עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by kinggil,

שלום! אממ אני חושב שהכנתי לא רע, הכול תוצרת בית. http://img58.imageshack.us/img58/1340/img00086ve.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HiperPsY,

זריז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מארז וכמה מוצרי מודניג ורציתי לשאול מה דעכתם על המוצרים 1-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1176&products_id=6656 בחבילה זה הולך זכר ונקבה? ואם זה מספיק חבילה 1? 2-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 האם ערכה אחת מספיקה? 3-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1357&products_id=8019 4-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1174&products_id=6652 5-המארז שהביקורת שלו פורסמה באתר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467 מה דעתכם? יש אולי מוצרים ששווה להוסיף או להוריד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sharkk,

קודם כל האיכות חרא כי המצלמה חרא השחור הזה זה "בית כזה לאינפרא. לא רואים כל כך אבל יש לו פתח כדי שיהיה קשר בין השלט לאינפרא... זהו...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mtnm,

הייי, אני רוצה לקנות לדים בשביל לעשות את המודינג הראשון שלי (משהו מאוד פשוט). עכשיו אני צריך לדים ואני רוצה שהם יהיו חזקים שיאירו טוב. הסתכלתי בebay וראיתי שמוכרים שם המון לדים במחירים מצחיקים (50 לדים של 5000mcd ב 5 דולר כולל משלוח לדוגמא). יש לי שתי שאלות: 1. האם אפשר לסמוך על ebay שישלוח לי את מה שהזמנתי ולא לא לדים מקולקלים או שונים? למישהו יש ניסיון בקניה דרך האתר? 2. האם לדים של 5000mcd חזקים מספיק? כדאי לי לקנות אותם או שיש יותר חזקים? מה יותר חזק ultrea bright או super bright? עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי חומר על לדים אבל לא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eegg,

האם זה אפשרי אני רוצה את זה לבדיקת מודים של usb והdata+,- לא יהיו מחוברים ואיזו נגד אני צריך להשתמש? כדי להפוך את ה 9V מהבטריה ל5V בusb

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ratzabi,

???

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by infer73,

טוב ככה, היום מצאתי בבית שלי משהו סטייל סמן לייזר כזה אבל הוא היה ירוק (אור ירוק) והאור היה מפוזר יחסית,לא כמו סמן לייזר אלא יותר כמו פנס ירוק חלש בכל מקרה, אני יודע שהLED שיש בפנים פועל על 3 בטריות כפתור (הקטנות האלה) בטריה כמו זאת: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/medium/300119.jpg בעקרון הוא פועל גם כשיש רק 2 בטריות אבל האור שהוא עושה חלש יותר וכשיש בטריה אחת הוא בכלל לא פועל עכשיו השאלה שלי היא, לאיפה במחשב אני אמור לחבר את הנורה ואיזה (אם בכלל) נגד אני אמור לשים? (כמה התנגדות כאילו?)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן תגידו אם אני מפעיל מכשיר חשמל עם בטריה נטענת....... אז מתי שהמכשיר פועל הוא פועל על החשמל וזה מטעין את הבטריה או שזה פועל על הבטריה והיא מוטענת כי בעיקרון אם זה האפשרות הראשונה אז סבבה אם זה האפשרות השניה אז זה כל פעם ממלא עד הסוף את הבטריה אז אם אומרים לי שהבטריה תעמוד ב15K הטענות זה כל הזמן מבזבז הטענה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by infer73,

טוב ככה, היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שלי אז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימה של המחשב לפאנל הקדמי אז ככה, פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאה של החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דבר עכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובד כשאני מחבר רמקולים עדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגע אבל אני אנסה יותר מאוחר בכל מקרה, כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובד בלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמור אבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבוד ומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובר איזה סיבה יכולה להיות לזה? הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטים אבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיב הזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Hack,

שלום! יש לי בבית 3 וידאוים ישנים ומקולקלים האם למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות איתם? תודה רבה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בואו נתאר מצב שאני לוקח מאורר ומלחים לבסיס שלו שני חוטי 12V (משני מולקסים שונים שלא נמצאים על אותו אשכול מולקסים ) האם הוא יקבל 24 וולט? (אחרי הכל זה לא בתור אלא במקביל)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by HumanFly,

שלום אני מעוניין לצבוע את המארז וליצור אפקט של אש. כמובן כבר תכננתי את השבלונות והכל, והשאלה שלי האם צבע ספריי יעשה את העבודה ? או שאחרי שבוע שאני ינקה עם מטלית את המארז הצבע ירד ? ובכלל משהו מכיר איזה סוג צבע שיהיה מושלם לצביעה של המארז ? או מדריך לצביעה עם אפקט "אש" אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המוצר: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2053&cat=35&page=1 בצבע לבן תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק להתקן מוסתר במחשב, שם יאוחסנו קבצים שאינני רוצה שיוכלו לראות. האופציה של תוכנות הסתרה לא מספקות אותי ו...כמובן שיש אפשרות לצרוב אבל זה לא מה שאני רוצה. אז חשבתי על אופציה פשוטה של התקנת הארדיסק נוסף שהחיבור שלו לספק יעבור דרך מתג חשמלי שיוסתר באחורי המארז. כך יווצר מצב שכשהמתג סגור - עם הדלקת המחשב לא יזוהה כלל ההארדיסק...וכשארצה אפתח את המתג. האם זה דמיוני מצידי או שיש אפשרות כזו ? ואם דיברתי שטויות( נא לא לרדת עלי...), אשמח לרעיון טוב יותר מכם. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adam levy,

how i can do me cabel in the copmuter look like that?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ScreameR,

איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. תודה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורב עכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ?? כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדום תודה מראש

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by gigabot,

אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  20. יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקס איך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה? אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ave,

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by guy124,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מצאתי לפני שלושה ימים טיונר ישן של חברת S.G Electronics זו חברה ישראלית שהייתה מיבאת לארץ קיטים לבניה עצמית של ציוד אדיו מחו"ל באמצע שנות ה60. והחלטתי לפרק מהטיונר כמה דברים שיכולים לעזור לי במודינג של המארז, בין השאר יש שם שתי מד אנלוגים קטנים ותצוגה דיגיטלית של שלוש ספרות (ניראה לי קוראים לזה 7 סאג). השאלה שלי היא, איך אני יכול לבדוק על איזה תווחים של וולטים או אמפרים המדים האנלוגים עובדים? המד האנלוגי שימש לקביעת הסינגלים והטווחים של התדרים ברדיו, ניסיתי לבדוק עד איפה המחט תגיע עם אני יחבר לה בטריה של 1.2 וולט, והמחט יש זינקה לסוף הסקלה. מישהו אולי מכיר את הדגם הזה? תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mosheva,

שלום !!! החלטתי שאני רוצה לבנות מודינג הכולל תצוגת LCD לפי המדריך באתר... עכשיו הבנתי שמתייחסים שם לצג מסויים בעל בקר מסויים... אני רוצה להשתמש בצג כמו שבתמונה...או כל צג אחר שיוכל להציג תמונות כמו הצג בתמונה... עכשיו רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג אותו, מחיר, האם יש משהו שווה יותר באותו מחיר והאם בשבילו צריכים יותר רכיבים מהמפורט במדריך... אשמח לכל עזרה אפשרית!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים