תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני בניתי משהו בסיסי בASP , כמה טבלאות בדטבייס והאתר פשוט מציג אותם על הדף. את האתר אני לא העלתי לשום מקום, בניתי אותו בPWS על המחשב שלי, עכשיו עברתי לXP והתקנתי את IIS שבא עם הויינדוס XP. אז עכשיו לא עובד לי האתר משום מה, והטעות לפי מה שהוא כותב לי היא בשורה 3, איפה שיש את קישור הDSN שלי. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את הבעיה שלי ל http://stackoverflow.com/questions/10270729/wcf-transactionscope-doesnt-rollback# עזרתם לי הרבה בפעמים הקודמות אז למה לא להמשיך לאתגר אותכם. וחשבתי שאולי תוכלו לתת לי עצה או פתרון במקביל וגם למה לא אם הוא בעברית ! I have a service and client Application and I dont have a clue what is the problem with this code. after doing this line perfectly and save it in my DB, proxy.AddEmployee("Stav", "20"); the next line throw Exception becouse I didnt send a number to the Age parameter, but the Transaction doesnt RollBack the first line so the Information : Stav, 20 still exsist in my DB! proxy.AddEmployee("Stav123", "Not a Number(-->will do Exception)")…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש במערכת של ההתקנות ב VS2005 והרוב עובד בסדר. אני צריך 2 דברים. א) אתר שמלמד איך משתמשים במערכת. (עברית או אנגלית העיקר שייכנס לעומק) ב) תשובה לאיך אני מפעיל התקנה שקטה של פרויקט אחר מתוך ההתקנה של פרויקט שלי. הפרויקט שלי עובר התקנה בסדר אבל אני צריך משהו שמישהו אחר עשה כדי שיעבוד אז אני צריך לדאוג שגם הוא יהיה מותקן. (כמו שצריך קודקים לנגני סרטים)
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני גם משתמש ב visual c++ express edition. תודה.
-
- 9 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני יודע שהכותרת לא ברורה אז אם למישהו יש כותרת חלופית שיציעה... באיזה תוכנה (תיכנות) אפשר לבנות תוכנית שתשפיע על FLASH באינטרנט (שזה כמו קובץ פלאש רגיל לא?) אם מישהו לא הבין את השאלה שיגיד ואני יסביר שנית... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, חייב עזרה. אני מנסה לשים סקרולר (גולל) לתיבת טקסט (textArea) ולא כל-כך הולך לי... ראיתי כל מיני קטעי קוד בגוגל אבל זה לא הולך... מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה או איזה דוגמה קצרה (קוד) בסיסי של תיבת טקסט עם גולל? תודההההה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C++ לא מזמן, למדתי להכיר את הכלים של השפה - משתנים, תנאים, לולאות, מערכים, פוינטרים, OOP, טמפלייטים, אקספשיינס וכו' אבל לא למדתי באמת לתכנת, וליישם את כל הדברים הנחמדים האלה או לפחות את חלקם בפרויקט כלשהו. אין לי כל כך רעיונות מה לעשות, ולכן אשמח לרעיונות לפרויקטים קטנים יחסית, שיעזרו לי בתכלס ללמוד לתכנת, ולא רק להכיר את הכלים והאפשרויות שהשפה מציעה הצעות יתקבלו בברכה!(כאלה שניתן לעשות אותן בקונסול, עוד לא למדתי עבודה עם ממשק גרפי) תודה! עריכה: אשמח גם לאתר עם פרויקטים שפירסמו את הקוד מקור שלהם(בC++ אם אפשר), ואני אוכל לראות איך אחרים מתכנתים
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד java ואני מחפש מדריכים ממש בסיסים שילמדו הכל מהתחלה אבל ממש התחלה...למי שיש שיתן לי.....
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היייייייי אנשים אני צריך עוד עזרה קטנה אז ככה יש לי תיבת COMBO ועשיתי שכול מה שכתוב בה יכנס לרשימה עם משהו בסגנון הזה dim a a=combo combo.additem a עכשיו זה עובד ס22ה אבל מה שקורה זה שמה שאני כותב פעמים (בזמנים שונים) נכנס לי לרשימה פעמים אז מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות שכול פריט יכנס לרשימה רק פעם אחת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעיקרון מה שאני מנסה להבין זה את הניהול זיכרון של אותה ספריה האם כל תהליך שקורא לספריה הזאת יוצר עותק שלו של כל המשתנים שלה נגיד אני מגדיר משנה גלובלי var האם עבור כל תהליך נוצר משתנה var שונה כלומר אם ה-DLL שלי נראה ככה int var; BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { if ( fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH ) var = func(); if ( fdwReason == DLL_PROCESS_DETACH ) print var } func פונקציה כלשהי האם כל תהליך שמשתמש ב-DLL הזה ידפיס ביציאה שלו את הערך שניתן לו בטיענה שלו? אותה שאלה לגבי משתנה לוקאלי - כלומר עבור הקוד הבא BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { int var; if ( fdwReaso…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי איך אני יוצר את זה.. אז אני אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי לאיזה מדריך / להסביר לי איך עושים את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { int a,b,c,max; printf("please enter 3 numbers\n"); scanf("%d, %d, %d" ,a,b,c); if (b>a) && (b>c); { max=b; printf("max number %d\n", max); } else if (c>a) && (c>b); {max=c; printf("max number %d\n", max);} else {max=a; printf("maximus maximum number of the maximilian is: %d\n" ,max);} }
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: כביכול בניתי את הקוד עצמו שאמור להפוך את המספר, אך אני מתקשה בעניין של הקישור בין הפונקציות, איך אני שולח את הערכים שהתקבלו מפונקציה אחת לשנייה?? הינה הקוד שבניתי, הסתבכתי אז התחלתי לייצר סתם משתנים לראות אם זה מצליח.. אבל לא הולך לי. מפונקציה GetLongNumber אני צריך ללכת ל-ReverseDigits , לקבל משם את הערך שיוצא ולשלוח אותו חזרה ל-GetLongNumber ולהדפיס אותו כאשר אני מחבר אליו 3. איך אני מעביר את הערך אני לא מבין תודה למי שיעזרו זה ממש חשוב!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב אבל לא השתמשתי בוורדפרס בכלל זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה בישראל או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן באופן קבוע לערוך קוד בזמן ריצת התוכנית? למשל באפליקציית ווב, אם מריצים ללא שגיאות בעת ההרצה אז ניתן לערוך את הקוד, לעשות שמירה ואז ללחוץ אפ-5 אבל ברגע שיש את השגיאה הראשונה אז כבר אי אפשר לערוך את הקוד בזמן ריצה האם זה ניתן לשינוי?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי אכסון לאתר דיי "כבד" שצריך VPS או DEDI. אחרי מספר מקומות שבדקתי הגעתי לOVH המחירים שם מאוד זולים ואני חושב שהם ממוקמים בצרפת, יש למישהו ניסיון איתם?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לתרגל את C++ על המחשב שלי... השאלה שלי היא ככה: איזה תוכנה אני צריך להוריד בשביל שאני יוכל לכתוב עליה את השפה(כמו שבייסיק כותבים על VISUAL BASIC...) אם אפשר לינק,אני אשמח...
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן אנשים!! את האמת שאני די לא מהתחום ובגלל זה אני פונה כאן לעזרתכם עם מספר שאלות: 1) מעולם לא תכננתי בעבר, והייתי רוצה לדעת איזה שפה בסיסית כדאי לי להתחיל ללמוד על מנת לבנות אתר ? 2) אחרי שלמדתי את השפה הזאת , עם איזה שפות נוספות כדאי להמשיך ? 3) אני מעוניין להקים אתר והייתי רוצה לדעת איזה שפות הכי כדאי ללמוד אם הדברים שבהם אני רוצה להשקיע באתר הם: עיצוב ברמה גבוהה, אופציה להעלאת סרטונים לאתר, ואופציה לדירוג גולשים ברשת. זה לבינתיים. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כתבתי תוכנה ונתקעתי בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. אני מעוניינת למלא פקד Combo box ברשימת קבצים הנמצאים בתיקיה מסויימת שנקבעה מראש, בעלי סיומת שנקבעה מראש גם כן. כמו כן, בעזרת איזו פונקצייה אני יכולה למלא Combo Box? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה. :s05:
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי.. אני צריך לתכנת השנה רברסי מול המחשב בשפת c++, ואני צריך אלגוריתם של מהשחק אם משהו עשה אני אודה לו מאוד.. אם אפשר לאימייל yaron_avraham@walla.co.il תודה מראש.. ירון אברהם
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנכנסת לאתרים בצורה אוטומטית. אתרים שאני מזין לה או לפני חוקים מסויימים שאני מגדיר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאפשר הרבה פשוט לעשות טבלאות חדשות זה באמת ככה? או שלכל בלוג או פורום אני צריך מסד נתונים משלו?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה כשאני עושה: "marquee behavior="alternate התגית פשוט לא זזה למרות שהיא אמורה לזוז מצד לצד? חשבתי בהתחלה אולי כי אין מה שיגביל אותה אבל גם כשקבעתי רוחב מסויים היא פשוט קופאת במקום למרות שאמורה לזוז. אני רואה שזה עובד בכל מיני אתרים אבל על הדפדפן שלי כשאני מעתיק את זה ל-notepad זה פשוט לא עובד...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-