עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. איך ניתן ללחוץ על תוכנה אחרת (לא שלי) דרך VISUAL BASIC .NET הכוונה אני פותח את התוכנה שלי (שפותחה ב VB) והיא לוחצת קליק על תוכנה אחרת שפתוחה (לא שלי)

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by iakovl,

אני מכין פרויקט שמצריך רשימות מקושרות רק ששחכתי את הבסיס תעזרו לי להסכר בבסיס ובפקודות

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by OutRaGe,

אוקיי, קולטים מחרוזת ST, המשתמש מקליד תא במחרוזת שהוא רוצה להוסיף ואת התו שהוא רוצה, המחרוזת מוסיפה המשתמש מקליד: dvid 1 a פלט: david תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by פיני1805,

שלום, אני בונה GUI. בתוך המסגרת הגדרתי מיכל ובתוכו 4 פנלים. הבעיה שלי שאני לא מצליח לשלוט על גודל הפנלים ועל הרכיבים בתוכם. ניסיתי עם SET SIZE ו - PREFERED SIZE. זה לא עובד. חשוב להזכיר שאני עובד עם מנהלי פריסה. מצ"ב תמונה עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. היי לכולם. אני לא מבין גדול בביטויים רגולרים, אבל אני צריך ביטוי פשוט לסינון תווים לא רצויים מהמחרוזת. למשל, שלא יופיעו התווים הבאים לא משנה באיזה סדר: ~!@#$%^&*()+=;'" ניסיתי משהו כזה אבל זה לא עובד: $pattern = '/[^!@#$%&*()+=;~,`]/'; מישהו יכול לעשות לי ג'סטה ולהשלים לי את הפונקציה ()preg_match (בגדול אני רוצה לעשות את הסינון הזה לתווים חוקיים של שמות קבצים, אבל לא אכפת לי מהתקינות של התבנית של הקובץ, אלה רק תווים לא חוקיים) תודה. קבלו ביטול. חירבשתי משהו עד שהצלחתי.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by SpLiNtEr,

שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by medon,

שלום אנשים אני מחפש תכנת PHP שמכיר לפחות בגדול (עדיף לעומק) את המנוע של OsCommerce החינמי אתר החברה tms.co.il בנוי כל המנוע הזה ועבר מספר שיפורים להתאים לצרכים שלנו, לצערי חילוקי דעות עם החברה שתמכה בנו בעבר מונעים מאיתנו לעבוד איתם ועקב זאת אנו מוגבלים באפשרויות השיפור של המערכת, אשמח אם תפנו אלי ישירות למייל guy@tms.co.il למרות שגם פה אני בודק מדיי פעם את ההודעות גיא גרניט

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתרגם לי בבקשה את הקטע לפסקל? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by pilotkevin,

יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by tembo,

שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by saargold,

יש אפשרות להכניס בתוך הIFRAME ONCLICK? אם כן איך אני עושה שלוחצים על הIFRAME יפתח לי בדף חדש כתובת אינטרנט תודה מראש __________

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by ely2001,

יצרתי editbox אני רוצה שהנתונים הבאים יודפסו על המסך כאשר לאינפו יש 3 שדות. הבעיה היא שבאדיתבוקס זה מדפיס לי רק את המספר טלפון. איך אני יכול לגרום לכך שזה ידפיס לי את כול הנתון(אני רוצה שזה ידפיס לי את נתון השם נתון המשפחה ונתון הטלפון בשורה חדשה). כמו כן זה צריך להיות ב סי בלבד(winapi) מצורף חלק מהקוד זה האדיט בוקס hwndList = CreateWindow (TEXT("edit"), NULL, WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_BORDER | ES_LEFT | ES_MULTILINE | ES_NOHIDESEL | ES_AUTOHSCROLL | ES_AUTOVSCROLL, tm.tmAveCharWidth, tm.tmHeight * 1, tm.tmAveCharWidth * 63+ GetSystemMetrics (SM_CXVSCROLL), …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by gkman,

שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by superblader,

היי כולם, במסגרת פרוייקט שאני עובד עליו אני משתמש ב DLL שנכתב ב Unmanaged C++ וחווה בעיות, כאשר שאני מריץ את הפרוייקט על המחשב שלי (VISTA\XP\WINDOWS 7) הכל עובד חלק הוא מבצע importdll מריץ פונקציות מתוך הDLL ועובד תקין, כאשר אני מעלה את האתר לשרת האירוח הכל עובד יפה עד שמנסים להשתמש בפונקציה מתוך הDLL, ואז אני מקבל את השגיאה הבאה: System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'poc.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E) הPATH אל הקובץ תקינה בדקתי באמצעות FILEEXIST אם יש מישהו שחווה ניסה והצליח לפתור אודה מאוד! בתודה, רותם

17. Started by ironman405,

שלום לכולם אני משתמש בVISUAL2005 רציתי עזרה לגבי DATASETTABLE הגדרתי DATA SET והגדרתי שאילתה SELECT שמחזירה רשומות עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה: securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter adapter = new securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter(); adapter.SelectQuery(arg); איך אני משתמש בתוצאות שהחזירה השאילתה? ואם אפשר דוגמא קטנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. Started by wow,

יצרתי Slider וקבעתי שיהיו לו 8 מצבים (עם הערך Maximum), איך אני מכניס ערך מספרי שונה לכל אחד מהמצבים לאורך ה-Slider למשל אם אני בוחר את האפשרות הראשונה אני מקבל ערך מספרי מסויים וככה כל ערך אני מקבל ערך שונה אבל הקפיצות הם לא שוות לאורך ה-Slider תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by shynet,

שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by פיני1805,

אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. בחלון של ה RUN נתקעה לי התוכנה בלואלה אין סופית, איך אני יכול לצאת לחלון של שורת הקוד בלי לסגור את פסקאל? מראש תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by cold fire,

יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by ely2001,

void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.