עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מתכוון מתי אני שם CONST בחתימה של פונקציה , בערך המוחזר והערך שהיא מקבלת. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by matteo,

צריך המלצה לספר הכיטוב בעברית שתציעו visual c++ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by zvika.e,

שלום. יש לי טבלה של סטודנטים לדוגמא, ואני צריך לכתוב שאילתה ב SQL שתחזיר לי את כל הסטודנטים שהאות הראשונה שלהם היא בין A ל L. איך אני כותב את זה? אני יודע כעיקרון איך לעשות את זה ע"י WHERE (Students.name) Like 'A* ואפשר לעשות את זה על כל האותיות עם OR מפריד. אין דרך קצרה יותר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 1immortal,

שלומות לכל הנמצאים. אני מתעסק עם אתר מבוסס wordpress, ובנתיים הצלחתי לעברת אותו דיי למקסימום, אבל אני כבר כמה ימים שובר את הראש בקטע של התפריט. הכל בעברית, ואני חפץ שהתפריט גם כן יהיה מימין לשמאל, עם היררכיה הגיונית עברית, כלומר: תפריט, 1, 2, 3, 4. בפועל מה שקורה, שאני מקבל: תפריט, 4, 3, 2, 1. עברתי על כל האפשרויות של הmenu בstyles.css, ניסיתי לשנות שם כל שמאל אפשרי לימין, וכל ימין אפשרי לשמאל, אבל אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. איזה float או direction או whatever אני צריך לשנות לשמאל/ימין/מרכז/כיוון מאדים כדי שהתפריט הארור הזה ילך מימין לשמאל ? אודה מאוד על עזרה ! עריכה: הצלחתי להפוך אותו לכיוון שאני רוצה, אבל עכשיו הוא עושה לי את זה לפי הא' ב' בעברית, כל קטגוריה שמתחילה…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by RGod,

איפה ניתן ללמוד מקצוע זה ?האם זה תואר ראשון או סתם קורס שעושים ? יש בזה עבודה ? ועוד שאלה בקשר ל רשתות...?איזה מקצוע שווה ללמוד בתחום זה באניברסיטה או בטכניון ?נא לפרט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Myrath,

שלום לכולם, יש לי הרבה רעיונות מדי פעם לתוספים לגוגל כרום, אפליקציות למחשב (דקסטופ) ולאנדרואיד ורציתי לדעת היכן להתחיל. לדוגמה, רעיון שהיה לי לאחרונה (ואני לא יודע אם הוא פרקטי) הוא אפשרות לרשום הערות על אייקונים במחשב (כך למשל שבקליק ימני תופיע ההערה, או שבאמצעות ריחוף עם סמן העכבר מעל אותו הקובץ תופיע ההערה). רציתי לדעת האם יש שפות שמומלץ להתחיל מהן? בראש מעייני נמצאים רעיונות לפיתוח אפליקציות למחשב - לדקסטופ, ורק לאחר מכן תוספים לכרום. אני משתמש כרגע באפליקצה של ENKI וגם בLEARN PYTHON - אשמח לדעת אם יש אתר חינמי או מקור יעיל יותר ללמוד ממנו. אשמח לדעת עד כמה זה אפשרי ואיך כדאי להתחיל... תודה

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by amitk,

שלום אני רוצה לעלות אתר שעשיתי, קיבלתי ממישהו הוסט, שם משתמש, סיסמה וכתובת לבדיקה והוא אמר לי שאלה שרתים שאפשר להריץ עליהם .net שרתים של מייקרוסופט. ניסיתי להשתמש בfilezilla אבל לא יכולתי לראות את הקבצי aspx אלא רק htm (סתם היה אחד לבדיקה). ניסיתי גם לעשות publish מהvisual studio אבל לא הבנתי מה קורה שם, זה פשוט טוען קצת ולא עושה כלום (האתר לא עלה או משהו כזה) מה אני צריך לעשות כדי להצליח לעלות את האתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני לא בטוח שזה מתאים לפה.. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר נורת לדים לדוגמא למחשב ולהדליק אותה בעזרת C++ או שפה אחרת. אני רוצה לבנות מעגל חשמלי של לדים שמהבהבים. את המעגל הזה אני מעוניין לחבר למחשב בחיבור סיריאלי\מקבילי\USB (מה שהכי קל לעבוד איתו, כמובן שיש עדיפות ל-USB) ולבנות תוכנית ב-CPP או ב-VB שתוכל להפעיל את המעגל ולכבות אותו. כלומר מה שאני צריך זה בסך הכל לשלוח אות חשמלי שיפעיל את המעגל כשאני ארצה. ועוד שאלה.. האם אני יכול לקבל נתונים מתוכנה אחרת? לדוגמא, לבדוק אם מישהו שלח לי הודעה במסן בעזרת C++ או VB? ואם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by sharonp,

