עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by alex15,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Please enter a sentence and press ENTER"); string input = Console.ReadLine(); int i = 0; Console.WriteLine("please enter your name"); string g = Console.ReadLine(); while (i < 10 ) { Console.WriteLine(input+g); i = i + 1; } } } } הקוד הזה קולט את מה שאתה רושם פעמיים ומדפיס . אבל הוא לא שם רווחים בין המילים .כאשר הוא מדפיס אותם . איך אני יכול לשים רווחים ? ב I למה שמנו אפס ולמה לא שמנו 5 או 9 או כל מס…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  2. נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by CyberBot,

יש אפשרות לעשות שהדף הראשי לא יציג בכלל פוסטים אלא יהיה סוג של אתר להעלאת תמונות וקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by summer69,

שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by nagar28,

איך ניתן לדוגמא לבצע פקודה כמו gotoxy(); clrscr(); וכו... בc++??? אם אפשר לתת דוגמא קטנה , תודה. ???

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. איך אני עושה פונקציה ב javasciprt שתבדוק לי העם הקלט שלה הוא מחרוזת בעברית או באנגלית? פשוט אני רוצה שעם היא בעברית היא תשלח אותה בחזרה עם התג dir=rtl ועם היא לא באנגלית אז שתשאיר אותה כמו שהיא? או פונקציה אחרת אשר תקבל מחרוזת ותהפוך את כיוונן של כל המילים הכתובות בעברית. הודה לעזרה דחופה בנידון .

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by Shoko,

שלום, יש לי שאלה שבה אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מערך. יעילות המקום של הפתרון שלי תלויה בערכים הקיימים במערך (מערך של מספרים) ולא באורך המערך. כך שהמקסימום מקום תלוי ב- max int ובגודל של byte(ששניהם בעצם מס' קבועים). האם יעילות המקום נחשבת o(1) ? תודה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by djdodo,

שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך שיכיל בתוך השדות מחלקות בשם A הבעיה שכל פעם שאני יוצר בצורה כזאת A array[10]; הConstractor עןבר על כל האיברים ומאתחל אותם אני צריך שבכוונה ישר אחרי האתחול יהיה זבל בתוך האיברים איך אני גורם לכך שלא יהיה מעבר על כל האיברים? תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by gshhar,

אני רוצה ליצור סקריפט שאיך שאני מעלה את המחשב הוא פותח לי תוכמה מסויימת במחשב ומריץ לי בדיקות (בעבודה). באיזה שפת סקריפט הייתם מממליצים לי לעשות את זה ? ואיך בדיוק ? (אני לא ממש יודע). תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום. אצלנו בתיכון, ניתן להתחיל את לימודי המחשבים כבר בכיתה י', ואז לסיים בסוף י"א , או להתחיל בי"א ולסיים בסוף י"ב. אני בכיתה י', אבל אני מתלבט אם להתחיל השנה או בשנה הבאה מכיוון שחומר הלימוד שונה. אלו שמתחילים מכיתה י' , לומדים פסקל. אלו שמתחילים בי"א , לומדים java. אם אני לא טועה, מי שמתחיל בי' לא לומד java בי"א. איזה מהשפות עדיפות (גם מהבחינה של הצבא, ממר"ם)? תודה מראש לעונים :]\, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by robicon,

אני רוצה לבנות מערך בגודל 5 מסוג של struct שה struct יהיה רשימה מקושרת. זאת אומרת שבכל תא במערך תהיה רשימה מקושרת ואני מסתבך עם הזיכרון.... עשיתי malloc למערך ואין לי בעיה להכניס לשם ערכים הבעיה שלי שאחר כך אני כבר לא מצליח להמשיך את הרשימה. לדוגמה הכנסתי לתא 0 ערכים ואחר כך אני רוצה להכניס ערכים לnode הבא בתא 0 אני לא מצליח איך אני אמור לבנות את זה מבחינת זיכרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MalGano,

אהלן. אני רוצה ממשק משתמש עם כמה חלונות אשר קיים בינהם קשר. למשל לחיצה על כפתור בחלון הראשון יפתח לי חלון שני ויועבר פרמטר מתיבת טקסט בחלון הראשון וכו. אני מעוניין להגדיר כל חלון כמחלקה שיורשת frame ומממשת ActionListener, וליצור את האובייקט הראשון ב-main של מחלקה ראשית נוספת. - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרמטרים במצב כזה (הרי אין קשר בין המחלקות)? - אם מתכננים ממשק בסדר גודל של תוכנה יחסית גדולה, אז איך כדאי ליצור את ה-frame-ים? מחלקות לפי נושאים ואובייקט frame בתוכם (כמו כל אובייקט רגיל)? או שישנה דרך יותר פשוטה\מקובלת? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by gshhar,

אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. 1 של מכללת סלע שזה קורס של 1000 שעות אקדמאיות הכוללות 680 שעות של הרצאות ו-320 שעות של תרגול מודרך וביצוע פרויקטים עצמיים http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=1 2 מפתח תוכנה מוסמך מיקרוסופט (MCPD) - התמחות בWEB שזה קורס של 440 שעות http://www.hi-tech.co.il/college/default.asp?PageID=12&CourseNum=1205 אשמח להסבר לגבי ההבדלים בין המסלולים,מה יותר כדאי,איפה אני לומד יותר דברים,מה זה בדיוק MCPD,למה יש ביקוש . תודה !

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by averaraz,

יש לי מערך נגיד: char words[MAX_WORDS][MAX_LINE_LENGTH]; strcpy(words[0],"hello"); strcpy(words[1],"hwzone"); ורציתי לדעת האם מה שקורה בעצם זה הדבר הבא: 1) המחרוזת "hello" מועתקת לתוך השורה הראשונה של המערך? 2)המחזרוזת "hwzone" מועתקת לתוך השורה השנייה של המערך? ובעצם כל פעם שאני רושם: words[i] אז אני בעצם ניגש לשורה הi-ית במערך שלי? כלומר words[i] הוא פויינטר לשורה ה-i-ית במערך הדו-מימדי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VanGogh,

שלום! האם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי בשפה פשוטה מהו מערך תווים (Character set)? ניסיתי את מזלי בויקיפדיה, אבל זה יצר לי עוד יותר בלאגן בראש... אני לא מצפה לכל התורה על רגל אחת, כמובן, אלא להסבר כללי בשפה שגם מתחיל כמוני יוכל להבין. גם לינק להסבר פשטני יעשה את העבודה. תודה רבה מראש! נא להעביר אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזו.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by the kon,

שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by omfir,

אהלן,יש לי בעיה קטנה בפתרון שאלה. מה שנתבקש מהשאלה זה לבדוק שארית של מספר אקראי בין 0 למיליון ובדוק אם שארית 7 בספרותיו שווה לאפס אז יודפס בום. לצערי לא מצאתי דרך לבדוק את שארית ספרות של מספר אקראי בין 0 למיליון,ברור שאפשר ללכת לפי עשרות וכו' אבל אולי יש דרך יותר יעילה?. תודה,עומר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by omers28,

זה אולי קצת מביך לשאול בכלל מהי מתודה ;D,אבל האמת היא שאני באמת לא יודע ואם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. תודה עומר.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by ely2001,

נתקלתי בבעיה קטנה:לפני סגירת חלון ע"י לחיצה על X אני רוצה שיפתח חלון חדש שישאל אותי האם אני בטוח או לא.אני מבין ש ActionListener קשור לזה. אבל איך אני גורם לו "לחוש" את הלחיצה על ה X.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מהי הסיבוכיות של מציאת ערך בטבלת האש עם הרבה ערכים ומעט מפתחות? האם זה עדיין O(1) ? למשל מספר התלמידים בישראל כאשר המפתחות זה ציונים וצריך למצוא סטודנט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by omfir,

הפונקצייה מקבל מחרוזת מקובץ טקסט ומדפיסה אותו הפוך ולקובץ טקסט. אני לא מבין את פעולת fseek . מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד בתכנית הבאה??. void Mirror(FILE *fin,FILE *fout) { long n; fseek(fin,-1,SEEK_END); for(n=ftell(fin);n>=0;n--) { fputc(fgetc(fin),fout); fseek(fin,-2,SEEK_CUR); } }

23. Started by feint,

שלום, אני מנסה להשתמש בקוד חופשי שנמצא ב: http://www.google.com/codesearch?q=+lang:java+get+download+speed+show:dD6xJDkZU3o:Uafz_S_acQs:0qKQjegzLyM&sa=N&cd=1&ct=rc&cs_p=http://www.limewire.org/limewire.zip&cs_f=gui/com/limegroup/gnutella/gui/init/SpeedWindow.java#a0 הבעיה היא שהוא אומר לי שהספריות הבאות חסרות לי: import com.limegroup.gnutella.SpeedConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIMediator; import com.limegroup.gnutella.settings.ConnectionSettings; import com.limegroup.gnutella.settings.DownloadSettings; לא נגעתי ב JAVA בערך שנתיים, ואני לא ממש יודע איך אני משיג את הקבצים הנחוצים. …

24. Started by the kon,

שלום תראו למדתי בקצרה פונקציות בשפת C אבל לא כלכך הבנתי אתם יכולים לכתוב לי פה רק איך נראת תוכנית בסיסית שמשלבת פונקציה תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by harap,

שלום, יש לי THREAD נפרד שמפעיל התראה קולית כל עוד ערך BOOLEAN TRUE. כאשר אני משנה את הערך של המשתנה לfalse בתוכנית הראשית אז המשתנה לא מתעדכן ב- THREAD. איך מעדכנים משתנה ב- THREAD בזמן הריצה שלו. ז"א אומרת צריך ליצור EVENT שיתריע על השינוי אבל איך מעדכנים את ה- THREAD? תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.