עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. איזה תוכנה אתם ממליצים לכתיבת Html / css ? תודה!

• 4 תגובות
    • 22.2k צפיות
  2. טוב, במהלך השימום הרגיל שאני נתקל בו לפעמים, החלטתי לתכנת תוכנה שתציג אותיות רגילותכאותיות שבנויות מהסימנים | \ / וכו. עכשיו הגעתי לקטע שאני צריך לעשות בו ENTER (ירידת שורה). השאלה שלי היא איך אני בודק שהכנסתי לTEXT BOX שמוגדר כMULTILINE ירידת שורה. ניסיתי ע"י השוואה לvbCrLf(התו שמציין ירידת שורה) ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי עבודה לחופש אין לי כח ליצור משהו מ אפס, אודה לכם חברים אם תוכלו לשלוח לי תכנה ב C++ עם פולימורפיזם ו MFC משהו לא מסובך (או שכן) רק כדי לרצות את המורה..

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. קיבלתי עבודה מהמורה שלי למחשבים לעשות תוכנה שתקלוט רמת קושי (מספר הספרות) ופעולה חשבונית (כפל/חיבור/חיסור) ותחשב ניקוד לפי רמת הקושי. זו התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <time.h> #include <stdlib.h> void main() { int num1, num2, count=0, sum=0, dif, plus; long sol, right; char peula, finish; printf("Do you wish to continue? Y / N "); scanf(" %c", &finish); while(finish!='Y' && finish!='N') { printf("ERORR! Press Again: "); scanf(" %c", &finish); } srand(time(NULL)); while(finish=='Y') { printf("\nWhat peula do you want to use?\n"); printf("Addition: A\n"); …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעשות תוכנה קטנה שבה אני אכתוב את מספר השניות וכעבור הזמן הזה המחשב יצפצף.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עריכה: תוכנה קטנה בפסקל שבניתי. התוכנית בתגובה #3 והקוד שלה בתגובה #4

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמו שאר התוכנות שלי שאני בד"כ מפרסם פה, אשמח לדעתכם על התוכנה התוכנה שלי שקיבלה ציון דיי נמוך ב-Softpedia ואני לא חושב שזה כזה פייר, אחרי הכול התוכנה עובדת אצליי ואצל חבריי ללא בעיות , התוכנה בנוסף על כך חינמית. למרות שבחלק מהמחשבים יש בעיה של כמה תקיעות לפעמים ואני צריך לגלות למה. בכול מקרה, הינה הקישור לתוכנה: http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/Mouse-Recorder-Pro.shtml יש שמה הסבר מפורט, הכול אני הכנתי , חוץ מהעניין של חלק מהקוד של ה-API , בניתי את כול התוכנה ואת העיצוב את הקוד, את הכול, אני אשמח לדעתכם מה לשפר, מה לא טוב ומקווה שתנסו אותה. דבר נוסף, יש אנטי ווירוסים שמזהים את התוכנה כ-"Keylogger" , כול המטרה של התוכנה זה להקליט את המידע שהמקלדת…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by dad11223,

Run shortcut זה תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל הרבה פונקציות שונות של וינדוס כמו msconfig, dxdiag, ועוד הרבה אחרות. תאמת בניתי את התוכנה בשביל לקצר לי את הדרך להגיע לפונקציות שונות בוינדוס, התוכנה הזאת פועלת ממש טוב עם יש לכם תוכנה בוינדוס של HOTKEY וכדומה שבא תגדירו שנגיד כפתור מסויים במקלדת יפעיל את התוכנה שבניתי ואז תבחירו את הפונקצייה הרצויה. אם אתם רוצים להגיע ל MSCONFIG אז ידנית בשביל להגיע אליה אתם צריכים ללכת ל start--->run---->msconfig פה אתם מפעילים את התוכנה שלי (בעזרת כפתור מסויים על המקלדת שבחרתם באחת התוכנות ה HOTKEY) ולוחצים 1 וזהו זה מפעיל את MSCONFIG ועוד משהוא בתוכנה יש גם 2 תוכנות קטנות שהשתלתי בתוכנה, הם תחת פונקצייה 11 ו 13 שהם: חישובי אינטרנט והש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אפשר לבנות בשפה כלשהי תוכנה שמקבלת מידע מן הביוס ומציגה אותו (בווינדווס) ? נגיד אני רוצה לעשות שתהיה לי תוכנה בווינדוס שתקבל את הטמפ' של המחשב ישר מהביוס אל התוכנה ותציג לי אותו? וזה ירוענן כל שניה? מקווה שהבנתם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. Started by doker,

אני בונה תוכנה ב C# שסורקת קבצים בתיקייה מסויימת ומבצעת עליהם פעולות קודם כל אני רוצה שהתוכנה לא תציג את הFORM וגם לא יוצג בסרגל כלים של הוינדווס שהתוכנה פועלת כי אין טעם. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Sharonk1,

