אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט (http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/comfort/images/pic1.jpg) אני רוצה להפוך אותה למקלדת חוטית. השאלה היא אם לפי דעתכם חיבור של מקור המתח מהמשדר + קיצור בין חיבורי האנטנה של המשדר והמקלדת יספיק.... בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה. הכי קריאה של כמה מדריכים, בדקתי איזה כלים יש לנו בבית. ואז עלו לי כמה שאלות : אחד מקדחה: כל מקדחה מתאימה למתכת? רק צריך לקנות להב מתאים, נכון? אבא שלי אמר שאין לנו הברגת כוס, אבל שרק קונים את ההברגה שמיוחדת למתכת, ואז אין בעיה? JiggSaw - יש לי בבית, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר לעבוד איתה גם על מתכת? האם זה כמו מקדחה, שזה פשוט עניין של להב? או לא? כי בהוראות לא רשום ייעוד או משהו בסגנון. אבל יש תמונה של אדם משתמש בזה על עץ, אז אני לא ממש יודע? ואם לא, כמה בערך עולה Jiggsaw סביר? הדגם הוא: Bosch gts 85 pbe. שאלה אחרונה, ראיתי בכמה מדריכים שעושים חור אוורור עם דרמל, למה? לעשות עם כוס נראה לי הרבה הרבה יותר קל ומקדחה לכל אחד יש בבית, מה היתרון לעשות את זה עם דרמל?…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני עושה מודינג ורציתי לעשות קודם על עכבר. מישהו יכול להביא לי מהאתר הזה : bug.co.il עכבר שאפשר לפרק את הכול גם את הקליקים... קיצר את כול החלקים. ושהיה זול לא 500ש"ח 10-90ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר מכשיר DVD, ממיר ללוין, וידיאו , פלייסטיישן ומערכת למדף מתחת לטלויזיה. זה לא בדיוק מדף אלא חלל בתוך בטון (כמו שולחן משיש למעלה ולמטה מסגרת בטון) הבעיה היא המכשירים יגיעו לטמפ' גבוהות מכיוון שיש כניסה של אוויר רק מלפנים אז חשבתי אולי להוסיף מאווררים מאחור. השאלה אם לא תיהיה בעיה של סירקולציה כי יש כניסה יחידה של אוויר. החלל שיש שם הוא 70X46X32 (גובהXרוחבXאורך) והחלק הכי רחב הוא 33 ס"מ . אז איך אתם מציעים לעשות את זה ? בעקרון אני רוצה שהמאווררים יתחברו לכבל רגיל לשקע בבית. ועוד שאלה האם יש אפשרות נגיד להפעיל את המאווררים באופן אוטומטי כאשר הטמפ' שם מגיעה לחום מסוים? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הסוללה של הפלאפון ניזונה/מספקת 3.7V ב1200mAH ואילו המטען מספק 5V ב350mA (יש הבדל בין mAH ל mA ? ) אז זה אומר שאם נגרום למטען להוציא 1200mAH אז הסוללה תיטען במהירות אופטימלית? מדובר במכשיר נוקיה עריכה: נכתב בטעות ביומני פרוייקטים, נא להעביר לאלקטרוניקה ומודינג, תודה.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כאמור אני רוצה להכין לעצמי קצת כבלים מעוגלים. יש לי את הכבלים ואת כל הציוד, ואני יודע איך להכין אותם השאלה היא באיזה צינור להשתמש? אני מתכוון לקוטר פנימי במ"מ/ס"מ מה העובי של הIDE133 כאשר הוא מגולגל ומהוא הקוטר של הפלופי כאשר הוא מגולגל. ועוד דבר אחד, אני גם מכניס כמה מהכבלי חשמל גם לצינורות סיליקון כמו הכבלים עצמם, איזה קוטר לבחור להם? זה יהיה הראשון מבין מודי הגטו שלי (מעביר את הזמן עד פרויקט הקיץ הענק) אחרי הכל אני חייב להוריד את הטמפ' במחשב שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל פרויקט הסלבת הספק בקרוב ואהי רוצה לקנות לוחץ חדש ראיתי את הךוחץ הזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_143_272&products_id=1277 אני מתאר לעצמי לפי המחיר ששיא האיכות הוא לא אבל בגלל שיש הסלבה אז לא יראו איך באמת נראית הלחיצה ככה שהשאלה היא רק אם יש חשש שהלחימה תיהיה חלשה מידי ותשתחרר אלרי כמה זמן או להפך חזקה מידי ותקרע את החוט? תודהש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לעשות משהו שלצורך העניין יוצא מאותו קו חוט מתח של 4 וולט ואני רוצה להתקין על אותו חוט חלק שיוריד לי מתח של חצי וולט לצורך העניין העניין פה שאותו מתח של 4 וולט משחק תמיד ב1 וולט ל5 וולט באותם נתונים אני רוצה שתמיד ירד בחצי וולט האם ניתן לעשות דבר כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ספק כוח ישן (ATX 400 וואט) איך אני יכול להשתמש בו בתור מקור כוח חיצוני שאני יחבר לחשמל וישתמש בתור כוח לדברים קטנים, תנו לי בבקשה מדריך או הסבר מפורט כי אני דיי חדש בעניין של האלקטרוניקה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה וולט צורך לד רגיל? (ירוק אגב,אם זה משנה) אל תגידו לי לברר איפה שקניתי, כי פירקתי 3 לדים כאלה ממקלדת ישנה ששכבה לי בבית (יש לי עוד 3 ישנות,ואני שונא את זאתי) עכשיו היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי אותן... טוב אם יהיה לי אני אוסיף או אערוך מחר
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מארז TT XASER V7000A שמתי ביגטייפון ועוד 4 מאווררים שונים במארז. עשיתי דבר כזה: החלפתי את המאוורר של הביגטייפון במאוורר טרמלטייק שקט מאוד 120 כחול לד,ושמתי למעלה 2 מאווררים אדומים ליציאת אוויר טובה יותר. המאוורר של הביגטייפון עומד על 2100 סל"ד קבוע. והמאורר האחורי של טרמלטייק גם כן מאותו סוג,בפול מהירות. החלפתי גם כן ספק עם סליבינג של טרמלטייק 460 וואט עם מאוורר כחול 120 מ"מ,ספק מעולה. ביחד,שילוב מנצח,מ44 מעלות בעבודה קשה של הורדות ,שמיעת מוזיקה המון תוכנות ברקע וכו',צנח ל28 מעלות גג!!! פשוט לא יאומן!! המארז קפוא,והמאווררים לא מרעישים כמו שחשבתי! יחסית מאוד שקטים! האם יש המלצות לעוד דברים מעניינים לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מאוורר של מחשב שאני רוצה לחבר אותה דרך ממיר DC של 12V לשקע רגיל. המאוורר אמור לפעול על 12 וולט ו- 4 אמפר. אני רוצה לשים איזה מתג של שני מצבים, 1: עוצמה מלאה 2: חצי עוצמה . איזה נגד אני צריך? לפי חישובים שעשיתי (אין לי מושג אם נכונים) אני צריך 1.5K . נכון\לא נכון\אידיוט?
-
- 19 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אחרי יותר מדי זמן שהאטום שלי יושב "עירום" הגיע הזמן לבחור בית אופציה 1 - "קוביה" w 185mm * h 85mm * d 185mm אופציה 2 - "מלבן" w 180mm * h 70mm * d 300mm
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. בשנים האחרונות הפורום בנושא הזה די נכבה (חבל) והפוסטים הנעוצים כבר לא ממש מעודכנים... אני בודק את התחום של הסלבה של הכבלים של ספק הכח בעצמי. אז אתרים מחול מצאתי (אני רואה טרנד שהם בעיקר מגרמניה) האם יש אתרים בארץ שמוכרים דברים כאלו או אחרים? כלים? שרוולים? היטשרינקים? טרמינלים? אשמח לקצה חוט מקומי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תמיד זה קורה, הכפתור של העוצמה בשלט לא עובד כמו שצריך ותמיד אתה צריך ללחוץ כל כך חזק כדי שזה יעבוד עד שאתה כמעט שובר את השלט לגמרי מישהוא יודע איך אפשר לעשות תיקון לכפטור ספציפי אחד בשלט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תמארז הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13507&catid=878 אני רוצה לשים לו מאורר 120 בצד,זה אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי , מארז Antec Nine Hundred איזה נאונים אני צריך וחוטי חשמל ? כאלה ? : http://www.goldtop.co.il/show_detail...1340&catid=904 http://www.goldtop.co.il/show_detail...1344&catid=904 http://www.goldtop.co.il/show_detail...1330&catid=904 אבל הכבלים בשתיים הראשונים שונים =\ מה לקחת SATA - EL או SATA - UV ואיך הנאון ? ואם זה לא זה אתם יכולים להביא לי חנות טובה וזולה למודינג שאתם ממליצים ? תודה. __________________
-
- 21 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ... קניתי סמרט פאן 2 של טרמלטייק ויש בוא אפשרות של עבודה לפי פוטנציומטר או לפי חיישן טמפרטורה ואני משתמש בפוטנציומור. אני רוצה לחבר את החיישן כדי לראות את הטמפרטורה על המחשב. איך אני עושה את זה ? זה חיבור 2 פינים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מפזר חום עם צג דיגיטלי מחברת myubi. בהתחלה המפזר התנהג וחימם בסדר גמור, לא היו תלונות. לאחר כחודש ימים המפזר התחיל להתנהג מוזר. להחליף טמפרטורה כול דקה או מוריד מעלות או מעלה מעלות, אי אפשר להשתמש בו יותר. האם זה תקין בכלל? מה יכולה להיות התקלה? הניחוש שלי שהוויסות של הטמפרטורה שלו נפדק לחלוטין. אשמח לעזרה בבקשה, תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי מחשב ישן ויש לנו בבית DVD שכבר לא פועל של LG עכשיו אני רוצה לדעת. את חלקי המחשב אני יודע להכניס ולחבר בפנים אבל איך אני יכול אחרי זה לחבר אותו לטלוויזיה הרי אין לי כרטיס טלוויזיה. צפיתי בגלריות מודינג ולא הבנתי. אני רוצה לדעת איך אני יחבר את הHTPC לטלוויזיה ויוכל לראות את כל מה שיש לי במחשב ולצפות בסרטים שאני מקרין מהמחשב בטלוויזיה D:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לחדש מוד ובתכנון צריך להיות גימור של אלומיניום מוברש. מישהו יודע איך אני יכול להשיג צבע כזה בהנחה שאני משתמש בפח של מארז? (חשוב שהוא לא יהיה מראתי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי offline UPS קטן של אדוויס. ה UPS עצמו תקין הסוללה המקורית שלו דפוקה - 12V 4AH יש לי סוללה גדולה יותר 12V 7AH וכן מצבר של אוטו 12V 40AH. הייתי רוצה להוציא מה UPS 2 חוטים ולחבר את אחד מאלה אליו (במקרה שאני אשתמש במצבר אני מוסיף ל UPS מאוורר לקירור - הוא מגיע בלי) הבעיה היא כזאת - במעגל בתוך ה UPS ניתן לראות קווים במעגל שהולכים (כל אחד דרך כמה נגדים ודיודות) מה 240V IN ולתוך החלק של המעגל שעובד במתח נמוך (ומכיל את הסוללה) מסקנה - כשה UPS עובד המתח מהסוללה לאדמה יכול להיות 240 V ! הסוללה עצמה עשויה מפלסטיק ואני יכול להשתמש ב UPS בלי לגעת ב + - של הסוללה. אבל אם נוצר קצר כלשהוא מהסוללה לאדמה (למשל נזילה של אלקטרוליט שנוגעת באדמה או חוט שמתנתק ונופל) המעגל מתח נמוך של ה U…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-