תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון ללוח כפל כלומר הצגה ע"י מטריצה, של לוח הכפל בפתרון ע"י לולאות ? בבקשה רק שורות קוד ולא עצות אחיטופל תודה !
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני קורא על sessions בasp.net ורושמים פה שיש כמה מצבים של סשנים, הדיפולטי הוא inproc שהוא בעצם מאחסן את כל הסשנים בworkerprocess , קראתי על יתרונות וחסרונות ורשמו שאחד החסרונות זה : scalability can be an issue, מה זה אומר בעצם? מה הכוונה סקלביליטי? תרגמתי את זה בגוגל טרנסלייט ואל תצחקו אליי חחחח וזה מדרגתיות או הרחבה אין לי שמץ של מושג למה הם מתכוונים אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה: מה שלא מובן לי זה החלק של ה-ON יצרתי העתקת של אותה טבלה ובשביל שלא יהיו לי כפילויות אני צריך לשים את הסימן גדול או קטן ב-ON בין השדות המקשרים מה שאני לא מבין זה למה דווקר בינהם....למה דווקא בין E2 ל-O1 יש לי גדול מ..ובאחרים יש לי שוה... השאלה של התרגיל הזה הלכה ככה: 1. הצג את כל העובדים (זוגות) אשר טיפלו בהזמנה שבוצעה באותו תאריך
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות גלרייה עם תמונות שנפתחות בפופ אפ עכשיו ניסתי את הסקריפט הזה וראוים את התמונות בדף הראשי והחלון נפתח אבל לא רואים את התמונה בחלון שנפתח תעזרו קצת תודה מראש <HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</title></head>") win2.document.write("<body background="+'"'+bgname+'"'+">") win2.document.write("<br><br><Br><br&…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני בונה כרגע פורטל ושאני מנסה להיכנס אליו עם דפדפן EXPLORER אני לא מצליח ועם FIREFOX הוא רץ חלק הפורטל מבוסס HEBNUKER בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
איך ניתן לדבג תוכנה כך שהתוכנית תפסיק (כמו brakepoint) בכל פעם שערך של משתנה, משתנה? אני מתכנת בויז'ואל סטודיו 2005 בשפת C++
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך אפשר להשיג או ליצור קובץ כזה?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, זה הדבר הראשון שאני כותבת בASP ונראה לי שנתקעתי.. יש לי טופס רגיל שמועבר לדף ASP שאמור להוסיף רשומה לטבלה ולעדכן את השדות שמולאו. הצלחתי להגיע למצב שהכל רץ בלי הודעות שגיאה אבל... למעט שדה השעה והתאריך, שום דבר לא מתעדכן! <% Dim DB Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection") DB.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("updates.mdb") & ";" Dim upRS Set upRS= server.CreateObject("ADODB.Recordset") upRS.Open "Select * From changes", DB, 3, 3 upRS.AddNew IF (request("mcsqled")="checked") THEN upRS.Fields("mcSQLED")= True IF (request("mcsqldb")="checked") THEN upRS.Fields("mcSQLMCDB")=true IF (request("websql")="check…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן זה שוב אני (: המחרוזת "Hello GoodBye" , אז אחרי הפעלת הפונקציה היא תהפוך ל- "GoodByeHello" מה הרעיון שעומד מאחורי זה?
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב מספר תסריטים בVBScripting לאוטומציה של רשת (וסתם עזרים חביבים למשתמשים),הבעיה שלא מצאתי אף אתר עם רשימה מכובדת של הפקדים האפשריים של Windows/DirectX וכדומה. בכל האתרים שיש ישנן מספר דוגמאות מצומצם, באף אחת מהן אין רשימה. מישהו אולי מכיר משהו כזה או יכול לכוון אותי היכן למצוא (בטח באתר של מיקרוסופט...) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד html, ואני רוצה לפתוח לעצמי אתר... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול עושה לפריים, שהרקע שלו יהיה חצי שקוף, ואני אראה דרכו את הרקע המקורי של האתר. יש למישהו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה,משהו לא מאסיבי ששוקל 4 ג'יגה שיש בו עוד הרבה פונקציות,אלה תוכנה קטנה יחסית שאפשר לכתוב בה תוכניות בשפת C? (נותנים לנו שיעורים לכתוב תוכניות בC ואני רוצה לכתוב אותן במחשב בזמן אמת),יש תוכנה כזאת? נראה לי שמצאתי,turbo c++,יכול להיות?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
*W32 - סוג של דיסאמבלר - דיסמבלאר הוא כלי שנותן לך לראות את קוד התוכנית אותה אתה מנתח בשפת אסמבלי. זוהי תוכנה שאני רוצה קישור מדוייק להורדה שלה שלה(ישר להורדה ולא לאיזה אתר אני מסתבך(יש כזה וירוס כמו שכולכם יודעים אז שאני מחפש בין כל התוצאות זה רק הוירוס ואני לא מוצא את התוכנה שאני צריך) *Hworks - נקרא גם בשם HW , כלי זה מציג את התוכן של קובץ בבסיסים הקסדצימליים גם תוכנה זאת אני רוצה קישור מדוייק מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים בבקשה לחפש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להגיש פרויקט די גדול באוניברסיטה בC# והפרטנר שלי נטש אותי ולא יכול היה לעזור לי עם העבודה. אין לי מושג איך לעשות אותה, אני מבקש מעומק הלב, בבקשה תעזרו לי אחרת לא אסיים את הקורס. אני מוכן לשלם 300 שקל (מחייו של סטודנט זה הרבה) עבור מי שיעשה לי אותה וישלח לי את הקוד עם הערות בצד למה כל דבר וכו'. מי שמוכן לעזור בבקשה שירשום ואחזור אליו בפרטי עם העבודה עצמה. תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סוג קבצים בינריים שדורשים המרות פשוטות מסוג כל שהוא (שלא כאן המקום לפרט אותן). לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט הגעתי לשלב היאוש, דהיינו אין שום תוכנה שתשביע את רצוני לצורך המרות אילו. להערכתי אוכל לבצע המרות אילו באמצעות תוכנה של 100 עד 300 שורות קוד, שתרוץ מ COMMAND LINE של מערכת הפעלה WINDOWS. אין לי שום צורך בתוכנה עם מימשק גרפי. לפני מספר שנים עשיתי פעולות דומות באמצעות סביבת עבודה DEV_CPP שכוללת קומפיילר C++ וכלי עזר בסיסיים לתיכנות. גודל קובץ ההתקנה של DEV_CPP הוא כ- 10 מגה בייט, זו תוכנה שהתקנתה אז הייתה קלה בהרבה בהשוואה לתוכנות C++ מקצועיות. אין לי שום חשק להתעסק בהתקנות גדולות שיטרידו אותי יותר מאשר כתיבת הקוד המבוקש. קיימת אולי בעיה טכנית. התוכנה מיושנת ו…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ורוצה לתרום לי אותו? אני קנית דומיין subgames.net אתר על משחקים ותוכנות ואני לא רוצה לשים איזה PHPBB אז מי יכול לתרום לי? משהו פשוט וקל שהוא תכנת ולא יצא לו לממש את זה והיה רוצה לראות איזה יצירה שלו באתר רציני מישרוצה שיבוא למיילסנג'ר שלי: renan007@speedy.co.il
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איך אני מתקין קומפיילר על windows או בקיצור ליצור קובץ הרצה שיוכל לרוץ על windows כלומר לקמפל קובץ בשפת C או C++ ככה שהקובץ הרצה יצליח לעבוד על windows ולא רק כשמריצים אותו בטרמינל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אז ככה: באתר שלי יש תפריט ו 2 אייפרמים. (frame1,frame2) בכפתור למעלה נגיד אני שמתי: <a href="javascript:loadTwo('home.html','pic_home')"> והקוד ג'אווה הוא: <script language="javascript"> function loadTwo(iframe1URL, iframe2URL) { parent.frame1.location.href=iframe1URL parent.frame2.location.object.className=iframe2URL } </script> אני עושה משהו לא נכון לא יודע מה...חרשתי על גוגל שעות לא מצאתי פתרון..מישהו יודע משהו? תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-