תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי סקריפט פרל שכתבתי במיוחד עבור מספר אנשים. אני רוצה לגרום לסקריפט לעבוד ללא קומפלייר כלשהו של פרל, אלא ממש על ווינדוס. כמו שVBS עובד או כל תוכנה אחרת כך שלא צריך להתקין אותה... האם ישנה איזו שהיא דרך לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשפת סי SCANF לא עובד לי, הוא פשוט לא עושה כלום אחרי ההרצה... במה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר זמן מתעסק עם הסטרינגים בvisual c++ בכל אופן מישהו יודע אולי על הליך מסודר לבצע את ההמרה הנ"ל? בגדול אני רוצה לקחת את הסארניג מtextbox שהוא string^ ולהמיר אותו לטובת פונקצייה שמקבלת WHCAR* ? => LPARAM (הפונקצייה היא getwindow( תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המצב הוא כזה: האוניברסיטה שלי קצת מפגרת כשזה נוגע לפרסום ציונים. ישנו דף אינטרנט שעושים אליו LOGIN ואז שם מופיע רשימה של כל הבחינות, כאשר מתפרסם ציון מופיע כפתור ליד הרשומהה של הבחינה שעליו ניתן ללחוץ כדי לראות את הציון. בגלל שלא בא לי לעשות ריפרש כל כמה דקות ולהתחבר בטלפון כדי לעשות ריפרש לראות אם התעדכנו ציונים חשבתי על לכתוב סקריפט פייטון שעושה לוגין ומרפרש וברגע שמשתנה מבנה העמוד (הרי אם יש ציון נוסף כפתור חדש בעמוד) שיתריע לי. אשמח להכוונה לגבי ספריות/כלים למטרה הנ"ל (צריך שיידעו להתמודד עם עברית כי העמוד מכיל כיתוב בעברית) אולי אפילו הכוונה מה לכתוב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי הרבה מידע ברשת ולא הצלתי להבין מה זה בידיוק, מה זה נותן, ומה החידושים כאן תודה
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל כשאני יתחיל לעבוד עם מחלקות ושימושים בדברים מוכנים, יש הבדל גדול בין Monodevelop לבין התוכנה של מייקרוסופט? עדיף לא ללמוד על מונו? כי אני לפעמים משתמש בלינוקס וזה נוח שם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר מסחרי מתוך הנחה לכמות לקוחות גדולה שבה אדם יכול לרכוש מוצרים אפילו כל 2 דקות אך בתוך כל זה האתר יצטרך להחזיר כסף ללקוחות ולהרבה לקוחות. השאלה היא, איך מנהלים דבר כזה מבחינת בנקים והעברות כספים וכו'.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו אני לומד JAVASCRIPT וקיבלתי אתגר להכין קוד שמציירת את משולש פסקל. את התוכנית ביססתי על מערכים דו מימדיים, כלומר מטריצה. למישהו יש מושג איך מכריזים על מטריצה אם על מערך מכריזים כך: var x=new Array();
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
מדוע השורה הבאה נותנת שגיאה: month=malloc(2*days*sizeof(int)); שימו לב ש-month מוגדר כך: int *month; השגיאה שניתנת: error C2440: '=' : cannot convert from 'void *' to 'int *' Conversion from 'void*' to pointer to non-'void' requires an explicit cast בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות תוכנה שעושה אוטומציה לכמה פעולות שאני עושה מול שרת HTTP. הסנפתי את הפאקטות הרלוונטיות, השאלה היא איך אני מייצר סשיין שזהה בכל צורה למה שהסנפתי. אני יודע שאני מדבר באוויר פה בלי קוד, אבל לצערי הקוד במקום בו אין אינטרנט ואין לי שום דרך להוציא אותו או להכניס קוד לאיפה שאני.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות בשפת C תוכנית עם סיבוכיות זמן O(n+k) מה האפשרויות? לולאה מקסימלית של n ועוד k? אם אני עושה לולאה מקוננת n*k , האם זה מסדר גודל הנדרש? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני להציב למשתנה int מערך המוחזר מפונקציה באופן הבא: int myReturnArray();main() {int myArr[2] = myReturnArray(); }int myReturnArray() { return {1,2}; }
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש אתרים/Manuals עם פתרונות קריאטיבים (שורות קוד) לתקשורת שרת-לקוח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות רשימה מקושרת דו כיוונית בC לפי אותה הלוגיקה של הרשימה החד הכיוונית כמו שמופיע בתוך לולאת FOR הבאה: item * head = NULL, * temp; for (; i<5 ; i++) { temp = new item; temp -> next= head; temp -> item= rand()/%10; head=temp } כאשר item הוא מבנה struct Item {int data item * next אני רוצה לבנות את אותה הרשימה אבל שתהיה דו כיוונית שתתחיל ותסתיים בNULL., ז"א שכל איבר יהיה מטיפוס: struct Item {int data item * next{ item * prev}; ניסית והצלחתי לבנות רשימה דו כיוונית כזאת שבה הNODE הראשון מוגדר מחוץ ללולאה ואז שאר האיברים כבר נוצרים בתוכה ע"י שני פוינטרים. אבל אני לא מצליח לבנות רשימה כמו החד כיוונית הנ"ל שכל הNODES נוצרים בתוך…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אני בונה משחק סנייק ב- c++ ורציתי להשתמש ב- SDL. בעיקרון בציור רציתי להשתמש ב- double buffering והבנתי שיש דגל שלו ב- SDL ופקודת flip נוחה אבל זה לא עבד לי.. שאני כותב screen = SDL_SetVideoMode(640, 480, 16, SDL_DOUBLEBUF | SDL_FULLSCREEN); זה אומר שמעכשיו כל ה- putPixel שלי יכתבו ל- back buffer וכדי להראות את זה אני אצטרך לעשות SDL_flip(screen) כי זה לא עבד לי. עוד דבר שראיתי זה משהו שנקרא diry rectangle (אני לא בטוח בשם).. מישהו יכול להרחיב לי על זה בדיוק? זה משתמש ב- SDL_UpdateRect אבל מה זה בדיוק עושה? מצייר את המסך מחדש כל פעם? (זה לא כותב ישירות לזיכרון?) ויש שם lock ו- Unlock.. מה הכוונה? תודה למי שיסביר ועוד יותר תודה עם יתלווה להסבר קוד קצר נ.ב. מישה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים קיבלתי תרגיל בית באלגברה בוליאנית ובואו נאמר שפיספסתי חלק קטן מההרצאות והתרגולים בנושא הזה... הנה שאלה אחת מהתרגיל שאני לא בטוח ב 100% לגביה קיבלנו פונקציה, צריך לצמצם אותה ולייצג אותה ע"י מינימום שערים לוגיים (מימוש לא מינימלי לא מקבל ניקוד) זה מה שאני עשיתי, ואני לגמרי לא בטוח בזה, מישהו יכול לומר אם אני טועה או צודק ? (כפל = AND, חיבור = OR ופסיק עליון= NOT ,אם זה לא מובן) הפונקציה שנתנו רשומה למעלה, הפיתוח מתחתיה (נראה לי פשוט מדי) וההצגה בשערים כלולה. (שמתי את זה בפורום תכנות כי תכלס זה הנושא הכי קרוב לזה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבו פונקציה שמקבלת מספר שלם k וקולטת סדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1 אם קיים בסדרה זוג מספרים שסכומם גדול מ-k ;אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי יש בסדרה לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם גדול מ-k. לדוגמא: עבור 18=k והסדרה הבאה )משמאל לימין( : 3, 12, 5, 10, 5, 6, 2, -1 הפונקציה תעצור אחרי שנקלט המספר 10( כי 18>10+12 )ותחזיר 1 . עבור 25=k ואותה סדרה הפונקציה תעצור אחרי שנקלט 1 -ותחזיר 0 ,כי לא קיים זוג מספרים שסכומם גדול מ-25. אסור להשתמש במערכים או ברקורסיה. הגעתי לקוד הזה אבל אני לא יודע ממש איך להמשיך ואיך לתקן אותו אשמח לכיוון: #include<stdio.h> int mycouple(int k) { …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז בניתי מחלקה בשם Rational שמכילה nom ו denom - כלומר, המייצגת שבר. אני צריך שהפעולה הבאה תפעל: ;r2=0.3 * r1 עכשיו, כתבתי אופרטור * למחלקה הזו: Rational& operator*(double num) { Rational r=toFragment(num); r.nom*=nom; r.denom*=denom; return r; } והבעיה הראשונה שלי היא שהפונקציה תרוץ רק במקרה של r2=r1*0.3 ולא ההפך, איך אני מתקן את זה? הבעיה השניה שלי: toFragment הופכת double לשבר, התוכנית התחרבשה וכשחיפשתי למה, ראיתי שכשאני מעביר 0.3 לפונקציה במחלקה - המספר המועבר הוא בעצם 0.2999999 בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה, ולמה זה מחרבש לי את התוכנית? כי הקוד של toFragment הוא: Rational& toFragment(double num) { int…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לפרסם פה אבל פירסמתי.. אני רוצה תגובות.. זה המשחק הראשון שלי! אז כאן ההורדה: http://planet.nana.co.il/lucky7/lucky7.exe איך? (הכנתי תמשחק ב-VB)
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-