תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מערך סוכמים בו אני רוצה למצוא את שלושת הערכים הגדולים ביותר. אני יודע איך למצוא את הערך הגדול ביותר, אבל את השני והשלישי אני לא מצליח מפני שהם יכולים גם להיות שווים לערך "הגדול ביותר".. מה השיטה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
תודה !
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנית שתמיין קבצים בספריה - איך ניתן לדעת את שמות הקבצים שנמצאים בספרייה מסויימת? אני כותב בויז'ואל סטודיו 2005 לסביבת חלונות XP
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני להדביק סרטון בתוך הודעה שאני שולח ולא לתת קישור למקור מה הקוד איך אני עושה זאת?מצטער אם זה לא קשור בדיוק לכאן זאת מערכת הפורום שאני רוצה להדביק בה vBulletin גירסא 3.5.3
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש אפשרות לעשות שהרזולוציה של האתר תשתנה בהתאם לגודל המסך דוג': אני משתמש בטבלה שעובדת לפי אחוזים האם אפשר שהטבלה תישאר באותם פרופורציות בכל גודל מסך? תודה רבה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם אפשר להציב משתנה שלם במשתנה מסוג STRING או שאפשר להציב משתנה מטיפוס STRING במשתנה מסוג שלם תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי אני בטוח שהנושא עלה מאות פעמים, פשוט לא משנה כמה חיפשתי לא הצלחתי למצוא תשובה מתאימה בנושא, כל הרשת מלאה בזבל. התקנתי שרת של BITNAMI על המחשב, אם אני ניגש ממחשב אחר ברשת המקומית אני מצליח להגיע אליו, אבל אני לא מצליח להגיע אליו מחוץ לרשת המקומית - כלומר משהו לא תקין בהעברת פורטים בראוטר (אולי...). מה שעשיתי זה - הפעלתי את השרת, וידאתי שהוא עובד דרך מחשב אחר ברשת המקומית נכנסתי להגדרות של הראוטר, הגדרתי VIRTUAL SERVER שמכוון שאת הפורט החיצוני לפנימי המתאים כמובן... וזה לא עובד.. אולי חסר לי משהו בדרך. המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אנשים שלום הכנתי עבודה לבית הספר, העבודה היא בשפת C. שאני עושה Comiple אין שום שגיאה והכל עובר חלק, אבל שאני עושה run אני מקבל שגיאה אחת שאומרת: Undefined symbol _main in module TURBO_CCOS.ASM זו ההודעה. אני זקוק לעזרה בהקדם האפשרי תודה! :-) אם זה משנה אני עובד בקומפיילר TcLight
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי, אני צריך עורך flash (עדיף בחינם אבל גם אם זה יהיה בתשלום קטן זה בסדר) מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאילתה עם LIMIT - ולכן כשיש לי יותר תוצאות מהLIMIT יש לי שדה select שמציג את מספר העמודים וכהמשתמש משנה את הערך בשדה הזה הדף מתחלף ביחד איתו. הקוד שעשיתי עם השדה select הוא (הקוד המלא הוא סופר ארוך אז זה רק חלק..): <?php ... // get total enty results $row2 = mysql_fetch_array($tot_results); $total_res = $row2['total']; // get total pages needed to display all results. $total_p = ceil($total_res / MAX_RES); echo 'Showing Page: '; //generate select field- and select the current page echo '<select name="p_id" id="p_id" onchange="chg_page()">'; for ($i = 0; $i < $total_p; $i++) { $k = $i + 1; if ($i == $p){ echo '<option value="' . $_SE…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מעונין לבצע שאילתות לשרת mysql באמצעות אפליקציה בשפת ++C. למשל: int main() // the following is a mysql command use MyDb; for(int i=0; i++ i<10) // The following is a mysql command INSERT INTO MyTable(Counter) VALUES(i); return(0); שאלתי: כיצד מתחברים לשרת mysql מאפליקציה בשפת ++C? כיצד כותבים את פקודות ה SQL בקוד שלעיל ב ++C? תודה !
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי ב tc lite . התקנתי את הגירסה 5.02 אהבתי את הממשק אך לא הצלחתי למצא את האפשרות output כמו שיש ב tc lite כמו כן ניסיתי להשתמש בצירופים של alt+ ו ctrl+ אך ללא הואיל. אודה לכם אלמו ???
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך אני בוחר ממחרוזת ב-vb 6 תו לפי האינדקס שלו. משום מה ארין לי את הפקודה strings.getchar. מה עושים? תודה! ניר
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-