אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני צריך די בדחיפות שירטוט של זה, עדיף בEWB תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לעשות שג'ויסטיק ישלוט בג'ויסטיק שבמחשב אחר. לדוגמא. במחשב א': מחובר ג'ויסטיק דרך USB במחשב ב': (הנמצא במקום אחר) מחובר ג'ויסטיק דרך USB כעת, אני מעוניין שהג'ויסטיק שבמחשב א' יוכל להזיז (פיזית) את הג'ויסטיק שבמחשב ב', בתנועות של ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה בלבד. אני לא כל כך מתמצא באלקטרוניקה ולכן אני צריך עזרה. האם ניתן לעשות זאת? אם כן, מה השלבים? אשמח אם תעזרו לי.. מודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר Bluetooth Module ל-Arduino Nano שעובד ב-5v. Bluetooth Modules עובדים ב-3.3v, ואני משתמש ב-Arduino Nano שעובד ב-5v, וגם שאר הרכיבים האחרים שאני מחבר אליו עובדים ב-5v, כגון ממסרים, LCD, ושאר רכיבים. כך שאני רוצה להשאר ב-5v, אבל גם רוצה לעבוד עם Bluetooth מה הכי טוב לעשות? לקנות Logic Level Converter? או שיש עוד פתרונות אחרים? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד אבל הבעיה שאני לא יודע איזה כדאי, המחיר של המקורי הוא פי 2 או 3 אפילו מהמחיר של הדרמל של Wolf נניח (בהום סנטר). אני יודע שזה של חברת BOSCH, והם ככל הנראה רואים את עצמם כמותג אבל האם אני משלם עוד על משהו חוץ מהשם ? (אני יודע שהדיסקיות שמקבלים חרא, אבל כל עוד המכשיר מסתובב ואפשר לכוון את ה RMP מה עוד צריך ממנו ? הרי אפשר להלביש עליו ראשים של ה DREMEL המקורי, אז מה הקץ' בעצם ? )
-
- 47 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני בונה ממיר מBCD לSEVEN SEGMENT במסגרת מגמת אלקטרוניקה, ויש לי בעיה- שערים לוגיים (שמרכיבים את הממיר) עובדים ב5V (משפחת 74), ולא מצאתי תצוגות שצורכות מתח 5V או פחות, אני גם לא יודע ממש איפה לחפש אם יש מקום נוח לדברים כאלה של חשמל. עוד משהו, אם נאמר תצוגה עובדת ב10V- כל לד בה צורך 10V או שזה בעצם מתחלק בין 7/8 הלדים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אוקי אז עשיתי למערכת סטראו של איוה חלון פרספקס וחרטתי בפנים יצא יפה תגובות בקשה... http://planet.nana.co.il/tulicooli/stereo1.jpg http://planet.nana.co.il/tulicooli/stereo2.jpg http://planet.nana.co.il/tulicooli/stereo3.jpg http://planet.nana.co.il/tulicooli/stereo4.jpg http://planet.nana.co.il/tulicooli/stereo5.jpg האיכות לא משהו בגלל שניסיתי לעשות שיהיה יותר בהיר.. http://planet.nana.co.il/tulicooli/stereo6.jpg נו איך???
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקיי....שתי שאלות. 1) קראתי את המדריך לחיווט וליפוף של הכבלי IDE וחשבתי שזה רעיון לא רע לעשות את זה במחשב שלי - לסדר קצת את כל הבלאגן בפנים. הבעיה היא הכבלים של החשמל מהספק - מה אני עושה איתם? 2) קראתי גם את המדריך לאילתור מאווררים מספק ישן והחלטתי לנצל את הספק של המחשב הישן. חתכתי את החוטים של המאוורר ושל הכבל הקטן שמתחבר לכונן דיסקטים, עכשיו, מה שקרה הוא שחוטי החשמל של המאוורר הם בצבע כסף והצבע של חוטי החיבור לכונן הם זהב - האם זה בסדר לחבר אותם?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון מקורי לעשות חלון לסידי רום וככה עשיתי את זה : 1. ציירתי על הלוח מתכת העליון של הסידי רום את הגודל של הריבוע, אחרי שהוצאתי את הלוח מהסידי רום. 2. עברתי על הקווים על מסור דיסק כדי לנסר את המתכת. 3. מדדתי את הגודל של החלון ולקחתי שקופית, וחתכתי לפי המידה בגיליוטינה. 4. אחרי שהשקופית התאימה לחלון הדבקתי את הסיום שלה עם דבק חם איפה שהשוליים. אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים !! צירפתי תמונה למטה .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש איזה נגד שמחברים לרב מודד שנות תמפרטורה לרב מודד מישהו יודע איזה נגד זה ומה צריך לעמוד הרב מודד אמפר אום ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הורדתי את השבלונות למודינג מהאתר ואני לא יודע איך להפוך אותם לשבלונות ולא לסתם נייר, משהוא יכול לעזור לי? ובנוסף תגידו לי אך משתמשים בשבלונות
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני שאלות שממש לא קשורות אחת לשניה אז תסלחו לי על זה 1. האם יש פה למישהו רעיון איך לסדק הגדים בצורה חכמה ונוחה? הגיעו אלי היום 600 גדים שמחולקים ל30 סוגים שונים ולצערי זה אפילו לא הגיע בשקיות נפרדות אלא פשוט בגוש של נגדים וזה ממש לא צורה מסודרת וזה מתבלגן אני ישמח אם למישהו פה יהיה רעיון איך אפשר לסדר את זה בצורה שזה גם יהיה נוח למצוא את הנגד שצריך וגם שהם לא יתבלגנו ויסתבכו אחד בשני כרגע עלה לי רק הרעיון הפשוט של לקנות 30 שקיות קטנות שאפשר לסגור ולשים כל שוג בשקית 2.דוד שלי רוצה לקנות סורק תלת מימד לסריקת אפים (של בני אדם כמובן) את רמת הדיוק אני לא יודע אבל אם זה חשוב אני יכול לברר התקציב שלו עומד על 100 דולר אבל מבדיקה מהירה באיבי הבנתי שזה בלתי אפשרי למצוא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הנ"ל מזה שנה , לפני שבוע אחד מחברי שפך על המקלדת משקה מסוג מסויים , כמובן שניתקתי אותה ונתתי לה להתייבש , למאחרת בלילה שהיא כבר היית יבשה המחשב נכנס ל HIBERNATION , אמרתי בטח יש קצר וצריך לנקות , ניקיתי אותה בצורה יבשה ללא שום חומר ובעזרת מנקי אוזניים , הבעיה "נפתרה" אבל התחילה חדשה , הרווח ה TAB והאנטר הקטן לא עובדים . עכשיו לקחתי מים מזוקקים , וניקיתי את המעגל על שראיתי שאחד הפסים חתוך או יותר נכון אכול , יכול להיות שהוא עבר קורוזיה בגלל המשקה (כנראה היה חזק מידי ) בדקתי עם טסטר לראות מה המצב , ואכן הנקודה המסומנת קוטעת את המעגל . לדעתי יש כמה דרכים לתקן את זה , 1. להלחים ( אבל זה סיכון שהמעגל יימס לכן זה לא נראה לי . 2. להדביק נייר כסף , אבל זה …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי מערכת אזעקה ואני רוצה לחבר אותה, אני רואה שיש שם פורטים בצד בשביל החיישנים, ואבל אני לא יודע איפה לחבר כל דבר ואיפה הולך החשמל... אני מצרף תמונה מתחת זה הלוח של המערכת, ומה שאני מחזיק ביד זה חיישן... אני ישמח אם מישהוא יודע להסביר איפה לחבר מה או שיש איזה דיאגרמה שמסבירה את זה.