אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצאתי צופר (רמקול) של אזעקה של מחסן, זה רמקול (חזק, אזעקה), ויש שם גם אורות (לדים) שנראים כאילו פועלים בסדר מסויים שעושה אור של אזעקה.... הקיצור, פירקתי את זה וניסיתי לחבר לזה 3V, וזה לא עבד, הלדים לא נדלקו והרמקול גם לא. כשחיברתי את ה 3V ישר ללדים (כל אחד בנפרד) הם כן עבדו, הם בסדר. עכשיו אני מפחד לחבר לזה לדוגמא 12V, כי אולי זה ישרוף תלדים.. יש שם קבל של 25V 1000uF, זה אומר שאמור לעבור שם 25V? אני לא יודע כמה להעביר כדי שזה יעבוד, ואני נורא רוצה לגרום לזה לעבוד (בלי שום סיבה מיוחדת)... האם יש סיבה לפחד להעביר שם מתח עד ל25V? כי הקבל הרי ישמור על המערכת... אז אני לא יודע אם צריך לפחד לחבר לזה 12V (או יותר), מפחד על הלדים ואולי הרמקול יקרה לו משהו... קיצור: מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אנשים אתם פשוט לא תאמינו אבל היום ישבתי בבית ראיתי אקזיט ותוך כדי עולה לי רעיון להסליב את החוטים של הספק....אבל עם מה??...עם שק פשוט של תפוזים שקונים בחנות!! כן כן!!יש את השקים האלה האדומים אז יש להם רשת כזאת שמאוד מאוד דומה לרשת של הסליבים אז פשוט מה שעשיתי זה ככה ...לוקחים שק תפוזים מומלץ של החברה הזאת שחכתי איך קוראים לה שיש לה את השקים האדומים האלה הקיצר לוקחים חתיכה לפי האורך ומודדים גוזרים ופה מגיעים לחלק המעניין....מה??איזה חלק???...החלק שבו אתם מגלים שגזרתם את השק אבל יש בו כאלה פרימות של חוטים וזה ממש אבל ממש לא אסטתי ונותן מראה מגעיל....אז מה עושים??פשוט לוקחים מצית עוברים רק לאורך כל ה"סליב" שגזרתם מהשק אחרי זה עוטפים את הכבל של הספק ושמים בהתחלה ובסוף אי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כל זאת ועוד כאן: http://idlepics.idlepimps.com/home.html
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
למרות שאני מת לסיים את הפרויקט שלי, הגעתי למסקנה שכדאי להרים את הכפפה ולמצוא זמן כדי לפתוח כזה אשכול, בתקווה כמובן, לדרבן את משתמשי הפורום לעשות היכרות עם תחביב הסליבינג שהלך והתפתח מאד בשנתיים האחרונות בפורומים בחו"ל, אם זה Overclock.net, Xtreme Systems או פורומים אחרים טובים. זה תחביב כיפי ומאתגר מאד שנותן פרספקטיבה שונה וחדשה בבניית מערכת. אני מקווה שבסוף הפרוייקט שלי זה יקבל אפקט חזק יותר אפילו וידרבן אנשים נוספים למצוא עניין בנושא. סליבינג וכלים לסליבינג ניתן לרכוש בעלויות לא גדולות, ישנן חנויות רבות שמספקות סחורה, מזול ועד יקר. תלוי מה מתאים לכם בכיס. חנויות מומלצות: www.lutro0customs.com | www.mdpc-x.com כרגע ההמלצה החמה היא לקנות אספקה מ- "לוטרו קאסטומז". לוטרו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תראו את המוצר הזה: DC Constant Output Power Module (Auto Boost/Buck) http://www.electrodragon.com/product/dc-constant-output-power-module-auto-boostbuck/ זה גם Step Up וגם Step Down? אם כן, זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. האם זה טוב ששניהם ביחד? או שיש עדיפות למודולים שהם רק אחד מהם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי תדבר המגניב הזה http://www.youtube.com/watch?v=ZOgptvjwng8 יש אפשרות להשיג את זה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את המטען שלי אני שומע פצפוץ קטן ואני רואה הבזק של אור בין המטען לשקע. זה נורמאלי? בריא? מסוכן למשהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת שאפשר לעשות שימוש בגרביון נשים עבור סינון אבק למאווררים במארז. האם יש כאן אנשים שניסו את זה? האם זה יעיל כמו מסנן ייעודי למאווררים והאם זה פוגע משמעותית בדחיפת האוויר? ראיתי תמונות כאלו: וזה נראה כמו פתרון דיי טוב למי שלא רוצה להשקיע בפילטרים ויש לו גרביונים מיותרים בבית
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קורה לי שאני מוצא את עצמי שאני צריך ככה איזה כמות קטנה של גריז. מאיפה כי טוב לקנות גריז? חיפשתי באיביי ולא מצאתי את מה שרציתי. אני צריך משהו יחסית פשוט אבל איכותי תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כאלו דברים בארץ אני זוכר שהיתי באתר שאיזה שהיא חנות משהוא יודע בבקשה עזרו לי http://store.maxdy.com/hadrco.html
