עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי טופס, לטופס יש בדיקה של javascript, עכשיו אני רוצה ליתר ביטחון שיהיה גם בדיקה בasp. ואני רוצה שהבדיקה בasp תיהיה בקובץ שמוסיף למסד נתונים (ככה שאם מישהו יעקוף את הבדיקה של ה javascript אז יהיה בasp שהוא לא יוכל לעקוף.) השאלה שלי איך עושים בדיקה בasp שתיהיה לפני הפונקצייה שמוסיפה, ורק אם הכל טוב זה יוסיף. עשיתי שיבדוק בasp אם מה שנשלח הוא ריק ככה: (דוגמא) If fname = "" or lname = "" then response.redirect ("כתובת") End If ואני רוצה שיבדוק בשדות מסויימים שמה שנכנס יהיה בעברית, איך אני עושה את זה? יש לי בטופס ככה: if ((strfname.charAt(i)<'א')||(strfname.charAt(i)>'ת')) { window.alert("שם בעברית בלבד בבקשה"); register.fname.focus(); register.fn…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי מערך סוכמים בו אני רוצה למצוא את שלושת הערכים הגדולים ביותר. אני יודע איך למצוא את הערך הגדול ביותר, אבל את השני והשלישי אני לא מצליח מפני שהם יכולים גם להיות שווים לערך "הגדול ביותר".. מה השיטה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by Miyota,

http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by נעמה.,

לאחר קומפלציה יש לי את ההערה : Error 1 error C2653: 'ex' : is not a class or namespace name c:\documents and settings\schwartz\desktop\minip\minip\ex.cpp 5 יצרתי קובץ ex.h ו ex.cpp המחשב לא קולט את הקובץ H <עשיתי using name spcae> למה??????

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by Marokay,

שלום, אני מעוניין להוסיף את מערכת ההורדות paFileDB 3.1 לתוך האתר שלי כלומר לשנות את המערכת הורדות שיש לי כרגע באתר ולשנות אותה למערכת ההורדות paFileDB 3.1 כמו שיש כאן באתר הזה. זה האתר שלי http://freetalk.sbsil.net/index.php אם מישהו יודע בבקשה לעזור ני כבר מלא זמן מנסה לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?

7. Started by orlupo,

האם התו "n\" הוא אמור להוריד שורה כאשר אני משתמש ב-echo ב-PHP? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. הוספתי שורה חדשה לטבלה (dataGrid) בדף האינטרנט שאלות: איך אני מוסיף אותה ראש הטבלת ה- DG אך משאיר את שאר הטבלה ממוינת בסדר האחרון? (ניח היוזר בחר למיין את הטבלה לפי שם מוצר ואז בחר להוסיף מוצר חדש) איך אני דואג שהפוקוס יהיה על ה textBox של השורה החדשה. (אין לו ID, כי בטבלת DG הוא למעשה label ואז בעריכה הוא הוך אוטומטית ל txtBox)? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by אלון ט,

שלום לכולם, מישהו מכיר פונקציה בשפת c, שמקבלת כפרמטר שם של ספריה ומחזירה את שמות הקבצים שנמצאים בספריה? עזרה תתקבל בברכה ..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by yehudaeitam,

שלום אני בונה אתר שכרגע נמצא על שרת חינמי 100webspace.com וכאשר אני מעלה תמונת רקע לאתר כאשר אני נכנס לאתר התמונה נמחקת מהftp הקוד שקורא לתמונת רקע הוא ב css ולא בדף ה html. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by eido300,

כשעושים publish בVS הוא יוצר רשימה של קבצים ותיקיות במקום קובץ הרצה יחיד שמכיל ומחלץ מעצמו כל מה שצריך, בעבר היייתי פשוט בונה תוכנה שתשמש כinstaler, יש דרך לעשות את זה בVS בצורה אוטומטית או רק לממש את זה בעצמי?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by D-Bang,

PUSHFD POP ESI SHL ESI, 7 PUSH ESI MOV EDI, 400H MOV ECX, ESI CALL CALC MOV EAX, EBX POP ECX CDQ DIV ECX HLT PROC CALC ONE: MOV AX, ES:[EDI] MOVSW MOV [ESI-2], AX CWDE ADD EBX. EAX LOOP ONE RET CALC ENDP END אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב שלב מה עושה הפרוצדורה, אני פשוט הסתבכתי עם זה בדגש על מה בדיוק עושה הפקודה mov ax, es:[edi והפקודה add ebx, eax מאיפה לי מה ההערך ההתחלתי של ebx אם הוא לא הוגדר קודם? וכנ"ל איך אני יודע מה נמצא בתא בכתובת EDI?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תוכנית בJAVA שתקרא ותכתוב נתונים מתוך SQL SERVER 2005 DB. חיפשתי וקראתי באינטרנט, אבל נתקלתי בהרבה דוגמאות שונות שבכל אחת מהן השורה הזו שונה Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver"); אני מבין שזו שורה שמשתנה בהתאם לפלאגין המותקו על אותה סביבת עבודה, ניסיתי להתקין כמה וכמה פלאגינים (לאקליפס) אך ללא הצלחה. כל הזמן אני מקבל: class not found exception מבקש את עזרתכם בלמצוא ולהתקין פלאגין שכזה. תודה, אביעד.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by yon,

האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by TecNodRom,

שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by iakovl,

התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לילמוד את שפת התיכנות C ואני רוצה להתחיל להיתנסות בתוכנות שונות המתאימות לשפה האם יש תכונות שהן אינן עולות כסף וההורדה שלהן חינם?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by kobi_af,

ברצוני להדביק סרטון בתוך הודעה שאני שולח ולא לתת קישור למקור מה הקוד איך אני עושה זאת?מצטער אם זה לא קשור בדיוק לכאן זאת מערכת הפורום שאני רוצה להדביק בה vBulletin גירסא 3.5.3

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by D-M-X,

איך אפשר לתזמן דף ASP שהוא ירוץ נגיד פעם ביום?

21. Started by meirtz4,

היי אני בטוח שהנושא עלה מאות פעמים, פשוט לא משנה כמה חיפשתי לא הצלחתי למצוא תשובה מתאימה בנושא, כל הרשת מלאה בזבל. התקנתי שרת של BITNAMI על המחשב, אם אני ניגש ממחשב אחר ברשת המקומית אני מצליח להגיע אליו, אבל אני לא מצליח להגיע אליו מחוץ לרשת המקומית - כלומר משהו לא תקין בהעברת פורטים בראוטר (אולי...). מה שעשיתי זה - הפעלתי את השרת, וידאתי שהוא עובד דרך מחשב אחר ברשת המקומית נכנסתי להגדרות של הראוטר, הגדרתי VIRTUAL SERVER שמכוון שאת הפורט החיצוני לפנימי המתאים כמובן... וזה לא עובד.. אולי חסר לי משהו בדרך. המון המון תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by DontTouch,

אזז ככה ... אני רוצה לעשות כמו מערכת עידכונים קטנה של הודעות המחשבים והכתבות באתר הזה לשים באתר שלי...ניראלי קוראים לזה NEWS BOX כאילו כל הודעה/כתבה/סיקור חדש שיעשו אני יוכל ליראות דרך האתר שלי..

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אני מעונין לבצע שאילתות לשרת mysql באמצעות אפליקציה בשפת ++C. למשל: int main() // the following is a mysql command use MyDb; for(int i=0; i++ i<10) // The following is a mysql command INSERT INTO MyTable(Counter) VALUES(i); return(0); שאלתי: כיצד מתחברים לשרת mysql מאפליקציה בשפת ++C? כיצד כותבים את פקודות ה SQL בקוד שלעיל ב ++C? תודה !

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by sheff2k1,

זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים