תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות ב PHP שאני מחלק לאחוזים יצא מספר. 2 מספרים זאת אומרת 50 הצבעות אז אני עושה 50*כמות ההצבעות בכללי\100 ואז יוצא מספר נגיד 50.312312312313% איך עושים שזה יקח רק את ה 50.31% ? ולא את כל השארית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברצוני להדביק סרטון בתוך הודעה שאני שולח ולא לתת קישור למקור מה הקוד איך אני עושה זאת?מצטער אם זה לא קשור בדיוק לכאן זאת מערכת הפורום שאני רוצה להדביק בה vBulletin גירסא 3.5.3
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני 7 שנים רכשתי תוכנה לפיצריה מאדם אנונימי שכנראה כתב אותה או רק שיווק. במהלך השימוש בתוכנה הייתה הפסקת חשמל ומרגע הפעלת המחשב התוכנה נותנת שגיאה שאחת הפקודות נמחקו. התוכנה נעולה עם סיסמא שאין לי מושג מה היא בשביל ההגדרות טכנאי. השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות ? כמובן בתשלום! ( גם למי שירצה רק לעזור ) התוכנה נמצאת במיקרוסופט אופיס בווינדוס אקספי
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה.. קראתי כמה מדריכים באינטרנט האמת שלא הבנתי את רובם ולא עבדו לי הורדתי מ php.net את php-5.0.5-installer.exe מה שאמור לעבוד כי זה התקנה אוטמטית ולקראת הסוף של ההתקנה הוא אומר לי שאין לי שרת במחשב בכלל..... לפי דעתי הוא מתכוון ל IIS או משו כזה כי הבנתי שצריך את זה על המחשב ולא נראה לי שיש לי את זה רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך להוסיף לוינדוס לפני שאני מתקין את ה PHP או אם יש לכם איזה מדריך נורלמי לזה.... בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך אני בוחר ממחרוזת ב-vb 6 תו לפי האינדקס שלו. משום מה ארין לי את הפקודה strings.getchar. מה עושים? תודה! ניר
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני משתמש ב VC++ .net רציתי לדעת איך אני מוסיף פקד oxc לתוכנית וגם האם הפקדים האלה הם סוג של יחידות ספרייה תודה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי שאילתה עם LIMIT - ולכן כשיש לי יותר תוצאות מהLIMIT יש לי שדה select שמציג את מספר העמודים וכהמשתמש משנה את הערך בשדה הזה הדף מתחלף ביחד איתו. הקוד שעשיתי עם השדה select הוא (הקוד המלא הוא סופר ארוך אז זה רק חלק..): <?php ... // get total enty results $row2 = mysql_fetch_array($tot_results); $total_res = $row2['total']; // get total pages needed to display all results. $total_p = ceil($total_res / MAX_RES); echo 'Showing Page: '; //generate select field- and select the current page echo '<select name="p_id" id="p_id" onchange="chg_page()">'; for ($i = 0; $i < $total_p; $i++) { $k = $i + 1; if ($i == $p){ echo '<option value="' . $_SE…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יצרתי עמוד באינטרנט שבו האינפוט בטופס ממוקם בצורה אחת בפיירפוקס 3.0, אקספלורר 7 ו-6 וממוקם בצורה אחרת בChrome, פיירפוקס 3.5 ואקספלורר האם משהו יכול לתת לי Hacks לכל הדפדפנים המוזכרים בכותרת ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחרוזת המכילה את הביטוי "Bird". איך אני יכול לקחת את האות הראשונה של המחרוזת ולהתייחס אליה כאל תו (char)? במקרה הזה התו 'B'. תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני צריך תכנאי לאתר מסויים שאני רוצה לבנות העיצוב כבר מוכן עכשיו רק חסר מי שיתכנת הכי הרבה שאני יכול להציע מבחינת תמורה זה פירסום באתר ועיצוב של אתר...או שתיהיו חלק מהמשפחה של האתר והרדיו גם שווה... מישהו מעוניין? יש גם איכסון לאתר והכל זה לא סתם לבנות אתר זה גם להרכיב לנו מערכת ניהול בסיסית למרות שיש לי אתר קיים שאין בעיה לתכנת כי כל הקודים נמצאים שם רק יש צורך בשינוי של הבסיס נתונים..אבל מעדיף מישהו שיעשה הכל מחדש...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי סי שארפ שלשום ויש לי שאלה קטנה. לגבי טיפוס char, מה ההבדל בין- char.Parse(Console.ReadLine()) ל: (char)Console.Read()
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי ב tc lite . התקנתי את הגירסה 5.02 אהבתי את הממשק אך לא הצלחתי למצא את האפשרות output כמו שיש ב tc lite כמו כן ניסיתי להשתמש בצירופים של alt+ ו ctrl+ אך ללא הואיל. אודה לכם אלמו ???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, אני בן 12 ואני רוצה להקים אתר. עוד לא חשבתי על איזה אתר אני רוצה להקים, אבל לדעתי זה יכול להיות אחלה דבר שילמד אותי המון על תכנות (וזה גם מעניין אותי). האתר הוא לצרכי לימוד. אין לי ידע בתכנות חוץ מכמה אתרים שמלמדים HTML ברמה נמוכה. יש לי המון מוטיבציה ואין לי בעייה להשקיע בלימוד לאורך זמן. הקטע הוא שאני לא יודע מאיפה ללמוד להקים אתרים. מצאתי ברשת כל מני אתרים שמלמדים HTML ו- PHP אבל הם ברמה נמוכה ומלמדים את הבסיס בלבד. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר/פורום/תוכנה שמלמדת להקים אתרים ברמה גבוהה (אומנם אני צעיר, אבל יש לי הרבה זמן ואני חושב שאני מסוגל לעמוד בזה). תודה רבה, YOSDA-BOY.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אני בטוח שהנושא עלה מאות פעמים, פשוט לא משנה כמה חיפשתי לא הצלחתי למצוא תשובה מתאימה בנושא, כל הרשת מלאה בזבל. התקנתי שרת של BITNAMI על המחשב, אם אני ניגש ממחשב אחר ברשת המקומית אני מצליח להגיע אליו, אבל אני לא מצליח להגיע אליו מחוץ לרשת המקומית - כלומר משהו לא תקין בהעברת פורטים בראוטר (אולי...). מה שעשיתי זה - הפעלתי את השרת, וידאתי שהוא עובד דרך מחשב אחר ברשת המקומית נכנסתי להגדרות של הראוטר, הגדרתי VIRTUAL SERVER שמכוון שאת הפורט החיצוני לפנימי המתאים כמובן... וזה לא עובד.. אולי חסר לי משהו בדרך. המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-