עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by פיני1805,

שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה

3. יצרתי עמוד באינטרנט שבו האינפוט בטופס ממוקם בצורה אחת בפיירפוקס 3.0, אקספלורר 7 ו-6 וממוקם בצורה אחרת בChrome, פיירפוקס 3.5 ואקספלורר האם משהו יכול לתת לי Hacks לכל הדפדפנים המוזכרים בכותרת ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by mritay,

שלום, אני צריך לבנות קוד להדפסת קוד גריי בצורה רקורסיבית (ללא שימוש בלולאות) מבחינת הגבלים: אסור להשתמש במשתנים סטטיים ובלולאות. מבחינת ספריות, רק stdio. הרעיון אותו אני צריך לממש הוא: עוברים מקוד גריי של 1-n ביטים לקוד גרי של n ביטים באופן הבא: 1. הופכים את סדר האיברים בקוד גריי של n-1 ביטים מהסוף להתחלה. 2. משרשרים את הרשימה המתקבלת מסעיף 1 אחרי הרשימה של קוד גריי של n-1 ביטים. 3. עבור החצי הראשון של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים הראשונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 0. 4. עבור החצי השני של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים האחרונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 1. 5. הרשימה שמתקבלת אחרי סעיף מספר 4 היא קוד גריי של n ביטים. יצרתי כבר את הפונ…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by שריה 24,

לא מוצא בויזואל סטודיו 2010 את [h=1]Pictures toolbar[/h]בחרתי view tolbars ועכשיו אני לא רואה - Pictures http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc295339(v=expression.40).aspx אשמח לעזרה! תודה :-) [h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by אלון ט,

שלום לכולם, מישהו מכיר פונקציה בשפת c, שמקבלת כפרמטר שם של ספריה ומחזירה את שמות הקבצים שנמצאים בספריה? עזרה תתקבל בברכה ..

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  9. 1. בתכנות בWINDOWS APPLICATION האם יש אפשרות לפנות לפקד בנקודה XY ידועה מראש? 2.רשימה NODE וכל אלה לפי איך שלומדים בבית הספר (וההיגיון) כל NODE מכיל בתוכו 2 תאים אחד של הערך והשני מצביע על הNODE הבא עכשיו לפי המורה שלי ה1 הוא בעל ערך בלבד והבאים אחריו מצביעים עליו ה2 על 1 ה3 על 2 וכל הלאה ולדעתי צריך לעשות את זה הפוך 1 מצביע על 2 2 מצביע על 3 והNEXT של האחרון הוא NULL את הדרך הראשונה אני יודע לעשות בגלל שלימדו בכתה אבל לדעתי זו הדרך השגויה א.מי צודק? ב.אם אפשר דוגמאת קוד ליצירת רשימה מסוג T לפי הדרך השנייה (בקונסול) תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי מידע כלשהו בSTACK, ורציתי לדעת אם יש דרך להעביר את המידע בSTACK הזה אל תוך הזיכרון. (עדיף בכמה שפחות פקודות). תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by surfface,

תסבירו בבקשה על ספריית MOTORTK אייך משתמשים בה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?

14. היי, אני לומד קורס ממשקי אדם-מחשב באוניברסיטה, כחלק מהקורס אני צריך להוסיף איזה פונקציה לאתר קיים. בחרתי להוסיף הזמנת כרטיסים אונליין לרכבת ישראל, לרוע המזל, לא למדנו עדיין HTML או כל מה שקשור בבניית אתר WEB. אבקש עזרה, כל מי שיכול לעזור לי להוסיף את הפונקציה הזו (על פי STORYBOARD שהכנתי מראש) אשמח מאוד, אני זקוק למשהו כמו 4-5 דפים (שכוללים מילוי פרטים, הצגת ההזמנה וכו' פרטים מלאים אצלי). אני מוכן גם לשלם. תודה מראש, ירון.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by 14renegade,

רציתי לבקש ממכם בקשה קצת מיוחדת... אם זו לא טרחה גדולה מידי הייתי רוצה שתעשו לי משחק פלאש קטן כמו בפרסומת של ביטוח ישיר שהייתה בוואלה: מכונית שנוסעת הביתה וצריכה לעבור בדרך מכשולים ,בסוף המשחק אם אנחנו עוברים את כל יהייה כתוב שעברנו בהצלחה ואז פתאום נופל משהו על המכונית או משהו כזה.... בידיוק כמו בפרסומת של ביטוח ישיר בוואלה אם מגיעים לסוף שבו נופל משהו על המכונית יהייה רשום: אי אפשר להתחמק מעונש של אלוהים. אם נתקלים במכשול יהייה רשום לא הצלחת נסה שוב. אני מקווה שמה שאני מבקש זה לא טרחה גדולה מידי כי אני לא מבין בדברים האלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by yon,

האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. יש לי טופס, לטופס יש בדיקה של javascript, עכשיו אני רוצה ליתר ביטחון שיהיה גם בדיקה בasp. ואני רוצה שהבדיקה בasp תיהיה בקובץ שמוסיף למסד נתונים (ככה שאם מישהו יעקוף את הבדיקה של ה javascript אז יהיה בasp שהוא לא יוכל לעקוף.) השאלה שלי איך עושים בדיקה בasp שתיהיה לפני הפונקצייה שמוסיפה, ורק אם הכל טוב זה יוסיף. עשיתי שיבדוק בasp אם מה שנשלח הוא ריק ככה: (דוגמא) If fname = "" or lname = "" then response.redirect ("כתובת") End If ואני רוצה שיבדוק בשדות מסויימים שמה שנכנס יהיה בעברית, איך אני עושה את זה? יש לי בטופס ככה: if ((strfname.charAt(i)<'א')||(strfname.charAt(i)>'ת')) { window.alert("שם בעברית בלבד בבקשה"); register.fname.focus(); register.fn…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by A - Type,

שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.

20. Started by ofergpr,

שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by Simbota,

שלום יש לי תרגיל במטלב שאני לא מצליח לפתור אשמח לעזרה " כתבו פונקציה המקבלת מקדמים של 2 ישרים ומחשבת את נק' החיתוך שלהם (x0,y0). הפונקציה משרטטת את הישרים בתחום [x0-5: x0+5] , את נקודת החיתוך שלהם ולידה את שיעורי הנקודה. הוסיפו כותרות לצירים ומקרא. "

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי תוכנה קטנה והיא עובדת מצויין הבעיה היחידה היא שברגע שאני שולח אותו לTRAY או יוצא מפוקס והיא מתמזערת אז הקוד מפסיק לעבוד ואני צריך שהוא יעבוד לי ברקע כל הזמן אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by pain_killer12,

שלום, חבר שלי אומר שהוא כתב תכנית בC שרצה על כל כונן C ופשוט מוחקת כל קובץ שהיא עוברת עליו. הוא אמר לי, שהוא עשה את זה הכי יעיל שאפשר, ורוצה שאני אעלה על איך הוא עשה את זה. עברו אולי שנתיים מאז שלמדתי C ולמדתי עבודה עם קבצים אבל אני פשוט לא זוכר. ד"א התערבנו על 10 שקלים. בבקשה, תעזרו לי להציל את ה10 שקלים שלי, ותאפשרו לי לקנות פרח לאהובתי לקראת ראש השנה עם עשרת השקלים שאני אקח ממנו ותכתבו לי תכנית הכי יעילה שאפשר שתוכל לרוץ על כל כונן C ופשוט למחוק על קובץ שהיא מגיעה אליו. אהיה אסיר תודה למי שיעזור לי, ואקנה לו שוקולד בעזרת 3 השקלים שישארו אחרי הפרח תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  24. מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לילמוד את שפת התיכנות C ואני רוצה להתחיל להיתנסות בתוכנות שונות המתאימות לשפה האם יש תכונות שהן אינן עולות כסף וההורדה שלהן חינם?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים