תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי, כחלק משיעורי הבית שלי אני צריכה לכתוב קוד שבודק תקינות קלט ומכניס אותו למערך דו מימדי (בגודל ידוע), אני צריכה עזרה בבדיקת תקינות הקלט בבקשה. אני צריכה לקבל מהמשתמש קלט בצורה של num num num... כלומר - מספר-רווח-מספר-רווח-מספר אין הגבלה על גודל המספר. אין הגבלה על מספר הרווחים. כלומר - אני יכולה לכניס רווח-רווח-רווח מספר-רווח-מספר. אני צריכה לדעת מתי הקלט כולל כל דבר שהוא לא מספר או רווח, מתי הוא כולל מינוסים ומתי הוא כולל יותר מדי מספרים כדי שאני אוכל להדפיס הודעת שגיאה. היה לי רעיון להשתמש בלולאה שבה יש scanf עם %d ומתחתיה יש משתנה מסוג char שמתחיל לקלוט איפה שd הפסיק והוא צריך לקחת את כל הרווחים. ברגע שהוא קולט משהו ששונה מרווח (חשבתי לעשות את זה ע"י זיהוי של קוד …
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תוכנת צד שרת שתאפשר לי להקים אתר מכירות באינטרנט בצורה הטובה ביותר, אתר שיכלול פרטים רבים למכירה שאני יוכל לשנות בכל רגע נתון, משתמשים,כרטיסי אשראי וכמו כן הגנות אבטחה תואמות לאתר שכזה... השאלה שלי היא איזו שפה PHP/ASP היא עדיפה מניסיונכם לבניית אתר שכזה? וכמו כן מה נותן יותר אפשרויות אבטחה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני בלי תעודה של שפת תיכנות אי אפשר להיות מתכנת מקצועי נכון? וכול מה שצריך ללמוד לומדים בקורס נכון? השאלה שלי עם אני ירצה להמשיך להיות מתכנת בעזרת השם ואני ירצה לעבוד בזה.. אז אני צריך מ- עכשיו ללמוד לבד או שפשוט אני יחכה לקורס שאני יעשה בעזרת השם.. (עם אני ירצה להמשיך את החלום שלי..להיות מתכנת)..???? יום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מעוניין להתחיל ללמוד שפות תכנות או לפחות שפת תכנות ביחיד:), איזו שפה כדאי להתחיל ממנה ואם אפשר קישורים למדריכים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני אדריכל במקצועי והייתי מעוניין ללמוד לתכנת ע"מ למקסם את הכלים שעומדים לרשותי, לקצר תהליכים וליצור גיאומטריות שאין באפשרותי לעבד בקלות באמצעות התוכנות המוכרות לי. חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסויות לנושא ולכן אנסה לפרט מהם השיקולים שלי ומה ההתלבטויות: 1. אני כמעט ולא מכיר את עולם התכנות (למדתי קצת בתיכון, אך עברו בערך 15 שנה מאז שכתבתי משהו) 2. אני עובד בדרך כלל עם התוכנות: AutoCad, Revit, Sketchup, Rhino3D. 3. אני מכיר קצת את התוסף Grasshopper ל- Rhino3D, שמאפשר תכנות גרפי. 4. הצרכים שלי הם בתחומים הבאים: א) כלים קטנים לייעול העבודה בתוכנות הקיימות אצלי (דרך ממשק API) ב) כלים לניתוח והצגת מידע בדרך גרפית (למשל מידע GIS) ג) עבודה עם ממשק פיזי - כדוגמת ARDUINO שיא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתנסות בקוד של פתירת משוואה ריבועית ב-visual studio אני מנסה לקלוט קלט בשורה הזאת. if (a == 0 && b == 0 && c != 0) מה אני צריך ללחוץ בחלון השחור הזה?. לפי השורה איפה שהנקודה האדומה. http://up400.siz.co.il/up1/n3zfdmezxann.jpg' alt='n3zfdmezxann.jpg'>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני רושם תוכנית כזו: ? בקואורדינטות פולריות משוואת אליפסה בעלת מוקד אחד בראשית הצירים היא: r(t)= a(1-e^2) / (1-(e)Cos(t) ----> that's the formula a - מחצית מהציר הראשי של האליפסה. e - האקסצנטריות של האליפסה (מספר בין 0 ל 1, ככל שקרוב יותר ל-0 האליפסה יותר מעגלית וככל שקרוב ל-1 האליפסה יותר צרה) שרטט אליפסה בקואורדינטות פולריות, דאג שהקו יהא חלק ככל שניתן ע"י בחירת ווקטור t מספיק צפוף. תודה אנשים !!!!
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש קוד לשרטוט כדור ב-C++, אשמח לקבל עזרה בכל דרך שהיא. בתודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום !! שאלה קטנה , פשוטה וידועה לכל מי שמבין בנושא אך היא "ברחה" מזכרוני והיא : מהי הפקודה לירידת שורה כאשר אני מעוניין לשרשר מחרוזת מסוימת ובתוכה לרדת שורה ? הערה : הכוונה היא לא לפקודה: system.out.printLn("somthing");
-
- 8 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שרת אחסון חינמי שמאפשר העלאת קבצי ASP.NET 2.0. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שרת FTP תומך ASP חינמי........ מישהו מכיר אתר שנותן / מאפשר זאת?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
ראשית אציין שאני מתחילה בכל העסק הזה של פיתוח אתרים. התקנתי שרת wamp, לחצתי start all services והאייקון הפך לכתום במקום לירוק. משיטוט קצר באינטרנט הבנתי שיכול להיות שזה בגלל הסקייפ. שיניתי לסקייפ את הפורט, והבעיה לא נפתרה. מה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי אתר שבנוי בHTML וASPX (ובעתיד יהיה בו גם JAVA SCRIPT) , האתר כולל גם מסד נתונים. איפה ניתן להשיג שרת איחסון חינמי שיוכל להריץ את האתר ? האתר שלי עצמו לא שוקל הרבה בכלל (פחות מ2 מגה) תודה
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה צריך לעשות כדי שיהיה לי שרת דואר פרטי? האם שרת לאחסון מספיק ומה לגבי תוכנה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש שרת זול כי לא יודע אם אצליח בזהתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות תקלה חמורה מאוד שקרתה לי ליפני יומיים ואיבדתי חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. שאין אפשרות לשחזר את החומר הזה החלטתי לעשות צעד שפעם הבאה דבר כזה לא יקרה. אז ככה יש לי שרת בן 3 חודשיים חדש באריזה. כמו כן יש לי NAS , ספק כח, פיירול ואפילו סוויץ. זה היה אמור להיות שרת שמחזיק אתרים אבל ביגלל אי התאמה של המעורבים בפרשה הפרוייקט נפל ואני נישארתי עם ציוד. אני מעוניין ליבנות מערכת גיבוי אשר תגבה אוטומטית בפרק זמן שאני יגדיר את כל הכוננים שלי . וכן תיהיה מחוברת ל2 מחשבים אשר יעבירו את המידע שיש על המחשבים לגיבוי לכוננים ברגע שאבחר לעשות את זה כמובן שיהיה לי גישה לחומר מכל מקום בעולם { כמובן מוגן בסיסמאות } אז.. איפה מתחילים איך עושים מה עושים יש פה מישהו שבא לו לכנס לפרוייקט…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! במסגרת הלימודים שלי כתבתי משחק ב- C# שמשתמש ב- mySql. אני צריך להעלות אותו לשרת של המכללה. במכללה שאלו אותי איזה שרת אני צריך? איזה סביבת עבודה? לא ידעתי מה לענות. מה בדיוק אני צריך לבקש מהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי, אני מחפש שירות שבוודאי קיים אבל אין לי מושג אפילו באילו מילים להשתמש כדי לחפש אותו. משהו בין מייל דרופבוקס וגוגל דוקס.. הרעיון הוא למצוא פלטפורמה שבה ניתן להזדהות להעלות קבצים, ולקבל עידכון על סטאטוס הקובץ (התקבל/בבדיקה/נערכו תיקונים). משהו כמו מערכת שאפשר יהיה להפעיל לתלמידים ששולחים מטלות בית למורה שמאפשרת מעקב מבחינתם.... יש רעיונות ? -תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם שרת שאני מחזיק בחו"ל (חברת Reyox). על בסיס כמעט יומי, השרת שלהם משתתק בכל מה שנוגע לקריאות ASP, כלומר, שכל קריאה לקובץ ASP שלי שיושב שם, נתקעת, ושום דבר לא מעובד, אבל עם זאת, כל סוג קובץ אחר שם כמו JPG, HTML וכו' עובדים כרגיל. אין לי שום הסבר מה גורם לזה. חשדתי בהתחלה בקוד שגוי מצידי, אבל כנראה שזאת לא הבעיה. בנוסף, השרת הרחוק הוא שרת Win2003, מה שאומר שנפילות כאלה אמורות לקרוא רק במסגרת האתר שלי, אז מה יכול לגרום לזה? במערכת ה-HELM לניהול האתר, אין שום דבר שיכול לעזור לי, ומתחזקי השרת בחו"ל לא ממש משתפים פעולה. האם מישהו נתקל בתקלה שכזאת, או יודע מה צריך לעשות כדי לפתור אותה? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אתר להגיש כפרויקט לבגרות .. יש לי אתר בנוי בhtml ובjava script ואני צריך לשלב בו גם asp בשביל ההרשמה... הבעיה היא שאני לא מכיר שרת איכסון שתומך בasp ובמסד נתונים אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי תודה מראש [ואם זה לא מתאים לפה אז תעבירו לפורום המתאים]
-
היי לכולם, בניתי אתר שכולל DB בשפות html,jsp ב- client side, ו JAVA ב-server side. אני מחפש שרת איחסון חינמי בתומך בשפות אלה, מישהו מכיר משהו כזה? לצערי מצאתי רק כאלה שתומכים בPHP ו-HTML.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-