עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

יש לי שאלה בקשר ל Bluetooth ? האם יכולים לבנות בלוטוס בתוך המחשב ולא מחוץ למחשב נגיד לא מין ה-usb ואם כן אז אתם יכולים להוסף לפה מדריך אם יד למשהו כי חיפשתי ולא מצאתי תודה..!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום קנינו מנורת פלורסנט לחדר האמבטיה. המנורה עשוייה ממתכת, וכוללת קונקטור שמצפה לקבל 3 חיבורים: פלוס, מינוס, והארקה: הבעיה היא שאחרי שפורקה המנורה הישנה מהקיר, יש שם רק שני חוטים: פלוס ומינוס, בלי הארקה. (ממה שהבנתי, בבתים שנבנו בכמה שנים האחרונות יש כבר 3 חוטים גם עבור מנורות, וכך יש הארקה. אצלנו אין.. רק פלוס ומינוס) מה עושים? מדובר על גוף תאורה שעשוי מתכת.. כמו כן המנורה היא לא מנורת תקרה אלא מנורת קיר, מה שאומר שבהחלט ייתכן שבן אדם יכול להרים יד ולגעת בה בטעות.. תודה רבה

4. שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  5. Started by ParanoidLoneWolf,

*נערך לעברית לנוחיות הקריאה השוטפת של חברי הפורום שלום, מאז שקניתי את המסך שלי רציתי לצבוע אותו, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן. אני אשמח למידע בקשר לאיך אני צובע אותו, עם מה אני צובע אותו וכן-הלאה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז ככה, הכנתי 2 גופי תאורה לפי המדריך באתר, באחד כחול והשני אדום. השקעתי טיפה יותר וחיברתי כל אחד מהגופים למתג, ועכשיו המארז יכול ליהיות בצבעים אדום, כחול, ושילוב של שניהם (מין סגול אקסטזי כזה ). תמונות:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לפני שבועיים קיבלתי פאנל חדש שהזמנתי ל nokia 3600 slide שלי. הרכבתי אותו (זה פאנל מלא שהרכבתו כרוכה בפירוק הטלפון כולו) ומאז אחד ממקשי הווליום לא עובד. המקש שלא עובד הוא הגברת הווליום. העוצמה בזמן שיחה מאוד נמוכה אם אני לא מגביר אותה, כך שאני מאוד צריך את המקש הזה. היום פירקתי אותו עוד פעם כדי לבדוק במה הבעיה. כפי שרואים בתמונה, הכפתור השמאלי בעל חלק מתכתי מעליו, כשהכפתורים החיצוניים (מפלסטיק) לוחצים עליו הוא בתורו עושה קצר לכפתור שמתחתיו וכך הכפתור עובד. אבל בכפתור הימני אין את הדבר הזה ממתכת, כנראה שלפני שבועיים הוא נפל לי. האם קיימים חלקים קטנים כאלו בחנויות? או שיש פתרון אחר לעניין? זה לא סביר להחליף את כל הטלפון בגלל כפתור קטן... אודה מאוד לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני להכין מגבר לאוזניות ואני צריך מעגל שרשום בו את כל החלקים שאני צריך במדויק ואני צריך שאת כל החלקים ההאלו יהיה בארץ (מצאתי כמה מעגלים אבל בכולם היו חלקים שאי אפשר למצור בארץ). אשמח לשמוע ממכם דעות והמלצות. שקד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Yuvky,

שלום ,קוראים לי יובל ובזמן האחרון נהנתי מכל הת'רדים שקראתי פה אז החלטתי לנסות פרויקט קטן בעצמי. לפני כן,יש לי כמה דברים שאני צריך את עצתכם לגבם: 1. אני חדש בהלחמה, הבדיל הוא בעצם מה שיוצר קשר חשמלי בין החומרים המולחמים נכון? כאשר אני רוצה להלחים אני מצמיד את החוטים ונוגע למספר שניות עד שיוצא עשן? זה יכול להנתק או שיש דרך לחזק את ההלחמה? 2. יש כזה דבר הלחמה של מתכת? נגיד אני רוצה לחבר חתיכת מתכת של חריץ PCI לכלוב של הHD,זה אפשרי?(כדי לתלות מעליו מאוורר) 3. מה הכוונה בכבל "עגול"? רק הצורה או שהכבל עצמו שונה בתכונותיו מכבל IDE/SATA רגיל? 4.מן הסתם כדי לעשות שינויים משמעותיים במארז יש לנתק רכיבים קודם. יש דברים שאני לא יודע תמיד להחזיר כמו הפאנל הקדמי(לאן בלוח אם לחבר א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Mike-,