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עשיתי אתמול את המודינג הראשון שלי הכלל סידור חוטים ומאורר בגג המארז המעלות ירדו פלאים. בPRIME מ 55 ל 38. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית כך שהייתי מעלה את התמונות שתביעו את דעתכם. טוב לא משנה. השאלה שלי כזאת אני צריך אכשיו גריל למאורר החדש שלי אני לא צריך משהו מיוחד כי גם ככה לא רואים אותו המחשב יושב בכוננית. איפה אני יכול למצוא גריל בזול ונראה לי שעדיף לקנות בחנות ולא להזמין כי המשלוח יעלה יותר. בקיצור יש איזו שהיא חנות באזור הצפון שאני יכול לקנות שם? נ.ב תודה לכל האנשים שהייה להם סבלנות אליי שעזרו לי להבהיר כמה דברים לפני העבודה. אנשי הפורום אלקטרוניקה ומודינג אתם גדולים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3998 אני רוצה משהו שלא נראה כל כך פשוט, קצת יותר יפה, לא יקר מידי ו-120 מ"מ אם מישהו יודע על דבר כזה שקיים שידבר ואני לא רוצה אחד שנדלק מאיר או משו רגיל **לא רלוונטי כבר, הזמנתי משו אחר. תנעלו
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכל פורום אלקטרוניקה ומודינג! אז ככה - יש לי 2 שאלות: 1. יש אפשרות להכין גריל בעצמי למאוורר? 2. יש אפשרות להוסיף דלת למארז שאין בו דלת? ברור ששניהם אפשריים תאורטית, השאלה היא כמה אני יסתבך איתם........ תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם הוספה של גרילר למאוור מוסיפה משהו לביצועים???? או סתם ליופי??? תודה.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גרסה חינמית לEWB? נגיד "גרסת סטודנטים " או משהו בסגנון? ואם כן מאיפה ניתן להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איפה אפשר להגיש את זה ? http://www.madtech.pl/pliki/coolermaster/rc690/rc-690-kwn1-gp.JPG ושאלה - אם אני ארצה ברגיל לעשות חלון גדול על כל הדלת, ואז לסים את מאווררים, מה הדרך הכי טובה ? לעשות חור שלם בגדול 120mm או לנסות לעשות הרבה חורים באותו הקוטר ? ואם אני עושה פשוט חור, אז במה לחסות את זה ? רשת, גריל או שיש עוד דברים שאני לא מקיר ? (השאלה היא על מודינג, אבל זה בהקשר למארז, וכבר פתחתי פה אז לא משנה, גם ככה כל מי שנימצא במודינג נמצא גם פה, אז אם יודעים תעזרו)
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלכם והוא נפלא, שאלתי היא האם חייבים גשר H כדי להפעיל מנוע? האם קיט ארדואינו STATRTER כולל גשר H. כתוב שכולל STTEPER MOTOR DRIVER האם זה אותו רכיב או רכיב שונה (וצריך להזמין גם רכיב L298N כמו שכתוב במדריך באתר). אני פשוט לא יודע מה להזמין . תודה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
טוב פה תישאלו שאלות לגבי המדריך שלי שפורסם גם בתחרות מדריכים דאבל פרספקס מהבהב שימושים: ליופי ולהשביץ... כללי זהירות: לבישת משקפי מגן נגד רסיסים שעפים מהפרספקס לפנים וכמובן לשמור על הידים שלא יהיו פציעות חומרים: לוח הלחמה 2 סופר לדים 2 לוחות פרספקס באותו גודל 2 נגדים 470 2 נגדים 39K 2 טרנזיסטורים 2N3904 2 קבלים 10UF 16V חוטי חשמל מפסק מלחם+בדיל לעבודה: סרטוט המעגל סירטוט עזר (הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך כמו השמאלי פשוט הדבלבלתי) עכשיו בונים את המעגל מאחורה יש טעות בשירטוט הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך מאחורה הנה 2 לוחות הפרספקס עכשיו מדביקים אותם ביחד (אני הדבקתי עם דבק דו צדדי) בוחרים ציור שאתם …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעצתכם, בכדי להדביק את הסינק לצ'יפסט הלכתי ל KSP וקניתי דבק טרמי. ואז נכנסתי לאתר של היצרן וזה שמצאתי : CAUTION! Arctic Alumina Thermal Adhesive is a permanent adhesive. Any components you attach together with Arctic Alumina Thermal Adhesive will stay attached forever. ואז קיבלתי חום..... כאילו, מה אם אני ארצה להחזיר את המאוורר המקורי ?! מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם הדבק הזה?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל בכל מקרה פה זה נראה לי הכי מתאים. יש לי אוזניות של Sony (לא מהגדולות מאוד), ואחד מהרמקולים של האוזניים נשבר, אפשר היה לחבר את זה בבורג שמחזיק אותו, אבל כל התבנית שהבורג בו נשברה, אז החלטתי להדביק את זה בדבק מהיר. אתם בטח מכירים את הדבק המהיר שהחבילת אלומיניום קטנה ואם הוא נדבק על האצבעות אז האצבע מחוספסת, ולוקח לזה שבוע עד שזה יורד... אז שמתי דבק איפה שצריך, ושתי טיפות דבק נפלו לי על המארז כל אחת בצד אחר... אז מהר לקחתי טישו רטוב ניסיתי להוריד את זה לפני שיתייבש, חצי מהטישו נדבר על זה והדבק רק התפשט... בקשר לטיפה השניה - פשוט לא נגעתי בה וניסיתי להוריד לאט-לאט עם טישו אבל זה לא עזר.. היא רק התייבשה במקום... עכשיו אני לא יודע איך להוריד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-