עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. יש לי בדף checkboxlist שמציג רשימת ערוצים, המשתמש מסמן באיזה ערוצים הוא רוצה שהמאמר שלו יעודכן(מספר המאמר ידוע למשל כמאמר מס' 1). כאשר הוא לוחץ על submit אני עובר על הערוצים שנבחרו וצריך לעדכן בטבלה ב database כאשר בכל שורה מופיע מספר המאמר מול אחד הערוצים שנבחרו (many to many). כמובן שצריך לבדוק האם המאמר מעודכן מקודם על ערוצים אחרים שלא נבחרו עכשיו ולעדכן זאת. יש למישהו מושג איך עושים את זה? :-\ אם מישהו הבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי, אני אשמח לתשובה, במקרה שלא תשאלו ואני אנסה לפרט יותר או אולי להביא דוגמא... תודה

2. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליפת מידע מקובץ gz גדול במיוחד (5MB). כל פעם שאני מריץ את הדף עם השליפה הדפדפן טוען את הדף במשך דקה וקצת ואז נותן לי את השגיאה הזאת: HTTP 500 שגיאת שרת פנימית הקוד הבעייתי הוא: $villages_url = "[url]http://en3l1.ds.innogames.net/map/village.txt.gz";[/url] $url = sprintf($villages_url); $lines = gzfile($url); מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by sof,

בעיה דיי ראשונית שאין לי עליה מענה. אני בא לעבוד על הויזואל מנסה לפתוח פרוייקט. אך משום מה אני לא יכול ליצור בטוענה שהמחשב אינו מצליח להתקשר לlocalhost מה הבעיה? *נוצרה תקיה וירטואלית בIIS ופתיחת הפרוייקט נעשית לשם. *עריכה: לא משנה,קצת הגדלתי ראש (מה שהייתי כנראה צריך לעשות לפני זה ופתרתי) למעוניינים: התקנת Frontpage extension מעודכנת נדרשה =]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by attiass,

שלום לכולם אני כותב תוכנה ב-MFC .אני משתמש ב active x מסוג microsoft forms 2.0 text box הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה שכל שורה שאני מכניס לתוך התיבת טקסט שלי,שתופיע בצבע אחר. זאת אומרת למשל: שורה ראשונה בצבע אדום שניה בירוק וכולי.. ניסיתי להיעזר ב- setforecolor אבל כל שינוי שעושים משנה את הצבע של כל התיבה,יש למישהו מושג איך עושים? או אם זה אפשרי בכלל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים. כרגע התקנתי על האתר הפרטי שלי את מערכת ההורודת pafiledb_v3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. בקיצור יש לי באתר עמוד ראשי(דף html) ואני מעונין להכניס את הגוף עצמו של מערכת ההורדות לעמוד html שלי.(כמו שבאתר הזה עשו). כיצד אני עושה את זה? אשמח לתשובה ברורה. תודה ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. שלום, אני רוצה ליצור מן ממשק מסוים שבו אפשר לסדר אוביקטים בגדלים שונים במערך מסוים. הסידור של האוביקטים יהיה בשיטת drag and drop. המערך יהיה סוג של טור בלוקים בגדלים קבועים- והאוביקטים בגדלים של בלוק אחד או יותר. כך שאפשר לגרור אוביקט בגודל שני בלוקים שיתפוס שתי בלוקים מהמערך, ואוביקט בגודל בלוק על בלוק אחד מהמערך. מכל החפושים שעשיתי בגוגל מצאתי רק מדריכים שמסביר איך לגרור אוביקט אחד לתוך אוביקט אוביקט אחר. זה אפשרי לעשות כזה דבר בHTML5 בכלל?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by aravmaxim,

יש לי בעיה, אני רוצה להפיץ קבצים ממחשב מסוים למחשבים שנמצאים ברשת איתי ולכן בחרתי בתוכנה Udpcat שהיא קרוס-פלאטפורמית וניתן להוריד אותה ואת קוד המקור באתר הבא http://udpcast.linux.lu/. אך יש בעיה אחד מהפונקציונליות של התוכנה הכי חשובה היא להעביר Stream של קובץ בצורה מקובצת בעזרת הארגומנת pipe-- ותוכנה לקיבוץ כמו למשל gzip או tar. בהפצה בין מחשב וינדוס לוינדוס אין בעיות ובין לינוקס לוינדוס אין בעיות, כמו כן מוינדוס ללינוקס אין בעיה. אך יש בעיה בהעברה מלינוקס לוינדוס. ולכן החלטתי לכתוב קוד ב C בשביל לעשות זאת בצורה קרוס פלאטפורמית. הטריק אם Udpcast עובד כך: תוכנת הפצה(udp-sender) לוקחת את ה STDIN של התוכנה ומפיצה אותו. התוכנה של הקבלה(udp-reciver) שופכת את כל המתקבל לתוך STD…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by tamir12,

שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by creative,

אני רוצה להשוות שני מערכים A וB ולבדוק אם B1 שווה ל A זאת אומר (A1 =B1 או A2 או A3 או A4) ואז ל B2 וכו' לפי גודל המערך. ואז לבדוק אם A1=B1 ואם A2 =B2 וכו'. לפי גודל המערך שנקבע על ידי המשתמש אני לא מצליח אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש. (בפסקל!)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. כיצד אני יכול לשים תמונה באפליקציית VisualBasic.NET ולשנותה בהתאם לתמונה אחרת באמצעות כתיבת שורות קוד מסוימות? אודה לעזרה מהירה בנידון מאחר וניסיתי מספר דברים אך לצערי ללא הצלחה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by alex15,

שכחתי איך לשים תמונה איך לשים תמונה ? LOAD PICTURE ןמשהו שכחתי איך תוכלו לומר לי ? ואיך לשים תמונה מתחלפת שתתחלפ בויזואל ביסיק?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני צריך לעשות תוכנית שתמנה את כל הערכים בבלוק כלשהו שגדולים מ80 (הכל בהקסה כמובן). בהרצה זה לא נותן לי את מה שצריך וזה נראה פסדר גמור. עריכה: מסתבר שאין בעיה, כנראה לא שמרתי או משהו. למחוק/לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by eladhor7,

טוב אני רוצה לפתוח אתר משלי, ואני ממש חדש בתחום. אפשר לקבל מה אני צריך לעשות, וללמוד ותפנו אותי בערך לכיוון של לפתוח אתר אינטרנט על שרת איחסון חינם באינטנרט.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by NM,

אני צריך עזרה אני לא מבין את הנושא אוטמט מחסנית במודלים חישוביים בפסקל מישהו יכול לרשום לי איזה הסבר כללי? או לכוון אותי לאתר שיעזור לי?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by xena,

אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by donkey kong,

<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim paso,pasn,mil paso=request.Form("z") pasn=request.Form("x") mil=request.Form("b") r.Open "select * from users where use='"& session("use") &"'" if not r.eof then if pasn<>"" then if r.Fields("pass")=paso then c.execute "Update users set pass=" & pasn & " Where use='"& session("use") &"'" response.write("הסיסמאות עדוכנו</br>") else response.write("הסיסמאות לא עודכנו במע…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by feint,

שלום, רציתי לדעת. האם ניתן ב JAVA לדעת כמה CONNECTIONS פתוחים יש לי לכיוון האינטרנט? ואם כן, איך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by tdknight,

אני בונה אתר עם פריים פנימי ומשלב פלאש, כך שהכפתורים הם חלק מעיצוב בפלאש השאלה שלי היא מה הפקודה המדוייקת בפלאש לפתוח דף כלשהו בפריים, אם לדוגמא השם של הדף הוא index.html והשם של הפריים הוא mainFrame תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. יש לנו באחד האתרים עמוד שמשתמש באובייקט ActiveX. אם הדפדפן של המשתמש חוסם את ה ActiveX אני רוצה להציג הודעה שמסבירה איך להתקין אותו. איך אני יכול לבצע בדיקה כזו?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by yahalom,

אני מקבל את ההודעה הבאה Controls created on one thread cannot be parented to a control on a different thread אני מקבל את אותה ההודעה גם כאשר אני מכניס את הקטע הבעיתי ל LOCK הסבר כללי : בדובר באפליקציה של משחק אותו הקוד מורץ פעמיים באותו המחשב ומתקשר ע"י REMPTING דרך שני פורטים שונים הבעיה מתרחשת עמוק בזמן המשחק כאשר נידרש ליצור פקד בערך באותו הזמן ב שני האפליקציות כלומר נוצר חייל חדש בשני הלוחות הקוד הוא public void board_event_Add_control_to_form(Control c) { //lock (this) //{ this.Controls.Add©; c.BringToFront(); //} } תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. Started by snaidis,

אם בניתי אלגוריתם להתקדמות ברשימה אז אם הוא היתקדם לי 3 פעמים אז אני יכול לומר שהוא יתקדם תמיד כמה שאני אקבע לו?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by frame it,

שלום, אני מעונין לכתוב משחק שיעבוד ברשת מחשבים (לא אינטרנטית) אם מישהו יודע איפה יש משהו טוב בעברית שמסביר בצורה ברורה ויסודית אודה לו מאד.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by shoshana,

יצרתי פקד asp.net משלי וכדי לאפשר למשתמש בפקד להוסיף url (לimage לדוג') הוספתי attribute [Editor(typeof(UrlEditor), typeof(UITypeEditor))] וזה עדין לא עובד. לא נוצר הכפתור הקטן של ... שפותח חלון בחירת קובץ. יש למשהוא מושג מה הבעיה? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? אם לא כתבתי ברור את הבעיה אז תגידו לי, פליז דחוף ביותר!!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. שלום רב, בניתי אפליקצייה WEBFORN ב ASP.NET ו#C, בדף יש לי TEXTBOX ובPAGE LOAD יש לי פומקצייה FOCUS כדי שבכל POSTBACK הסמן של העכבר ימוקם ישירות בTEXT BOX, להלן דוגמא: TextBobx2.Focus(). הבעיה היא שאם אני פותח שני חלונות (החלונות זהים) אז הסמן של העכבר מתחיל ל"השתגע" ולקפוץ בין החלונות . ניסיתי להוסיף את הקוד defaultfocus="TextBox2" ב - <FORM> אך ללא הועיל אשמח לכל עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.