב צריך), אומנם מדובר בסטייה - אך המחשב לא מזהה אותו גם. (לא נדלק ולא נטען) לדעתכם המתח נמוך מידי, או שמדובר במעגל על הלוח של המחשב (פתחתי אותו, החיבור לשנאי יציב, יש רציפות למייצבי המתח וכו') אשמח לשמוע דעות נוספות
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
:-\ :-\ :-X שאלה דפוקה אבל חשובה איפה נמא הusb של המארז הנל חוץ מאחור אני לא מצליח למצוא את הusb שלו הוא בצד בתוך המארז איפה? לעונים תודה מראש http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/sws/sws.htm#logoInfo
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מלא זמן, איפה אפשר להשיג כזה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתר HWzone מחפש כתבים לכתיבת מדריכים וזוהי ההזדמנות שלך להצטרף לצוות אתר המחשבים הגדול ביותר בישראל! אם הינך בעל: - כישורי כתיבה טובים ומעלה. - ידע בחומרת מחשבים ו\או אלקטרוניקה. - ידע במודינג או בכל תחום אחר, הקשור במחשבים, עליו הינך מעוניין לכתוב. - מצלמה דיגיטלית (יתרון). ומעוניין להצטרף לצוות האתר שלח אימייל ל: guides@hwzone.co.il בצירוף התחום עליו הינך מעוניין לכתוב מדריך. ניתן גם לשלוח הצעות למדריכים אשר הינך מעוניין לראות (אנא לא לשלוח בקשות בסגנון איך להתקין חלונות וכדומה). למען הסר ספק, התפקיד בהתנדבות וללא תשלום (נכון לעכשיו).
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בניתי מעגל IR לפי המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg635087#msg635087 בפעם החמישית אולי.. רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק עם המעגל בנוי טוב עשיתי אותו במדויק כמו שבמדריך (שאגב מבלבל מאוד האיור שם)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מלחם בקרוב והייתי שמח אם תציעו לי פה כמה דגמים נבחרים במירים שונים אני לא ישקיע עכשיו 800 או 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע 300-400 מקסימום 500 אני צריך משהו בסיסי לחוטים קטנים ואין לי בעיה גם לקנות באיבי אני ישמח אם גם תגידו לי איזה עוד חלקים צריך לקנות (בדיל משכות וכדומה) ותביאו לי קישורים לאיבי (לא חובה כמובן שם יספיק) תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מארז חדש של קופיוקייס ובדלת של המארז יש חור של מאוור גשפתחתי ראיתי שיש גם קוסנס אוויר מפקסטיק אבל מה הקונס אוויר בכלל לא מעל המעבדככה שאין טעם בחור איך אני יכין קונס אוויר זויתי שיגיע מחור אל מעל המעבד. עריכה: זה כונס אוויר ולא קונס אוויר. הוא לא נותן קנס אלא מכניס אוויר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במתאם יש רק 4 חוטים בחיבור SATA יש 5 חוטים מה עם החוט הכתום? הוא מיותר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הדרמל חדש ונחמד וחשבתי מה אני יכול לעשות... רק בישביל הנסיון. אז היה לי מאוורר מעפן 80 מ"מ של ספק ישן מתקופת פנטיום 2 אז חשבתי למה לא לשפר אותו אז אמרתי איך אפשר לשפר אותו... אחרי הכל כל המאווררים אותו הדבר חוץ מהמאווררים של Arctic cooling שאין להם שילדה מסביב ללהבים ושמתי לב שהם מאוד שקטים לעומת מאווררים אחרים... אז אמרתי למה לא תפסתי את הדרמל החדש ויש התחלתי לעבוד חתכתי את כל המיסגרת אבל טיפה מהר מידי אז הפלסטיק נמס... אבל לא נורא ומיד אחרי זה להרכיב את המאוורר במחשב של המישפחה (שהיה מאוד רועש דרך אגב) הלחמה שתי שניות והתוצאות מדהימות... שקט מוחלט השיפור מדהים והאוויר זורם בלי הפסקה אני אומר לכם אם יש לכם מאוורר מיותר תנסו ולא תיצטערו ותמונה אחת (ל…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום,ומאוד מתעניין במודינג. מקווה להעלות בקרוב מאמרים מתורגמים מאתרים אחרים של מודים מעניינים לדעתי , וכן להיות לעזר כאן למודרים מתחילים כמוני. טוב- עכשיו אגש לעניין... תמיד התעניינתי במערכות קירור מים. היום בבוקר קיבלתי לידיי מערכת קירור מים מתוצרת SWIFTECH - הגיע במשלוח מדודי שגר בדאלאס. מתנת יומולדת (קצת מאוחרת,אבל עדיין... ;D) - הוא התקשר לשאול מה אני רוצה... הערכה שקיבלתי היא ערכת H20 APEX ULTRA . להלן תמונה שלה מהאתר של SWIFTECH - (אין לי מצלמה עוד,לצערי-זה בטיפול) בנוסף, בחבילה היה קירור מים לשני זיכרונות 1GB שיש לי וקירור לכרטיס מסך ATI RADEON YUAN 9600 256MB . התכנון שלי הוא להרכיב את המערכת בתוך מארז שאני אבצע עליו מודינג …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן להחליף מקלדת רגילה ל-BACKLIT בכל נייד? אם לא, האם ניתן ספציפית ב Acer Timeline 5810T ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לדעת איך לפרק את השני לדים שנמצאים בקדמת המארז(ואולי גם את השניים מאחור) כי הם מאירים לי את החדר ובגדול מעצבנים אותי, מה שגורם לי לשים חולצה שחורה על קדמת המארז ובכך אני פוגם בזרימת האוויר. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך ממיר מתח לרכב, כדי לחבר מטען למחשב נייד. ראיתי את שני אלה: http://direct-israline.com/%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%A6%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8-w300-%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A2.html http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=502&salenum=#topnews מה ההבדלים בניהם? האם עדיך לקחת את ה-300W?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה קונים את הראש הזה עם הציפוי יהלום כמו מהמבצע של הום סנטר??? אם אתם שואלים אז עוד לא נהרס לי אני רוצה לדעת לידע כללי...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכם... ראשית אני חייב לציין שהידע שלי באלקטרוניקה נמוך אז אני מתנצל מראש אם השאלות קצת מפגרות.. בהמשך לתרד הקודם קניתי בסוף את הלדים 1W 8mm 140° StrawHat White LED LIGHT 240Kmcd@300mA ועכשיו אני רוצה לקנות נגדים מתאימים ל 9V, 5V ו 12V לפי האתר של חישוב הנגדים ראיתי שאני צריך נגד של 33 אוהם 2 ווט כדי שיפול על הלד 3.5 וולט כאשר אני מחבר את הנגד והלד ל 12 וולט ל 9 וולט אני צריך נגד של 22 אוהם גם 2 וואט (כדי לעשות פנס) ול 5 וולט אני צריך נגד של 5.6 אוהם כנ"ל 2 וואט (כדי לעשות פנס USB למקלדת) 1) האם זה הגיוני שצריך נגד כל כך חלש? אם לא אז איזה נגד אני באמת צריך? כי אם הייתי מחבר לד של 20 מיליאמפר הייתי צריך נגד של 470 אוהם רבע וואט 2) האם קיימים נגדים של 2, 3, 4 אוהם? 3)…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נורת USB LED עם צוור גמיש כזה. ואני רוצה לחבר אותה לא למחשב אלה לזוג סוללות AA. איך אני יכול לבנות מכשיר מתאים בפשטות או שעדיף כבר לרכוש מוכן תמורת 5 דולר?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אנשים אתם פשוט לא תאמינו אבל היום ישבתי בבית ראיתי אקזיט ותוך כדי עולה לי רעיון להסליב את החוטים של הספק....אבל עם מה??...עם שק פשוט של תפוזים שקונים בחנות!! כן כן!!יש את השקים האלה האדומים אז יש להם רשת כזאת שמאוד מאוד דומה לרשת של הסליבים אז פשוט מה שעשיתי זה ככה ...לוקחים שק תפוזים מומלץ של החברה הזאת שחכתי איך קוראים לה שיש לה את השקים האדומים האלה הקיצר לוקחים חתיכה לפי האורך ומודדים גוזרים ופה מגיעים לחלק המעניין....מה??איזה חלק???...החלק שבו אתם מגלים שגזרתם את השק אבל יש בו כאלה פרימות של חוטים וזה ממש אבל ממש לא אסטתי ונותן מראה מגעיל....אז מה עושים??פשוט לוקחים מצית עוברים רק לאורך כל ה"סליב" שגזרתם מהשק אחרי זה עוטפים את הכבל של הספק ושמים בהתחלה ובסוף אי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או במילים האחרות, מה הזרם המקסימלי שיכול לעבור בטרנזיסטור (מהקולט לפולט) בלי לשרוף אותו ? ואיזה מתח נוצר בין נקודות אלו ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-