צהריים טובים כחלק מתוכנית שאני צריך לכתוב באנליזה נומרית אני יוצר מערך בעל 20 מקומות, אותו אני רוצה לחלק ל 17 מערכים אחרים שמכילים 4 מקומות בצורה הבאה: מערך1 - איברים 0 -> 3 (כולל) מערך 2- איברים 1 -> 4 (כולל) מערך 3- איברים 2 -> 5 (כולל) . . . מערך 17- איברים 16 -> 19 (כולל) אחרי כן אני צריך לשלוח כל מערך (1 עד 17) לפונקציה שמקבלת אך ורק את המערך והגודל שלו (כלומר אם אני רוצה למספר את המערכים 1->17 ע"י כך שאני הופך אותם למערכים דו-מימדיים x[j] - אני לא יכול) איך עושים דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Mamimo,

שלום, אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי עד עכשיו בת'ראדים הקודמים!!!! כעת עלי לשלות HTTP HEADER דרך PERL בעת שליחת שאילה. חיפשתי ולא מצאתי הסבר כיצד, לפי מה שהבנתי זה פשוט ביותר כנראה שאני יותר מדי. אודה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by Paci,

יש לי ספר של ++C ששם מסבירים איך להבין מספרים בינארי וכל זה. והיבאו תוכנה. המספר 65 בסוג CHAR הערך הבינארי שלו זה: 01000001 ואמרו שהערך ההקסדצמילי הוא: 41 כלומר 0100 = 4 0001 = 1 ואני לא הבנתי איך מחליטים כמה זה שווה. תודה לעוזרים ולמי שהבין. P:

• 5 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by Aviv C,

איך אני יכול לבנות תפריטים נפתחים ב- ASP? לדוגמה כמו אלה שבאתר הזה (ראשי, מדורים וכו').

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by marking,

למדתי בכיתה ו הכל אבל עכשיו שכחתי... מישהו יכול לתת לי מדריך? או איזה אתר?

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by ישראל d,

שלום. ויז'ואל סטודיו לא מריץ ובמקום לכתוב הלו וורד זה מה שהוא כותב

20. Started by elixvx,

יש למישהו סיכומים לעיצוב תוכנה במדעי המחשב ב'? או לאוטמטים?. כל חומר עזר כלשהו. אם יש למישהו שעושה או עשה את הבגרות כבר אשמח אם יכול לשתף פה. תודה (:

• 1 תגובה
    • 8.8k צפיות
  21. Started by מתנחל,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה: קוד: // temp1.cpp #include <iostream> using std::cout; void myM(char *); int main() { myM("june"); return 0; } void myM(char *month) { switch(month) { case 'june': cout << "\nJune"; } } הודעת השגיאה אומרת: ציטוט: error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *) מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ? תודה !

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by ניר.,

שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by OutRaGe,

שלום רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי ממשקים בג'אווה מותר במתודה בתוך ממשק לשים פקודה הדפסה כלשהיא או שבכלל אסור וזה רק כותרות ? ולגבי משתנים בממשק מותר רק Static או רק Final או רק Static final ? התבלבלתי עם אלה בממשק ויש כזה תרגיל: יש ממשק AnimalBehavior עם 2 כותרות לא משנה מהן כרגע.. ומחלקה Mammal שמיישם את AnimalBehavior ומחלקה נוספת Cow שיורשת את Mammal (כל זה נמצא בתרשים, מ-Cow אין חץ יישום ל-AB) אז האם הכותרת של Cow צריכה להיות: Cow extends mammal וזהו ? ואם כן אז בכל מקרה Cow אמורה לממש את המתודות של AnimalBehavior ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by ליאור שמש,

צריך עזרה להתקין Microsoft Visual Studio 2010 . יש לי שם איזה קוד רישיון שאני לא יודע אותו...

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.