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל הדבר הזה שנקרא arduino ולי יש את uno ועכשיו אני מזמין את mega עכשיו יש לי ידע בסיסי בתכנות וידע נרחב מאוד באלקטרוניקה אבל אני לא מצליח ליצור תוכנית שלא נדבר אל איזה חלקים אני צריך כדי ליצור תוכנה שתפתור את הקובייה ההונגרית דרך arduino מכל סוג שהוא אז תודה מראש לעוזרים דרך עגב אני יודע לפתור את הקובייה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה כבר לפני שנה.. אפשר לקחת מיני בר להכניס בפנים מחשב.. הבעיה היא הלחות והרטיבות לא?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' שאלות בקשר למודינג של מארז שאני הולך להתחיל בימים הקרובים. קודם כל המארז שלי הוא Raidmax Scorpio ( בצבע שחור ) אני יודע שאין הכי הרבה מה לעשות בו כי הוא כבר מארז ממודר, אבל בכל מקרה אני מצאתי דיי הרבה דברים לעשות לו! השאלות שלי הם : 1) אני רוצה לחתוך את הפח של מארז אבל אני מפחד להרוס את הצבע המבריק והיפה שבא איתו ממס' סיבות - אני מפחד שברגע שאני יחתוך הצבע יתקלף, וגם בנוסף הוא יקבל סריטות, מה אני יכול לעשות בנושא ? ואיך עם קורה משהו כזה אני מתקן את זה האם אני צריך להשתמש בספריים כלשהם ? והאם יש אפשרות למנוע מראש תהתקלפות ? ( בקשר לשריטות אני יודע שאני עושה את זה מהצד השני וזה לא משנה אבל עדיין אני רוצה לדעת מה לעשות עם יש לי סריטה בצבע ? ) 2) האם יש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול החלפתי את המאוורר של המעבד שלי ממעבד סטוק של אינטל.. למאוורר חדש של Arctic Cooling - Freezer 7 Pro אז במקום לזרוק את המאוורר הישן לפח, חשבתי להוסיף אותו למארז שלי כדי לקרר טוב יותר את הצלעות קירור של המעבד החדש. אז זאת הדלת של המארז: אני רוצה להוסיף את המאוורר הישן לחור העגול שבדלת, בגלל שהחור הזה נמצא בדיוק מעל הצלעות קירור של המאוורר החדש... ככה זה נראה מבפנים: וכמו שאפשר לראות בתמונה הזאת, המאוורר בדיוק בגודל של החור במארז: ועכשיו מה שאני רוצה לשאול.. 1. האם זה אפשרי ונחוץ? איך אני עושה את זה? 2. לאיזה כיוון כדאי שהאוויר יזרום? שיזרים אוויר למארז או שיוציא אותו החוצה? 3. לאן אני מחבר את הכבל מתח שלו? תודה לכל מי שעונה
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/article/141/6 התמונה השניה והשלישית אתם יודעים עם איזה תוכנה הוא עשה את זה?? תודה לעונים או שאם מישהו מכיר אז תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אחרי המארז הקודם (בפרוייקט "שיפוץ מארז ג'נרי") לקחתי שוב מארז ג'נרי פשוט והחלטתי לנסות עליו משהו שראיתי באיזה אתר של מודינג . פה לא השקעתי הרבה פשוט רציתי לראות איך יוצא הפרונט- שזה עיקר המודינג במארז.. לא צילמתי מתחילת הפרוייקט - כי זה היה סוג של ניסויי . מה שעשיתי פה זה חיתוך בפנל הקידמי עם דרמל בקוטר 120מ"מ , לקחתי חתיכת צינור ביוב באותו קוטר הכנסתי פנימה ומילאתי מסביב עם חומר פחחות. בנוסף חתכתי גם בגג המארז חור בקוטר 120מ"מ . התאכזבתי מהצבע שלא יצא משהו (צבע ניקל עם גרגרים ). [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר מסדרת GALI הידועה (SMT) העונה לדרישות הבאות: טווח תדרים לא משנה לי, העיקר שיכיל את הטווח 900-960 מגה הרץ הגבר: בין 20 ל 30 DB ספרת רחש: לא קריטי, רצוי נמוכה כמובן IP3: רצוי כמה שיותר גבוה והנתון הכי חשוב - 1DBCP: שיהיה לפחות 27-30 DB אני לא מצליח למצוא אתר בו אוכל להשוות בין המגברים לכן אשמח אפילו אם תוכלו להפנות אליי לאתר המרכז את מגברי GALI. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-