עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by neogod,

כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. מוזר מאוד ??? התוכנית מקבלת שתי פולינומים ומחזירה את הסכום שלהם. כשאני מריץ אותה בלי דיבאג, אני מקבל צליל אזהרה. כשאני מריץ אותה עם דיבאג, היא עובדת טוב, מדפיסה את כל מה שצריך אפילו סימנתי את הbreakpoint האחרון ממש בסוף של הmain, כדי לראות את מצב המשתנים לפני שהתוכנית מסתיימת והכל תקין. נסיתי בproject חדש, אותו דבר. הקוד: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func5.txt ריצה בלי דיבאג(מקבל צליל אזהרה והתוכנית לא מסתיימת כמו שצריך): http://dl.dropbox.com/u/24303191/nodebug.gif ריצה עם דיבאג: http://dl.dropbox.com/u/24303191/debug.gif

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by skywalker13,

שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by roma4k,

ערב טוב, אם תוכלו עזרו לי בבקשה לכתוב תוכנית באסמבלר. התוכנית: כתוב תוכנית אשר תסכם את ערכי הכתובות הזיכרו האי זוגיות בטווח הכתובות 1 עד 10, (הנתונים בכתובות 1,3,5 וכדומה...), בסיום יש לרשום את הסכום שהתקבל בכתובת הזיכרון אפס. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DigitalSpy,

טוב אז ככהאני חדש בפרום ויש לי שאלה . אני רוצה לכתוב תוכנית באסמבלי (Fasm ) , אפילו תוכנית הכי בסיסית , לצרוב אתה על דיסק , ולהריץ אותה ליפני שעולה מעקכת ההפעלה . והנה מספר שאלות שיש לי : - איך אני יכול לעשות דיסק בות עם תוכנית בסיסית באסמבלי ? - איזה סוג קובץ צריכה להיות התוכנית ( מדובר בסופו של דבר בהרצת קוד בינארי על המעבד ) כל עזרה תתקבל בברכה , גם הפניות לספרות רלוונתית כי ממש לא הצלחתי למצוא כלום . תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by eliom,

איך כותבים תוכנית הקולטת מספרים מהמשתמש ומציבה אותם במערך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, שמי נתנאל, בערוץ היוטיוב תחת השם דוקטור קוד. מעלה קורס פולסטאק מלא שכולל 10 חוברות שונות בסך הכל 700 עמודי תוכן בנושאים שונים ומגוונים, תרגילי בית, פרוייקטי גמר, אנימציות והרצאות ייחודיות והכל בחינם בערוץ היוטיוב "דוקטור קוד". הקורס שווה ערך לקורסים שנמכרים היום בכל המכללות השונות ב20-30 אלף שקלים ויכלול אפילו מעט יותר תכנים למשל html css Javascript TypeScript React Node DDB Mongo AWS Infrastructure . בעצם קורס שאפשר לקחת ומתאים לכולם, לילדים ולבוגרים, הקורס מועבר על ידי בעשרות סרטונים שאני מעלה שמסודרים לפי סדר כרונולוגי של למידה. יש תרגילי בית וערוצי ווצאפ ודיסקורד בהם אני עוזר למי שבוחר ללמוד דרך התוכנית שלי. מוזמנים להציץ, …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אני צריך לבנות תוכנית בשפת C שתקבל מספר עשרוני ותפרק אותו למספר בינארי בן 16 ספרות וצריך שהמספר יחולק לפי high byte ו- low byte כלומר 8 ביטים ראשונים זה הlow ו8 ביטים אחרונים זה high אין לי מושג איך עושים את זה למישהו יש פיתרון?....

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by tal1988,

אני צריך לכתוב תוכנית שקולטת מספר ומדפיסה הודעה האם החצי הימני של המספר מורכב רק מספרות זוגיות והחצי השמאלי מורכב רק מספרות אי-זוגיות(מניחים שהמספר שקלטנו באורך זוגי). איך אני יכול לעשות את זה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? -זה בשפת סי - זה אמור להיות עם לולאת while

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by ~שירה,

יש לי תכנית בה המשתמש מכניס שם קובץ ומחרוזת לחיפוש בטקסט, והתכנית צריכה להחזיר לו את המשך השורה בה מופיעה המחרוזת. איך עושים את זה? איך עושים את זה? איך לחפש ביטויים מורכבים עם && או || או ()?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by maverick,

אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, התכנית הנ"ל אמורה להרגיל מספרים בין -10 ל+10 לתוך מטריצה של 6x5, כשהזוגיים בהתחלה והאי זוגיים בסוף. הקומפיילר אומר שהתוכנית תקינה, אך היא לא מבצעת את המשימה כמו שצריך! רעיונות? #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define rowsize 6 #define colsize 5 void main () { int row,col,mat[rowsize][colsize],num; randomize (); for(row=0;row<rowsize;row++) { for(col=0;col<colsize;col++) { num=random(20)-10; if(num%2==0) mat[row][col]=num; else mat[rowsize-1-row][colsize-1-col]=num; } } for(row=0;row<rowsize;row++) { for(col=0;col<colsize;col++) printf("%d",mat[row][col]); } }

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. ערב טוב. אני משתמש ב gcc כמהדר (לשפת C). אני מהדר בצורה הבאה (יישום GTK+): gcc -Wall -o "main" "main.c" %GTK+% %GTK+% זהו משתנה סביבתי שתוכנו מקשר לספרייות המתאימות להידור יישומי GTK+. אחרי ההידור נוצר לי קובץ בשם main.exe. כשאני מפעיל אותו, נוסף על חלון ממשק המשתמש הגרפי, נפתח לי חלון שורת הפקודה: זה ממש משגע אותי. אני רוצה שחלון שורת הפקודה לא יפתח, אבל אני לא יודע איך בדיוק. לפי מה שהבנתי, רק ב'חלונות' חלון שורת הפקודה נפתח תמיד, ואילו בלינוקס הוא לא נפתח. אני אשמח מאוד לעזרה בנושא. דבר נוסף, חשוב הרבה פחות: יש איזשהו פונקציה שאומרת אם חלון שורת הפקודה פתוח או לא ? פונקצייה כזאת תעזור לי מאוד... תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. זה התוכנית: [code#include <stdio.h> int main() { int bL; /* big letters counter*/ int sL; /*small letter counter*/ int i; char letter; sL = 0; bL = 0; for (i = 0; i < 3; i++) { printf("enter a letter: \n"); scanf("%c", &letter); if (letter >= 97 && letter <= 122) sL = sL + 1; if (letter >= 65 && letter <= 90) bL = bL + 1; } printf("the number of small letter %d \n the number of big letter %d", sL, bL); return 0;] תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by BedB0y,

זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by patrik,

כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. מצאתי דוגמאות באינטרנט לתוכניות קווין (תוכנית שכותבת את הקוד של עצמה), אבל אני לא מצליח לחשוב על האלגוריתם. הבנתי גם שזאת שאלה נפוצה בראיונות עבודה... אשמח לעזרה, תודה !

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  22. #include<stdio.h> #include<math.h> long sifra(long num , int digit) { int i=0; long sum=0,temp; while ( num != 0 ) { temp= num%10; num=num/10; if ( temp != digit) { sum=sum + temp*powl(10,i); i++; } } return sum; } void main() { long num; int digit; printf("Please enter a number and a digit\n"); scanf("%d%d",&num,&digit); printf("The number without the digit is: %g",sifra(num,digit); }

23. בביצפר יש 2003 ואצלי יש 2005 מדובר על פרוייקט win32 ב c++ . פתחתי פרוייקט באותו שם? העתקתי את מה שנמצא בקובץ ה c++ לקובץ החדש בפרוייקט החדש.. מה עוד יכול להיות הבעיה? אני אובד עצות..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nall,

שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Street-Fighter,

עריכה: יש לי בעייה בכל תוכנת סי פשוטה שאני מוריד, הבעיה כתובה בהמשך הפורום. בבקשה תקראו. וכן, עשיתי חיפוש ארוך בפורומים לחפש אם מישהו שאל כבר לגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.