עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אני מנסה ליצור סוג של התחברות לאתר, אבל לא משנה איזה נתונים אני מכניס בשדות הטקסט, אותו דף מגיע לי, גם אם הנתונים נמצאים בטבלה, או גם אם לא.. הינה הקוד: זה הקוד של שליפת הנתונים מהטבלה: public class DBAccounts { public DBAccounts() { } public static DBAccountsDataContext DbAccountsConnect =new DBAccountsDataContext(); public static Boolean cheakUsername (String usernameCheak, String passwordCheak) { var result= from p in DbAccountsConnect.tbl_Accounts where p.userName==usernameCheak && p.password==passwordCheak select p; if (result!=null) return true; else return false; } } וזהו הקוד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי לכולם! אני בונה איזה תוכנה ב vb.net אשר תשלוף כמה נתונים מתוך תוכנת הפקסים של WINDOW XP . הבעיה היא שאני לא יודע איפה הנתונים הללו נמצאים. לא מצאתי שום DATABASE או משהו דומה. אני רוצה לשלוף למשל את מספר הפקס שממנו נשלח הפקס וכו". תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by AssafFrank,

שלום , בזמן שלפת המידע ע"י JDBC פשוט אני רואה שכאשר המידע מכיל עברית + סוגריים או תווים מיוחדים , כל העימוד של התווים נהרס (הסוגריים קופצים לאמצע המשפט וכ"ו).. המידע יושב בסדר ב DB .. אני מבין שזו בעיה די נפוצה.. נסיתי ליצור STRING חדש עם charset שונים אבל ללא הצלחה. יש רעיונות איך להתמודד עם התופעה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. לדוגמא אני כותב משחק טריוויה עם מערך שאלות ומערך תשובות. וכל פעם שמפעילים את התוכנית היא תשלוף/תקרא נתונים מקובץ (רשימת שאלות ותשובות) ותכניס אותם למערך המתאים. ואז השחקן מקבל שאלה ומכניס תשובה (שאלות אמרקאיות), והתוכנית משווה בין התשובות שלו לנכונות ונותנת נק' בהתאם. השאלה שלי היא בעצם האם זה אפשרי לעשות דבר שכזה בפסקל (שליפת/קריאת נתונים מקובץ)? ואם כן, כיצד אני כותב את הקובץ ופונה אליו? כיוון שהשנה כמעט הסתיימה (כיתה י' - מדעי המחשב א'), וסיימנו את כל החומר (כולל רשומות - שלא נכלל בבגרות - לכן נלמד אחרי), ולא למדנו על שיטה כזאת לשליפת/קריאת נתונים מקובץ. אני בספק אם זה אפשרי. מחכה לתשובה, תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. Started by itzikc78,

איך לעבוד נכון עם פתיחת ויצירת אובייקטים דינמיים? נניח, יש לי צ'אט ואני רוצה שכל פניה של חבר אלי תפתח חלון חדש (עם פקדים משלו שאוכל כמובן להתיחיס ולעדכן ספצפיתי אותם כשהשיחה תתמשך) למשל משהו כזה: win_num = {} def OpenWindow(memberid,member_gender,member_UserNick,member_Message): print ("memberid:" + memberid + "gender" + member_gender + "usernick" + member_UserNick + "msg:" + member_Message) if memberid in win_num: print ("kooooooooooooooooooooooo") txt_num[memberid].insert(INSERT, member_UserNick + ": " + member_Message + "\n") else: win_num[memberid] = Toplevel() …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alex15,

אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zipzip,

הי חברה אני מחפשת דרך לסגור דרך הקוד כל יישום/חלון שפתוח לי וגם עושה שמירה של נתונים אם צריך כמו למסמך וורד פתוח אם מישו יודע משו או כיוון אשמח לשמוע תודה לכולם...

