עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by gilad0327,

יפה לא?... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שוטטתי לי ברחבי הרשת וזה מה שמצאתי ממש יפה מה שהוא עשה פה: http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1 תהנו!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שם די עלוב לפרוייקט זה נכון אבל אין לי כרגע שם לפרוייקט..\: הצעות יתקבלו בברכה. הפרוייקט הוא בניית מארז מ-0 והנה מה שמתוכנן : בניית קוביה מנירוסטה [אני יודע שזה חומר קצת כבד אבל בכמות שאני משתמש זה ישקול בערך 3 קילו הנירוסטה עצמה וזה מגיע חינם ולכן השיקול היה] הקוביה תיבנה מפאות בעלות צלע של 35 [דהיינו כל ריבוע מה-6 שירכיבו את הקוביה יהיה במידה של 35*35]. על מנת לחסוך במשקל ומכיוון שיש לי הרבה פרספקס חופשי בבית הלכתי על נירוסטה בעובי 0.8 מילימטר שהיא מאוד לא יציבה ולכן תודבק לפלטות פרספקס בעובי 3 מילימטר על מנת לקבל יציבות. [הפרספקס יהיה מבפנים כך שלא יראו אותו חוץ מאשר בחלון] חלון רגיל [לא ריבוע אבל, כלשהי צורה עוד לא ידועה ,הצעות יתקבלו בברכה] אוורור - מאוורר אחד מקדימה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

5. Started by HoLy4EvEr,

היי שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור... עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד? כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ? וכמה זה בערך עולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מאיפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק/גומי חזק שיגרום לשקט?? הברגים למאווררים, דיסק קשיח בתוך ה3.5 ושני צורבים בתוך ה.5.5 אשמח לקבל קישור בנוסף, תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by MisterL,

....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ranc80,

יש לי פלאפון (telitX110, ד"א) ואני משתמש בשירות ה gps שמציעה חברת פלאפון. הבעיה היא שאני נוהג במכונית צרפתית שבה, כמו ברוב המכוניות הצרפתיות החדשות, יש בעיה של מיסוך בשימשה הקדמית, כלומר: כדי למנוע סינוור מהשמש, השימשה הקידמית חוסמת חלק מהאור ומאחר שגם האותות שמגיעים לפלאפון הם גלים אלקטרומגנטיים היא חוסמת גם אותם והקליטה נשברת. חשוב רק לציין שאנטנט הדיבורית לא פותרת את הבעיה, כי אנטנט ה gps היא אנטנה נפרדת ולא קשורה ל gps (בזה אני בטוח) וגם חשוב לציין שלאנטנט ה gps אין חיבור מיוחד לאנטנה. עכשיו, אני יודע ומכיר את הפיתרונות של מגברים ואנטנות חיצוניות (מתחברת לחלק האחורי של הרכב ומשדרת פנימה), אבל אני גם לא רוצה להוציא את הכסף וגם לא איכפת לי לעשות פרוייקט קטן (מי יודע, …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. נכון יש את כל הצעצועים האלה שזה נראה כמו מצית אבל בעצם זה שוקר קטן כזה שנותן זרם? איך זה עובד? ואיך אפשר לבנות את זה? ואיך מקלבים מכה גדולה מ1.5 וולט? אם אני אחבר 9 וולט מה יקרה? זה הסיפור שלי למה אני צריך את זה.. יש לי חברים מאוד מעצבנים שעלו לי על העצבים.. הם מפרקים לי את הברקסים של האופניים והם חושבים שזה מצחיק. אתמול כמעט עשיתי תאונה כשלא שמתי לב שהמעצורים שלי לא מחוברים בכלל והם עדיין חושבים שזה מצחיק.. אני לא יודע מי זה כל פעם זה מישהו אחר ושום דבר לא עוזר.. (גם לא מכות), אז חשבתי ל"חשמל" את האופניים שלי. כשהם יגעו במתכת של הברקס וירצו לפרק אותו הם יחטפו זרם. איך אני יכול לבנות דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. אני בונה עכשיו את הפרוייקט גמר שלי להנדסאי אלקטרוניקה... עכשיו אני בונה מכונת שתייה וחשבתי לבנות אותה בפרספקס... כדי שיהיה מגניב אני רוצה לשים לחצני מעלית אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שיגיד לי אם אפשר... כמה מ"מ לקחת פרספקס כדי שיתאים לי לפרוייקט ואיך אני יכול לחבר את הלוחות אחד לשני ברגים ואומים דבק חם? ממממממממממ ברגים קודחים...אין לי מושג איך... הנה תמונות של הסקיצות שסרטטתי בתלת מימד [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TALKATZ,

איך משמשים במוצר הבא: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1102

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by et_gershon,

אנ יחושב שאני צריך עוד ספק השאלה איך אני מוסיף ויכול לפתוח אותו בפתיחת המחשב או משהו עוד שאלה מהו ספק ג'נרי אל תנעו לי ותגידו לי חיפוש כי חיפשתי הרבה ומצאתי איזה מדריך אבל התמונות נפלו ולא הבנתי וגם אחד המנהלים אמר שש מדריך על זה בסטיק ולא מצאתי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by פ י נ י,

לקחתי מארז ישן פתחתי חורי איוורור מקדימה מאחורה ולמעלה, צבעתי אותו בצבע יסוד על גילוון חיכיתי שיתייבש וצבעתי אותו בשחור, הוספתי מאוורר מקדימה, למעלה, ומאחור 2 מאווררים שהאחד נימצא בתוך המארז והשני מבחות אבל מקבילים, המאוורר העליון שואב החוצה את האויר. למארז הוספתי,,,,, לוח אם - P5GD2-X Series 915 PCI-E ddr2 gbe - ASUS מעבד - intel pentium 4 CPU 3.00GHz 2GB CACHE FSB800 630 - LGA775 Prescott זיכרון -KINGSTON 533 512MB DDR2 כרטיס מסך - power GPU GeForce 6200 TurboCache Technology דיסק קשיח - 7200rpm SATA WD 80GB 8M נשאר רק להוסיף מכסה שקוף שכניראה יעשה בהקדם האפשרי, מקווה לשפר את הזיכרונות וכרטיס מסך בעתיד. אני מצרף את התמונות, כל עזרה או ביקורת בונה יתקבלו בברכה. [att…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שאלה שתמיד עניינה אותי.. לאן לע$%#^& מחובר הכבל של הRPM במאוורר..??? ואיך בדיוק הוא סופר את הRPM...זה לא שיש שם איזה מנגנון..(כאילו יש את הציר של המאוורר אבל..) זה "רק" כבל..(מישהו פעם פתח בדק מה הולך שם..)???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יעני "צבע בתנור" כמו של מכוניות..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by nimrodg,

יש לי Gameboy Color ואני רוצה לבנות מן כבל שיחבר בין USB {אמפי 3 או זיכרון נייד} לגיימבוי שלי. ישלי שני חיבורים בגיימבוי לפי מה שרשום DC 3V והשני EXT. עכשיו מה אני צריך לעשות???חשבתי על לקנות USB נקבה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbcable&Cat2Cat1ID=5045&Cat2ID=0&aff=Zap ולקנות כבל לEXT. ולחבר ביניהם. אני יכול לעשות את זה????

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gigabot,

שלום, אני רוצה לבנות פאן באס עם המתחים של הספק.. 5V ו 12V... עד כאן הכל יפה.. אני רוצה לעשות את זה עם מפסקי ON/OFF/ON בנוסף לזה 2 לדים UB על כל מפסק ירוק ל5V ואדום ל 12V איך אני עושה את זה?? שברתי תראש ואני כל הזמן נתקע במשהו חדש.. אשמח לשרטוט מפורט.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mik_amar,

טוב שמעו אני רוצה להתחיל לעשות מודינג למארז שלי.... אז ככה המארז שלי הוא סתם מארז פשוט של אייבורי יש תמונות למטה.... אני ישמח אם תוכלו לתת הצעות איך לחתוך את החלון ומה לעשות בפאנל הקידמי...ואולי אפילו סירטוט תלת מימדי... טוב אז זה המארז...: [attachment deleted by admin]

21. Started by aviran_n,

אני צריך מעגל לפאן באס, ואל תגידו לי להריץ חיפוש כי לא מצאתי בחיפוש משהו שעונה על הדרישות. אני צריך מעגל שיעמוד ב4-5 אמפר לערוץ, יאפשר כיבוי של המאוררים ויתן משחק עם המתח שלהם בין 5V ל12V בעזרת פונטציומטר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SilentD.M,

http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יכול לעזור לי לעשות שליטה על ווליום על ידי פוטנציומטר חיצוני. אני צריך אחד כזה כי יש לי שני מגברים (אחד לסאב ואחד לרמקולים) וכל פעם שאני רוצה להנמיך או להגביר אני צריך לעשות את זה דרך המיקסר של ווינדואוס.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yotam.m,

מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!

• 11 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים