עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by House M.D.,

עד עכשיו היה לי נגן sansa clip ויש לו חיבור USB מסוג mini-b . היה לי בשבילו מטען לחשמל שהיה לו קונקטור מאותו סוג.כיוון שקניתי iPod touch (והסנסה עדיין נשאר אצלי) החלטתי לבנות מהמטען הזה מטען אוניברסלי , פשוט לשנות את החיבור זכר mini-b שיש על המטען לחיבור נקבה של USB רגיל. ולתוך החיבור נקבה יהיה אפשר להכניס כבל למחשב של אותו נגן. בקיצור שיניתי את הקונקטור , פשוט מצאתי איזה חוט של ה +5v ואיזה חוט זה ה - . הלחמתי את הקונקטור USB רגיל. לתוך הקונקטור הכנסתי את הכבל של ה sansa וחיברתי לסנסה עצמה. עובד יופי , טוען כרגיל אבל כאשר הכנסתי אליו את הכבל של האייפוד וחיברתי את האייפוד , כלום לא קרה .האייפוד לא הגיב כאילו שלא חיברתי כלום... לקחתי מחבר שלי נגן cowon d2 וחיברתי אותו עם הכ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by GreenHorse,

שלום, אני רוצה לדעת איך אני אוכל לגרום לLED לעשות אפקט של Fade in בהדלקה ואפקט של fade out בכיבוי. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Big_White,

יש ברשותי כרטיס מסך PCI-E GE 6600 התנפחו לו 4 קבלים. אני לא יכול להשיג קבלים בקיו כאלה אני יכול להשיג קבלים רגילים (אלה שעטופים בסוג של ניילון. לא יודע מה ההבדל בניהם) אם אני לא ימצא קבלים בדיוק כאלה איזה קבלים אחרים אפשר לשים? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. כמובן שזה אמור להיות פרופורציונלי, כלומר מידות זה הכרחי... (אחרת הייתי משתמש ב-power point ) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה, הגה שקניתי לפני אזה 6 שנים והוא מתאים לפלייסטיישן, אל ההגה מתחברים התיבת הילוכים+הנדברקס וגם הדוושות, ומההגה יוצא חיבור ל PS. עכשיו, אני יכול לחבר את ההמברקס לההגה ואת ההגה למחשב עם מתאם של PS, וזה פועל, אבל אני כבר לא משתמש בהגה הזה, אלא בהגה אחר, וזה מסורבל כל העסק שההגה מחובר סתם וזה תופס הרבה מקום. אם זה אפשרי אני אודה לכם, כמובן שאני מצרף תמונות, תודה!! זה החיבור של ההמברקס שאמור להתחבר להגה, אותו אני רוצה להפוך מתאים למחשב: זה החיבור שלו למעגל, אל המעגל מתחבר ה AXIS עצמו. שוב תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Kuchi,

היי אני צריך נגדים ללדים איזה נגד אני צריך? (אשמח גם לתמונה ברורה שלו) ואם אפשר מה השם של הנגד או מאיפה אני יכול להזמין באינטרנט אני צריך כמות מסויימת ...

• 37 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. אני בטוח שקיים כזה רכיב אבל אני לא יודע איך קוראים לו וויקפדיה לא בדיוק עזר לי. אני צריך ריליי שכשיעבור בו זרם הוא יפתח מפסק שהיה סגור קודם וכשלא יעבור בו זרם המפסק יסגר חזרה.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by monya2007,

אני רוצה להכין פוטנציומטר/rehobus לקתודות ומאוררים אבל אני לא ממש יודע איך איזה חלקים אני צריך? קראתי קצת בנושא אבל זה התחיל לבלבל אותי על איזה pot מדובר בפונציומטרים ולמה הוא משמש/איזה אני צריך למאורר/קתודה אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by mzlbat,

היי רציתי לדעת אם יש למישהו קובץ קול מסוים שישבש הקלטות ? ( הכוונה היא שעושים PLAY לקובץ הזה וזה יפגע רק במקרפונים אבל האוזן האנושית לא תשמע אותו )

• 12 תגובות
    • 10.7k צפיות
  10. Started by RnG,

אנחנו באתר מעונינים לעשות כתבה על פרויקט מודינג, ולשם כך אנחנו זקוקים לפרויקט מודינג מרשים. אם אתם בעל פרויקט מודינג שכזה ומעונינים לפרסם אותו בעמוד הראשי, או אפילו לכתוב עליו (תמורת תשלום) אני אשמח לקבל מכם הודעה או אימייל ל-ronen@hwzone.co.il. נא לפנות רק עם פרויקטים גמורים. תודה

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by ggg456,

שלום, קיבלתי את המסך הנ"ל, ואני מעוניין לדעת אם קיים בקר מתאים שניתן לחבר בעזרתו את המסך למחשב. אם זה עוזר יש לי גם את הדאטא-שיט שלו מצורף הוא נראה כך, רק בנוסף יש לי גם את הדריבר של התאורה האחורית בצד, שלא מופיע בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, משעמם לי ובא לי להיות CHEAP במיוחד. מה הייתם ממליצים לי לעשות עם מאוורר 80מ"מ ישן ומרעיש למדי שיש בו לדים כחולים, כדי להשתמש בו רק לתאורה (כמובן שהמאוורר לא יסתובב)? להוציא את הלדים/הלהבים של המאוורר או משהו בסגנון? שלפו רעיונות ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mzlbat,

היי אני אוהב לשחק בחושך אבל תמיד מתקשה לראות את האותיות של המקלדת , וחשבתי להחליף את הנורה הצהובה בלד פנס ולעשות לו הגבהה ( אני חושב לסדר את זה כמו באנטנה של הרדיו -לא טלסקופית אלה לשים מאחורי המקלדת וכשאני ישתמש יעשה לזה סיבוב שיהיה כלפי מעלה ) השאלה היא אם המתח יחזיק לד פנס ? אם עשו את זה אפשר לינק -מדריך

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי אנשים אני בשלבים של להתארגן על מחשב חדש, יש מצב שגם אבנה לו מארז ביום מן הימים, אבל פרה פרה. קודם כל מאוד חשוב לי שכל החלקים הפנימיים של המחשב יהיו בצבע שחור. לבינתיים הזמנתי: Thermalright True 120 Black EVGA P55 SLi Corsair Dominator 4GB Corsair 400CX PSU XFX HD4650 - מגיע עם שני DVI שחשוב לי עכשיו חוץ מהבאג של הצבע אני גם רוצה שקט. ולכן אני רוצה להחליף את המאוורר של הכרטיס מסך לפתרון שקט. אבל הפתרון הזה חייב להיות שחור כמובן. ואני לא מוצא קירור פאסיבי בצבע שחור בשום מקום. כבר יש לי Accelero S2 ישן וחשבתי אולי ניתן לצבוע אותו. אבל כיצד? הרי צביעה בספריי צבע תבודד את יכולות הקירור שלו. צביעה באנודייז עד כמה שאני יודע תופסת רק לאלומיניום ובקירור הזה יש גם…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kuchi,

היי למישהו יש מדריך טוב ומובן עם תמונות איך לחבר לד (אבל רק לד אחד) בלי שום מעגל ועניינים לכבל קום או USB ושיהיה אפשר לכבות ולהדליק דרך המחשב ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by דנדן,

אני מחבר את המסך הזה ליציאת LPT בלוח אם, WIN 7 ויש לי בעיה. בחלק מהזמן או שכל המסך מציג משבצות (בחצי מהמסך אפשר להבין שיש נתונים שם, כנראה צריך להוריד את הCONTRAST, בחצי השני אין נתונים בכלל) או שחצי מהמסך מציג משבצות ונתונים... האם מישהו הצליח להפעיל מסך בסגנון הזה בWIN 7, או שיכול להיות שיש לי בעיה? אני מנסה להפעיל את המסך עם LCD SMARTIE, אבל לא מצליח להסתדר ניסיתי גם עם Crystalfontz ואותו דבר קרה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חשבתי לנסות לבנות משהו כזה מישהו ניסה פעם? אני יודע שאפשר לקנות בכמה עשרות שקלים אבל מה כיף בזה...(?)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by daviditzhaky,

אני רוצה לעשות מודינג למקלדת ולעכבר (תאורה בעיקר) ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אני לא יודע לחבר כבלים וכל הדברים האלה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לחבר את נורת החיווי של הHDD למנורות של המקלדת? חשבתי לעצמי הרי יש 3 נורות במקלדת אחד זה ה NUM תמיד דלוקה אחת זה הCAPS שלפעמים דלוקה ואחת זה ה SCROLL שבחיים היא לא דלוקה איך אני יכול לחבר את נורת הHDD שמארז לנורה של ה SCROLL? זה יהיה מגניב שבמקום להסתכל על המארז כדי לראות אם המחשב חושב המקלדת תהבהב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by EpoXi,

כבר הרבה זמן יש רעיון לבנות HTPC לבד. לקחתי את הרעיון והתחלתי ליישם אותו בעזרת MERCURY (רובכם לא תכירו אותו אני מניח, אבל זהו "משחק" מאירופה - תבינו בהמשך מהתמונות) בניתי את השלדה כבר והרכבתי עליה את הפאנל הקדמי והתחתון הינה כמה תמונות. פה זה 4 תמונות של המארז עם הפאנלים כשהוא ריק (אל דאגה הכל יצבע בסוף =]) פה ישנן 4 תמונות עם המיקום של הלוח אם CD-ROM והארדיסק (לא שלם ב 100% כמו שאתם רואים) מאחורי הCD ROM יבוא הספק - או צמוד לריצפה או לתקרה עוד לא החלטתי. מצטער על האיכות הגרוע זה מהפלאפון אין לי כרגע דיגיטלית. מה אתם אומרים? תגובות =] דניאל.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Anonymics,

הצלחתי להכניס אישכהו מחשב לתוך די וי די קטן..הספק בחוץ כל השאר בפנים.. הצלחתי הכל כבר הדלקתי אותו ואז המאוורר נגע במכסה אז הורדתי קצת את הלוח אם עם משו ופתאום המחשב שבק חיים.. רואים שמגיע זרם ללוח אם כי ההאורות של המקלדת והעכבר דולקים.. מה עשיתי?למה הוא לא עובד עכשיו?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by monya2007,

חשבתי לעשות משהו כזה, להחליף את הכפתור הרגיל של הPOWER במשהו כזה... http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=popup_image_scroll&products_id=1825&image_scroll_id=0 השאלה שלי היא... איך אני עושה את זה חחח ? יש שם power, acc, ground :iamstupid: אני יודע של power switch יש רק שני חוטים 0.0 תודה מראש

• 41 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by Anonymics,

אני רוצה להכין מתאם מהממיר שלי למסך מחשב שלי.. הכניסה היחידה שלו זו הכניסה הרגילה שיש בכל מחשב אם אני לא טועה VGA יש לי חיבור vga עם פינים חשופים שהוצאתי מכרטיס מסך ועכשיו הבעיה היא רק לדעת איזה חוטים לחבר מהיחבור הזה לכבל של הממיר.. אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח..תודהה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  25. Started by Anonymics,

שלום.. בניתי לי פרויקט וחשבתי להשוויץ פה קצת אז מה זה בעצם?מנעול שמה שהוא עושה זה מוציא בוכנה שמחזיקה את הדלת כך שאי אפשר לפתוח אותה..המנעול נשלט מבפנים ע"י לחצנים ומבחוף ע"י חיבור usb המנעול הזה מורכב מהרכיבים הבאים..(פשוט מאוד בלי מעגלים מיותרים או אלקטרוניקה מסובכת): דלת בוכנה שפועלת ע"י מנוע חשמלי שנאי לבוכנה שלט של מיטה (הבוכנה הייתה של מיטה שעולה ויורדת ע"י שלט) 2 חיבורי usb כבל usb והרבה הרבה דבק חם.. תמונות: אוקיי זאת הבוכנה שמתחתיה ניתן לראות את השאני שאליו מחובר השלט והמנוע של הבוכנה פה ניתן לראות את הבוכנה סוגרת את הדלת(הכתום זה רק כדי שלא יהיה רווח בין הציר של הבוכנה לדלת) פה ניתן לראות את הציר שהדלת פתוחה כאן ניתן לראות את מה שהיה פעם של…

• 26 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.