התוכנה מאפשרת להקליט או לצלם את המסך שלכם לקובץ jpg או video כמו כן ניתן באמצעות התוכנה לשמור את רזולוציית המחשב הנוכחית שלכם ובהמשך לשחזר אותה. איך זה עובד: 1. לחיצה על כפתור Auto save תשמור תמונה של המסך שלכם ב c:\temp, ניתן לשנות את נתיב השמירה של הקבצים באמצעות לחיצה על כפתור options 2. לחיצה על כפתור save to directory תאפשר לכם תמונה של המסך שלכם בתקייה בתבחרו באותו רגע. 3. לחיצה על recording תתחיל הקלטה של המסך שלכם לקובץ וידאו, על מנת להפסיק הקלטה יש ללחוץ על F10, הסרטון יישמר ב c:\temp כבררת מחדל אבל תמיד ניתן לשנות את הנתיב ע"י לחיצה על כפתור options 4. לחיצה על כפתור file explorer מאפשרת פתיחה של קבצים בתוך חלון topmost 5. תחת כפתור options ניתן גם לשמור את הרזו…

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. אני עושה OC ומבצע בדיקות יציבות .אני רוצה לדעת אם הבדיקה הכשלה אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה או יכול לכתוב כזאת תוכנה ששולחת SMS לפלא אם תוכנה במחשב מפסיקה לעבוד.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. היי. במידה ואני רוצה לדעת איזה פונקציות נקראות ובאיזה תוכנה הן נקראות. כלומר - אני רוצה לכתוב תוכנת קונסול שאני אתן לך כתובת של הפוקציה/שמה של הפוקציה ויתן לי את התוכנות שמשתמשות בה. הסבר : נגיד ויש לי קילוגגר במחשב שהוא משתמש בGetKeyState כדי לקבל ערכי מקלדת , אז התוכנה שציינתי למעלה פשוט תזהה את הקריאה, ותסגור את הפרוסס. הדבר אפשרי?אם כן , מה שם הפונקציה שיכולה לבצע דבר כזה? נ.ב הפונקציה = פונקצית API. BTA

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום אני מחפש אתר או תוכנה שיכולים לצבוע לי את התגים המיוחדים בצבעים שונים וגם להדפיס כך... כי TopStyle למשל יכולה להציג את הצבעים אבל כשמדפיסים הם יוצאים בשחור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by R.E.A,

אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, קראתי בדויונים קודמים על שני התוכנות אלו להרצה של תוכניות הנכתבות באסמבלר,אבל אין לי מושג איך עובדים איתן. מה השימוש שכל אחד מהן. אשמח לקבל תשובות מהירות כי זה נורא חשוב לי. בתודה מראש,גל.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by Imtheman,

אני רוצה ללמוד ASP על איזה תוכנת פיתוח אתם ממליצים ???

22. Started by eido300,

אני מחפש תוכנות קוד פתוח שכתובות ב#c כדי לראות איך קוד אמור להיראות ואיך תוכנה אמורה להיות כתובה, מישהו מכיר כאלה תוכנות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. למה תוכנות שאני כותב ב C/C++ לוקחות 50% מעבד? רוב התוכנות שלי זה ככה... :\

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by ulmi,

היי לפני כמה ימים התחלתי ללמוד לבד PYTHON השפה הזו לא עובדת עם קומפיילר אלא עם מתרגם אינטראקטיבי השאלה שלי היא למה משמשות שפות מסוג זה? והאם אפשר ליצור איתה קובץ תוכנה כמו בשפה אחרת (JAVA וכדו)? כי כרגע כל פקודה שאני נותן היא מבצעת מייד כך שאני מרגיש שאני גם המתכנת וגם מי שמשתמש בתוכנה במקביל. אודה לתשובתיכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התוכנית היא יישום פשוט של פיצוץ בלונים - אתה ממקם בלון מתנפח על המסך וכל בלון אחר שנוגע בו מתחיל גם להתנפח (מועבר מווקטור הבלונים הנעים לווקטור המתנפחים). התוכנית בסך הכל עובדת היטב, אולם ככל שזמן הריצה שלה מתמשך (בד"כ תוך כחצי דקה) היא נעשת יותר יותר איטית. מפרט המחשב שלי רשום מימין, והוא כמובן לא הגורם המגביל פה (ניסיתי גם על המחשב המשני שלי - אותו סינדרום). אין גם דליפת זיכרון. אז כנראה שהבעיה טמונה ביישום לא נכון של opengl ואשמח לקבל עצה בעניין (אם אפשר בדחיפות, הדד-ליין היום בחצות). Controler* WindowGL::_maker=NULL; int WindowGL::_size; GLint pntX=0, pntY=0; WindowGL::WindowGL(int size, Controler* maker) { _size = size; glutInitDisplayMode(GLUT_RGBA | GLUT_DOU…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.