תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי ! אני מנסה לבצע: string1 = string2 + string3 באופן הבא: 1. header file למחלקה str כדלקמן: //str1.h // header file for class str class str { public: str(char *); void setS(char *); str &operator+(str &); str &operator=(str &); private: char *s; int l; }; 2. ה implementation file של המחלקה כדלקמן: //str.cpp // implementation of class str #include "str.h" #include <new> #include <iostream> str::str(char *myS) { setS(myS); } void str::setS(char *yoS) { int myL = strlen(yoS); s = new char[myL]; strcpy(s, yoS); } str &str::operator+(str &yoStr) { int myL = strlen(yoStr.s…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. אני מפתח Java/J2EE וחשבתי לקנות נטבוק לפיתוח קל כשאני בנסיעה. מישהו יכול לתת חוות דעת מניסיון האם זה אפשרי? האם המחשב יהיה מספיק מהיר ולא יגמגם בתנאים הבאים: לבמקום להשתמש בIDE אשתמש בעורך כמו notepad++ ולקומפילציה אשתמש בכלי BUILD כגון MAVEN. עבור שרת WEB חשבתי על TOMCAT, וDB משהו קליל כמו SQLite או H2. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעונין לבצע שאילתות לשרת mysql באמצעות אפליקציה בשפת ++C. למשל: int main() // the following is a mysql command use MyDb; for(int i=0; i++ i<10) // The following is a mysql command INSERT INTO MyTable(Counter) VALUES(i); return(0); שאלתי: כיצד מתחברים לשרת mysql מאפליקציה בשפת ++C? כיצד כותבים את פקודות ה SQL בקוד שלעיל ב ++C? תודה !
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. איך אני כותב תוכנית שמקיימת יל את התנאי הבא: הגבלת שם למינימום 2 תווים ומקסימום 10 2. תקינות קלט -בסיסי *שהשדה לא ריק *אותיות בלבד - בשימוש עם מקף, גרש *ספרות בלבד *מספר טלפון - ספרות, מקף תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני מכין פרויקט שמצריך רשימות מקושרות רק ששחכתי את הבסיס תעזרו לי להסכר בבסיס ובפקודות
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום , יש לי פרוייקט ב #C ב WIN את הדוחות שלי אני רוצה לנהל בפרויקט משני (DLL) ה reportViewer נמצא בפרויקט הראשי אני רוצה לחבר את הדוח מה DLL ל reportViewer ניסיתי כמה שיטות שמצאתי אך ללא הצלחה בנוסף אני גם צריך להציג תיבות סימון שהשדה שלהם הוא בוליאני כתיבת סימון גרפית או איקס או וי אם מישהו עשה זאת בעבר ורוצה לשלוח לי דוגמא או לתת לי הדרכה בנושא אני אשמח אפילו בתשלום סביר .. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא הבנתי את הפתרון לשאלה- למה צריך את המונים ואיך עובדת ההכנסה?? http://www.fastup.co.il/images/43941210.jpg
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות כמה דברים בשפת C וראיתי שאפר להוריד את lcc, אז אחרי שאני כותב את מה שאני כותב איפה יש לי אפשרות לעשות Run?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
איך לכל הרוחות אני עושה שם form1.show פשוט ? ב 2005 זה קל ורגיל אבל ב 2003 זה לא אותו הדבר. אם אני רשום: Private myForm as Form1 אני מקבל שגיאה: אם אני רושם: Private myForm as New Form1 הטופס נפתח אבל זה לא טוב במקרה שמדובר הטופס הראשי. פשוט עשיתי את מה שאני רוצה ב VB6 ועשיתי לו המרה ל 2003 וראיתי מה הוא שינה Done.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
כאשר אני פותח 2 connections של objectoutputstream ל לקוח אחד הדבר עושה בעיה אצל הלקוח ? ואם יש דרך לסדר את העניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עשיתי מן צייר, ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת Bmp.... איך אני יכול?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחרי כל הסיבוכים שלי עם ASP.NET הזה הצלחתי לעשות מה שרציתי (בערך). אבל עכשיו יש לי בעיה די מוזרה... יש לי FormView שלא מוכן לעדכן את המסד נתונים. על המחשב שלי הוא מעדכן והכל בסדר, איך שאני מעלה הכל לשרת הוא "שוכח" איך מעדכנים... אני יכול להכניס נתונים, אני יכול להציג, אבל אני לא יכול לערוך... <asp:AccessDataSource ID="AccessDataSource1" runat="server" DataFile="~/notes.mdb" SelectCommand="SELECT * FROM [notes] WHERE ([ID] = ?)" InsertCommand="INSERT INTO [notes] ([title], [content], [active]) VALUES (?, ?, ?)" OldValuesParameterFormatString="original_{0}" UpdateCommand="UPDATE [notes] SET [title] = ?, [content] = ?, [active] = ? WHERE [ID] = ?" DeleteCommand="DELETE F…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני בניתי DB של Massage איך אני ממשיך מפה. האם מישהו יכול להסביר את התהליך הנכון לבניית פורום ואם אפשר לתת גם דוגמאות. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי מערכת שבניתי בPHP ואני רוצה לעשות משהו כזה: שאם מישהו נכנס דרך דפדפן אקספלורר אז יהיו הוראות לתנאי (נגיד העיצוב זז ימינה או שמאלה). איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלטפורמה כלשהי של File access כלומר מערכת מסוגננת ומוצפנת בסיסמה, שאני יעלה קבצים לשרת ויוכל להיכנס דרך דפדפן מכל מחשב "ולסייר" בקבצים שלי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחלקה בC# שמספקת למשחק(דומה לSOLDAT) שאני בונה משחק ברשת. הבעיה היא שלאחר זמן מה מספר ההודעות שהתוכנית שלי שולחת יורד בצורה משמעותית מ- 500 ל- 50 (באינטרבל המסויים שקבוע במנהל המשימות->רשת). כאשר אני מקבל 500 הודעות, אין בעיה. הבעיה היא כאשר אני מקבל 50 הודעות. יש לי מספר שאלות: 1) מה יכולה להיות הבעיה, היות שלא מצאתי בעיה ספציפית בקוד? האם יכול להיות שהWIN מזהה שאני שולח יותר מידי הודעות, ולכן חוסם אותי? 2) מה מספר ההודעות המקסימאלי באינטרבל הזה שכדאי לשלוח? האם אני צריך לבטל חלק מההודעות? 3) בניתי 2 ממשקים - אחד מהם הוא עבור TCP, והשני עבור UDP. בשניהם אני מקבל אותה בעיה ולכן החלטתי להשתמש בTCP, מכיוון שהוא מספק חיבור מקושר(סדר קבלת ההודעות הוא לפי סדר הש…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-