תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ראשית רציתי לשאול בקשר למוסג Platform, מה זה? ומה ההבדל בינו לבין IDE? שנית רציתי לדעת מהו ה- IDE הכי טוב שיש ומדריך טוב למתחילים ב- Java עדיף בעברית אבל גם אנגלית מתאים! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד עכשיו בMICROSOFT SQL SERVER ורציתי לדעת איך מתקינים את זה והאם מיקרוסופט משחררת את זה בחינם?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקי אני ניצב מול הבעיה הבאה. אני זקוק לרשימה מלאה של המילים בעברית שלהיפוך המילה יש משמעות לדוגמא : מוח-חום בתוך-כותב ישן-נשי וכו.... מה שאני צריך שתוכנה תעשה ,זה שתעבוד עם מערכת הנתונים של מילון. תתחיל מהמילה הראשונה.{תהפוך אותה ותתאים את המילה לשאר המילים במילון. עד אשר תמצא התאמה {או לא תמצא} וכך תסרוק את כל המילים במילון. ותייצר רשימה {שניתן להדפיס על דף} של כל המילים שמצאה בצורה הרגילה וההפוכה. בדומה למה שהראתי למעלה. למרות שיש לי ידע בסיסי בתיכנות , אין לי מושג איך למצוא מילון אלקטרוני שיהיה ניתן לעבוד איתו בנקל עם שפת תיכנות. ואין לי הרבה ידע בתיכנות עם קבצים חיצוניים. אני אובד עצות , ואני אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה הזאת. או…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני לומד מדעי המחשב בכיתה י', ואני צריך להגיש פרויקט שיהווה חלק גדול מהציון שלי, ואני מתקשה לבחור נושא לפרויקט, רציתי לדעת אם תוכלו להציע לי כמה רעיונות טובים שיתאימו לרמה של כיתה י, כל עזרה תהיה מבורכת
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בונה כל מיני מעגלים באלקטרוניקה, שמתחברים למחשב דרך הLPT. אני בונה תוכנות ששולטות עליהם בשפת C, עם הקומפיילר של Borland לDOS שנקרא Turbo C++. אם בונים תוכנות ששולחות מידע לפורט, על ידי הפקודה outportb בWIN98, אין כל בעיה, אבל בXP, לא ניתן לגשת לפורטים באופן עצמאי. השאלה שלי היא האם יש דרך בה ניתן בכל זאת לגשת לפורט של הLPT כתובת 0x378, דרך הXP. תודה רבה מראש. בטעות שמתי את הת'רד בפורום הלא נכון. התכוונתי לשים אותו בפורום אלקטרוניקה ומודינג... אבקש להעביר אותו לשם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
where i can find tutorials in hebrew/english(pref. hebrew) for php and where i can find atutorial to build a fourm in php 10x
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מעצבן אותי שבVB ניתנת לך רק האפשרות של הכפתרים הישנים איך אני מוסיף את הכפתורים החדשים היפים יותר לדוגמא הכפתור BROWSE בתחתית המסך של כתיבת ההודעות
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
הבעיה היא שהתוכנה לא מכירה את אקסס 2000 וצריך להוריד SP6 כדי שאני יוכל לשלב בין שני תוכנות מה אני צריך לעשות הוא לא מצליח לשלב כי זה לא אותו גירסה ! אמרו לי להוריד עדכון אני לא יודע מאיפה !@
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?? אם לא משתמשים בתוכנה אז במה משתמשים?? כאילו איפה אני רושם את הקוד?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות תמונות מסוג GIF לתכנית ה-java.אני עובד עם ה-forte. הבעיה היא שהתמונות צריכות להיות מועלות מתוך מחלקת Paintpanel,שיורשת מ-JPanel,כמו כן יש import ל-javax.swing.*; הבעיה היא שברגע שהתמונות מוכנסות כקובץ ב-paintpanel הקומפיילר לא מכיר את הפקודה--getDocumentBase().יש לי דוגמא שהקוד עובד במחלקה שיורשת מ-JApplet,ולכן הכיוון שלי אומר שהבעיה בשימוש ב-image,ב-paintpanel.עוד נקודה שראוי לציין זה שאני מגדיר משתנה מסוג image,לדוג..private image logo1,אין לקומפיילר שום בעיה לקבל זאת.אני חייב להעלות את התמונות מה-paintpanel.אנא עזרתכם הברוכה.אקבל כל רעיון...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות פשוטות בהתפלגות במערכים חד-ממדיים בפסקל. אם יש לכם זמן לזה... 1. א. כתוב תוכנית אשר תייצר 50 מספרים אקראיים שלמים בתחום בין 1 ל-6 (כולל). התוכנית תספור ותדפיס כמה פעמים הופיע המספר 6. ב. הסבר במילים מה עליך לשנות בתוכנית שכתבת בסעיף א' כדי שהתוכנית תספור כמה פעמים מופיע כל אחד מהמספרים השלמים 1 עד 6. 2. בתחרות זמר מקומית משתתפים 10 שירים ממוספרים מ-1 עד 10. כל אחד מן הצופים מוסר בסיום התחרות פתק, ועליו כתוב מספר השיר שאותו בחר. מספר הצופים אינו ידוע. כתוב תוכנית הקולטת את המספר הרשום על פתקי הבחירה, ומחשבת עבור כל שיר את מספר הקולות שצבר. ספירת הקולות תסתיים עם קליטת המספר אפס. התוכנית תדפיס את מספרי השירים שצברו יותר מ-100 קולות.…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים תמונת רקע בפינה הימנית העליונה של הדף. מישהו יודע איך ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נוסע מחר לתחרות אבל אני הספקתי לשכוח את הבסיס של C (משנה שעברה, רק את החוקים) יש איזה אתר שיוכל להזכיר לי, למשל את כל הסיפריות CONIO.H, את כל הפקודות PRINTF, וכו'. נ.ב. זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-