תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מכין פרויקט שמצריך רשימות מקושרות רק ששחכתי את הבסיס תעזרו לי להסכר בבסיס ובפקודות
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לגרום לתוכן (ראו תמונה) להופיע תמיד במרכז האנכי של הדף, בכל רזולוציה ובכל דפדפן. כל העסק יושב בתוך תגית ברוחב של 734PX. הבעיה השניה היא שהfooter לא זז נכון לפי כמות התוכן בIE6. בFF, כאשר טוענים תוכן רב לתוך המרכז מופיע פס הגלילה והפוטר יורד למטה. כאשר מחליפים את התוכן באחד קטן יותר, הפוטר חוזר למקומו הנכון בסוף העמוד. בIE הוא נשאר אי שם למטה, היכן שהוא הופיע בשביל התוכן הרב. עריכה: מבין שתי הבעיות, חשוב לי יותר כרגע למצוא פיתרון לשניה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
what does the next line do? sampletable[0] = ((AdcRegs.ADCRESULT0>>4)); sample table is a vector, and ADCRESULT is a 16 bit register... the real question is what does the >> operator do. thanks:)
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי כולם, במסגרת פרוייקט שאני עובד עליו אני משתמש ב DLL שנכתב ב Unmanaged C++ וחווה בעיות, כאשר שאני מריץ את הפרוייקט על המחשב שלי (VISTA\XP\WINDOWS 7) הכל עובד חלק הוא מבצע importdll מריץ פונקציות מתוך הDLL ועובד תקין, כאשר אני מעלה את האתר לשרת האירוח הכל עובד יפה עד שמנסים להשתמש בפונקציה מתוך הDLL, ואז אני מקבל את השגיאה הבאה: System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'poc.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E) הPATH אל הקובץ תקינה בדקתי באמצעות FILEEXIST אם יש מישהו שחווה ניסה והצליח לפתור אודה מאוד! בתודה, רותם
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד אני מתקין את ה-asp בווינדוס 98 אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו, ורציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. איך אפשר לעשות עוגיות כשמישהו מתחבר לאתר? לפי זמן(כמו בפורום הזה: לתמיד,חודש,שבוע...)? ואיך עושים למחוק את העוגיות ולהעביר לדפי פתיחה (יש מסגרות באתר..)? 2. איך מעדכנים לבסיס נתונים?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יצרתי Slider וקבעתי שיהיו לו 8 מצבים (עם הערך Maximum), איך אני מכניס ערך מספרי שונה לכל אחד מהמצבים לאורך ה-Slider למשל אם אני בוחר את האפשרות הראשונה אני מקבל ערך מספרי מסויים וככה כל ערך אני מקבל ערך שונה אבל הקפיצות הם לא שוות לאורך ה-Slider תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מעדכן אתר שיש בו Login Control של ASP.NET 2.00. בכדי לגשת למאגר הנתונים של התמחברים אני זקוק לדרך לשחזר/ליצור מחדש את הסיסמאות שהוא שומר (בקובץ Aspnetdb.mdf). אני משער שהשמירה היא בHash אך כיצד ניתן למצוא באיזה מפתח הControl השתמש ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום. אני בונה אתר (לבגרות אל תתייחסו לנושא). עכשיו הקוד הבא זה התפריט של האתר (menu). עכשיו אני רוצה להגדיר את הפונט פעם אחת לכל המסמך במקום להגדיר את זה בכל שורה בטבלה. כבר הגדרתי את ה-class ב-css וניסיתי למחוק את תגיות ה-font מהשורות ולשים את התגית אחרי body אבל זה לא עובד. הנה הקוד שלי: <html> <head> <title>welcome to the ark of orphaned land</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./izuv.css" /> <script language="javascript"> function changeTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "20" ; } function returnTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "16" ; } function change…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-