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by unknown2007,

היי, אני מנסה לשמור קובץ לXML יש בו משתנים מסוג int float וכו'... בעייתי היא, כאשר אני רוצה לשמור משתנה מסוג brush יש שגיאה. כיצד אפשר לשמור בכ"ז? את משתנה color שרציתי לשמור, חילקתי ל3 int ים כי גם color לא מוכר בשמירה. אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by baruchiro,

אז המקרה הספציפי- ניסיתי לנתח את הנתונים שלי בפייסבוק- לשלוח בקשת HTTP שתיקח את הדף שלי כאילו אני מחובר, ותעבוד על הHTML שמתקבל כתגובה. לא הצלחתי לשלוח בקשה שמדמה מצב שאני מחובר, ומצאתי פתרון פה- http://stackoverflow.com/questions/8425593/c-sharp-httpwebrequest-post-login-to-facebook (לא בתשובה הראשונה, תתפלאו) מה שהוא עשה בקצרה זה לקבל Cookie של פייסבוק ואז לשלוח אותה בבקשת ההתחברות. אז ניסיתי לאחר ההתחברות לשמור את הCookie ולהשתמש בה כדי לדמות גלישה במצב מחובר, אבל לא הצלחתי. היא כאילו עובדת רק בבקשת החיבור עצמה. חשוב לציין שבגלישה בדפדפן יש יותר מעוגייה אחת ששייכת לפייסבוק, לעומת עוגייה אחת בלבד שמתקבלת בקוד. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amit_f,

לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. Started by Aviv C,

אני כותב תוכנית ב- Java שמטרתה לבדוק את השימוש ב- Session עם Servlets. יש לי שני Servlets: זה הראשון שמנותב לנתיב first/ : public class FirstServlet extends HttpServlet { private static final long serialVersionUID = 1L; @Override protected void doGet(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException { HttpSession session = request.getSession(); session.setAttribute("user", "aviv"); response.getWriter().println("Done"); } } כל מה שאני עושה פה הוא לכתוב ל- Session משתנה של String. זה השני שמנותב לנתיב second/ : public class SecondServlet extends HttpServlet { private static final long s…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eido300,

אני רוצה לשמור את נתונים שמכניסים לתוכנה תוך כדי השימוש בה, כדי שאני אוכל לטעון אותם בהפעלה הבאה או בכלל, יש צורה מקובלת ו/או עדיפה לעשות את זה? זאת אומרת, אני יכול פשוט לכתוב הכל בקובץ טקסט ולטעון את המידע ממנו בשעת הצורך, אני יכול להשתמש בקובץ xml, ראיתי מישהו שבכלל המליץ לשמור מידע בתור ini. מה הכי יעיל ומהיר?

• 36 תגובות
    • 12.7k צפיות
  13. אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by perrikus,

שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bdoron,

אני עושה תוכנה עכשיו ואני צריך לשמור נתונים, אובייקטים של לקוח וכאלה.. אני מעוניין לעשות תוכנה ששומרת את הנתונים אבל לא בdatabase, אני רוצה להמנע מלהכריח את הלקוח להתקין sql server , האם אני יכול לשמור באיזה קובץ פנימי את כל המידע?

16. Started by nondos,

שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני בתהליך של למידת PHP כרגע.... אני רוצה ליצור אתר שמאפשר לי לשמור נתונים על המשתמש בזמן הגלישה שלו באתר ושאותם נתונים ימחקו ברגע היציאה מהאתר.. משהו בסגנון פייסבוק(או כל אתר שנרשמים אליו תאכלס)... השאלה שלי אם חייבים לעשות את זה עם COOKIES? לצורך העניין: ליצור עוגיה בכניסת המשתמש לאתר, ולמחוק אותה כשהמשתמש עוזב את האתר. אם כן, אז איך עושים את זה? או-- שמשתמשים בSESSIONS.... ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by orninyo,

איך אפשר לשנות בעזרת פונקציה בJS תוכן טקסט של DIV מסויים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Epic,

איך שומרים קבצים במסד נתונים של MYSQL (הקבצים הם בעיקר סריקות/הקלדות של מסמכים)? חשבתי לבצע זאת בעזרת BLOB, אבל PDF של מספר עמודים לא עשוי לגלוש מהגודל המירבי של הטיפוס? בקיצור מה נהוג לעשות? חשבתי גם על אופציה אולי לשמור את הקבצים באיזו תיקיה ובמסד רק לשמור את המיקום שלהם. הבעיה שלי היא שאני בונה מערכת מבוזרת עם הרבה מחשבים שמריצים תוכנת לקוח ומחשב שרת אחד אחד. איך אני יכול באופן פשוט להעביר את הקובץ לשרת? (התוכנית נבנת ב-C# windows application .net 2.0)

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. Started by cold fire,

שלום לכולם אני בונה משחק(ב VC++ 2008) , ויש בו עורך שלבים כעקרון בניתי אותו פחות או יותר עכשיו החלק הבעייתי בסיפור הוא שמירה/טעינה של השלב שהמשתמש ערך/יצר לשם כך חשבתי לפתוח חלון כמו שיש בכל תוכנה של שמירה (של השלב) בכל מקרה ראיתי שאפשר להשתמש באובייקט SaveFileDialog הבעיה היחידה שחרשתי על האינטרנט ולא מצאתי דוגמא אחת שעובדת כמו שצריך(או שפשוט לא הבנתי איך זה אמור לעבוד) משהו כזה http://www.functionx.com/vccli/controls/save.htm תודה

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. יש איזו שהיא דרך לשמור את התוכניות שאני בונה בפסקל כקובץ BAT למשל, במקום כקובץ של פסקל שאפשר לפתוח רק בעזרת התכנה? (כדי שאני יוכל להפעיל את התוכנה בלי להפעיל את הפסקל) ואם כן, איך בדיוק עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by frame it,

שלום לכולם, אני מחפש חומר בעברית או מישהו שיודע להגיד לי בצורה ברורה איך אני יכול לשמור לוח משחק שיצרתי בקובץ XML? תודה רבה :s05:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן D= טוב אז אני עושה פרוייקט פשוט מאוד לבגרות שלי השנה (נדמה לי שזאת היחידה הראשונה שלי). יש דרישה מאוד נמוכה מהפוייקט אבל אני החלטתי לצאת קצת מהמסגרת ושיפרתי(אומנם זה בקטנה אבל הכל יחסי)את הפרוייקט טריויה המשעמם למשהו קצת אחר ורציתי לעשות HighScore ,למי שלא מבין זה טבלה של 10 התוצאות הכי טובות שאנשים השיגו. עכשיו בשביל לעשות את זה אני צריך ליצור קובץ נפרד שבו ישמרו התוצאות,שאליו יעברו השם התוצאה. (שוב-אני צריך עזרה באיך לקלוט שם) מקווה שהבנתם אותי,מחכה לתשובה =]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by blabla600,

אוקיי אז עשיתי מן מציג תמונות כזה... אפשר להעלות תמונה לסובב אותה 90 מעלות ימינה/שמאלה ואפשר לשמור. הבעיה היא בשמירה זה לפעמים מצליח ולפעמים לא.. תלוי בתמונה.. בדר"כ מצליח אם אני שומר את התמונה אחרי שסיבבתי אותה והיא בצורה אנכית כזאת. אבל אם אני מנסה פשוט לשמור את התמונה רגיל אז אני בדר"כ מקבל הודעת שגיאה ובמקום יש קובץ תמונה ריק. אולי תדעו מה הבעיה.... (העלתי RAR ) http://www.upf.co.il/file/221680404.html

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. כל מני סמנים מוזרים אני עובד עם golive, האתר היה בסדר גמור אבל הוספתי את הפקודה <META HTTP-EQUIV="CONTENT-TYPE" CONTENT="TEXT/HTML; CHARSET=WINDOWS-1255"> ואז זה קרה, עריכה: ב golive זה נראה בסדר, ב FF לא וב IE כן

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.