עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eido300,

מישהו מכיר אתר בעיברית שיש בו תרגילים ל#c, עדיף שבאתר יהיה אפשר למצוא גם תשובות למקרה שאני לא אצליח משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  3. Started by eido300,

לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Alex89,

מישהו יודע איפו אני יכול למצוא באינט' תרגילים לתרגול PHP תוך כדי למידה? (כמו שיש בכל ספר הסבר ואז תר' אחריו)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tal1988,

שלום אני חדש פה.... יש לי מחרתיים מבחן ב-סי:\ ואני רוצה לעבור על הרבה תרגילים אפשריים, כדי שלא יהיה מצב שאני לא אדע משהו במבחן... אז אם יש לכם תרגילים על לולאות פור ואתם יכולים להעלות ת'תרגילים ואם אפשר גם את הפיתרון, אני אודה לכם מאוד :yelclap:

• 12 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. Started by creative,

איפה אני יכול להשיג תשובות למבחני בגרות קודמים של 5 יחידות מדעי המחשב יב' בפסקל... אני מתכוון ממש פתרון עם מימוש בפסקל מלא כמו שצריך להיות בתשובה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  7. שלום תמיד מתחשק לי ללמוד שפת תכנות (יש לי קצת נסיון בVB וטיפה בPHP) חשבתי בכיוון C כי ראיתי המלצות רבות פה על השפה הזאת הבעיה שלי היא שאין לי מושג בשביל מה... אני יודע שאולי בעתיד אעסוק בהיי טק אבל הבעיה שלי היא שאין לי מה לעשות עם הידע שאצבור.. אני סתם אזכור ואשכח אותו תוך כמה ימים.. אם לפחות היה משהו שכדאי לפתח.. אבל כל תוכנה שצריך יש.. אז אני נשאר וחושב - מה אני אפתח? אז אולי תשכנעו אותי מה אפשר לעשות עם שפת תכנות? מה אתם עושים עם הידע שצברתם? איך אתם מיישמים אותו? האם יש כאן חבר'ה צעירים שמועסקים אולי בפרוייקטים או חברות וכך בעצם מממשים את הידע שלהם? תודה וסליחה על השאלה המוזרה הזאת :-\

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by adlanm,

איך עובדים עם תת מערך? מה החוקיות? ואם אפשר אז הנה השאלה(בגרות קיץ 2004, 2 יחידות): נתון תת מערך דו מימדי בגודל 12X12 המכיל מספרים שלמים מ-1 עד 30 (כולל). במערך יש "רביעייה K" אם המספר K מופיע במערך ב-4 תאים של תת מערך בגודל 2X2. מה שצריך לעשות: בוליאני אם יש "רביעייה K" או לא.

9. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by eshtul,

שלום, אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה. אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה. אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה. את הפעולה אקליט בעצמי. הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה) איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה) אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים. תודה ויום טוב אלי Sub Macro1() ' Dim strFilename As Strin…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by Salwaby,

טוב אחרי יומיים שאני נלחם עם הבעיה, הגעתי למסקנה שצריך לבקש עזרה. אז ככה: כתבו פונקציה הבודקת האם במערך נתון קיימת תת-קבוצה של מספרים אשר סכומם שווה למספר מטרה. אם תת-קבוצה כזאת קיימת, הפונקציה מעדכנת מערך עזר כך : - אם איבר i כלשהו במערך הנתון שייך לתת קבוצת הסכום, אז האיבר i במערך העזר = 1. - אחרת איבר i במערך העזר = 0. int find_sub_sequence(int sequence[], int sub_sequence[], int size, int sum) - the header הנתונים : מערך של מספרים שלמים. מערך עזר מאותחל באפסים. גודל המערכים (זהה). מספר מטרה (הסכום אליו שואפים להגיע). דוגמא: סכום מטרה : 60 1 21 6 42 34 47 56 17 13 - המערך הנתון. 0 0 0 0 0 1 0 0 1 - מערך העזר. והפונקציה תחזיר 1. סכום מטרה : 50 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים