אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לשמן מאוורר במחשב שלי, אבל מה שיש לי כרגע זה שמן שהגיע עם מכונת תספורת. השמן הזה מספיק טוב או שעדיף לקנות איזה שמן ייעודי אחר?
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נאון למחשב אתם יכולים להמליץ לי על איזו חברה טובה? בין 60-80 ש"ח ועוד שאלה... לאן אני מחבר את הנאון ? זה מתחבר כמו מאורר ? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק ממודינג למארז אני רוצה ללחבר מאוורר נוסף מקדימה, אבל יש רק מקום אחד לחבר. הפתרון היחיד שאני רואה זה להזיז את הCD השני למעלה כך שיהיה שני מקומות ריקים למטה, לחתוך לחבר את המאוורר, אבל אני לא ממש בטוח איך לחבר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
( לבעלי ניסיון ) היי , לוח מעגל ישן שנשרפו לו דרכי החיווט צריך חידוש ואני חושב שהוא מקבל מתח משקע ביתי רגיל השאלה שלי האם אני יכול לגשר עם גידי טלפון ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בקר של ונטק נקסוס ששולט על 4 מאוררים לפני מיספר ימים נישרף שם משהו ועכשיו פועלים רק 3 מאוררים {ערוץ אחד פגום} יש לי עוד 3 מאוררים במארז ואני מחפש בקר שישלוט על כולם כלומר על 7 מאוררים חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי בקר כזה יש אולי מדריך איך ליבנות אחד כזה ? :jump: :jump: יותר טוב אולי אתם מכירים מקום שמוכר בר שישלוט על 7 מאוררים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שבתחרות מדריכים יש מדריך לאיך להכניס לדים לעכבר והיה רשום שהעכבר מתחמם אז החלטתי לשים את הנורות בצדדים כאילו לא בכיסוי אלא בדפנות. אבל חוץ מזה יש איזה שהו חומר שאני יכול להכניס פנימה שימנע התחממות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לחדר אחר בבית, והוא מאד מוזנח. אני רוצה לצבוע אותו ובחיים לא צבעתי. אני רוצה לציין שיש בחדר לא מעט סדקים, וחורים ממסמרים... שאבא צבע חדר אחר בבית, היו גם סדקים, הוא סגר אותם עם שפכטל רגיל, ואחרי כמה חודשים זה שוב נסדק. איך אני יכול לסגור את הסדקים בחדר מבלי שהסדקים יחזרו על עצם? עוד שאלה, הוא בזמנו צבע חדר בצבע תכלת, ופעם אחת נרטב קצת הקיר ופשוט נשאר מין כתם - גוון תכלת אחר. כמו כן אאפשר לנקות את הצבע הזה, כי כשמנסים לנקות, זה משאיר כתם. אשמח לטיפים ועזרה! יותר מאוחר אני יעלה תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. שאלה קטנה. האם זה נכון שזרם ישיר DC מספק זרם קבוע, לא משתנה? אבל המתח תמיד נשאר קבוע? ולועמת זאת, זרם חילופין AC מספר זרם שהוא משתנה ולא קבוע? האם הבנתי נכון את העניין?
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מבדיקה קצרה עולה כי הדרך הכי טובה להשיג 7.5 וולט מ12 ב3A זה להשתמש ב LM350 http://www.national.com/ds/LM/LM150.pdf האם אני טועה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חשבתי על רעיון לחבר מאוורר נוסף של 120mm מתחת לגוף הנייד,אבל השאלה הגדולה היא היכן לחבר אותו ??? מישהו מכיר אולי גם היכן ניתן למצוא מאווררי 120mm דקים? (1cm עובי) או מאוורר שמתחבר בUSB בכדי שאכין בשבילו בארקט המערכת
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אממ אני חושב שהכנתי לא רע, הכול תוצרת בית. http://img58.imageshack.us/img58/1340/img00086ve.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על חברות טובות למאוורי מארז (שקטים וחזקים), משחה טרמית ולהסביר לי מה הייתרון של סליבינג לחוטים? (חוץ מיופי) תודה, בז'נגלו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש מצב שאני מקבל בקרוב את המארז הידוע של SUPERTALENT וראיתי שיש לו כזאת דלת מקדימה שמסתירה את כל הכוננים...עכשיו רציתי לדעת אם במצב סגור יש רווח בין הדלת לכוננים או שהם צמודים? די יש לי פאנבאס ואני חושב מה לעשות אם הם צמודים אז הכפתורים של הפאנבאס לא ייתנו לי לסגור את הדלת.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבדתי לפי המעגל הזה אבל הוא עובד רק עם לד של עכבר וגם הלד של העכבר לא דולק בעוצמה אלא ממש ממש חלש ולא מהבהב לפי המוזיקה ואם אני מחבר לד UB הוא לא דולק בכלל ולא בגלל ה+ וה- כי גם שאני הופך אותו זה לא עוזר ניסיתי גם להפוך את החיבורים שיוצאים מהבננה אבל זה גם לא עוזר בבקשה אם תוכלו לעזור לי פשוט אני לא מצליח לתקן אותו שיפעל טוב ??? :s05: החלקים שאיתם בניתי 2 טרנזיסטורים BC548C והשני BC547C 2 של 10 קילואום אחד של 100 קילואום ואחד של 510 אוהם שני קבלים קרמים של 0.1uF (סימון 104) יש לי גם רב מודד אם זה יעזור לבדוק את המעגל תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, נעים מאוד אני µGrip ובקרוב אני מעלה אתר לאויר שישמש כאינדקס מדריכי מודינג כרגע הוא עובד בצורה הבאה כל אחד יכול להיכנס לאתר לצפות במדריכים וכו' וכמובן להוסיף מדריך כאשר מישו מוסיף מדריך הוא נותן כותרת את שם המחבר ואת המדריך עצמו מדריך זה יבחן ע"י מי שינהל את האתר תוסף לו תמונה מתאימה תיאור וכו' ניתן לדרג את המדריך כמה אנשים צפו בו וכל השתויות האלא דבר ראשון אני צריך את דעתכם בנושא .. אם זה שווה או מיותר דבר שני אני רוצה שתעלו עוד רעיונות לעוד פיצ'רים שאפשר להוסיף אליו *עריכה* אפשר להציץ פה .. אני מבקש האתר עדיין לא גמור, אבל ממש לא גמור ! : http://modbay.66ghz.com/
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא אולי יודע עם קיים בטבע פלורסנט או קטודה משהוא בסיגנון בגודל : עובי 1 עד 2 מילמיטר ואורך של לא יותר מ 10 סנטימטר ? אני צריך מנורה שכזות בשביל דיסק נייד שאני בונה ... תודה מראש . אור
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לעשות כמה חורים במארז למאווררים ולעשות חלון מעוצב... הקטע הוא שאין לי שום כלי לעשיית מודינג עכשיו השאלה היא כזאת כמה עולה בערך הפריט והאם אפשר לקנות אותו בהום סנטר לפי ידיעתכם... מקדחה \ מבגרה ( מה עדיף ? לעשות חורים לברגים של המאוררים אפשר לעשות רק עם מברגה או אפשר גם עם מקדחה?) (יש המלצה למקדחה מסויימת? כמה שיותר זול) מקדח כוס דרמל( יש המלצה לדרמל מסויים? כמה שיותר זול) הכלי הזה שאפשר לעבוד בגמישות עם הדרמל דיסקים לדרמל הכלי שמשייפים עם הדרמל ( מגיע ביחד?) פרספקס ( מה הגדול שאני צריך לקנות? =X ) גומי U בבקשה תרשמו את המחיר של כל פריט בערך... זה ממש דחוף כי אני רוצה ללכת מחר לקנות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכננת מעגל שישתמש בשבב שעובד על 3.3V והייתי צריכה מייצב מתח בשבילו שמתי לב שבכל מיני מעגלים משתמשים בlt1117 3.3 כמיצב מתח נחמד.. הדאטה שיט שלו http://cds.linear.com/docs/Datasheet/1117fcs.pdf אז הלכתי אל הג'נקיה שלי ומצאתי גם מיצב מתח lt1117 3.3 פירקתי אותו, ועל הדרך עד איזה קבל שהיה שם.. תמונות.. ואחרי פירוק... תגובות...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש ברמקול ישן בתור סאב מנוון, ולכן אני מחפש לבנות מעגל low pass פשוט שיחתוך מתחת ל ~250 הרץ הקלט של האודיו הוא כמובן סטריאו (הפלט רק לסאב) מישהו יכול אולי לעזור ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי בריכה של נגדים והם מסודרים לפי הצבע הראשון שלהם במגירות. אבל אני עדיין עצלן מידי כדי לחפש כל נגד לפי מה שאני צריך. הנה הרעיון המטורף שלי. בואו נשתמש בארדואינו ובתוכנה שגוללת את כל הנגדים ובודקת את הצבעים שלהם אחד אחד, בצורה שאני אכניס לתוכנה ערך לנגד והיא תמצא לי את הנגד המבוקש. מטורף הא? אבל, ניתן לביצוע?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה נכון שככל שאני מוסיף נגדים ללד הוא יעבוד כרגיל? שהאור שלו לא יפחת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדלקת לקחה לי כ"כ הרבה עבודה! כי לא היו לי את הפצירות והניירות זכוכית במידה הנכונה,והכל יצא סריטות. רק אח"כ שחיפשתי את הספריי הכתום מצאתי את נייר זכוכית מושלם לזה! (220) בעכבר צבעתי רק את הכתום כיא הוא יפה ככה,אולי אני אחתוך ואוסיף פרספקט איפשהו רק יש לי שאלה,איך אני מוסיף לדים לעכבר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המעגל הזא תקין? אני סתם רוצה מעגל עם 3 לדים, נגד וסוללה. האם באופן החיבורים הכל תקין? אני חייב את התשובה זה דחוף
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני רוצה להוריד מתח מי 4VDC ל 2VDC עם איזה נגד אני צריך לחבר. או דרך אחרת לעשות. ניסיתי לחשב עם מחשבון ,ולא הצלחתי,לכן אם משהו שמבין יוכל לחשב לי,זה יהי מצוין.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מערכת מיקרו (משולבת DVD + מסך 7"). אחרי נפילת החשמל בבית היא הפסיקה לעבוד. פתחתי אותה וראיתי שהספק + המגבר משולבים ביחד בלוח אחד. הקבלים נראים בסדר - לא נפוחים. מגיע מתח מהקיר - הפיוז תקין. בתמונה השנייה סימנתי מקום שבו יש קבל ונגד שהלוח שם נראה קצת יותר "שזוף" לא שרוף. הקבל: C346 F 104Z הנגד: 22R/2W אדום אדום שחור זהב יכול להיות שהם הבעיה? המערכת לא נדלקת וגם אין סטנד בי המתחים שצריכים לצאת הם 5V ו 12V והם מראים במוצא 0. מישהו יכול אולי להפנות אותי מה צריך לבדוק? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-