תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האלן חברה.. יש לי בעיה קטנה! כשאני מנסה לעדכן קובץ MDB של acces דרך קוד ASP הוא כותב לי ש file is read only למרות שהוא לא ,וכשניסיתי על מחשב אחר הכל פועל בסדר! אני מצרף לכאן את קוד ההתחברות לקובץ אבל לא נראה לי שזו הבעיה.. אני משתמש בwinXP . מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? ואיך לפתור אותה? תודה מראש!! set cn=server.CreateObject("ADODB.Connection") cn.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("yozma.mdb") Set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") SQL = "Select * from tblyozma" rs.Open SQL, cn, 2, 3
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר יש לי מתודה כזאת ( public void xxx(int[]arry כאשר משתמש שם מספר זה עושה את המערך בגודל המספר? למשל זה יהיה int[10]arry ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני בוגר תואר ראשון, אבל הוא לא שווה הרבה. אני מעוניין לבנות את עצמי מחדש בתחום המחשבים (מילה גדולה, אני יודע). השאלה - איפה בכלל מתחילים? יש המון שפות, המון אמצעים. איזה שאלות בכלל יש לשאול לפני כן? צריך לבחור תת תחום? והיכן לומדים? מאוד כללי, אבל אשמח לכל עצה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לתכנת באסמבלר הכי בסיסי שיש (8086). אני עובד עם VISUAL STUDIO 2009 ושם אין את האפשרות אפילו ליצור פרוייקט אסמבלר. מצאתי מאמר שמסביר איך לקמפל ולהריץ אסמבלר של 586 ב VS אבל זה לא עוזר לי. מישהו יודע איך אני יכול להריץ ולדבאג אסמבלר 8086 ב VS2009? תודה על העזרה , ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, השאלה שלי היא טיפל'ה מורכבת אך מאוד נקודתית. אני מפתח יישום אינטרנטי שחלק מהעבודה שלו הוא לפרסר 10 (בערך, משתנה) אתרים (משתנים מפעם לפעם) ולהוציא מהם את כל תגי הלינקים הקיימים ולפלוט אותן למשתמש (כל ה a href למיניהם). עבדתי בהתחלה עם PHP וזה לקח נורא הרבה זמן.חשבתי לעבור לשפה שתומכת Multi Threading ואולי לחסוך זמן יקר? אז ככה: א. האם עבודה באמצעות Multi Threading לפירסור דפי האינטרנט תקצר את זמן העבודה של היישום? אם כן, בכמה? (מבין שאי אפשר לתת תשובה ממשית.. אבל בערך) והאם זה משתלם? באיזה שפה רצוי להשתמש? אני מניח ש-ASP.NET C#? או אולי בכלל סקריפט PYTHON או משהו? הדגש הוא על מהירות. זה באמת הכי קריטי.. אני צריך את הדרך והשפה שתציג לי את התוצאות בצורה הכי מהירה! תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להשתמש בסקריפט של JAVA דרך פרמטר SRC והנתיב לקובץ עם סיומת JS. כאשר אני מריץ את הסקריםט באופן רגיל הוא עובד, וכשאני רק רוצה לתת נתיב לקובץ שמכיל את הסקריט הוא לא רץ !!! דוג' <script language="javascript" src="/file_name.js" > </script>
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי פורום אשר מאוכסן ב-DK3 www.dk3.com והוא כבר בנוי הוא לא על המחשב שלי (PHPBB) ורציתי לדעת איך אני מוסיף מודים כמו נקודות,הודעות מערכת ושטויות אחרות כאלה! תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי איזה תרגיל שני לא מצליח לפתור. אני צריך לקלוט מערך ואז להדפיס את 2 המספרים הכי גדולים ושני המספרים הכי קטנים. הצלחתי להדפיס את הכי קטן והכי גדול ואת השני בגודל והשני הכי קטן אני לא מצליח. אני מנסה להעביר את הערכים שמצאתי להיות קיצוניים כך שהוא לא יעבור עליהם שוב אבל יש שם בעיה. הוא מחליף את האיבר אבל לא משנה אותו. הנה מה שכתבתי. אם רק מישהו יכול להראות לי מה אני עושה לא בסדר אני אשמח, תודה. #include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { int ar[6],i,max,min,min2,max2,imax,imin,l=0,m=0; //clrscr(); printf("enter an array of numbers: "); for(i=0;i<6;i++) scanf("%d",&ar[i]); max=min=ar[0]; max2=min2=ar[1]; for(i=0;i<6;i++) { if(min&g…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארח לאתר שאני בונה אבל אני צריך שהוא יתמוך ב CGI - BIN ואולי גם ב ASP וכמובן שיהיה חינם יש לכם הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, איפה אני יכול למצוא קוד מקור של אפליקציה בסגנון Paint של מיקרוסופט (תוכנת ציור פשוטה) ב C# ? זה מאוד יעזור לי עם כמה פרויקטים שלי ואני ממש לא מסתדר עם SourceForeg ו CodeProject... אני לא מצליח למצוא שם כלום... תודה רבה רועי
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שרשרת של תווים, מסוג Character כמובן, אני מכניס לו תוו אבל זה עושה אליו שגיע, למשל Node<Character> chain1 = new Node<Character> (c); זה אומר לי - c cannot be resolved
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי.. יש לי אתר עם אלפי צפיות ביום, ואני מחפש כיצד אוכל להרוויח כסף מהצפיות האלה ? לדוגמא GOOGLE ADS אבל הוא לא נתמך באתר שלי.. יש אופציה אחרת עם אותו רעיון ? ממש תודה למי שיוכל לעזור לי, תומר.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב אני צריך ללמוד C++ בשבועיים בערך, פחות או יותר לעמוק. אני מניח מאחר שאני יודע C וJAVA לא יהיה לי הכי קשה אחרי הבנה לעומק של הסינטק, אבל צפו להרבה שאלות בשבועיים הקרובים D=. ולשאלה, ראיתי בקוד ממש קצר את שני אלה ולפי ההסבר הם נשמעו לי זההים בתפקידם. אחד מצרף לקוד חבילה של פונקציות ודברים כאלה והשני משתמש בספריה(שזה רשימת פונקציות), SO...?? וגם אפשר לרשום אחרי USING עוד ביטויים מלבד NAMESPACE? עריכהף אשמח להסבר קצר בקשר למשתנה מסוג wchar_t
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
2 בעיות - 1. עשיתי דף עם 2 פריימים, אחד מהם נכנס אוטומטית לפייסבוק - אבל כתוב לי שאני צריך לאפשר cookies! כשאני נכנס לדף ישירות (לא דרך הframe) זה עובד... מה עושים? 2. אשמח לקוד לדוגמה בJavaScript שכל 10 שניות מעביר את הפריים הראשון לקישור כלשהו (אני לא מבקש שתעשו לי את העבודה, אני רק רוצה קוד שממנו אני אוכל ללמוד ולעשות את מה שאני באמת רוצה שזה יעשה...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, אני יוצר משחק סנייק פשוט ויש לי בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, הסנייק שלי מורכב מ"קוביות" (תמונה מגודל 10px), כדי שהסנייק יזוז בצורה חלקה אני מזיז את הקובייה הראשונה רק ב 1px כל פעם (עושה לה setBounds) ואז עובר בלולאה על שאר ה"קוביות" ונותן להם את הקורדינטה של הקובייה שכבר התקדמה קדימה (setLocation). מכאן נוצרת בעיה, כי הרי התזוזה היא של 1px אבל הקובייה היא 10px אז כל הקוביות מתכווצות יחד ולא מופרדות. אני מעוניין שכל הסנייק יזוז בייחד רק 1px לפני כל sleep, מה עלי לעשות? (ניסיתי כבר כל מיני דרכים אבל אז נוצרות בעיות אחרות, אשמח לפתרון יצירתי ). תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד פונקציות שבתוך הפונקציה יש זימון לפונקציה עצמה ואני לא ממש מבין את זה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את התרגיל הבאבשפת C) ******* ***** *** * *** ***** ******* בעקרון זה דיי פשוט אבל כל הקטע הוא לעשות את התרגיל עם רקורסיה(הפונקציה שמזמנת את עצמה) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אין לי ממש מושג לאיפה לתקוע את השאלות שלי אבל נראה לי לפה הם יתאימו הרבה יותר. אז ככה חיפשתי כבר בהרבה מקומות ולא כל כך מצאתי משהו שיענה לי בצורה מלאה. אני לא מבין גדול של פורומים אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בכל האמצעים שהוא יכול לתת. כלומר להכניס תמונה אבל שהיא תהיה לא בגודל המקורי (שינוי גודל בפורום אבל כשלוחצים עליה היא נפתחת בגודל מקורי). וגם הכנסת סירטונים אם יש אפשרות כזאת. ואם יש למשהו איזה מאמר שמקיף את כל המידע על זה, זה יבוא עוד יותר בטוב. אגב איך קוראים לזה?? קודים של פורום או סקריפטים??
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מסמך שיצרתי שיש לו גם לייבלים וגם ריבועי טקסטים מהו הקוד של ההדפסה שיוכל להדפיס את הלייבלים וגם את ריבועים הטקסט כמו בתוכנה? בתודה לעונים ובצפיה לתשובה, גיל עריכה: מן מסד נתוניםן
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום מחפש מתכנת בשפת PHP ללא תשלום כרגע אתר חדש שנפתח ודי תקוע, המתכנת הקיים כבר בנה את רוב הקודים אבל מאז אין תזוזה מאחר שאין למתכנת זמן לעבוד על האתר עקב לימודים אשמח לקבל כול עזרה שתוכלו להציע
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפשת אתר ללימוד שפת c אין לי מושג למה אבל האתרים שראיתי לא מציעים לימוד מטריצות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-