עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MacGyver,

ככה: 1)כמה חשמל "אפשר" להשיג מUSB ???(ואיך???) 2)אם יש לי לדים שצורכים 1.5 וולט (כל אחד)ואני מחבר אותם ל5 וולט נגד של כמה אוהם אני צריך??? סיזר

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by MacGyver,

יש לי כמה שאלות בקשר לסליבים...: 1)איך סוגרים את הסליב??אזיקון מספיק??? 2)איך אני "מעביר" אותם מעל החיבורים?? 3)בוא נניח שאין לי בעיות עם החיבורים הם פשוט מחליקים עם הכבל??(או שצריך להאבק איתם??) 4)איך אני יודע מה העובי שאני צריך???אהה וגם בג'אב טק כל 1 זה למטר או פיט?? תודה רבה ושבת שלום סיזר!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by itaim,

אין לי ספק ישן וגם אם היה לי אני צריך גם חיבור נקבה וגם זכר...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by The_Nightmare,

יש לי Cassiopeia E11 והמסך קצת שבור אז אי אפשר להשתמש בו ואני מחפש מאיפה אני יכול למצא מעגל שאני יכול לחפש אותו למחשב רק בתור מסך LCD

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היום הרסתי 5 דיסקיות חיתוך הם מתחממות ומיד מתרסקות מישהו יכול להמליץ על משהו עמיד יותר ? וגם איפה אפשר להשיג תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by playaa,

אני רוצה לקנות פרספקס ואני לא יודע מאיפה. יש לידי (קרוב לבית שלי הכוונה) חנות ACE, אני אמצא בה? יש גם הום סנטר. מישהו פה גר בלוד או ברמלה וקנה מהערים האלה פרספקס?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by The Vile,

שחורר מודגשש אני רוצה מדריך הכי קל וברור (עדיף בעברית) אני רוצה שבמדריך יסבירו איך לעשות עם מפסקים עם שלוש אפשרויות 5v/off/12v שמעל ומתחת של כל מפסק יהיה לדים (נגיד ירוק ואדום) ואני רוצה גם שאחד יפעים לדים או קתודה..(: תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pMor,

אני רוצה לעשות כמה שיותר מהמודינג ולקנות כמה שפחות, ואני צריך עזרה בלדעת מה אני יכול לעשות למחשב (מבחינת יופי כי בקירור הוא כבר מעולה), UV ולדים והכל, אני צריך עזרה גם במדריכים איך לעשות סליבים לדברים (אם אפשר הום מייד ולא קנוי) ומקומות שאפשר לקנות מהם מכשירים (אני צריך לקנות דרמל) וגם צבעים ומאווררי לדים וכו'. תודה מראש!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני רוצה לקדוח חורים בשביל מאווררים במארז אבל אין לי שום כלי מתאים. רק מקדחה כזו רגילה שאפשר לקדוח איתה בקיר ובעוד שלל דברים אולי גם מתכת או פח?אין לי שום כלי מלבד זה. יש דרך לעשות חורים למאוורר עם המקדחה שלי? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by idofr,

אז ככה אני רוצה להציא הזמנה מג'אב אבל לא ידעתי איזה גודל (באינץ) להזמין לפי מה שהבנתי אני צריך אורך של 10-12 פיט ועשיתי קצת חיפוש אבל יותר מהאורך לא מצאתי כלום אני רוצה את הסליבים בשביל הספק אם זה משנה ו..........אה כן תמליצו לי על קטודה UV בתודה עידו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by what the fuck,

שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. [ואם אפשר בלי התעסקויות עם נגדים אני אשמח] ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ראיתי בזמן האחרון שהרבה אנשים החליטו לבנות פאן באס (וביקשט פה מדריכים וכו'), אז גם אני החלטתי לבנות אחד. קראתי המום מדריכים לבניית פאן באס אבל כולם ממש מסובכים, חוץ מהמדריך הזה שנכתב ע"י IAF.ofek: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67677.0 קראתי את המדריך והוא ממש קל, כבר יש לי את כל החומרים בבית (חוץ ממפסקים הל הפעלה וכיבוי), רק יש לי מספר שאלות קטנות: 1) במדריך כתוב שצריכים לחבר שתיי חוטי חשמל למתג ההפעלה והכיבוי, אחד לרגל האמצעית והשני לאחד הרגליים הקיצוניות, ולהלחים אותם שם. רק לא כתוב איזה צבע צריכים להיות החוטים? כי בזמן האחרון די הבנתי שכל חוט חשמל הוא שונה. 2) לפי המדריך, אני צריך לחבר את שתי חוטי החשמל שחיברתי למתג ההפעלה והכיבוי, לחוט האדום של המא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ravid,

היי לכולם,אחרי שראיתי את העבודות היפות שלכם באתר רציתי גם להוסיף למחשב תאורה קטנה מלדים. אני קונה היום בצהריים כמה רכיבים לפרויקט שלי באלקטרוניקה אז אני חשבתי למה לא לקנות כמה לדים,הלדים שאני משתמש בדרך כלל הם כאלו שעולים כמה אגורות ובעלות עוצמה שבקושי מאירות את עצמם אתם בטח מכירים אותם... אז איזה גודל כדאי לקנות (3mm 5mm)? איזה צבעים מוכרים (אני מכיר רק לבן אדום כחול צהוב וירוק {וסגול אם נותים להם מתח של מעל 5 וולט :})? איזה עוצמה היא חזקה יחסית (לפי מה שהבנתי 3000mcd ומעלה זה חזק)? וסוגים (ראיתי באתר אחד שיש מסוג גרניום שעלו ל 6 שקל כל אחת,די יקר אבל אם זה חזק ומרוכז אז אולי זה שווה את זה)? תודה על ההעזרה,אני בטוח שזה יעזור לאלו שיעשו חיפוש על לדים בעתיד.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.thebestcasescenario.com/toxic/toxic1.html http://www.thebestcasescenario.com/pics/html/case_side.html http://www.thebestcasescenario.com/pics/html/front.html http://www.thebestcasescenario.com/Matrix%20Pics/rebirth_1.html

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. קניתי אתמול בהום סנטר דרמל של וולף בא עם הדרמל חוברת אבל בקושי כתוב שם משהו קראתי פה בפורום ובאתר של דרמל על שימושים של ראשים אבל הייתי רוצה לקבל טיפים או קישור לטיפים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מארז עם שתי אורות נאון בחזית,רציתי לדעת האם יש דרך לכבות אותם,דרך הביוס אולי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Red-AnGel,

מחר יום גדול בשבילי מחר אני עושה חלון, צובע את המארז, מחורר את המארז לעוד פתחים של איוורור ומאווררים ועוד כמה דברים בקיצור אני צריך לפרק היום בלילה את כל המחשב עכשיו השאלה שלי מאיפה אני משיג משטח שלא מעביר חשמל סטטי כדי שאני אוכל לשים את הלוח אמא עליו למשך היום ? זה ממש חשוב תודה מראש נ.ב אני חושב שזה מתאים לפורום הזה כי זה מודינג

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.lcdmodkit.com/ (תתעלמו מהעמוד הראשי, לכו לGraphics ו Characters) האתר זול יחסית ומציע אחלה LCD (אני אישית מזמין עוד מעט את ה 240 x 64 ) והוא שולח לישראל (אנחנו נחשבים "zone B" , לכו לshipping police ותראו כמה עולה משלוח והכל) בשביל מה שאני מזמין אני צריך לשלם סהך הכל 11 דולר.. משולח תוך 7-11 יום נתקלתי באתר הזה עכשו כי חיפשתי LCD שמציג גראפיקה ולא רק אותיות.. תהנו ! P=

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. פשוט לוקחים ת'ספריי וצובעים או שצריך להכין את המאוורר לזה לפני זה ? אה ויש לי מאוורר 80 מ"מ והבסיס שלו לא רוצה לצאת (לא הלהבים , השלב שאחרי זה, הPCB ) איך אפשר להוציא את הבסיס שלו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר? ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by R0ck,

גלשתי לי ל Quakecon.org ובנוסף לכך שנתקלתי בהודעה הרשמית על כך שדום 3 הולך להשתחרר בשלושה באוגוסט, נתקלתי גם במוד הבא, אשר משך את עיני בצורה יוצאת דופן :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. זה מה שבערך אני רוצה לעשות בתור התחלה איך זה נראה לכם? ועם איזה כלים אני יצתרך דרמל ו..?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by HypertreXx,

קניתי היום דג זהב חחח ושמתי אותו במן אגרטל יפה כזה וחשבתי בלילה בטח חשוך לו והוא לא רואה כלום אז נשים לו תאורה קטנה.. חשבתי אם אפשר לחבר בתוך האקווריום 2 לדים, דבר כזה אפשרי ? אני לא רוצה לקנות תאורה מוכנה לאקווריום כי אני גם לא רוצה אקווריום, אני רוצה לעשות לבד

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by harry,

חשבתי על רעיון מקורי לעשות חלון לסידי רום וככה עשיתי את זה : 1. ציירתי על הלוח מתכת העליון של הסידי רום את הגודל של הריבוע, אחרי שהוצאתי את הלוח מהסידי רום. 2. עברתי על הקווים על מסור דיסק כדי לנסר את המתכת. 3. מדדתי את הגודל של החלון ולקחתי שקופית, וחתכתי לפי המידה בגיליוטינה. 4. אחרי שהשקופית התאימה לחלון הדבקתי את הסיום שלה עם דבק חם איפה שהשוליים. אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים !! צירפתי תמונה למטה .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז זאת השאלה שלי העם אני יכול להכין לבד כפתורים כאלו? ועם כן יש איזה אתר שמסביר את זה? או מישהו יכול להסביר לי?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים