תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקיצור ולעניין, יש לי דף שאמור לבחור נתונים מטבלה מסויימת איפה שעמודת ה ID שווה למשתנה שהוא מקבל. הדף מקבל ב GET (דרך כתובת העמוד) את המשתנים f ו- t ומשתמש בהם כדי ליצור את הפקודה להרצה. הפקודה הבאה עובדת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f']); אבל כשאני רוצה להוסיף את הבחירה מעמודה מסויימת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=" . $_GET['t']); אני מקבל שגיאה. וגם כשניסיתי ככה זה לא עבד: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=1"); השגיאה לא רלוונטית, הבעיה היא תחבירית, מישהו יכול לומר לי איך המשפט אמור להראות? -- במקרה הזה f=2 , t=1 , ושם הטבלה הוא forum2 והשורה שאני רוצה היא השורה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כתבתי שאילתה פשוטה ששולפת נתונים מאקסס, ביזמן ריצה מתקבלת לי שגיאה- צרפתי את התצלום מסך של השגיאה. מצורף קטע תחילת הקוד... מסומן בסגול השורה בה מפסיקה התוכנית לרוץ. אודה מאד על עזרה!! OleDbConnection conn = newOleDbConnection(); conn.ConnectionString= "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\\Users\\sarimimi\\Desktop\\gibuy\\key.accdb"; conn.Open(); // משתנה המתחבר לבסיס הנתוניםOleDbCommand comm = newOleDbCommand(); comm.Connection = conn; comm.CommandType = CommandType.Text; comm.CommandText = "select tz from tbl_man where tz = " + tz_text.Text ;//לפי התז שהוכנסה// הפעלת קריאה לפי הפרמטרים שנרשמו למעלהOleDbDataReader reader; reader = comm.ExecuteReader();…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב !! בניתי תוכנית , ביצעתי קומפילציה (ללא שגיאות) וכאשר רציתי להריץ את התוכנית הופיע לי השגיאה הבאה בחלון פלט המסך: Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException at World.clearNeighborCounts(World.java:56) at Living.computeNeighbors(Living.java:36) at Empty.next(Empty.java:19) at World.update(World.java:36) at RunPredatorPrey.main(RunPredatorPrey.java:11) מה השגיאה ? כיצד פותרים ומתקנים אותה ?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, ישנה לי בעיה בזמן ריצה של תוכנית VB כאשר אני מנסה להתחבר למסד נתונים מסוג MDB.. זה דחוווףףף התמונה של השגיאה מצורפת בתמונה הנ"ל וכן השורה אשר גורמת לשגיאה מסומנת באדום בתמונה הנ"ל מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בC# עשיתי מחלקה rectangle ועשיתי מערך שלה ב main זאת המחלקה : private int height; private int width; private Random rnd=new Random(); public Rectangle() { } public Point TopLeft { get { return topLeft; } set { topLeft = value; } } public int Height { get { return height; } set { height = value; } } public int Width { get { return width; } set { width = value; } } // הצבת ערכים בצורה דינמית למלבן public void SetRectangleRandomly() { …
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://pastebin.com/UYJGwhSf http://pastebin.com/irA1sjPL שני המחלקות האלה אמורות לקבל 2 מערכים של מספרים מתוך מערך למזג אותם למערך ממוין 1 , ולהחזיר אותו בכול פעם בחזרה למערך עד שישאר מערך 1 ממוין בתוך המערך הראשי . הפעולה הזאת צריכה להתבצע בצורה מגבילית x פעמים בכול פעם לפי בקשת המשתמש . אני מקבל שגיאה הבאה Exception in thread "pool-1-thread-5" java.lang.NullPointerException at MergeSortThread.merge(MergeSortThread.java:24) at MergeSortThread.run(MergeSortThread.java:47) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Un…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום בניתי תוכנה בפסקל ואני רוצה לשים שמה clrscr; בשביל שזה ימחוק את המסך, שאני מהדר את זה הוא אומר שזה עבר טוב והכל בסדר אבל שאני מריץ הוא עושה דיויזן (devision-משהו כזה) ביי זירו (by zero) מה הבעיה? למה זה לא עובד ? האם יש פקודה אחרת שיכולה להחליף את זה ולעשות את אותו הדבר? נ.ב אני משתמש בבורלנד פסקל 7 תודה מראש ניר
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין לי מושג למה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Error 1 'Unit4.CollectionsLib.Queue<int>' does not contain a constructor that takes '1' arguments C:\ConsoleApplication1\ConsoleApplication1\Class1.cs 13 30 ConsoleApplication1 בפעולה הנ"ל: public static int Size(Queue<int> qt1) { int x = 0; Queue<int> qt2 = new Queue<int>(qt1); while (!qt2.IsEmpty()) { qt2.Remove(); x++; } return x; }
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בדף אינטרנט ASP.NET בניתי פרוצדורה שאמורה להוציא נתון מהDATABASE, (מסוג MSSQL). זאת השאילתה : select wight from Prop where age='25' Prop = שם הטבלה wight = עמודה משום מה אני כל הזמן מקבל את התשובה (1-). מי יודע מה התקלה ? תודה מראש לעונים:nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... התחלתי ללמוד באוניברסיטה(שנה א') ויש לי תרגיל ב-C שאני צריך להגיש... הבעיות שלי הם שכל פעם שאני מנסה לקמפל את הקובץ אז הוא לא נותן לי(השגיאה מופיעה בתמונה...) כמו כן כשאני מנסה להעביר את הקובץ לשרת של האוניברסיטנ(telnet) ולהריץ אותו באמצעות GCC הוא נותן לי את גם שגיאה... מישהו יכול לעזור לי להבין מה השגיאה ואיך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה משמעות השגיאה למה כשאני משנה תוכן בתיבת טקסט או בלייבל הוא כותב לי את השגיאה הזאת? בתודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה מיליון שגיאות קומפילציה כי ניסיתי לשחזר מהזכרון בלי להריץ בקומפיילר אבל הפואנטה של השאלה היא לא שגיאת קומפילציה. בקטע הקוד הבא יש שגיאה לוגית. מה היא ואיך פותרים אותה? struct{ Int message; Int param; } Message; Q qg; Push(Q* qg, Message* msg) Pop(Q* qg, Message* msg) Foo(); Task A() { ... pop(&qg, &msg) … … } Foo() { Messege Msg; Char* message = "New message"; Msg.messege = (int)message; Msg.param= 1; Push(&qg,&Msg); } Task B() { … … Foo(); … … } ורק למקרה שלא היה ברור TASK A ו TASK B הם שתי תהליכים שונים ולא סתם שתי פונקציות. (כלומר שהמטרה פה היא תקשורת בין תהליכים). אפשר להניח שPOP וPUSH כתובים היטב.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוא כותב לי relative jump out of range by 000ch bytes מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אנשים שלום הכנתי עבודה לבית הספר, העבודה היא בשפת C. שאני עושה Comiple אין שום שגיאה והכל עובר חלק, אבל שאני עושה run אני מקבל שגיאה אחת שאומרת: Undefined symbol _main in module TURBO_CCOS.ASM זו ההודעה. אני זקוק לעזרה בהקדם האפשרי תודה! :-) אם זה משנה אני עובד בקומפיילר TcLight
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, רשמתי את המשפט הנ"ל ונתקלתי בשגיאה של חוסר התאמה בסוג.. Set mdlDB.rs = oConn.Execute("select * FROM tblCamIP WHERE ipCamCode=" + camCode) השדה ipCamCode והערך camCode הינם מסוג מספר.. מה הבעיה ? מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
import java.util.Scanner; public class Car{ public static void main (String [] args) { System.out.println ("can I get the car?"); Scanner scan = new Scanner (System.in); int x; x = scan.nextInt(); while (x != "yes") { system.out.println ("try again"); x = scan.nextInt(); } System.out.println ("last go"); } }} השגיאה שמתקבלת: incompareable type: int and java.lang.string שורה 8 מלמטה זאת השורה הבעייתית: while (x i= yes) { המטרה שהלולאה תרוץ כל עוד X לא מקבל "yes"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי רשימת משתמשים ואני רוצה שבתור מנהל הוא יוכל למחוק חלק מהמשתמשים אז עשיתי טבלה עם המשתמשים ולכל אחד מהשמות יש Checkbox, שה-Name שלה הוא ה-Nick של המשתמש אחרי זה ב-ASP עשיתי לולאה של כל השמות, ויש לי ככה: While not r.eof if request.form("'" & r.fields("Nick") & "'") = on then c.execute "delete from Reg where Nick = '" & r.fields("Nick") & "'" השגיאה היא בשורה השנייה והיא Syntax Error אני מניח שזה בעיניין ה-on כי לא היה לי מושג מה Checkbox מחזיר שהוא מסומן וחיפשתי מלא בגוגל, לפי מה שהבנתי אם הוא מסומן אז הוא מחזיר on בבקשה תעזרו לי למצוא את הטעות, תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה מה קורה חג שמח אני יודע שהשגיאה הזו קורית כאשר יכולה להיות סיטואציה שאין לה return כלומר שלא סגרתי את כל האפשרויות, אבל מישהו יכול להגיד לי מה חסר לי בדיוק? (התוכנית קולטת מספר, ואז בתת פעולה בודקת האם הוא מספר מיוחד. מספר מיוחד זה מספר שהוא + המספר ההופכי שלו מבחינת הספרות הוא מספר ריבועי. למשל אם המספר הוא 47, אז 47+74 = 121. המספר 121 הוא ריבועי של 11, לכן 47 הוא מספר מיוחד). מדובר בשפת JAVA import java.util.Scanner; public class Question2 { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner scan = new Scanner (System.in); int num; System.out.println ("Enter a number"); num=scan.nextInt(); if (special(num)==true) …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-