עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by J0n1,

עד שאני אקבל את העותק של הVS2003+2005 אני מחפש קומפיילר מומלץ ופשוט, משהו קל שרק יתן לי להריץ פקודות פשוטות של C# (רק התחלתי ללמוד) תודה!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by ~שירה,

איך אני עוברת ומבצעת פעולה על כל שורה בITEMCONTROL?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. שלום לכולם הבנתי שאני צריך להשתמש בפעולה SCHEMA ,כדי לקבל את שם העמודות (FIELDS). יש למישהו מושג בזה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by gshhary,

נתונות המחלקות הבאות: public interface A{ public int what (int [] data); } public class B implements A { public int what(int[] data) { int h1 = 0; int h2 = 1; for (int i = 0; i < data.length; i++) { int v = data[i]; int c = 1; for (int j = i+1; j < data.length; j++) { if (data[j] == v) c++; } if (c > h2) { h2 = c; h1 = v; } } return h1; } } 1. הסבירו מה מבצעת השיטה באופן כללי --> מחפשת איברים זהים במערך 2. מהו סדר הגודל של זמן הריצה של השיטה ? הסבירו --> On², בגלל שעל כל איבר במערך אנחנו עוברים שוב על המערך 3. כתב…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by comix_dude,

אני רוצה ללמוד תיכנות איזה שפות כדאי לי עם אני רוצה לכתוב תוכנות ובניית משחקים למשל ואיפה אני לומד את זה ................. תודה אני אשמח לתגובות.............

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mecharbsc,

עריכה: הסתדרתי עם השלב הראשון והגעתי לפה: עכשיו השאלה איך אני יכול לסכום את כל הספרות האלה לאחר שכל המספרים בהתחלה נקלטו? תודה! #include<stdio.h> void main() { //Variables int mis, i=1, digit, average; int sum_ahadot, sum_asarot, sum_meot, sum_alafim; printf("Enter 10 numbers with 4 digits each:\n"); //Input check while (i <= 3) { scanf("%d",&mis); if (mis >= 1000 && mis <= 9999) { printf("%d) the number is: %d\n", i, mis); i++; } else{ printf("Wrong number! Enter a number with 4 digits:\n"); i--; } }

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by ~שירה,

יש לי עץ בינארי <לכל קודקוד יש שני בנים, תמיד האב גדול משני בניו> אני צריכה לכל בן ימני ליצור קוד עם המסלול איך הגעתי אליו מהשורש <אם הלכתי ימינה נוסיף 1 ואם שמאלה נוסיף 2> לכן לכל קודקוד יש שדה מסוג CHAR* <הגדרתי לו גודל מקסימום 8> שאליו נשרשר את המסלול אבל זה לא עובד! זו הפונקציה שכתבתי: void H::kidud(tav* temp) { if (temp) { if(temp->incidence!=root->incidence) { if(temp->right!=NULL) { strcat(temp->right->kod,temp->kod); } if(temp->left!=NULL) { strcat(temp->left->kod,temp->kod); } } if(temp->value!=0) { cout<<endl<<temp->value<<": "<<temp-&…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MasterDK,

יש לי שאלה: בשביל מה בעצם צריך הורשה של מחלקות? מתי משתמשים בזה? האם בדוגמא הבאה יש צורך בהורשת מחלקות?: ברצוני לבנות מפת משחק, המפה מורכבת מ"בלוקים" בגודל X*Y, לכל בלוק יש את התמונה שלו, נקודות ציון (X,Y) משלו, ונגיד מצב האם הבלוק פעיל לא פעיל, האם ניתן לעבור דרכו או לא ניתן וכו'. אני יוצר מחלקה אשר מטפלת בבלוק אחד ויחיד!. אך ברצוני לבנות מפה זוכרים? בשביל לבנות מפה אני צריך אוסף של בלוקים. נגיד אני משתמש במערך של 10*10 בלוקים וסך הכל יש לי מפה של 100 בלוקים. למפה יש פונקציות משלה כגון, drawmap, initmap וכו'. האם יש צורך לאסוף את כל המשתנים של המפה וכל הפונקציה שלה למחלקה שתירש (לא יודע איך לבטא את זה נכון ובטח שלא איך רושמים את זה נכון :\) מהמחלקה "בלוק"? או שמפסיק ליצו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by baronlior,

היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by D-M-X,

איך עושים שכשמשנים משהו בSELECT כלשהו (יענו ONCHANGE) זה ישנה את כל הערכים בSELECT אחר

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by creative,

אני יוצר מערך של INTEGER ולכל תא במערך אני עושה RANDOM הבעיה שאני לא רוצה שיהיה אותו מספר פעמיים במערך איך אני אומר לרנדום לא ליצור אותו מספר פעמיים?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. אני מקבל בVB את השגיאה שבכותרת, ואני לא מצליח להבין מה היא אומרת... Public Class Form1 Private Declare Function InPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer) As Integer Private Declare Function OutPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer, ByVal data As Integer) As Integer Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click OutPort(888, 10) 'Val("&h" + TextBox2.Text), Val(TextBox1.Text) End Sub Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handle…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. Started by KoM,

לא יודע אם זה לפה, אבל אני צריך עזרה... חבר בנה לי אתר מבוסס ASP.NET שמקשור לדטאבייס SQL שצריך לרוץ על שרת IIS וינדוס 7 כרגע, (אפשרות גם ל-XP) שיריץ אתר ברשת הפנימית(אין צורך בקישור לאינטרנט עצמו). אני פשוט לא מצליח להגדיר את ה-IIS שיציג את האתר בלי ERROR על הרשאות כאלה ואחרות, וגם אם כבר הצלחתי להציג דף ASPX הוא לא באמת מוצג (גוגל כרום מנסה משום מה להוריד את הקובץ אותו אני מנסה להציג ולא מציג אותו (IE מציג את הדף אבל לדעתי זה לא הצגה אמיתית אלא סתם פתיח השל הקובץ, קמווה שהסברתי את עצמי נכון). כל עזרה\מדריך על הפעלת אתר ASP.NET על IIS7\6\5 יעזור לי, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by i-kramba,

ספר שמלמד את הנושא *צונזר*

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  17. יש לי תוכנית ב-Winform והעתקתי אותה לפרוייקט חדש ואני מקבל את השגיאה הנ"ל, חפרתי קצת והבנתי שאני צריך לשנות משהו ב-App.xaml אבל אין לי מושג איפה למצוא אותו, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. היי, אני די הדיוט וורדפרס. יש לי דומיין + וורדפרס מותקן. הגדרתי עמודים עם סדר בינהם. הורדתי כל מיני Themes שנראו לי מתאימים. באף אחד מהם לא הצלחתי להגדיר את הנראות כדי שתראה סביר/מקצועי. הבעיה - אני לא ממש Master בוורדפרס. מה שאני רוצה זה הדברים הבאים: שהתפריט העליון יהיה בצד ימין במקום בצד שמאל. שאני אוכל שב Theme שלי לא יהיו דברים מיותרים כמו תיבת חיפוש או קטגוריות מיותרות (כאלו שבאות עם ה Theme). שבקישורים כל מה שיופיע זה שם העמוד. הגדרתי ב-Permalinks שהקישור יהיה מסוג Post Name אך עדיין מופיע לי בחלק מהעמודים Same-page בקישור. ראיתי מספר Walk-trough על בניית אתר וורדפרס ומה שלא הבנתי זה איך משחקים עם הנראות כרצוני. נכנסתי ב Editor ל Style.css , Footer ול Header והם…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

שלום. הקובת FORM שלי מאוד אורך...אני מעוניין שהתוכנית תציג כל פעם חלק אחר ממנו.... מזתומרת: נגיד האורך של הFORM הוא 5 אלף... אני רוצה שכשהתוכנית תרוץ יוצג נגיד 100 מהאורך של הFORM ונגיד כל 3 שניות הוא יצויג עוד חמישים... התחלה > 100 אחרי 3 שניות > 150 אחרי 3 שניות נוספות (סה"כ6) > 200 וכך אלה... איך אני עושה אתזה?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  20. שלום - אני מתחילה , נתקלתי בבעיה בתרגיל שאני לא מצליחה, ניסיתי להעזר באינטרנט בחומר ובפורומים שונים אבל לא הבנתי מה הטעות. לחלן התוכנית: #include <stdio.h> #include <math.h> #define PI 3.14159265358979323846 double factorial(int number); int main() { double x,cosinus1,cosinus2; printf("\nplease enter a value to calculate:\n"); scanf("%lf",&x); cosinus2=cos(PI-fmod(x,2*PI)); cosinus1=my_cos(x); printf("\ncosinus as calculated by program is - %lf\ncosinus as calculated by computer is - %lf\n",cosinus1,cosinus2); } double factorial(int number) { double num; num=number; return num==0.0?1.0:(num*factorial(num-1)); } do…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by SuB,

שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by dingo,

שלום לכולם הביאו לי אתר שעשוי מפלאש וביקשו ממני שאני יעלה אותו לאינטרנט בקיצור העלתי אותו לשרת זמני לבדוק שהכל בסדר אבל יש לי בעיה שברגע שלוחצים על כפתור מסויים האתר נטען מחדש הנה הקישור שלו http://members.lycos.co.uk/dingoman23 תודה מראש למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by mystic,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ולאחרונה גיליתי שכל עניין התכנות מושך אותי ואני שוקל גם ללמוד את זה כתואר (מדעי המחשב למשל). בעבר לא התעסקתי בנושא הזה, הייתי גיימר בסביבות ה9 שנים עד שהחלטתי שמספיק והגיע הזמן להשקיע בדברים אחרים בחיים. אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאלתי. רציתי לדעת ממה בעצם מתחילים? אני מעדיף להתחיל ולנסות ללמוד מהאינטרנט לפני שאני מוציא כסף על ספרים אבל מאיזו שפה אני אמור להתחיל והאם מישהו יכול לכוון אותי גם לאתרים מסוימים או מדריכים כאלה ואחרים שיוכלו לעזור לי? תודה מראש לעוזרים!

24. התחלתי ליקרוא את הספר : "C++ כשפת אם" של יצחק גרבר, הספר מפנה לאתר : www.defaus-computers.com הבעיה שהאתר נפל או הורד מהרשת... אז אם למישהו יש את הקבצים מהאתר ו\או קבצי דוגמא לשפת C++ שלא קשורים לספר אני אשמח מאוד, תודה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by syaron66,

שוב שלום! לפני זמן מה שאלתי כאן איך אפשר לקבל פלט קלט מחלונות בC++. ייעצו להשתמש ב findwindow ניסיתי לעשות כן אך ניתקלתי בהודעת שגיאה ונאלצתי להוסיף את השורה - #pragma comment(lib, "User32.lib") בכל אופן אחרי שייצרתי חלון דמי בשם Form1 רציתי לראות אם אני יכול לשלוט בו HWND h=FindWindow (L"",L"Form1"); SetWindowPos(h,NULL,100,0,400,400,SWP_SHOWWINDOW); הבעייה היא שאני לא מצליח כלומר ההנדל תמיד מצביע על NULL כלומר הוא לא מזהה את החלון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור (אגב לא מצאתי את ההודעה הקודמת בגלל זה אני לא ממשיך אותה... )

• 10 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.