עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני באמצע לעשות איזה טופס עם לחצנים שבMouseOver וכדומה ישתנו. בשביל זה יש לי כמה תמונות PNG למצבים השונים. כעת יש לי ספק: האם מבחינת יעילות עדיף לטעון את כל התמונות לטופס ולשנות רק את הvisible, או לטעון את התמונה בזמן אמת. תודה מראש, לכל דעה!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  2. Started by garnett,

שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by f739,

למה הקוד הזה לא עובד לי? אם יש למישהו רעיון אשמח מאד לתשובה תודה מראש:)https://github.com/f739/one יש פה קישור ל github

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  5. החלטתי לראשונה לפרסם תוכנית שעשיתי. בשפת C#. מדובר בתוכנית נחמדה שנועדה בעיקרה, להקל על המשתמש להוריד ולהתקין את התוכנות הנחוצות למחשב [מי לא נצרך לזה אחרי פרמוט וכדו'..] + תוכנות שמתחילה היו לשימושי ושמתי אותם גם ברשימה שאולי יהיו לתועלת השאר. הנקודה העיקרית בתוכנית, זה הפשטות והקלות להוריד ולהתקין , אפילו כמה תוכנות בבת אחת. כמו כן, לתוכנית אפשרות להתעדכן אם אני מחליט להוסיף עוד תוכניות לרשימה. אז אין צורך בשום עדכון חיצוני רק בכפתור בתוכנה [שמוריד קובץ טקסט זמני], ואז הרשימה מעדכנת תוכניות חדשות לרשימה או גרסאות חדשות לתוכנה. אשמח לחוות דעת, הערות, הארות, כל דבר. יניב. צילום מסך של התוכנית: להורדה: הורדה+סיקור ב SorceForge : לינק הורדה ישירה : לינק

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ZuBi,

שפה דלפי. הבעה שלי היא עם הפונקציה copyfile כשאני מנסה להעתיק איתה קובץ למחשב חוצי,רימוט,רשת. הבעיה שזאת לא פונקציה חוסמת כאילו. אני לא יכול לדעת מתי היא מסתיימת אפילו עם אני בודק while not true זה לא טוב בגלל שיכול להיות טיימאוט או שלא הצליח להעתיק אז שאלתי ? איך אני יכול לדעת מתי זה מסתיים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אני רוצה להתקין מערכת PHP IB או SMF או כל דבר אחר שתמליצו עליו.. רציתי לדעת מאיפה אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם על שרת שתומך PHP ודאטאבהייס יש לי תסיסמה של השרת ותסיסמה של הדיירקט אדמין..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. בדיוטי פרי בשדה תעופה בבן גוריון יש אינטרנט אלחוטי עם מסנן אתרים בשם FortiGuard שחוסם אתרים שהוא לא מכיר וחוסם כנראה גם עוד אתרים כשאתם בונים אתר אינטרנט והאתר מוכן עם כתובת דומיין, לאיזה מסננים אתם מוסיפים אותו כדי שלא יהיה מצב שהוא חסום במקומות כמו שדות תעופה או wifi במשרדים מסויימים אני אתן רשימה של אתרים שאני מכיר שאפשר לשלוח להם בקשה לעשות בדיקה ולהוסיף אתר חדש לקטגוריות שלהם כדי שהאתר לא יהיה חסום אוטומטית https://www.fortiguard.com/webfilter של Fortinet https://www.brightcloud.com/tools/change-request.php http://sitereview.bluecoat.com/ סימנטק Symantec https://www.trustedsource.org/ של Mcafee

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bdoron,

עשיתי עץ של כפתורים תראו בתמונה כל אחד מהלחצנים הוא input מסוג button שעשיתי לו שינוי בעיצוב, בכל אופן ברגע שאני לוחץ על לחצן הוא עושה לי visible ל div מסויים, יש לי חמישה div שאני רוצה להציב את כולם באותו מקום ורק כל לחצן יחליף לי את הdiv הנוכחי במילים פשוטות כל פעם אחד מהחמישה רואים אותו והשאר הופכים להיות hidden הבעיה היא שאני לא מצליח להציב את חמשת הדיבים באותו המקום איך אני יכול להציב דיבים באותו מקום ? שאחרי זה אני פשוט משחק עם הhidden והvisible

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי, מישהו יכול לתת לי קוד ב C או C++ או פסבדו קוד לפונקציה שנותנת את כל הפרמוטציות לSTRING נתון? לדוגמה: ABC ABC ACB BAC BCA CAB CBA וזה תופס גם במידה ויש AAB ואז התשובה אמורה להיות: AAB ABA AAB ABA BAA BAA (כאילו למרות שזו אותה אות כל A נחשבת שונה)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by tamir12,

שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by baruch_555,

כתוב פעולה המקבלת מערך דו-מימדי ריבועי m של מספרים שלמים. על הפעולה להעתיק למערך חד-מימדי a את המספרים שמופיעים במערך הדו מימדי פעם אחת בלבד ולהציגם כפלט. זאת התוכנית שכתבתי הרעיון היה לקחת תא ולבדוק את כל התאים הבאים אחריו ולספור אם זה מוצא תא אחד מהתאים שאחריו ששווה לו ואם זה לא מוצא זה שם אותו במערך החד מימדי וזה לא עבד...: using System; class Program { const int n = 3; static void PrintArray (int[,] math) { int count=0,count2=0; int[] arr = new int[n*n]; for (int i = 0; i < n; i++) { for (int j = 0; j < n; j++) { for (int k = i+1; k < n; k++) for (int z = j + 1; z < n; z++) { Co…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבו אני אמור לבנות Class שמוצא מספרים ראשוניים בעזרת הנפה של ארטוסתנס, כל מספר שאני מוצא להכניס אותו ל-Class Queue ואח"כ לבנות consumer שקורא את כל המספרים מה-Queue ומדפיס אותם לקונסול. בקוד שלי בניתי את הנפה שמוצאת את המספרים הראשוניים (ב-main כשבונים את האובייטק מכניסים מספר מסויים למשל 1000 והנפה מוצאת את כל הראשוניים עד 1000) והכנסתי אותם ל-Queue. מה שלא הולך לי זה ה-consumer ,ואני צריך גם לעשות את זה בעזרת עוד theard (אני צריך להשתמש בזה בתרגיל) שקורא את המספרים ומדפיס. זה מה שיש לי עד עכשיו: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace T { public class Eratosthenes …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shir gold,

הי רציתי לשאול מתי יקרה לי מצב בגרף שE=V^2? בגרף מכוון? בגרף לא מכוון? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by djzander,

יש אפשרות לעשות סאוונדים פשוטים כמו של מריו , בC# ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by YardenG,

התקנתי PHP לפי המדריך באתר http://php.eitan.ac.il וחוץ מהתקנת ה MySQL התקנתי כל מה שצריך וזה מראה כאילו הכל עובד טוב. כשאני מנסה להריץ דף ב PHP הוא אומר לי ככה: The specified module could not be found מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by z-han,

1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by alex15,

שאלה ב C# .. מה ההבדל בין write ל writeline ? console.write("{0}"1) ל console.writeline("{0}"1) מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by intel suck,

יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Odedb52,

אהלן... מחר מבחן על חומר של יא' 5יח'. (אשמח לקבל תשובה עד 9:30 בערך ;D) הגענו למערך תווי, ונתקלתי בשאלה שלא הבנתי. (אני לומד הכל לבד, אף אחד לא מבין את המורה הזו ) ניסיתי כבר הרבה דרכים אבל תמיד נתקל במשהו לא ברור. (אין לי "טיוטה" שניסיתי או משהו) כתוב תכנית המקבלת כקלט אותיות קטנות מה- abc עד לקליטת '*'. עבור כל אחת מהאותיות שהתקבלו כקלט יש להציג את אורך הרצף הגדול ביותר שהתקבל מאותה אות. כמו-כן יש להציג כפלט את האות/יות שנקלט עבורן הרצף הגדול ביותר. דוגמה: עבור הקלט (משמאל לימין) : r,s,x,x,x,x,s,s,a,d,r,r,r,h,h,h,b,b,b,b,* יתקבל הפלט : (a,1), (b,4), (d,1).......... האותיות שנקלטו הכי הרבה פעמים : b, x. תודה רבה מראש לעוזרים!! עודד ב.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by slimshady21,

נרשמתי לאתר www.tripod.lycos.com ופתחתי שם אתר. ועכשיו אני רוצה להעלות לשם את תיקייה שנמצאת אצלי, שבעצם בתוכה יש את כל האתר שבניתי. אז ראיתי שיש שם אפשרות של FTP. הנה פה יש מדריך :http://www.tripod.lycos.com/guides/ftp.html אז קיצר נכנסתי ל-ftp.tripod.com כמו שכתוב, רשמתי שם משתמש וסיסמא. והגעתי למין דף כזה שנמצאות בו התיקיות של האתר שלי. אז איך אני מעביר לשם תיקיות וקבצים??

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by אתי :),

היי. אשמח לעזרה שלכם. יש לי תרגיל ואני צריכה לשמור את כל המידע שיש לי בתרגיל בקובץ בינארי בשיטה של ארגון סדרתי. אשמח לקבל הכוונה והסבר לאיך עובדים עם זה בכלל? מה העיקרון? איך מחפשים? איך מוסיפים דברים חדשים? חיפשתי באינטרנט וזה לא כל כך עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני אדמין בפורום מסויים, וקיימת בעיה עם מסד הנתונים באתר. לצורך העניין בלוח הבקרה, כשאני עורך הרשאות מסויימות או מוסיף\עורך קבוצות משתמשים, מופיע לי השלט הבא: http://i27.tinypic.com/2h3smj8.jpg מדובר בפורום בסדר גודל עצום, כרגע אנחנו במבוי סתום ועלינו להגיע לפיתרון בהול. לדעתי אני במקום הנכון ע"מ לקבל תשובות פרקטיות אשר תעזורנה בפתרון הבעיה. בתורה מראש..

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by tdknight,

היי, לא בטוח אם זה הכי קשור לפה (אולי יותר מדע וטכנולוגיה) אבל אני מחפש חומרים על אלגוריתמים לטיפול בהתנגשויות (כדורים-כדורים,כדורים-משטחים) שמתרחשות בתלת מימד. איפה אני מוצא? תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. אני יודע HTML ו JAVASCRIPT טוב.. עכשיו אני צריך לבנות אתר עם טופס הרשמה כמו של פורומים שיהיה לכל אחד שם משתמש וססמא וזה ישלח לאימיל כזה לאישור בקיצור כמו שצריך וגם מערכת של דירוגים לדירוג כל מיני דברים וגם מערכת שאפשר להגיב להוסיף תגובות - אבל אך ורק מי שרשום בשביל לעשות את הפונקציות האלו.. איזה שפות אני צריך ללמוד והאם אפשר ללמוד את שלושת הדברים האלה בזמן כמו חודשים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.