עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Boomerang,

מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hixx,

נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by shahaf14,

טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מי שיגיש ב: http://apointofu.com/#/sign את השאלה הטכנולוגית שאנשים יענו עליה הכי הרבה יזכה ב-2 כרטיסי טיסה לתאילנד. מגישים שאלות כן/לא ואז מקבלים אימייל עם קישור שאותו אפשר להפיץ לחברים שיענו על השאלה שלכם. אני מודה שאני אישית אוהד מיקרוסופט אבל כל אחד יכול להרוויח מזה וזו הזדמנות להראות איזה תותחים אתם. בנוסף כל האתר עשוי מגניב ושווה שיטוט (הם גם מפרסמים שם משרות). May the best wo/man win, מוטי נ.ב.: קראתי את תקנון האתר והתרשמתי שאין בעיה עם פרסום כזה (אין לי שום רווח אישי מהנושא). אם טעיתי קבלו את התנצלותי מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by maoritsius,

שלום,תחרות קודגורו, לעידוד מצויינות בתחום המחשבים, תתקיים השנה בפעם ה-18.התחרות, אשר פתוחה לתלמידים בכל הגילאים (עד י"ב כולל) נתמכת ע"י גורמים בתעשייה, בצה"ל ובאקדמיה.מדובר בתחרות בת שני שלבים:-שלב א', שאלון אינטרנטי, הקובע מי יעלו לשלב ב'.-שלב ב', יערך במרכז הבינתחומי הרצליה, שאלון במתכונת דומה לזה שבשלב א'.הזוכים יהנו מפרסים שווים.ההרשמה לשלב א' נפתחה, ואת השאלון תוכלו למצוא כאן: https://docs.google.com/forms/d/1fth...6IUn4zDCCpQe3Mהשאלון מכיל שאלות בנושאים מגוונים, ואין צורך להיות בקיא בכולם, העליה לשלב הבא נמדדת יחסית למתמודדים האחרים שהשתתפו.השאלון יהיה פתוח עד ה-24.3לשאלות: roey@codeguru.co.ilאתר התחרות: codeguru.co.ilבהצלחה למשתתפים!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by perrikus,

יש לי דף עם תיבת select, את האיבר הנבחר אני צריך למחוק מתוך המסד נתונים שלי. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך מוצאים איזה איבר נבחר ב-vbscript.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by hagai-,

השתמשתי בקוד הבא ע"מ ליצור תיבת בחירה, הבעיה היא שאני לא מצליח לקשר לחיצה על אחת מהאופציות להעלאת עמוד מסויים. <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function go3(){ if (document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value != "none") { location = document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value } } //--> </script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- document.write('<form name="selecter3"><select name="select2" size=1 onchange="go3()">'); document.write('<option value=none>הנתיב הטכנולוגי'); documen…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KingYes,

אהלן, יצא לי "לשבור" את הראש בנושא הזה, אבל לא עולה בדעתי לבניה. ברצוני לבנות לוח תשדירים דינאמי. הכוונה, שכל שידור ושידור יוצג במסד הנתונים שלי, וה-PHP ידע כיצד להציג את זה בתור טבלה כמו "מערכת שעות". יש למשהוא רעיון כיצד לגשת לנושא שכזה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. ערב טוב לכולם. עקב לחץ של זמן אני עומד לעלות בקרוב פרוייקט שלי, רשת מועדפים חברתית, הפרוייקט נכתב על ידי ושוכתב כמה פעמים מ 0 בגלל חוסר תיכנון נכון. אני לא יכול לאשר לעצמי לשכתב אותו שוב כי הזמן לא מאפשר לכן אני נאלץ לעלות את הגרסא הראשונה וישר להתחיל לעבור על הגרסא השנייה. הגעתי למסקנה (כבר כמה פעמים הגעתי עליה ועדיין לא מצליח ליישם אותה :\ ) שלקפוץ הישר לקוד זה טעות, לא משנה עד כמה המוח שלך גדול אתה לא יכול לתכנן הכל בראש וטעות אחת יכולה לעלות לך הרבה זמן ושיכתוב קוד. אני יודע תיכנות, אני יודע איך לעשות א' וב' אבל אני לא יודע איך לתכנן פרוייקט נכון. אני מאמין שקיים סטנדרט כלשהוא לתיכנון פרוייקט אבל אני מתקשה למצוא אחד כזה. ניסיתי להריץ חיפושים שונים בגוגל ובפורומים אחרי…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות 1) האם אפשר לקרוא לזה כך: dos זה בעצם שפת תיכנות? 2) אני רוצה ללמוד פקודות Dos ולמצאו דרך להצפין אותם כדי שלא יהיה ניתן לפתוח אותם ולראות את המקור על ידי start -> cmd -> edit תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  11. ערב טוב, אני מעוניין לבנות סקריפט פשוט בperl שירוץ לי כול כמה זמן ויוריד לי תמונות מהרשת (לפי אתרים שאני ינחה אותו) אני יכול לגשת לאתר מסויים ולבצע עליו parsing השאלה זה איך אני מוריד את התמונה למחשב? ואם אנחנו פה, יש לכם הצעה טובה איך להריץ אותו ברקע ללא שימוש במשאבים וש"יפעל" פעם בשעה (או בזמנים אחרים שאני יגדיר לו) (עוד לא בדקתי את זה אבל אני מקווה שאפשר גם להדגיר תמונות כwallpaper דרך perl בwindows 7) תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by ex_,

היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by yigael_o,

היי, אני מתכנת ב C# כבר מעבר לשנה ויש לי ידע מלפני כן ב C ו C++ אבל אני לא יודע כלום על תיכנות לרשת. HTML יודע ממש טיפה אבל אני לא יודע דברים בסיסים כמו התקנת IIS והגדרת אתר בו (ניסיתי, הלך ממש רע) יש למישהו אולי קישור למקום שמסביר תיכנות לאינטרנט בצורה טובה? אני צריך גם משהו שמסביר בצורה מנהלתית, אין מעלים אתר, האם יש משהו חשוב ב PUBLISH של VS2005 למי פונים לקבלת דומיין וכן הלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by MATTAN,

היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש דרך לתכנת לרשת בשפת c ללא תמיכת הסוקטים של הווינדוס ?? אני מיתכוון האם אני יכול לתכנת תוכנה שתעבוד ללא הווינדוס אבל שתאפשר לי גישה לאינטרנט ?? תודה

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by almog bar-el,

היי אני חדש בפורום אז תגידו לי אם יש משהוא לא בסדר אם הנושא שפתחתי אני לומד אל מחשבים באופן אצמאי ולכן ליפעמים קשה לי למצוא חומר אז אם מישהוא כאן מבין בתיכנות של מישחקים ו/או דמויות תלת מימדיות כול פיסת מידע תיתקבל בברכה אני מעדיף python+unity3d תודה מראש נ.ב יש לי בעיה של שגיאות כתיב אז סליחה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by satlan1,

אני צריך עזרה.. יש לי פרוייקט להגשה לבנות הגרלת לוטו, אז סיימתי הכל ורק יש בעייה אחת. בהגרלה מוחזרים לי לפעמים אותם מספרים. יעני אני צריך לעשות אחרי כל מספר שזה מגריל שיוציא אותו מהרשימה ולא מצליח:\ עשיתי את כל הפונקציות שמערבבות, ושבונה רשימה של מספרים וכל השאר זה הראשית: (define (main n ) (cond [(= n 0) '()] [else(cons(random1(mix(numbers1)))(main (sub1 n)))])) הפרמטר N זה בעצם כמה מספרים היא צריכה להגריל. נמברס1 יוצרת רשימה של 45 מספרים והמיקס מערבבת אותה ורנדום1 מוציאה מספר רנדמולי. עכשיו את האיבר הרנדומלי שנבחר אני צריך להוציא מהרשימה שנוצרה מנמברס1. ולא מצליח לעשות את זה...(בניתי פונקציה שמקבלת איבר ורשימה ומוציאה את האיבר מהרשימה) אבל לא יודע איפה ואיך לה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מערך חד מימדי ל 2ו מידי אני יודע לדוגמה יש לי 1000 פרטים ...אני ממיר את זה ל 100*100 כאשר זה היה x+y*100 אורי מה קורה עם יש לי יותר מ 2 מידים נניח 4 מיימדים ?כמו חילוק של 1000 ? ל 4 מימדים ? ויותר ?איך מחשבים זה ? אני קצת לא מבין את המטדולגיה ? ברור שזה חד חד עריכי? תודה לכל העונים ...אני מתחבט בזה די הרבה זמן.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. אז עשיתי סקריפט שרץ כל הזמן כשהווינדוס 7 עולה והסקריפט הזה מוגדר בעצם לא לעשות כלום אלה רק לחכות לזמן שבו הוא יבצע את הפעולה זה הסקריפט: הוא כתוב בשפה של תוכנת הסקריפטים AutoIt3 . הסקריפט לא עושה כלום חוץ מלחכות למצב מסוים וכשהמצב הזה קורה אז הוא עושה את הפעולה. וזה עובד אבל הבעיה היא שהוא לוקח סתם 5 CPU בזה שהוא רק מחכה.. מה אפשר לעשות בשביל שהוא לא יקח לי 5% מה CPU ? זאת הפעולה שהוא עושה כשצריך: )ואת הפעולה הזאת הוא עושה רק מתי שאני מריץ קובץ EXE (במקרה הזה זה נגן)

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מישהו יודע איך עושים את המסמך הרביעי - מסמך עיצוב בפרוייקט 5 יח"ל של טכ"ם? תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nahoom,

הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנה זה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול): יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצח אם Y גדול Y, X ניצח אם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקו הינה הקוד: #include <iostream.h> int main() { int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real sco…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by יוספי,

רציתי לדעת לגבי אילו סוגי class אמורים להיות תחת התיקיות הבאות בארכיטקטורה של client server ב java 1, תחת client תיקיה בשם gwt 2, תחת server תיקיה בשם domain אשמח לדעת מבחינת ארכיטקטורה מה אמור להיות בתיקיות הנ"ל ואם זה מבנה קבוע כלשהו אשמח לקבל לינק להסבר על המבנה הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. אני צריך למצוא נוסחה(רקורסיבית) לבעיה בכותרת כאשר לכל צלע יש משקל(היכול להיות גם שלילי, איך אין מעגלים בגרף).נסמן פתרון אופטימלי לבעיה עבור הקודקוד v ב- Opt(v). הרעיון שלי הוא כזה: נסתכל על v ועל כל הקשתות מהצורה (u,v) כלומר הקשת האחרונה במסלול.קיימות 2 אפשרויות: או שהיא צהובה או שהיא שחורה. אם היא שחורה, נחפש opt(u) בגרף g. אחרת אנחנו צריכים את opt(u) אבל בגרף g', שזהו הגרף g לאחר שהוסרו ממנו כל הצלעות הצהובות. opt(v)=min{ opt(u) in g+w(u,v) for each black edge , opt(u) in g' +w(u,v) for each yellow edge} zz] עכשיו, איך מובטח לי כאן, שתבחר בוודאות קשת צהובה? חוץ מזה, אני גם קצת תקוע בנוגע לשורש. לדעתי התשובה עבורו אמורה להיות אינסוף (כי אין מסלול מהשורש לעצמו שע…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.