תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתואר ראשון בניהול מערכות מידע במהלך התואר אני לומד תכנות C# בשיעורי הבית יש לי תרגיל שאין לי מושג איך לפתור אשמח לעזרתכם. להלן התרגיל: מדפיסה את השורה: Type small number קולטת מספר מהמשתמש, נקרא למספר זה המספר הקטן. מדפיסה את השורה: Type big number קולטת מספר מהמשתמש, נקרא למספר זה המספר הגדול. לאחר מכן התוכנית מדפיסה את כל המספרים (מהמספר הקטן עד למספר הגדול) שמתחלקים ב6 או שספרת האחדות שלהם או שספרת העשרות שלהם היא 6 תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאני להפעיל קובץ זה windows defender מופיעה הדעה זו תוכנית זו חסומה על ידי מדיניות קבוצתית לקבלת מידע נוסף פנה למנהל המערכת. קוד שגיאה 0x800704ec איפא נמצא מנהל המערכת ואיך אני משחרר אותה מחסימה. ox800704ec
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך ליצור קבצי GERBER (ולא כדי להאכיל את הילד) ואין לי מושג איך לעזאזל עושים דבר כזה. אני צריך להדפיס מעגלים וזה הקובץ היחיד שהמפעל שיש לי בו קשרים מקבל. יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אפשר ליצור יחסית בפשטות קבצים כאלו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני נתקע כבר שבועים ולא מצליח להבין מה שלבי הבניית האתר .! אני יסביר לכם . אני רוצה לפתוח אתר פשוט של חדשות למשל .. יש לי עיצוב מוכן שהכנתי בפוטושופ HTML אני יודע ! עכשיו אני לא מבין מה הצעד הבא ?! הרי עיצוב יש עכשיו צריך תכנות ?! יש את התוכנת של אדובי שמתכנתים איתה אבל מה הצעד הבא ?!לגזור לחלקים ? עשיתי עיצוב יש גזירת חלקים יש מה אלה ?!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש חברה שמספקת (בתשלום) את השירות הנ"ל ? חיפשתי web services למינהם בחינם אבל הכל משולב עם מניפולציות על string שלא הכי חוקי תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאדם שמבין ב PHP לתמיכה שאתר אינטרנט שבנוי בשפה זו. התמיכה היא ברמה של תחזוקה מספר שעות בחודש בשעות הפנאי. נא להתקשר לעמית: 0508865557 או למייל meyraz@gmail.com חובה ידע טוב ב PHP
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לרשום בשפת c תוכנית ללוח מקשים 3x4 שבסופו הוא ידליק לי לדים שחיברתי לערכה לפי הסדר ובהתאם למספר שלחצתי עליו. לדוגמא: אם לחצתי על לחצן '3' אז הנורות ידלקו לפי הסדר הבא: 0011. הנה התוכנית שכתבתי וכל הזמן ה-avr studio רושם שיש שגיאה: #define __BIT_DEF_H__ #include "avr/io.h" #define R1 PIND0 #define R2 PIND1 #define R3 PIND2 #define R4 PIND3 #define C1 PIND4 #define C2 PIND5 #define C3 PIND6 void (main) { DDRA=0xff; DDRB=0x00; while(1) { C1=1; C2=1; C3=1; if((R1==0)&(R2==1)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x01; } if((R1==1)&(R2==0)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x04; } if((R1==1)&(R2==1)&(R3==0)&(R4==1)) { PORTA=0x07; } if((R1==1)&…
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה חזק היום בשוק לצד הקליינט והסרבר? בתיכון למדתי HTML/JS/ASP (לא זוכר מזה כלום, אבל זה שטויות ללמוד את זה) בקורס צבאי חזרתי קצת על HTML/JS ובנוסף על זה עשינו טיפה JSP לסביבת השרת. בגדול הדרישה היא לבנות אתר לידידה שלי, לא משנה מה התוכן, הקטע שאם אני כבר בונה משהו, אז בא לי גם ללמוד טכנולוגיות חדשות מעבר לאתר פשוט בHTML. נגדיל ראש ונלמד גם מסד נתונים כלשהו. מה הולך היום בחוץ, PHP? ASP.NET? JSP? יש דברים אחרים מומלצים לצד שרת שאני לא מכיר? לצד לקוח מה צריך לדעת? אני פשוט לא חי בעולם הWEB. ועל איזה מסדי נתונים אתם ממליצים? אם אני לא טועה MYSQL הוא חינמי, לא? אני יודע שאלו הרבה שאלות, אני פשוט צריך הצעות וכיוונים, פשוט אני לא מכיר את עולם הWEB ככה שיש בטוח דברים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבנות תוכנה שיודעת לדבר עם מחשב מסוים שהתוכנה שלו מבוססת SQL, ואם קפצה הודעת שגיאה אז תופיע בתוכנה שתיבנה ההודעה שקפצה במחשב היעד. אשמח לעזרה, תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בניתי תוכנית שקולטת מספרים שלמים ובונה מהם קבוצה. הפונקציה get_set קולטת נתונים ואם הם לא נמצאים בקבוצה היא מכניסה אותם. הפונקציה print_set מדפיסה את האיברים. התוכנית עברה קומפילציה ורצה כמו שצריך, אבל כשאני בודק אותה בואלגרינד היא מראה שגיאה. אבל אני לא מצליח לראות מה לא בסדר. התוכנית /*this program gets a list of integers and create a set*/ #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define SET_SIZE 64 /*the set size*/ /*functions prototypes*/ void get_set(int *s, int *len); void print_set(int *s,int len); int check(int *s,int x, int len); /* data structure: dinamic array, the size of the set unknown. the…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך ניתן לכתוב את הקלט (שמכניס המשתמש) בפקודת Console.ReadLine באותה שורה שבה כתובות לו ההוראות לכתיבה ע"י פקודת Console.WriteLine ? כלומר: Console.WriteLine("How many slices of pizza do you want?"); int SliceNumber = Int32.Parse(Console.ReadLine()); שיראה כך: How Many Pizza slices do you want? XX ולא כך: How Many Pizza slices do you want? XX תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש המלצה לאחסון אתר וורדפרס המיועד ל- media downloads, חנות וירטואלית של קבצים בגדלים משתנים החל מ- 300 מגה ועד ל-2 ג'יגה. (הגולש צריך לשלם עבור כל קובץ שהוא רוצה להוריד מהאתר) האתר מיועד לגולשים מכל העולם עם דגש על ארה"ב ואירופה אשמח לדעת גם איזו חבילה עליי לקנות SHARED/reseller/vps... והאם כדאי להתחייב מראש לתקופת זמן או שקודם כדאי לבדוק את התפקוד של האתר? המון תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי ב googlecode קובץ טקסט שמן של 1754 שורות שיש בו בדיוק את מה שאני צריך בשביל לתכנט איזה תוכנה בשפה הזאת... הינה: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmy-autoit.googlecode.com%2Ffiles%2F_XMLDomWrapper.au3&rct=j&q=autoit%20XML%20get&ei=q7lKTpTLEIaAhQfK5_yECA&usg=AFQjCNHrFXthm6hGCyL8SSZbKIJBnxbvdA&sig2=VBVfv7MkOGr0nj8_gF3vDw&cad=rja אני מתכוון להשתמש ב בקודים _XMLFileOpen , _XMLFileOpen ואולי בעוד כמה שם אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב תוכנית שתיקח טקסט תמיר אותו למערך ואז תיצור מערך נוסף שכולל את המילה ואת מספר הפעמים שהמילה מופיע במערך אז עשיתי ככה: [FONT=Arial]$arr = "Amid all the diplomatic wrangling, it is Ukrainians who are most directly affected. And they hardly are speaking with one voice.Furor in the western part of the country over Yanukovych, his powers and his bringing Ukraine closer to Russia led to his ouster. Now, most people here support the new government and oppose Russian intervention, as well as the prospect of Crimea becoming part of Russia.[/FONT] [FONT=Arial]The sentiment tends to be very different in Crimea -- which was part of Russia until being given to Uk…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד על SQL ואני רוצה גם לתרגל אבל אין לי את התוכנה ביקרתי באתר של oracle ואין לי מושג מה אני צריך להוריד אם מישהו יודע מה אני צריך או שיוכל לתת לי קישור , אני אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מייל דרך תוכנה שאני בונה ב#c ואני לא מצליח, או שהוא כותב שזה חיבור לא מאובטח ואני אפעיל את הssl או שהוא כותב בשהחיבור נסגר, זה הקוד מה אני עושה לא בסדר? using (MailMessage mail = new MailMessage()) { SmtpClient client = new SmtpClient(); mail.To.Add(new MailAddress ("...")); mail.Subject = "error"; mail.Body = textBox1.Text; mail.From =new MailAddress ("..."); client.Host = "smtp.gmail.com"; client.Port = 587; client.EnableSsl = true; client.Credentials =…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כי מיני דגימות שעשיתי עם התוכנה Wireshark, מעין כל מיני הקלטות מהאינטרנט ואני מעוניין לכתוב (ב-C#) כלי שמזריק את אותם הקלטות (Captures) ישר לכרטיס רשת במחשב שאני נמצא עליו ואין לי מושג איך בדיוק להתחיל, אשמח לעזרה ממי שמבין.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מניח שכולם יודעים על מה אני מדבר. במידה ולא יש לבחור בעיה הוא רוצה להגיע למספר מקומות באותו יום, הוא צריך לבדוק מהיא הדרך הכי מהירה שלו. פתרון לדבר הזה עשיתי, ארוך מסורבל ודי מעפן ואיטרטיבי - הנחתי שזה עד 5 מקומות. מה שאני מחפש זה איזה פתרון יעיל. כמובן שאין לזה פתרון ידוע טוב (שיורד מהסיבוכיות של !n). אבל אשמח לכיוונים נוספים שיעשירו את הידע שלי, כמובן שרקורסיבי. שפה? אם זה משנה שיהיה C. תודה.
-
- 9 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
טוב אז מי שמכיר wzzip.exe הוא תוסף חינמי של Winzip שאפשר להריץ מ Batch File ולדחוס קבצים ל- Zip. כתבתי את הקוד הבא ואני רוצה להשתמש הקוד הזה ולשים אותו כ Shutdown Script במחשב שלי: MD d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4% WZZIP.EXE -rp d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4%\documents.zip "C:\Documents and Settings\Sapir\My Documents" WZZIP.EXE -rp d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4%\Favorites.zip "C:\Documents and Settings\Sapir\Favorites" השורה הראשונה יוצרת תיקייה בשם Backup עם התאריך של היום. השורה השנייה מריצה את הקובץ Wzzip ומגבה את כל תיקיית My Documents שלי. כאשר אני מריץ את הקובץ Batch הוא מבקש ממני ללחוץ על איזהו מקש כדי להתחיל בביצ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה mini-site כזה שבניתי .. שמתי אותו כבר פעם בפורום אבל שיפרתי אותו מאז ! * עיצוב משופר * נוספה תחנה 88FM * הנגן של 102FM עכשיו מעודכן * נוספו מבזקים מ- "וואלה!" מי שרוצה תחנה מסויימת ואין, יכול לבקש פה ואני אוסיף אם מישהו נתקל בבאגים \ יש לו הצעות לשיפור\תיקון פרסמו אותם כאן כמובן. תהנו ! http://www.asdesign.co.il/radio/
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
פונקציית אקרמן מוגדרת רקורסיבית באופן הבא: A(m,n) = n+1 if m=0 A(m-1,1) if m>0 and n=0 A(m-1,A(m,n-1)) if m>0 and n>0 צריך למצוא את סיבוכיות הזמן והזכרון של הפונקציה עבור m=0,1,2,3 (כתלות ב-n) אין לי מושג איך לפתור את 2 ו-3. בבקשה תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. קבלתי ש"ב תרגיל מעצבן בנושא הלולאות. אני יושב כבר מהבוקר ולא מצליח כמעט כלום. ואני אחד שבדרך כלל מנסה לעושות הכל לבד, אבל הפעם אני באמת מיואש... אשמח לקצת עזרה. התרגיל אומר כך: כתבו תוכנית שקולטת N מספרים שלמים. N יתקבל כקלט מהמשתמש. התוכנית תדפיס: א.כמה מספרים זוגיים הופיעו בסדרה. ב.מה ערכם של שני המספרים המינימאליים בסדרה ומה היה מקומם בסדרה. את סעיף א' סיימתי, ונתקעתי כבר דיי הרבה זמן בתחילת סעיף ב'. כיצד אני מזהה את הערכים המינימליים בשורה של מספרים שלמים? אני מוסיף קטע מהקוד שעובד לי בצורה טובה, אך לא ב100% מהמקרים. אשמח לקבל הכוונה איפה בידיוק אני נופל... #include <stdio.h> int main() { int n, num1, num2, i, min1=0, min2=0; int even=0, firstpo…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-