אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
לצערי רק לא מזמן יש לי את הכסף לחשוב על זה אז אם תוכלו בבקשה להמליץ על ערכת כלים או כלים בנפרד לעבודה עם מחשב, כגון: מלחם, מברגים למיניהם, משחות טרמיות, ערכות ניקוי למחשב, ושאר דברים שאתם משתמשים בהם בשביל לטפל במחשב שלכם. כמו כן אתר מהימן שממנו אפשר לקנות תודה מראש, נתן
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר לחיבור אחד של פאן באס כמה מאווררים (ולשלוט על כמה עם פוצימטר אחד)? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו של AIWA. חבל לי עליהם ואני רוצה לבנות מגבר, משהו בסיסי מצידי עם כניסת PL אחת, כפתור POWER ו-VOLUME. כמובן אם זה יצא זול. איך מתחילים? מה צריך?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי כשנה לפחות שבה החלטתי שאתחיל את הHTPC, וניסיתי להבין איך אצליח לדחוף את כל הרכיבים לתוך מארז כל כך קטן, התקדמתי וסוף סוף הפרוייקט לקראת סיום. מפרט המערכת: Intel® Pentium® Processor E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) Gigabyte GA-73PVM-S2H OCZ DDR800 1GIGA *2 SAMSUNG F1 1TB IBM 180WATT נקווה שלא ישרף כמו כן, יש שלט ומקלדת משולבת TOUCH-PAD (בסגנון של מה שאני מוכר) שעובדים בתדר 2.4GHZ, וכמובן RF. (כשהפרוייקט יסתיים אצלם הכל ביחד, גם אותם) (מצטער מראש על איכות התמונות) המארז לפני תחילת העבודה המארז והחלקים המקוריים שהיו אמורים להכנס לבפנים התוכן המקורי של המארז הניסיון לתכנון המערכת כולל כונן DVD שלא הייתי בטוח מה הצורך בו, אבל חשבתי שיהיה אפשרי …
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מודינג בישראל? בהחלט כן! גלריית המודינג של HWzone קיימת כבר מספר שנים, ונועדה לאפשר לקהילת המדגמים והמשפצרים (Modders), להראות את עבודותיהם בפני כל מבקרי האתר. במהלך כל שנות קיומה היא צברה פרוייקטים רבים, שלכם, ותרמה רבות להתפתחות קהילת המודינג בארץ - כולל תחרויות מודינג רבות, אחת מהן בהנהגת HWzone. בגלריית המודינג שלנו ישנם מאות פרוייקטים גמורים של מודינג כחול לבן מקורי, ולקהילה בארץ בהחלט יש במה להתגאות! כל גולשי האתר מוזמנים לבקר, להגיב ולדרג את הפרוייקטים השונים. הגישה היא באמצעות חשבון המשתמש שלכם בפורומים שלנו, כך שאין צורך להירשם ו/או להיכנס פעמיים ! גלרית המודינג צרוף פרוייקט חדש
-
- 0 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס ATI x300SE, PCI-E. יצרן לא ידוע. יש על הכרטיס 2 קבלים שכתוב עליהם: FZ59 1500 6.3V ( הם כסופים, מהסוג החדש של הקבלים, ויש עליהם תבליט של האות K) הקבלים התפוצצו. איפה אני יכול להשיג קבלים כאלה כדי להחליף? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אני תקוע עם מצבר ריק ואין תקציב לחדש. יש לי ספק שהפכתי אותו לספק ניסויים ורציתי לשאול עם הוא יכול להטעין מצבר רכב לפחות פעם אחת(זה ברור שהוא לא יחזיק הרבה פעמים). הרי שספק מחשב מספק כתריסר אמפר(12 וולט) והמצבר רכב כ70 וולט אני חושב. עריכה: שכחתי להגיד לכם שפעם הטענתי עם ספק 12V של טלפון ואחריי כממעט יום שלםםם היה סבבה פשוט אני מפחד שהספק יתנתק באמצא ואפילו ישרףף
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מסך גרפי+נגיע, עכשיו כמה שהבנתי אני צריך Controller שמחבר בין השניים עכשיו יש Controller כזה שהוא בשביל מיקרו בקר ולא מחשב? אני רוצה לעשות נגיד שהבקר ירשום ל-LCD את מה שהחיישנים קולטים וכדומה... אז משהו מכיר מסך כזה שתומך במיקו בקר(הגודל שאני מחפש זה בין חריץ ל2 חריצים של כונן CD)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מדריך איכותי להלחמה. והייתי רוצה להתייעץ איתכם, מה הייתם רוצים למצא בו. תכתבו ממש כל מה שאתם רוצים. ענבר.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ראיתי פעם באינטרנט מדריך של איך לעשות הסבה לפנס וו צבאי ובמקום המנורה לשים לדים , אני לא מצליח למצוא את זה , אשמח לקישור אם מישהו יודע על מה מדובר . תודה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל... הממ קצת בלבולי מוח לפני התחלה. קיבלתי את המחשב מחבר בגלל שהמחשב הזה עשה מסכים כחולים וגם חבר קנה חדש קיבלתי אותו עם מארז די פשוט Compucase 6A19 White Midi Tower סה''כ מארז פשוט ושימושי, כלוב נשלף (לצערי) פילטר אוויר קדמי נשלף 2 מקומות למאוררים 120 מילימטר מקדימה ואחורה ועד הדלת עוד מקום ל אחד 92 מילימטר. סה''כ אחלה מארז אני רוצה לקנות עוד אחד כזה רק הפול טאוור במארץ חסר מכסה למפרץ של סידירום ועוד מכסה ל מפרץ של כונן דיסקטים. עריכה: לא רשמתי לצה לצערי שהכלוב ההרדיסקים מתפרק חח כי חשבתי שאני לא יצטרך אותו פירקתי ( כי הוא החזיק רק על בורג אחד ומסילה וזרקתי אותו. המטרות: להחליף את כל המאוררים הקיימים במארז למאוררים HI SPEED עם CFM CFM גבוה ( 100+150) …