http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by 888,

מאיפה משיגים את כל הדברים האלו למודינג? יש למשהו לינק? בשביל לחתוך כל מיני דברים מה צריך?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אני צריך סטנד לכלי עבודה (מקדחה\דארמל וכו'), כדי לקדוח בדיוק, עדיף שתהיה לו ידית תפעול נוחה (שמעלה ומורידה את כלי..) וכמה אמור לעלות לי התענוג?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  13. שלום אם יש לי קופסאת פלסטיק, ואני רוצה לשים בתוכה מיקרו-בקר או לוח מודפס אחר, ונניח שלקופסא אין הברגות, וגם למעגל המודפס אין הברגות, מה מומלץ בשביל "להחזיק" את המעגל במקום שלא יזוז בפנים? נושא אחר שמתקשר לכך: היום קיבלתי סוףסוף את שני ה-Meduino Nano שהזמנתי! סוףסוף איזה ייבוש היה לחכות.. בכל אופן הם הגיעו על מין חומר כזה שהוא לא קל-קר, אבל מזכיר אותו (חומר מוכר שאני לא יודע את שמו) השאלה שלי, האם מתאים להשאיר מעגל מודפס על החומר הזה, גם כשהמעגל פועל ומקבל מתח? למה אני שואל, בגלל שאולי החומר הזה מייצר חשמל סטטי ולכן זה לא מתאים? קל-קר מייצר חשמל סטטי, השאלה אם גם הנוכחי..

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by Emms12,

אוקי אז ככה קניתי מארז וחיברתי לו 3 קטודות ועוד 2 בדרך ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את כולם לאינוורטור אחד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by fungid,

שלום לכולם אחרי בניית IR receiver ניסתי לבנות את ה Lirc Simple IR Transmitter לימדתי את ה Winlirc את השלט של HOT אך כשאני מנסה לשדר אין שום תגובה מצד הממיר. האם למישהו יש ניסיון בבניית המעגל Simple transmitter תודה וחג שמח [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by mzlbat,

היי בקיצור אני מחליף את המודם שלי בראווטר , ורוצה להרחיק אותו קצת מהפרצוף שלי , כי מבחינה נפשית לא נוח לי שמשהו שמשדר קרינה וגלי רדיו יהיה קרוב אליי , אז אני חשבתי לשים אותו בסלון ולחבר כבל רשת מהראווטר למחשב שלי , השאלה היא איזה כבל רשת אני צריך וכמה חוטים יש בזה , והאם אפשר המלצה על כבל רשת שיהיה בו עוד שני חוטים ,כי אני מתכוון לעשות אצלי בחדר מתג ON - OFF שאם אצטרך לנתק ולחבר אותו מחדש לא יצטרך לקום וללכת לסלון ... בכללי הראווטר פוגע בגוף לטווח הארוך ? או אין לי ממה לפחד ?

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by lesForce,

שלום לכולם! צבעתי את פנים המארז שלי בפריי שחור מאט של חברת בונדו. כזה : עכשיו לא שמתי פריימר ולא שייפתי , כי גם ככה פנים המארז חלק ואין עליו שריטות אז צבעתי ישר . צבעתי איזה 3-4 שכבות וכמובן ייבשתי . עכשיו על כל נגיעה קטנה עם מברג \ ציפורן הצבע מתקלף. מה צריך לעשות? חשבתי שלקה אולי תפטור את הבעיה אבל אבא שלי טוען שזה לא יעזור. מה הפתרון? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by thedag,

אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by orenc17,

שלום חברס עקב בעיה מעצמבנת שיש לי עם ה RIO NITRUS שלי החלטתי שאני צריך עוד מקור כוח חוץ מהסוללה הפנימית ועכשיו לשאלה איך אני לוקח 4 סוללות מחבר אותן בטור ודואג שהם יוציאו 5.4V ב 2 אמפר(זרם ישר) תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by blackman10,

אני עומד לעשות דלת שלמה מפרספקס למארז שלי. כגע, על דלת המארז הנוכחית עשיתי מקום למאוורר 120MM ואני רוצה לעשות את זה גם בדלת הפרספקס. אבל אין לי דרמל לחתוך איתו את העיגול בפרספקס, יש לי רק ג'קסו. זה יתאים? ד"א: אבא שלי יעשה את העיגול, הוא מיומן בזה (אני אפילו אף פעם לא ראיתי ג'קסו).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. יש הרבה סימנים של טביעות אצבע אבל לא נורא..... נראה לי שזה יותר מתאים לאודיו וקולנוע..... http://planet.nana.co.il/tembel2003/dts.jpg איתן

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. אז ככה מה צריך:מאוורר רגיל,לדים(יחוברו לכוח או ל f panel )דרמל או כל כלי קדיחה אחר.קודחים חורים במאוורר שמים את הלדים מדביקים אותם בדבק או במה שעולה בראש מפעילים וזהו. הערות:אני לא נישיתי את זה כך שה כנארה זאת אולי תיהיה אכזבה,מומלץ לבעלי לדים חזקים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by infer73,

טוב ככה, היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שלי אז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימה של המחשב לפאנל הקדמי אז ככה, פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאה של החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דבר עכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובד כשאני מחבר רמקולים עדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגע אבל אני אנסה יותר מאוחר בכל מקרה, כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובד בלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמור אבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבוד ומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובר איזה סיבה יכולה להיות לזה? הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטים אבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיב הזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום... אני הייתי רוצה לצבוע את המאווררים שלי... כולם 80 מ"מ ... השאלה שלי היא איך אני מוציא את הפרופלור/מדחף.... מהמאוורר עצמו??..... בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.