עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kfir91,

אוקי אני מנסה להריץ ב jeliot קוד זה הקוד : class func { public static void main(String[] args) { Queue<Integer> que = new Queue<Integer>(); que.insert(2000); que.insert(17); que.insert(615); que.insert(9366); que.insert(48); System.out.println(secret2(que)); } public static int max(int n1, int n2) { if (n1>n2) return n1; return n2; } public static int secret1 (int n) { if (n/10==0) return n; return max ( n%10 , secret1(n/10)); } public static int secret2 ( Queue<Integer> q) { if ( q.isEmpty()) return 0; int x=secret1( q.remove()); return x + 10 * secret2(q); } } והוא מראה שגיאה כזאתי Syntax Error Line 7, Column 1: Express…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by opbenesh,

Pex הוא מנוע לניתוח קוד של מיקרוסופט, שמנסה להבין "מה הקוד עושה", ע"י חיפוש מקרי קצה, קלטים בעיתיים וכו'. כדי להדגים אותו מיקרוסופט יצרו אתר בשם Pex For Fun, שמאפשר למבקרים להציע חידות בצורת קטעי קוד C#. המשתמש מנסה להבין מה הקוד עושה, ואז המנוע של Pex בודק את הקוד ומוצא את התשובה. עוד אלמנט נחמד הוא מקרה בו עליך לכתוב קטע קוד שיבצע פעולה ספציפית, ו-Pex בודק אם הצלחת. רוב החידות מתאימות למתכנתים מתחילים, אז למי שחדש ב-C# אני מאוד ממליץ לראות. למי שותיק, סתם שווה להיכנס לכמה דקות ולראות מה זה, זה באמת נחמד.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ISmile4U,

אני זקוק לעזרה בפלאש אני מנסה להכי איזה אנימציה כל שהיא בפלאש המשלבת קטע מוסיקלי והיא העצה כולה מתפרדת ככפתור שעליו מקליקים אז הדפדפן טוען את העמוד . בכל אופן אני אודה לכל מי שיכול לנסות לעזור לי בנידון. צרו איתי קשר בפרטי אפשר ורצוי אולי אף ב ICQ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. כתבתי JAVA SERVLET שאמור להציג טבלה ב HTML ואם רוצים אז גם לשמור אותה כקובץ EXCEL. הקטע של ה HTML עובד יפה וכעיקרון גם הקטע של ה EXCEL כאשר לשם יצירת EXCEL כתבתי ב HEADER של הקובץ שלי את הפרמטר הבא: Content-type: application/vnd.ms-excel. זה אכן יוצר לי מסמך EXCEL, אבל הבעיה היא שכל מה שהיה אמור להיות בעברית נראה ג'יבריש. הוספתי שורות שאומרות לו לעבוד ב UTF-8 שאמור להכיר עברית ועכשיו זה נראה ככה: <Content-type: application/vnd.ms-excel;charset=utf-8> <!DOCTYPE application/vnd.ms-excel;charset=utf-8> <META HTTP-EQUIV="expires" CONTENT="0"> <META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="NO-CACHE"> אבל עדיין זה לא עוזר. תחילת הקובץ נראית ככה: <Content-type: a…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shoshana,

יצרתי פקד asp.net משלי וכדי לאפשר למשתמש בפקד להוסיף url (לimage לדוג') הוספתי attribute [Editor(typeof(UrlEditor), typeof(UITypeEditor))] וזה עדין לא עובד. לא נוצר הכפתור הקטן של ... שפותח חלון בחירת קובץ. יש למשהוא מושג מה הבעיה? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? אם לא כתבתי ברור את הבעיה אז תגידו לי, פליז דחוף ביותר!!!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. אני רוצה ללמוד לתכנת בשפה הזאת... שמעתי שאפשר לעשות עם זה הרבה דברים..אז אם אפשר מידע משהו מדריכים או שמהו כזה..אשמח לקבל..(עדיך בערית) אבל עם אנגלית גם נסתדר וגם כמובן אני רוצה לדעת את אפשרויות של הפרוטוקול הזה.. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. מה בעצם כל אחד מהם אומר ואיך אני מזהה אותם? תודה..

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by יעקב בן-חיים,

כתבתי תכנית ב #C של TTS . הורדתי למחשב חבילת דיבור בעברית , אבל התכנית לא קוראת ומדבבת את עברית . מה עושים ? יש רעיונות ?

9. הסתדרתי... הייתה שגיאה לוגית במקום להכניס את f[][]->temp עשיתי temp->f[][]

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by IDan2013,

שלום! אני תלמיד כיתה י' שהולך להבחן במיונים במסגרת בית ספר ללימודי סייבר. בבחינה הראשונה יהיה את השפות שציינתי בכותרת ואצטרך לדעת אותם פיקס כי תנאי הקבלה מאוד מאוד גבוהים. יש לי ידע בסיסי בHTML ברמה של מה שמלמדים בבית ספר כך שהיא די גרועה. בJava script אין לי שים ידע מקדים. *יש לי סך הכל חודש לדעת פיקס את שתי השפות הללו ולכן אני צריך את המלצתכם לספר (פיסי ולא אתר אינטרנט או משהו) שיהיה מספיק ברור ויעביר את החומר הכי טוב שאפשר מאפס עד לרמה בינונית+ ואם הרמה תהיה גבוהה מה טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, יש לי אתר ב WIX.COM כרגע לאתר יש כתובת דומיין באנגלית שמפנה אליו. קניתי לאחרונה כתובת גם בעברית, ואני מעוניין שגם היא תפנה אל האתר. איך אני עושה את זה? תודה על העזרה :-)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. זה אמור להיות לכם ממש בקטנה : כתוב תרשים זרימה שקולט מספר שלם חיובי N ,הדפס את סכום כל המספרים הטבעיים מ- 1 עד המספר שנקלט כולל. אשמח אם משהו יעזור לי לראות את הדרך שהוא הגיע לפתרון . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by razoli,

כמה שפות אני יכול להכניס פה במשפט הבוא ואיך: <META HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="he"> ולמה כאשר אני מעביר מהתיקיה שבוא נימצא קובץ FLASH לתיקיה אחרת ומשנה את התובת ב HTML לזה לא עובד?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. יש לי sql database שיש בו טבלת Customers עמודות של שם וסיסמה באתר שלי יש 2 textbox לקלט וכפתור כניסה הגדרתי connectionstring לבסיס הנתונים ובניתי sqldatasource: <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:CarRentalConnectionString %>" SelectCommand="SELECT * FROM [Customers] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([PassWord] = @PassWord))"> <SelectParameters> <asp:ControlParameter ControlID="uname" Name="UserName" PropertyName="Text" Type="String" /> <asp:ControlParameter ControlID="pass" Name="PassWord" PropertyName="Text" Type="String" /> …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 00x,

שלום לכולם, אני לא מתכנת מקצועי ואני צריך עזרה קטנה. בניתי פאנל ניהול ב-PHP שבו אני יכול להוסיף רשומות חדשות למסד נתונים ב-SQL וכמובן למחוק ולעדכן את אותה רשומה ספציפית לפי סינון ID. הכל עבד טוב עד שיום אחד אני מנסה למחוק ומקבל את השגיאה הזאת: [B]Forbidden[/B] You don't have permission to access /manager/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. החברת איחסון אמרו לי שזה בגלל שאני שולח בקשה למחוק את כל הרשומות ביחד אז זה תוקע. אבל לא נגעתי בקוד אז איך פתאום זה השתנה למחיקה של כל הרשומות ? זה חלק מהלוג שגיאה שהם שלחו לי: DeleteId%5B%5D=790&ChangeUp=%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by D-Bang,

PUSHFD POP ESI SHL ESI, 7 PUSH ESI MOV EDI, 400H MOV ECX, ESI CALL CALC MOV EAX, EBX POP ECX CDQ DIV ECX HLT PROC CALC ONE: MOV AX, ES:[EDI] MOVSW MOV [ESI-2], AX CWDE ADD EBX. EAX LOOP ONE RET CALC ENDP END אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב שלב מה עושה הפרוצדורה, אני פשוט הסתבכתי עם זה בדגש על מה בדיוק עושה הפקודה mov ax, es:[edi והפקודה add ebx, eax מאיפה לי מה ההערך ההתחלתי של ebx אם הוא לא הוגדר קודם? וכנ"ל איך אני יודע מה נמצא בתא בכתובת EDI?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by hotmail.co.il,

שלום יש לי דף אינטרנט שהורדתי למחשב ואני לא יכול לעצב אותו מחדש לא מוצא תוכנה מתאימה שניתן לרשום או למחוק כמו בצייר של ווינדוס שניתן לעצב תמונות שצילמתי משהו מכיר ?

18. Started by nir_b,

התקנתי win XP ועכשיו אני לא מצליח לכתוב בעברית בתוכנת turboc (תוכנת dos). התקניתי את העברית בדוס וגם תוסף עברית לדוס אבל עדין זה כותב בג'בריש - האם יש פתרון??? זה די חשוב! תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by none,

אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by eyaler,

היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by shlomom,

אני מעונין לשלוט בתוכנה על יציאות הוידאו בכרטיס מסך עם שתי יציאות. המטרה זה להציג לדוגמא סרט כאשר הוא מושהה בכמה פריימים באחת מהיציאות. איך ניתן לשלוט בזה והאם צריך כרטיס מסויים או שאפשר בכל כרטיס עם שתי יציאות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. היי, יש לי שני פורמים שמכילים מידע שקשור אחד בשני. מסך אב - "יצירה ועדכון פרטי אדם" ומסך בן - "יצירה ועדכון כתובות" שבצד השרת יש 2 טבלאות מתאימות. אדם וכתובות של אדם. בגלל שלא ניתן לעדכן כתובות לאדם לפני שנשמר אדם אני שומר את כל הנתונים פעם אחת כשמתמש לוחץ Save במסך של יצירת אדם. הבעיה מתחילה שמשתמש יכול למלא פרטי כתובות ולהחליט בסוף שהוא רוצה לצאת ללא שמירה מהמסך. מה שקורה שאני צריך להחזיר את הטבלה של כתובות למצב שהיתה לפני השינויים (לעשות Revert). ניסיתי לבצע זאת באמצעות ()DataTable.RejectChanges אבל זה לא עובד במקרה הבא: המשתמש פותח מסך כתובות משנה דברים ולוחץ על שמירה ואז המשתמש נכנס פעם שניה משנה דברים ולחוץ על "יציאה ללא שמירה" (כל זה לפני ששמר במסך הראשי של אדם). ה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by אוריגמיש,

לא קריטי, אבל אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום, אני שואל עבור חבר, מה גם שהסתובבו בפורומים שאלות דומות, כך שאם חסרים פרטים טכניים, אשמח לשמוע ולהשלים, אני בכלל מתחום אחר, אשמח לכל הצעה, גם אם חלקית, כמובן שבמקביל עובדים גם עם יועצים מומחים בתחומים הנ"ל, אך לא יזיק לנסות גם את חוכמת ההמונים :-) תודה רבה מראש. למערכת Enterprise מסחרית הנכתבת בימים אלו (מערכת Webית במודל Sassי), חסרים שלושה רכיבים, שאותם מעדיפים שלא לפתח לבד, אלא לרכוש את הפתרון מחברה קיימת, ולהטמיע אותה בתור המוצר שנכתב, בין אם שמדובר בהטמעה מלאה ובין אם אינטגרציה וכו'. 1. פתרון לשיחות ווידאו - מחפשים חברה המספקת פתרון לקיום שיחות Video Conference, כאשר המטרה היא לשלב את הפתרון בתוך מערכת Webית קיימת, כלומר,…

24. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מתחיל ללמוד עכשיו בMICROSOFT SQL SERVER ורציתי לדעת איך מתקינים את זה והאם מיקרוסופט משחררת את זה בחינם?

25. שלום לכל מי שנכנס לקרוא ולעזור. מקווה שזה המקום הנכון (פיתוח אתרי אינטרנט) אני אסביר מה אני מחפש – יש לי אתר שהוא בעיקר תיק עבודות בצילום ומלבד כניסות מהארץ יש לי גם כניסות מחו"ל. האתר עכשיו כולו בעברית (לא תמיד היה) אבל אני רוצה להנגיש אותו למי שנכנס מחו"ל (כניסות מאתרים ופורומים לצילום בעיקר). הבעיה שלי שבגלל שהאתר לא ידידותי לצופה שלא יודע עברית – אז אני רואה אחוזי נטישה גבוהים למי שנכנס מחו"ל (בעיקר כי הם אף פעם לא מצליחים להיכנס לגלריות צילום הנכונות.) הבנתי שגוגל כבר מזמן לא מאפשרת להטמיע את הפלאגין של התרגום שלה באתרים וניסיתי להשתמש בAPI ישן שלא עושה את העבודה מי יודע מה. חיפשתי אלטרנטיבות חינמיות שלא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.