עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shir gold,

הי רציתי לשאול מתי יקרה לי מצב בגרף שE=V^2? בגרף מכוון? בגרף לא מכוון? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by יוסי גריינימן,

וכל זה ב7-8 הכי הרבה 10 //servise אנגולר import {Injectable} from '@angular/core'; import {AngularFirestore} from '@angular/fire/compat/firestore'; import {catchError} from 'rxjs/operators'; import {throwError} from 'rxjs'; @Injectable({ providedIn: 'root' }) export class DataService { videos: any[] = [] errorVideos: any = false users: any = false constructor (private firestore: AngularFirestore) { this.getvideos(); } getvideos () { if (this.videos.length === 0 && !this.errorVideos) { this.firestore.collection('videos') .valueChanges() .pipe( catchError(error => { this.er…

3. Started by attiass,

שלום לכולם אני כותב תוכנה בשפת ++C ב- MFC . כבר שבועיים אני מנסה למצוא פונקציה ( שבטוח קיימת) שתיתן לי אפשרות שליטה במקשים של המקלדת. זאת אומרת אני רוצה שכשאני נמצא באיזשהו dialog box שברגע שהמשתמש לחץ ל מקש, ולאו דוקא על איזשהו edit tool, אלא בכל מקום בbox , שאני אוכל לדעת מה נלחץ. ניסיתי להשתמש ב- onkeydown , באיזשהו מדריך באינטרנט כתבו ב- pretranslatemessage() ואמנם ברגע שהקשתי על תו באמת נכנסתי לפונקציה אבל אני לא מצליח לקרוא איזה תו קלטתי. מבחינתי אני אסתפק אפילו ברמה יותר נמוכה כמו פונקציית scanf ב-C הבעיה היא שה-MFC עוקף את זה. בקיצור אני שברתי את הראש אם מישהו יכול לעזור.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by חנוך111,

בקוד המצ"ב אני מקבל הודעת שגיאה: Run-time error 424 מישהו יכול לעזור? תודה. [attachment deleted by admin]

5. Started by xena,

אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by iem,

אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. האם קובץ אקסל יכול לשמש בתור טבלה של מסד נתונים? מבחינת השאליתא עצמה אין לי בעיה אני יודע sql אבל עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאפליקציות שקשורות באתרי אינטרנט בקיצור תנו לי קצה חוט/מדריך/מאמר וכו בבקשה תודה אה ואין בעיה לשלב c/c#/java/VB אם צריך

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by snaidis,

אם בניתי אלגוריתם להתקדמות ברשימה אז אם הוא היתקדם לי 3 פעמים אז אני יכול לומר שהוא יתקדם תמיד כמה שאני אקבע לו?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by rotber,

שלום לכולם אני צריך לבנות פקודה כלשהי בדוס והסתבכתי קצת אולי תעזרו לי בבקשה מה שאני צריך זה ככה: יש לי מספר קבצים נגיד : shahar1.pdf, shahar2.pdf וככה עד shahar16.pdf אני רוצה למחוק את השם ושישארו רק המספרים האם מישהו יודע איך? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by טובה,

אני רוצה עזרה בכתיבת קוד המאפשר למשתמש לציר צורות )gdi) ישר בתוך picturebox אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by frame it,

שלום לכולם, אני כותב פרויקט ב-C# עם אפליקציות, יצרתי פורמים שונים, והגדרתי אותם בצורה גלובלית, כאשר אני כותב עבור אחד הפרומים Formm.fFirstGame.Close(); ואח"כ דרך פורם אחר אני מנסה לכתוב Formm.fFirstGame.Show(); הוא שולח לי שגיאה, על אף שברור לי שהפורם Formm.fFirstGame לא נהיה null כי אני יכול להוסיף ולשנות לו דברים, האם מישהוא יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by RonTwins,

שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> &lt…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש ספרים בעיקר בנושא של עיצוב תוכנה. כשאני אומר עיצוב תוכנה אני מתכוון לכל מה שבא לפני שלב התיכנות. יצירת קבצי דוקטמנטציה, עיצובי UML, ועוד כל מיני דברים שכנראה קיימים ואני לא יודע אליהם. לא מצאתי פורום אחר לשים בו את הנושא הזה, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. ותודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  15. יש לנו באחד האתרים עמוד שמשתמש באובייקט ActiveX. אם הדפדפן של המשתמש חוסם את ה ActiveX אני רוצה להציג הודעה שמסבירה איך להתקין אותו. איך אני יכול לבצע בדיקה כזו?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by yahalom,

אני מעוניין לעשות קובץ DLL אשר בו יהיה DB ולעשות WEBSITE שאפליקציה אחרת תיגש אליו ודרכו תוכל לגשת ל DB אשר נמצא ב ב DLL צירפתי את ה DB אל ה DLL ואני מתקשה להבין מה בעצם אני צריך לממש ב CLASS של ה DLL כדי לגשת מין ה WEBSITE אל ה DB תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by J0n1,

שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by idoSC,

היי, בנושא אחר שלי אני שאלתי איך לכתוב תוכנה בעברית, מה שלא כ"כ הצליח, ורוב הפתרונות שניתנו שם היו איך לגרום שבמחשב שלי יראו בDOS עברית. בכל מקרה, החלטתי לעשות את הפרוייקט שאני צריך לעשות בדרך אחרת, ולא בתכנות, אבל בזמן שחפשתי איך לעשות שבתוכנה שלי יהיה עברית, התקנתי את HEBDOS, וזה שינה לי את הפונט של הDOS. אני רוצה להחזיר את הפונט למה שהוא היה, הקטן והעבה הזה של XP, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? :'( תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by PsyFreak,

אהלן! ברצוני להכניס לאתר שלי מין חלון שבו יש חדשות ש"רצות" ברגע שהמשתמש מסמן עם העכבר את התוכן החלון עוצר ומפסיק לרוץ וכאשר הוא לוחץ על אותו התוכן זה מעביר אותו לדף אחר איך אני עושה את זה? האם זה סקריפט מסוים? תודה מראש לעוזרים

21. Started by malish,

שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by יהודי,

בס"ד שלום, אני משתמש במירק 6.35 איך אני עושה שברשימת שמות במירק מי ששלחתי לו הודעה פרטית אז יהיה בצבע שונה? תודה, תזכו למצוות

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. שלום. יש לי בדף checkboxlist שמציג רשימת ערוצים, המשתמש מסמן באיזה ערוצים הוא רוצה שהמאמר שלו יעודכן(מספר המאמר ידוע למשל כמאמר מס' 1). כאשר הוא לוחץ על submit אני עובר על הערוצים שנבחרו וצריך לעדכן בטבלה ב database כאשר בכל שורה מופיע מספר המאמר מול אחד הערוצים שנבחרו (many to many). כמובן שצריך לבדוק האם המאמר מעודכן מקודם על ערוצים אחרים שלא נבחרו עכשיו ולעדכן זאת. יש למישהו מושג איך עושים את זה? :-\ אם מישהו הבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי, אני אשמח לתשובה, במקרה שלא תשאלו ואני אנסה לפרט יותר או אולי להביא דוגמא... תודה

24. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by zepower,

אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים