עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by e.s,

הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. הי ! אני מנסה לבצע: string1 = string2 + string3 באופן הבא: 1. header file למחלקה str כדלקמן: //str1.h // header file for class str class str { public: str(char *); void setS(char *); str &operator+(str &); str &operator=(str &); private: char *s; int l; }; 2. ה implementation file של המחלקה כדלקמן: //str.cpp // implementation of class str #include "str.h" #include <new> #include <iostream> str::str(char *myS) { setS(myS); } void str::setS(char *yoS) { int myL = strlen(yoS); s = new char[myL]; strcpy(s, yoS); } str &str::operator+(str &yoStr) { int myL = strlen(yoStr.s…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Wood-Elf,

האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. היי לכולם. אני לא מבין גדול בביטויים רגולרים, אבל אני צריך ביטוי פשוט לסינון תווים לא רצויים מהמחרוזת. למשל, שלא יופיעו התווים הבאים לא משנה באיזה סדר: ~!@#$%^&*()+=;'" ניסיתי משהו כזה אבל זה לא עובד: $pattern = '/[^!@#$%&*()+=;~,`]/'; מישהו יכול לעשות לי ג'סטה ולהשלים לי את הפונקציה ()preg_match (בגדול אני רוצה לעשות את הסינון הזה לתווים חוקיים של שמות קבצים, אבל לא אכפת לי מהתקינות של התבנית של הקובץ, אלה רק תווים לא חוקיים) תודה. קבלו ביטול. חירבשתי משהו עד שהצלחתי.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by gkman,

שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Kirma,

צריך עזרה בבניית לולאה שתחזיר אחד או אפס בתנאים הבאים אז ככה, יש את המשתנה $var = $row['var']; שאמור להחזיר ממילה אחת עד לעשר מילים שמופרדים באמצעות רווח מילה שתיים שלוש .. המשתנה השני מכיל מילה אחד בלבד אני רוצה לולאה שתבדוק אם המשתנה הראשון (שאמור להכיל מס מילים) מכיל בתוכו את המשתנה השני (שמכיל מילה אחת בלבד) אם כן אז שיחזיר 1 אם לא שיחזיר 0 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by spring10,

אשמח לקצת עזרה בשאלה הבאה: צריך ליצור מחלקה של "רכב". לכל אובייקט רכב רוצים לשמור את מספר רכב, מהירות נוכחית, מהירות מקסימלית, הרכב צריך לדעת להאיץ להאט לעצור ולהציג את מצבו (מספר,מהירות נוכחית). ביצירה הרכב צריך להיות מאותחל ל-0. הרכב מאיץ ב- X קמ"ש (פרמטר) האטה = להפך. מהירות מקסימלית = 100 וזה מה שעשיתי בנתיים.. (יודע שהרבה פה לא תקין) public class Cars { private int kmh; private int number; public void stop(){ kmh=0; } public void decrease() { if (kmh>0) kmh=kmh-1; } public void increase() { if (kmh>=0) kmh=kmh+1; if (kmh>=100) kmh=0; } public Cars (int speed){ kmh=speed; } public void setnumber (int car1,int c…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום 1. אם אני נכנס לאתר מסויים דרך משתמש X ואני נכנס אליו בחלונית אחרת מאותו מחשב עם משתמש Y כמה SESSIONS ירשמו לי? ובקצרה, לפי מה נרשמים הSESSIONS , לפי IP? או לפי טעינות דף WEB 2. איך אני יודע מי מהמשתמשים מחוברים כרגע באתר? הרי בתקיה בה נשמרים הsessions בשרת יש רק קבצים עם שמות חד חד ערכיים שרירותיים. תודה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by viclick,

אני מחפש איך לקרוא bookmarks של PDF מסויים בעזרת PHP ולכתוב אותם לאתר אינטרנט. הבחור פה http://www.dintillion.com/?p=13 נראה לי מצא דרך. אפשר עזרה לפרש את הקוד? למישהו יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by ה*לה,

אולי יש לזה שם אחר שאני לא מכירה. מהלך המשחק : המשתמש בוחר גודל של לוח NxN ובכל שלב הופך את אחד הקלפים (אחד המקומות במערך) ויחד איתו נהפכים כל השכנים שלו. המטה להפוך את כל הלוח במספר קטן של צעדים. הקוד: #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; int s; bool matrix[1][1]; bool select(int flag, int size) { flag =0; for(int i=0; i<size; i++) { for(int j=0; j<size; j++) { if(matrix[i][j]== true) { flag++; } } } if(flag==size*size) { return true; } else { return false; } } void swap(int i, int j, int size) { if(i>=0&& i<size && j>=0&& j<size) { if(matrix[i][j]==t…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by idoyaakov,

ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by ely2001,

יצרתי editbox אני רוצה שהנתונים הבאים יודפסו על המסך כאשר לאינפו יש 3 שדות. הבעיה היא שבאדיתבוקס זה מדפיס לי רק את המספר טלפון. איך אני יכול לגרום לכך שזה ידפיס לי את כול הנתון(אני רוצה שזה ידפיס לי את נתון השם נתון המשפחה ונתון הטלפון בשורה חדשה). כמו כן זה צריך להיות ב סי בלבד(winapi) מצורף חלק מהקוד זה האדיט בוקס hwndList = CreateWindow (TEXT("edit"), NULL, WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_BORDER | ES_LEFT | ES_MULTILINE | ES_NOHIDESEL | ES_AUTOHSCROLL | ES_AUTOVSCROLL, tm.tmAveCharWidth, tm.tmHeight * 1, tm.tmAveCharWidth * 63+ GetSystemMetrics (SM_CXVSCROLL), …

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by דינה,

היי לכולם אני רוצה ללכת ללמוד תיכנות (אחרי שסיימתי 4 שנים של הנדסת תעשיה וניהול) יש כמה בתי ספר שמציעים למצוא עבודה אחרי הלימודים אני מטלבתת באיזה לבחור אולי מישהו שמע ויכול לעזור 1, זה MALAM TEAM 2, זה HACKERU בשני הם מלמדים ג'אווה ודוט נט שזסה ניראה לי קצת מכול דבר ואילו במלמ הם מלמדים ג'אווה עם התמקדות באורקל שזה קצת מצמצם את אפשרויות ההשתלבות בעבודה הקיצר התלבטות אולי מישהו מכיר בי"ס אחר טוב יותר אשמח לכול עזרה ועצה תודה דינה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by Godmoney,

אני רוצה שבלחיצה על ה Textbox ה Value הראשוני שלה ישתנה למשהו לבחירתי. ניסיתי מליון ושבע וואריאציות ואני לא מצליח לעשות את זה בשום דרך... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by fp581,

???

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by shynet,

שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Shadowman,

הורדתי את XAMPP, התקנתי, הכל עובד. רק שאני לא מצליח ליצור מסדי נתונים ב MySQL

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by assaf990,

שמתי לב לתופעה הבאה, אשמח לדעת האם אני צודק a,b הם ביטויים בלויאנים מורכבים: if (a or b) then הסתבר לי, שאם a הוא אמת, עדיין יש בדיקה עבור הביטוי b! למרות ש-b בכלל לא ישפיע על ה if... האם אני צודק? אם כן - כיצד ניתן לייעל?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום, אני בונה GUI. בתוך המסגרת הגדרתי מיכל ובתוכו 4 פנלים. הבעיה שלי שאני לא מצליח לשלוט על גודל הפנלים ועל הרכיבים בתוכם. ניסיתי עם SET SIZE ו - PREFERED SIZE. זה לא עובד. חשוב להזכיר שאני עובד עם מנהלי פריסה. מצ"ב תמונה עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by intel suck,

זה התרגיל: .מערך מכיל את הציונים של תלמידי כיתה י"א שמתכונת מדעי המחשב.המורה החליטה לתת בונוס לתלמידים ולהעלות את הציונים ב10%. כתוב פעולה המקבלת את מערך הציונים ומעדכנת את המערך בהתאם לנדרש.שימו לב:הציון המקסימלי הוא 100. וזאת התוכנית שלי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] grades = new int[100]; Klita(grades); Osafa(grades); Console.WriteLine("the grades are: {0}", grades); } static void Klita(int[] grades) { // קליטת ציונים למערך for (int i = 0; i < 30; i++) { …

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by SpLiNtEr,

שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. איך ניתן ללחוץ על תוכנה אחרת (לא שלי) דרך VISUAL BASIC .NET הכוונה אני פותח את התוכנה שלי (שפותחה ב VB) והיא לוחצת קליק על תוכנה אחרת שפתוחה (לא שלי)

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים