תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איזה סיבות יכולות להיות להופעת השגיאה הזאת?: error C2061: syntax error : identifier 'List' השגיאה מופיעה בקובץ LIST.c List מוגדר (typedef) בקובץ LIST.h אשר יש בו אינקלוד לLIST.c ובלי קשר: יש איזה אתר שמרוכזים בו הסברים לשגיאות של קומפיילרים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר על . ax2 + bx + c = 0 כתוב תוכנית הפותרת משוואות ריבועיות מהצורה ש להתחשב בכל המקרים האפשריים )שני פתרונות, פתרון יחיד, פתרון קומפלקסי וכו'(. אפשר הסבר מפורט איך זה מתבצע ? תודה.
-
- 37 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יוצרים טקסט מתתגלגל למטה עם העכברץ משהו יכול לעזור לי זז דחוף
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעשות מטריצה שכל ערך יכיל רשומה. הגדרתי את המטריצה כך: typedef struct { char type[255]; char teacher[255]; int room; } lesson; typedef lesson lessons[days][hours]; לאחר מכן ניסיתי לכתוב אל כל תא בעזרת: for(i=0; i<days; i++) for(j=0; j<hours; j++) scanf("%s %s %d", &lessons[i][j].type, &lessons[i][j].teacher, &lessons[i][j].room); אך הקומפיילר מודיע על שגיאה. מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אגיד לכם את האמת יש לי איזה עבודה לעשות באסמבלר כדי לתקן את הציון שלי ואין לי מושג איך אני עושה אותה אני מאד מאד יודה למי שיכול לעזור לי כי זה ממש ממש קשה לי האי סי קיו שלי זה 221380692 בתודה מראש .... אם מישהו מכיר מישהו מאזור הצפון שיכול לעזור לי , ותוך כדי לתת לי כמה שעורים פרטיים אני מאד ישמח חיפשתי מורה פרטי באזור ולא מצאתי ולו אחד ... זה ממש חשוב לי , יש לי עכשיו זמן קצוב מאד להשלמת העבודה (היות ואני חייל ) ...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איך אני הופך מסד נתונים באקסס 2007 לקובץ EXE ? אם זה לא ניתן, האם יש דרך אחרת בה ניתן להשתמש לפני הפצת התוכנה / מסד הנתונים ?
-
- 11 תגובות
- 6k צפיות
-
-
דף php : include_once("lang.php"); $_page = file_get_contents("index.html"); foreach($_lang as $key => $value) { $_page = str_replace($key , $value , $_page); } include_once("dbconnect.php"); mysql_query("SET NAMES 'hebrew'"); //contents session_start(); if(isset ($_SESSION['islogged']) && $SESSION['islogged'] ==TRUE) { } else { $rep = " <form method=\"POST\" action=\"check.php\" enctype=\"multipart/form-data\"> user : <input name=\"user\" type=\"text\"></input> <br /> password : <input name=\"pass\" type=\"password\"></input> <br /> <input t…
-
- 2 תגובות
- 13k צפיות
-
-
אני מתנסה קצת עם RMI אבל נתקלתי במספר קשיים כבר בשלבים הראשונים. יש לי שרת שרץ על הלפטופ שלי, ויש Client שרץ על המחשב הנייח. הבעיה היא שמשום מה הם לא מצליחים לדבר ביניהם. האקספשן שאני מקבל בצד של הלקוח נראה כך: http://pastebin.com/34mHBwdx הקוד של הקליינט עצמו נראה כך: http://pastebin.com/fdurg7zr והקוד של השרת נראה כך: http://pastebin.com/ZK4HsRdE כמובן ששני המחשבים נמצאים באותה רשת, ו-telnet בין הקליינט לשרת על פורט 1099 עובד. את השרת אני מריץ עם הארגומנטים הבאים: -Djava.rmi.server.codebase=file:C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\Server1\build\classes\ -Djava.security.policy=C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\wideopen.policy כאשר הקובץ נראה כך: …
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
...יש קומפיילרים חינמיים של בורלנד?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התייאשתי, שבוע שלם להגשה ופשוט נתקעתי. 5 תרגילים, 4 עשיתי ואחד פשוט לא מצליח. אשמח שתעזרו לי. התרגיל הוא: כתבו פונקציה חיצונית המקבלת כפרמטר מספר שלם חיובי ומחסנית של ספרות. על הפונקציה להחזיר true אם ספרות של המספר מופיעות ברצף במחסנית בסדר כלשהו ו- false אחרת. איך לעזאזל אני עושה את זה? אני נשברתי כבר נפשית, ניסיתי הכל מהכל. הקוד שלי נראה משהו כזה: Stack<Integer> temp = new Stack<Integer>(); int x = num; boolean flag = false; while (!s.isEmpty()) { if (s.top() == x % 10) { temp.push(s.pop()); x /= 10; if (x == 0) flag = true; } else { temp.push(s.pop()); x = num; } } x = num; while (!t…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. בשפת C, מה עושה הקוד הבא: 2. כמה פעמים תודפס האות a בהרצת הקוד הבא: 3. בשפת C, מה יהיה הערך של המשתנה j בסיום ריצת קטע הקוד הבא: 4. מה עושה קטע הקוד הבא בשפת C: 5. בשפת C, מה עושה הקוד הבא: אלו השאלות שלא הצלחתי.. אשמח לעזרה , תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מי שבונה לי אתר וורדפרס. האתר אמור לנגן קבצי אמפישלש וסירטונים. הם מופיעים כפלאיליסט, ובלחיצה הם מנוגנים. אני מעונין שבכל לחיצה על סרטון יפתח דף חדש עם כתובת לסרטון, דבר שיאפשר הערת הערות על הסרטון-שיעור, או הפנייה של אחרים לכתובת זאת לשמיעת השיעור. בונה האתר טוען שאי אפשר לעשות זאת, אלא כל הסרטונים נמצאים באותו הדף. האם לדעתכם יש אפשרות לעשות זאת, וכיצד? דבר נוסף - אני מעונין שהנגן ינגן את הסרטונים לפי סדר כשאחד מסתיים מתחיל הבא אחריו, מבלי צורך ללחוץ על כפתור ההשמעה. האם זה אפשרי - בנוסף לכך שכל אחד יפעל בדף בפני עצמו? כמו רשימת השמעה ביוטיוב. שבעת מעבר לקליפ הבא ברשימה, הדף מתרענן והכותרת למטה היא של הקליפ החדש, וגם שאר המידע והתגובות בהתאם. תודה לכל המסייע…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישו יש רעיון איך להדפיס פלט של ריבוע הולך ונעלם: ***** ***** **** ***** **** *** ***** **** *** ** ***** **** *** ** *
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תוכנית לחישוב זמן על ידי מרחק ומהירות in put 33 distance speed 5 לפי החישוב שלי 33:5=6.6 6 שעות אז החסרתי את השעות -6 והכפלתי ב 60 כדי לקבל את הדקות שזה אמור להיות 0.6*60=36 פה הבעיה שלי הדפסתי את זה וזה באמת מגיע ל 36 אבל אחרי שאני מעבר את זה ל Int int minutes = (int)time; זה מדפיס 35 למה זה קורה?? static void tar3() { Console.WriteLine("enter the distance to ur destination"); double dis = double.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("enter the velocity(speed)"); double speed = double.Parse(Console.ReadLine()); double time = dis / speed; int hourse = (int)time; Console.WriteLine("hourse:"); Console.WriteLine(hourse); Console.WriteLine("minutes"); time = (time -…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להדפיס ערך של משתנה בפורמט של printf בתוך הswitch case השני מוחזר לי ערך שגוי במקום הערך הנכון... בנוסף,ראיתי שלהבדיל מהדפסת משתנה אין בעיה להדפיס סתם מחרוזת וכלן ניסתי type casting from double to char אבל לא הצלחתי... להלן קטע הקוד.. #include <stdio.h> switch (to){ case 'K': sum*=K; break; case 'C': sum*=C; break; case 'I': sum*=I; break; case 'F': sum*=F; break; case 'Y':sum*=Y; sprintf(b,"%lf",∑);;break; case 'L': sum*=L; break; } return 0; }
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס DLL שיצרתי בC לVB ואני מקבל שגיאה : אולי יצרתי לא נכון את ה DLL ? או ששכחתי להוסיף משהו בVB ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שהסיכוי לקבל הסבר בנושא קלוש מאחר ובקושי המורות מצליחות להסביר אבל שווה לי לנסות אני צריך להגיש את פרויקט הגמר שלי בקרוב וחסרה לי רק המעטפת של הפרויקט, הצלחתי להבין מה היא. אבל אני מתקשה להבין איך אני מחבר בין המעטפת (התבניות והמנגנון היסק והסבר) לבין העץ החלטה והתפריטים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, מישהו מבקש שאציג בפניו אתרים שהקמתי. האתרים הללו נמצאים אצלי במחשב ואני מחפש דרך להעלותם, זמנית, לשרת איכסון חינמי רק לצורך הצגה. חיפשתי בגוגל ומצאתי כאלה אך לא עלה בידי להרשם. מישהו מכיר שרתי איכסון חינמיים? הגודל, תעבורה, שפה, אינם חשובים. ברצוני להעלות גרפיקה (gif) ו html/css בלבד. אם זה בא עם שפה, ועלי לבחור שפה, עדיף php אך זה אינו הכרחי. ושאלת מיליון דולר: יש דרך להציג אתרים ללא שרת אינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-