-
- 45 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכמה אתרים של חנויות מחשבים מתאם כזה ולא מצאתי, מישהו מכיר חנות (בארץ) שאני יכול לקנות ממנה את המתאם הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך הנ"ל, ואני מעוניין לדעת אם קיים בקר מתאים שניתן לחבר בעזרתו את המסך למחשב. אם זה עוזר יש לי גם את הדאטא-שיט שלו מצורף הוא נראה כך, רק בנוסף יש לי גם את הדריבר של התאורה האחורית בצד, שלא מופיע בתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אומנם זה לא מודינג, אך חשבתי שזה יעניין לא מעט אנשים ולכן החלטתי לפרסם זאת כאן. אז ראשית, מה זה ואייך זה פועל? הפרוייקט הוא בעצם בניית אפשרות להפוך כל משטח למסך מגע. העיקרון הוא שיש לך מצלמה הרואה אך ורק IR ומעבירה את המידע של ציר ה-X וה-Y למחשב בעזרת בלוטוס. המחשב מפענח את המידע ויודע איפה לאיפה להזיז את העכבר\כמה פעמים לחצת וכד'. המצלמה הזו, היא בעצם ה-WIIMote (השלט של קונסולת המשחקים WII) והאותות של ה-IR, מתבצעות בעזרת עט מיוחד, הכולל לחצן ולד IR, כאשר אתה לוחץ על הכפתור (ומחזיק אותו לחוץ) הלד נדלק והמצלמה קולטת אותו. *אינני יודע אם אתם יודעים או לא, אבל אי אפשר לראות אור IR בעין האנושית, אך כמעט כל המצלמות הדיגיטליות כן רואות את האור, לכן כאשר אתם תראו תמונות של…
-
- 25 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
שלוםם נשבר לי החלק שמחבר את המטען לפלאפון.. אז מה שאני צריך לדעת זה עם אני יכול לחבר את הסוללה ישירות למטען או שזה צריך לעבור דרך משו.. תודה@
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום..רציתי לדעת עם אתם מכירם מקום שאני יכול לקנות בו פלסטיק שקוף לפי המידות שליי..ועם כן מה המחירים של זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.crictor.co.il/he/episodes/lifter/ תהנו
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שאתם כבר יודעים, אני לקחתי הפסקה מניהול הפורום באתר, עקב סיבות אישיות (צבא, לימודים ועוד כל מיני על הראש) אני לא מתלהב לעשות זאת, אך אני חייב אני מקווה שאני אצליח לעשות "קאמבק" בעתיד, אני רוצה לציין - שממש לא עזבתי את נושא המודינג, אלא רק לקחתי הפסקה מניהול הפורום, ואני אשתדל להמשיך להיות כמה שיותר פעיל בכל זאת המודרייטור שמחליף אותי הוא גולש וותיק בפורום , רביד אני רוצה לאחל לו בהצלחה, ומקווה שהוא יהנה בניהול הפורום, יקדם ויפתח דברים שטרם נראו כאן. לכן, אל תקשו עליו , השמעו לחוקי הפורום, ונסו לתרום ולהחכים כמה שיותר במהלך השנים בהם הייתי בתפקיד זה - לא נתתי ולו אזהרה אחת רביד, הבמה שלך :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחריי שנמאס לי מרעש רעידות הדיסק קשיח, שנוצר בגלל הרכבה לא נכונה של המארז כנראה, פירקתי את כלוב הHDD מהמארז ונשאר כלוב הCD. בינתיים הHHD שלי תלוי על כבל IDE שמחובר בברגים (רוצים תמונה?מחר בצהריים) והכל מאולתר. אני לא מבסוט מאיך שהHDD מחזיק עכשיו ואני רוצה להכניס אותו לכלוב HDD. כלים, חלקים ותקציב לבנות אחד כזה ממתכת או מפרספקס וכ"ו אין לי. לכן אבקש ממכם שאם יש לכם באיזה מארז ישן או שאם תמצאו מארז ישן אז תוציאו לי אותו ודברו איתי. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני אוכל לגרום לLED לעשות אפקט של Fade in בהדלקה ואפקט של fade out בכיבוי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנחנו באתר מעונינים לעשות כתבה על פרויקט מודינג, ולשם כך אנחנו זקוקים לפרויקט מודינג מרשים. אם אתם בעל פרויקט מודינג שכזה ומעונינים לפרסם אותו בעמוד הראשי, או אפילו לכתוב עליו (תמורת תשלום) אני אשמח לקבל מכם הודעה או אימייל ל-ronen@hwzone.co.il. נא לפנות רק עם פרויקטים גמורים. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה אבל מי שהוא יכול להסביר לי ממש מה אומר הנתון "count per inch" או CPI בעכברים אופטים? ???
-
- 4 תגובות
- 7.7k צפיות
-