עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום חברים הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לחבר צג LCD לחיישנים ברכב , לדוגמא חיישן טמפרטורה , חיישן מהירות וכ'ו או שיש צורך במחשב שינוט את המידע לצג .

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  2. לאחר ההשקה של הבוקס החדשה , והמחיר המשתלם ( 300 דולר? זה לא הרבה כל כך) תהיתי איך אני יחבר אותה למסך שלי. הטלוויזה שיש לי היא מתחת לכל ביקרות! טלוויזת 21 אינצט ת והיא אפילו לא שטוחה. לעומת זאת יש לי מסך lcd 19 מעולה ומאוד חד וחשבתי שאם יש אפשרות לחבר את הקונסולה למסך , אז איכות התמונה תיהיה הרבה יותר טובה. קיצקצס..האם יש אפשרות כזאת? בלי הרבה סיבוכים של חיבור הטלוויזה למחשב והמכשיר לtv....אולי יש מתאם או חיבורים בקונסולה עצמה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  3. נכון יש את הכלים לחריטה בעץ וכדומה סכינים כאלה ניראה לי משהו כזה http://www.nagaroot.com/gallery2/d/572-2/a.jpg אז האם אפשר לחרוט אם זה? כמובן שאני יצטרך לעבור על אותו הדבר מספר פעמים אין לי דרמל ואין לי אפשרות כספית כרגע ליקנות זה מיועד לפרוייקט חד פעמי הפרספקט בא ברוחב מטר וגובה 42 ס''מ ועובי 0.4 או 0.5 מ''מ ועוד שאלה כדאי ליקנות 8 לדים אולטרה לייט ולחבר אותם לבטרייה 9 ואט כול 2 לדים בכול צד וכול לד מחובר ל בטרייה של 9 וואט פרוייקט זה אינו מודינג למחשב אבל זהו מודינג והוא מתאים לפה ואם אפשר לחרוט אם הכלי שאמרתי אז צריך פלוס לעבור עליו אם מקדחה שכמובן היא לא תקדח בתוך הפרספקס אלה תשפשף אותו תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Zimer,

בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. נגיד משהו כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/auto-range-digital-multimeter-9636 עוד לא עשיתי חיפוש מעמיק, השאלה אם בעקרון המכשירים שלהם סבירים ואפשר לסמוך עליהם.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by NeoNate,

שאלה בכותרת זה עכבר דרך אגב...

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  7. אני רציתי לעשות למחשב שלי צביעה מאוד יפה ומושלמת את חשבתי אם אני יכול לעצב את המחשב בפוטושופ בתמנה של 1ל1 להביא את זה לבית דפוס ושיעשו לי מזה מדבקה גדולה שאני ידביק על המחשב ואז תהיה לו מן צביע יפה מה דעתכם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. שלום, יש לי כרגע מערכת מחשב שאני ישן לידה בלילה (ומעוניין להשאיר אותה פועלת מסיבותי האפלות), אני מצליח לישון, אבל היא עדיין די רועשת, על כרטיס המסך אני מצליח להשתלט בעזרת תוכנה, שמורידה את מהירות הסיבוב שלו למינימום ההכרחי, אבל המאוורר של המעבד מחרפן אותי, תהיתי אם באמצעות מודינג ניתן לשים בין מקור המתח למאוורר (לוח האם, למעשה) לבין המאוורר עצמו פוטנציומטר, ולהוציא אותו אל מחוץ למארז, ככה שכשאני ארצה להפעיל את המאורר על המקסימום (=ביום, כשלא איכפת לי מרעש), אני אוכל, וכשאני ארצה קצת שקט, אני אוריד את הפוטנציומטר למינימום האפשרי, ממילא המעבד ב-IDLE. השלב האחרון בפרויקט יהיה לשנות את הגדרות הביוס למאוורר מ-AUTO ל... טוב, לא זוכר איך זה נקרא, אבל זה אומר שהמאוורר מסתובב בפו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום ... יש לי מסך lcd עם בקר שונה מסוג- cm1610 s1lyc803 02.13w p0203148 רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר מסך LCD 1X16 לחיבור הcom ? או כל חיבור אפשרי .. שאפשר לחברו למחשב.. אם כן , ישנו איזה מדריך כל שהוא .. ?! אשמח לקבל עזרה .. תודה , שי !!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ומה הדרך הכי טובה לצבוע מקלדת נורמלית פשוטה...?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. שלום לכולם, לצורך פרוייקט אני צריך ספק עם מתח גבוה, חשבתי לעצמי האם אפשר להשתמש בספק של מחשב ולחבר כמה מחיבורי ה12v בתור ולקבל 24\48 וולט ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by imac,

אני חושב על זה כמעט כל היום... יש לי בבית PStwo (הרזה) זרוק במגירה ואין לו שימוש, כי נדפקה לו העינית ותיקון יעלה כבר כמו מכשיר חדש... תמיד רציתי לעשות פרוייקט מודינג, אבל אף פעם לא יצא לי.. אני חושב שזה אפשרי, מכיוון שראיתי כבר שקיימים מחשבים קטנטנים. השאלה אם התקציב הוא מה שיגביל אותי? מן הסתם אני לא מתכוון להוציא אלפי שקלים על פרוייקט שכזה.. ובכל זאת אני שתעזרו לי לחשב כמה יעלה לי פרוייקט שכזה.. לוח אם mini-itx, מעבד זול, הארד-דיסק כנראה SD או משהו דומה. ובקיצור אשמח לדעת אם לדעתכם יהיה אפשרי לדעתכם להוציא פרוייקט כזה לפועל ובאיזו חומרה עדיף להשתמש. בברכה...

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by exXxTreAm,

קניתי היום אוזניות ב30 ש''ח (sony mdr-cd280) הגעתי הבייתה חיברתי אותם ולמזלי הרע שמעתי רק באוזנייה אחת, השאלה היא האם ניתן להחליף את הרמקול באוזנייה השנייה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זהו המשך לטופיק ארוך כעיקרון אני אסכם לכם את התגלגלות העניינים: עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אח…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. אז ככה חברים בארוע שיתקיים מחר, בין השאר יהיה גם תחרות מודינג נכון לעכשיו אני אהיה שם , ועוד כמה חברי פורום (AVIKO, שהוא יהיה אחד השופטים, וגם SSR המומחה שלנו) במידה ותרצו לשאול שאלות, אני מאמין שרוב הזמן אני אהיה ליד המארז שלי , אז אל תתביישו לגשת ולשאול. מקווה שתהנו

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by liorgadidi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by MacGyver,

אם אני רוצה להדביק פרספקט למארז אני יכול עם דבק חם?? יש סיכוי שזה ימס או מהשהו???

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. עבור מסך מחשב שדורש את המתח הזה, אמור להגיע ספק חיצוני שנותן את מה שכתבתי בכותרת כרגע אין לי את הספק הזה השאלה האם לסמוך על ספק כוח למתח עם זרם כזה? אם כן, לאיזו מסילה כדאי להתחבר?

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. שלום קניתי מדיל-אקסרטים את המערכת הקטנה הבאה: http://dx.com/p/4-channel-wireless-remote-control-switch-set-black-ac-85-265v-152762 זה סט של 4 ממסרים, שנשלט באופן אלחוטי ע"י שלט RF קטן. המעגל מקבל מתח של 220v - מאד נוח כיוון שלא צריך לחבר לו ספק שהיה מגדיל ומסרבל את הסיפור. השאלה שלי היא כזו: המעגל הפנימי מגיע בלי חוט+תקע. הוא נראה כך: שני המגעים העליונים הם הכניסה של 220v. עכשיו אם הופכים את המעגל, כתוב ליד ההלחמות שלהם N L: ואכן חיברתי תקע שני מגעים, עם החוט של המינוס אל ה-N, והחוט של הפלוס אל ה-L: הבעיה היחידה היא שהתקע, כאמור, הוא שני מגעים.. ז"א שאפשר להכניס אותו לשקע בצורה אחת, וגם הפוך.. מה שאומר שאין שום הבטחה, שאכן בחוט החום יגיע +, ובחוט הכחו…

• 39 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. קוד הבקר כפי שמופיע על גבי ה-LCD (ה-LCD כולל 14 פינים+שני חיבורי תאורה (A,K) ובעל אפשרות תצוגה של 16x2) GWMTDC229

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. Started by Yaniv_Uzan,

אני מתכנן לקנות דרמל לעשות MODים למארז. השאלה שלי אם הוא חותך גם **ברזל**... יש לי בורג עבה מאוד בקוטר סנטימטר... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחתוך בעזרת הדרמל את הבורג הענק הזה. תודה!!! יניב

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by de money,

האם דרמל לשמש כמקדחה וגם האם אני יכול לצבוע מאוורר בצבע רגיל לבית של טמבור?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים