תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן ללחוץ על תוכנה אחרת (לא שלי) דרך VISUAL BASIC .NET הכוונה אני פותח את התוכנה שלי (שפותחה ב VB) והיא לוחצת קליק על תוכנה אחרת שפתוחה (לא שלי)
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
הוא כותב לי relative jump out of range by 000ch bytes מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי כולם, במסגרת פרוייקט שאני עובד עליו אני משתמש ב DLL שנכתב ב Unmanaged C++ וחווה בעיות, כאשר שאני מריץ את הפרוייקט על המחשב שלי (VISTA\XP\WINDOWS 7) הכל עובד חלק הוא מבצע importdll מריץ פונקציות מתוך הDLL ועובד תקין, כאשר אני מעלה את האתר לשרת האירוח הכל עובד יפה עד שמנסים להשתמש בפונקציה מתוך הDLL, ואז אני מקבל את השגיאה הבאה: System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'poc.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E) הPATH אל הקובץ תקינה בדקתי באמצעות FILEEXIST אם יש מישהו שחווה ניסה והצליח לפתור אודה מאוד! בתודה, רותם
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית לולאה שתחזיר אחד או אפס בתנאים הבאים אז ככה, יש את המשתנה $var = $row['var']; שאמור להחזיר ממילה אחת עד לעשר מילים שמופרדים באמצעות רווח מילה שתיים שלוש .. המשתנה השני מכיל מילה אחד בלבד אני רוצה לולאה שתבדוק אם המשתנה הראשון (שאמור להכיל מס מילים) מכיל בתוכו את המשתנה השני (שמכיל מילה אחת בלבד) אם כן אז שיחזיר 1 אם לא שיחזיר 0 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני הכנתי תוכנה שמקשורת לווינאמפ, (כלומר יש לה את חלק מהפונקציות של הווינאמפ) והוספתי לזה שעון מעורר, עכשיו אני רוצה לעשות גם גרסא ל-Windows media player. בשביל הווינאמפ אני השתמשתי בקובץ DLL (נראה לי משהו כמו WinampFrontEndLib.dll), ואני לא יודע איך לעשות אותו דבר עם ה-Windows Media Player.. יש הצעות? תודה לועזרים
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2007FP ויש לו כמה קלטים (VGA,DVI וכדומה...) במעבר בין קלטים צריך ללחוץ על מקש במסך,והבעיה שכדי לחזור לקלט הקודם צריך לדלג על כל הקלטים האחרים (4 בסה"כ) זה לא נוח כאשר רוצים לעבוד עם שני מחשבים, לכן חשבתי על הדבר הבא: ראיתי שאפשר באמצעות תוכנה לכבות את הפלט שהולך למסך וכתוצאה מכך הוא עובר למצב שינה, אז חשבתי שאולי אם שני קלטים יהיו מחוברים, ואחד "יתנתק" אז הוא יעבור ישר לאחר. בקיצור, מה שאני מחפש זאת אפשרות לעבור בין שני קלטים של המסך באמצעות העכבר/תוכנה. לדוגמא כאשר אני אגיע לאזור 1600*x (סוף המסך) הוא יעבור ישר לפלט האחר, וכך יהיה אפשר לעבוד במצב CLONE. זה אפשרי? הגיוני? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם ניתן להעביר שיחות וידאו מהרשת הסלולרית אל אתר אינטרנט? אני צריך בשביל העסק שלי להקים מערכת שדרך מספר אחד אליו מתקשרים כל העובדים, נפתחת שיחת וידאו המנותבת לאתר של החברה ודרך האתר ניתן לראות את הוידאו מהפלאפון [האדם עם הפלאפון לא צריך לראות את מי שבמחשב אבל כן שתהא האפשרות לדבר איתו]. זה אמור להיות דרך הרשת הסלואלרית [לא אינטרנט]. יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מכין פרויקט שמצריך רשימות מקושרות רק ששחכתי את הבסיס תעזרו לי להסכר בבסיס ובפקודות
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי לכולם. אני לא מבין גדול בביטויים רגולרים, אבל אני צריך ביטוי פשוט לסינון תווים לא רצויים מהמחרוזת. למשל, שלא יופיעו התווים הבאים לא משנה באיזה סדר: ~!@#$%^&*()+=;'" ניסיתי משהו כזה אבל זה לא עובד: $pattern = '/[^!@#$%&*()+=;~,`]/'; מישהו יכול לעשות לי ג'סטה ולהשלים לי את הפונקציה ()preg_match (בגדול אני רוצה לעשות את הסינון הזה לתווים חוקיים של שמות קבצים, אבל לא אכפת לי מהתקינות של התבנית של הקובץ, אלה רק תווים לא חוקיים) תודה. קבלו ביטול. חירבשתי משהו עד שהצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יצרתי editbox אני רוצה שהנתונים הבאים יודפסו על המסך כאשר לאינפו יש 3 שדות. הבעיה היא שבאדיתבוקס זה מדפיס לי רק את המספר טלפון. איך אני יכול לגרום לכך שזה ידפיס לי את כול הנתון(אני רוצה שזה ידפיס לי את נתון השם נתון המשפחה ונתון הטלפון בשורה חדשה). כמו כן זה צריך להיות ב סי בלבד(winapi) מצורף חלק מהקוד זה האדיט בוקס hwndList = CreateWindow (TEXT("edit"), NULL, WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_BORDER | ES_LEFT | ES_MULTILINE | ES_NOHIDESEL | ES_AUTOHSCROLL | ES_AUTOVSCROLL, tm.tmAveCharWidth, tm.tmHeight * 1, tm.tmAveCharWidth * 63+ GetSystemMetrics (SM_CXVSCROLL), …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה ללכת ללמוד תיכנות (אחרי שסיימתי 4 שנים של הנדסת תעשיה וניהול) יש כמה בתי ספר שמציעים למצוא עבודה אחרי הלימודים אני מטלבתת באיזה לבחור אולי מישהו שמע ויכול לעזור 1, זה MALAM TEAM 2, זה HACKERU בשני הם מלמדים ג'אווה ודוט נט שזסה ניראה לי קצת מכול דבר ואילו במלמ הם מלמדים ג'אווה עם התמקדות באורקל שזה קצת מצמצם את אפשרויות ההשתלבות בעבודה הקיצר התלבטות אולי מישהו מכיר בי"ס אחר טוב יותר אשמח לכול עזרה ועצה תודה דינה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני עושה lyrics באתר שלי כשאני מייבא אותו מקובץ ו"זורק" אותו בתוך LABEL הוא לא יורד שורות כמו שבקובץ טקסט למרות שה-string עצמו שהוא מחזיר יש /r/n כלומר הוא יודע שיורד שורה אבל הוא לא עושה את זה.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי, קולטים מחרוזת ST, המשתמש מקליד תא במחרוזת שהוא רוצה להוסיף ואת התו שהוא רוצה, המחרוזת מוסיפה המשתמש מקליד: dvid 1 a פלט: david תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי אז עשיתי מן מציג תמונות כזה... אפשר להעלות תמונה לסובב אותה 90 מעלות ימינה/שמאלה ואפשר לשמור. הבעיה היא בשמירה זה לפעמים מצליח ולפעמים לא.. תלוי בתמונה.. בדר"כ מצליח אם אני שומר את התמונה אחרי שסיבבתי אותה והיא בצורה אנכית כזאת. אבל אם אני מנסה פשוט לשמור את התמונה רגיל אז אני בדר"כ מקבל הודעת שגיאה ובמקום יש קובץ תמונה ריק. אולי תדעו מה הבעיה.... (העלתי RAR ) http://www.upf.co.il/file/221680404.html
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-