עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by mzlbat,

היי תגידו איך קוראים למתכת הזאת שנמצאת על תנורי חום ולא אוגרת או מוליכה חום ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by tulicooli,

אם תגידו לי למחוק אני ימחוק אוקי... אז רציתי להציע לעשות כזה דבר תחרות של מי שעושה את החריטה על הפרספקט הכי יפה . אתם מביאים ציור וכל אחד ממשתתפי התחרות צריך לחרוט את הציור בדרך הכי יפה (ולשלב את זה במארז וכל מיני דברים) ואז משתמשי הפורום יצביעו למי שעשה את העבודה הכי יפה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום,אני רוצה לקנות פוליקרבונט בצורה מסוימת,האם יש לכם מושג מהיכן אפשר? הפלסטיק הירוק,זו הצורה שאני רוצה: http://www.starworldtoys.com/shop/catalog/images/mr_yoda_fx.jpg תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by beni125,

התחלתי פרויקט וריציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לחשוב על צורה של חלון למארז תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ראיתי תדבר המגניב הזה http://www.youtube.com/watch?v=ZOgptvjwng8 יש אפשרות להשיג את זה בארץ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. נגיד אני רוצה לעשות שכל יום בשעה 16:00 זה יפעיל משהו וכל יום בשעה 18:33 זה יפעיל עוד משהו ושאני יוכל לקבוע את השעה שלא יהיה קבוע איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by goldi19,

הזמנתי ארדואינו ואני רוצה לדעת איזה רכיבים כדאי שיהיה לי בבית? אני רוצה לעשות הזמנה tayda electronics שמתי בינתיים(הכל ברבים) לד, לחצן 4 רגליים, לד RGB ויש לי עוד רכיבים מארגז אלקטרוניה של אחי יש שם מיקרופון ,מסך,נגדים ועוד רכיבים שאני משתמש בהם במעבדה(אני לומד אלקטרוניקה) תודה וחג שמח ;D

10. למי שיש מאוורר של 120 מ"מ יכול בבקשה למדוד מה האורך שלו ומה הרוחב שלו? אני מתכוון לכל המאורר לא רק לחלק עם הכנפיים שמסתובבות, אלא לכל הריבוע עם הפלסטיק איפה שמחברים את המאוורר למארז. [זה צריך להיות 12X12 ס"מ?!] תמדדו בבקקשה ותגידו לי... תודה, טל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oren13,

למי שלא יודע זה עטים שזוהרים כשיש עליהם אור uv מסמנים אותם על מעגלים חשמליים וכמה הם עולים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nsxr51,

רצית לדעת אם מישהו מכיר איזשהו רכי אלקטרוני שמשמש בעצם כמו מפסק ברגע שאני נותן לו 5 וולט הוא מחבר לי (מקצר) בין שתיי רגלים וברגע שאני מנתק ממנו את המתח(5 וולט) הוא מנתק לי את החיבור ..

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by xena,

אני מעוניין להרכיב חיישן על האופנוע שלי שבכל תזוזה אקבל חיווי במחשב. כך אוכל שהמחשב ישמיע אזעקה בתוך הבית ולא מחוץ לבית כשהאופנוע עומד להיגנב. התפלאתי מאוד לראות שאין מוצרים מסוג זה בשפע. האמת שאפילו לא מצאתי אחד. האם יש לכם רעיונות כיצד אפשר להרכיב או לרכוש דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ali,

שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ccc,

מחפש רעיונות יצירתיים לסטנד אוזניות DIY קדימה לפרסם תמונות !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Offset,

טוב אז אחרי שהזמנתי מELECTRODRAGON שני שילדים והם הגיעו מצויין ועובדים אני רוצה לקנות רכיבים שישמשו אותי לבנות דברים על אמת ולא רק לשים על הארדואינו: מולטימטר 50 טרנזיסטורים 600 נגדים(עולה איזה דולר, זה 30 או 20 סוגים ו20 או 30 מכל סוג) מנוע סרבו 2 חיישני ULTASONIC(אני רוצה למפות בתלת מימד ראיתי סרטון ביוטיוב שמישהו עשה, אני אשמח לדעת אם זה אפשרי עם ארדואינו אחד) מטריצה 12 על 65 100 ג'מפרים (עולה 1.1 דולרים, תגידו לי אם לא שימושי כי ראיתי חלק שמשתמשים בזה) 40 לדים אדומים(0.8 דולר) סה"כ - 26.6$, יש לי כבר חוטים ומטריצה ממש קטנה שאני בקושי מכניס בה משהו וארדואינו. אשמח לדעת אם יש רכיבים שאני לא ישתמש, או רכיבים שצריך להוסיף, אני עומד להכין כמה דברים עם הארדואינו …

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום לכולם פירקתי מסך ממחשב נייד ישן מאוד (300 מגהרץ מעבד וזיכרון SD-RAM) ואת שאר המחשב זרקתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם המסך (למשל משהו כמו המסגרות האלה עם תמונות מתחלפות) ואיך לעשות את זה מבחינת החיבורים? צירפתי תמונות של החוטים שיוצאים מהמסך והחיבורים שלהם, תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by roei_b,

אני מעוניין לבנות מארז.. יש לי כבר תוכניות אבל אני לא יודע איך להשיג את החומרים... אז לשאלה: מאיפה אני משיג פח וכמה הוא בערך עולה לחתיכה של 32*32? (לא פח זבל ) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  19. יש לי IPOD והייתי מעוניין לעשות את זה איתו. חיפשתי איזה שעה ולא מצאתי כלום, זה אפשרי לפי ההיגיון?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  21. יש לי את המארז nzxt apolo http://tms.co.il/product/3560 והוא ממש חם מבפנים עכשיו יש לי רק שתי מאווררים בפנים ואני רוצה עוד גם ליופי וגם לקירור אני רוצה לקנות עוד שתי מאווררים עם לדים כחולים ולשים מה אתם אומרים אפשר לחתוך למעלה במארז ולשים מאוורר שיוציא אוויר ועוד בחלון שלו שגם יוציא אוויר ליד המאוורר שיש שמה כבר? מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mc-kasda,

תגידו אחים שלי איך אני חותך טיפה תמארז שם לו חלון ואז מוסיף אולטרות בלאגנים ציורים זוהרים ועושה שם מסיבה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by card,

שלום פעם, בשנות ה-90, כשהייתי קונה מטריצה, החוטים היו נכנסים לתוכה בקלות. היום, כשהזמנתי כמה מטריצות שונות, מכמה אתרים שונים באינטרנט, המטריצות מאד קשות לעבודה - החוטים בכלל לא נכנסים בקלות. אני מניח שהסיבה לכך היא בגלל שבשנות ה-90, המטיצות היו מיוצרות ביפן, (ע"י החברה המקורית?), והיום זה מיוצר בסין, ע"י מלא יצרנים שמחקים את אותה צורה חיצונית, אבל לא דואגים כל כך לאיכות. ולכן, רציתי לשאול מאיפה אפשר לקנות מטריצות טובות? מטריצות שהחוטים נכנסים בקלות, והן לא כלכך קשות שלפעמים החוטים נמעכים.. בין אם זה דגם מסוים(משהו שרשום על הקופסא), או חנויות מסוימות בארץ, או אתר מסוים באינטרנט(/מוכר באיביי) שהיה לכם נסיון טוב איתו.. תודה רבה card

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני צריך לבנות תיבה\ קופסא שחלקה העליון יהיה זכוכית (על מנת לצלם מה שהולך בפנים ) והבעיה העיקרית היא הצטברות מים מהצד הפנימי של הזכוכית חשבתי לבנות וישר בצד הפנימי אבל ניראה לי שזה רעיון רע , חבר סיפר לי על מגב מגנטי שבעצם קשור ליחידה חיצונית שאפשר להזיז וככה להניע אותה השאלה היא אם אפשר לחבר את זה לבוכנה\ או מנוע שתוכל להיות מופעלת על ידי פקודה ממחשב ? ואם כן מה אני בעצם צריך כדי לבנות את זה ? ולמי שמעוניין לדעת מדובר על פרוייקט צילום timelapse של צמחים צומחים בתוך תא לחות. אשמח לשמוע רעיונות

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. קניתי דרמל של וולף וגם קניתי סט כזה מ-ACE גדול עם ראשים נוספים ומלא דיסקיות וכו' (גם מחוזקות). עכשיו: אני רוצה לחתוך שם על הדלת בפונט גוטיק... לא כל כך מסובך אבל קשה\בלתי אפשרי לעשות עם דיסקית, אם איזה ראש אני יכול לחתוך דלת שיהיה הכי קל ומדוייק? בנוסף אשמח לדעת האם יש מקום שמסביר על כל ראש והשימוש שלו..... ואם אתם יכולים לתת טיפים אז בכלללללללל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.