עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by iyc,

צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nir567,

c. אילו דרכים יש לי לעשות חזקות ושורשים חוץ מ-pow. התוכנית הבאה לא עובדת לי כלומר היא רצה אבל ההיקף של המשולש ישר זווית לא יוצא טוב, מציג לי 0. בבקשה תריצו את התוכנית ותראו את הבעיות. קימפלתי עם tc. #include <math.h> #include <stdio.h> void main() { int base,h; float shetah,zela3,hikef; printf("write the base and the hieght\n"); scanf("%d %d",&base,&h); flushall(); shetah=(base*h)/2; zela3= pow((pow(base,2)+pow(h,2)),0.5); hikef=base+h+zela3; printf("zela: %f\n",zela3); printf("the shetah is: %f hikef: %d",shetah,hikef); scanf("%d",&h); } נעבור ל-html איך אני עושה שחלון יפתח לי על כל המסך בלי כל הסרגלי כלים כמו הקודם הבא וכו.. רק הפס הכח…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by sherlock1212,

טוב תראו זה הדבר הראשון שאני עושה אז לא לצחוק(בבקשה)וזה לא הולך לי כ"כ טוב program lost; uses crt; var i,a,b: integer; BEGIN a:=108; for i:=1 to 108 do begin writeln(a); a:=a-1; delay(100); end; write('>:'); read(b); if b=4815162342 then writeln(a); a:=a-1; delay(100); else; writeln('booooooom'); END. יש שתי בעיות שגילתי: 1.המשתנה ב-integer לא יכול להכיל את המספר 4815162342 ולכן אני צריך משהו שהמשתנה שלו יכול להכיל מספר כזה. 2.יש בעיה עם ה-"else" ואני לא יודע מה היא...הפרי פסקל רושם לי שצריך ";" ולא "else"אבל אני צריך את ה"else" הזה. תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by pyro_man,

שלום אני צריך תכנאי לאתר מסויים שאני רוצה לבנות העיצוב כבר מוכן עכשיו רק חסר מי שיתכנת הכי הרבה שאני יכול להציע מבחינת תמורה זה פירסום באתר ועיצוב של אתר...או שתיהיו חלק מהמשפחה של האתר והרדיו גם שווה... מישהו מעוניין? יש גם איכסון לאתר והכל זה לא סתם לבנות אתר זה גם להרכיב לנו מערכת ניהול בסיסית למרות שיש לי אתר קיים שאין בעיה לתכנת כי כל הקודים נמצאים שם רק יש צורך בשינוי של הבסיס נתונים..אבל מעדיף מישהו שיעשה הכל מחדש...

5. אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by miki_michal,

אני לא מבין את הודעת השגיאה , אני לומד עכשיו |Template ווהוספתי סה"כ את התוספת שלו לתוכנית קיימת שכתבתי על class פשוט וזה ההודעה : g++ -ansi -Wall -pedantic -error -g *.cc -o out Undefined first referenced symbol in file std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >& operator>><int>(std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >&, stack<int>&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >& operator<< <int>(std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >&, stack<int> const&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o ld: fata…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sherlock1212,

ואחרי זה להדביק אותו בword או כל דבר אחר?

8. Started by moses_23,

אני למדתי שנה שעברה פסקל עברתי בית ספר ועכשיו אני אמור ללמוד C אני בכיתה יא' יש למישהו אתר שמשווה בין פסקל ל- C או דרך לימוד מהירה וקלה? אני לא מצליח לקלוט נשום דבר ב- C ויש לי עוד שבועיים מבחן! ועכשיו לשאלה שפתחתי עליה תרד המורה הביאה לנו בעיה ברקורסיה (מישהו יכול להסביר לי מה זה כי לא ממש הבנתי את ההסברים שלה...) השאלה היא כך: לקלוט מספר ארוך ושלם וליכתוב כמה פונקציות רקורסיות לחישובים הבאים: 1. לחשב כמה ספרות יש במספר 2. לחשב סכום של ספרות 3. כמה ספרות אי זוגיות יש במספר * האנחה: המספר גדול מ-0 תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה לעשות DEBUG ל-SCRIPT שכתבתי אך Microsoft Script Editor פשוט לא מריץ אותו. הוא נכנס למצב של RUN לשתי שניות אבל לא רואים תוצאות. זה ממש מעצבן , אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מין קישור מקובץ אחד לקובץ שני בשפת C למשל יש תפריט כזה 1. מחשבון 2.מעבד תמלילים 3.נגן תקליטורים ואם אני לוחץ על 1 אז תיפתח תוכנת המחשבון שאני בניתי ואחר כך בסיום התוכנית התוכנה הראשית שבה יש את התפריט תעלה שוב תודה לכול העונים

12. Started by MasteRoi,

האם יש למישהו הסברים או / ו מדריכים בנוגע לפונקציות ספריה וייצוגן.. כל ה: typedef struct xxx.h וכו'.. תודה מראש

13. אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy

14. Started by AdiR^SiNaI,

מדריך כיצד להשים תמונה וכיצד לעשות כתב עבה ושיהיה רושם בצד ימין בבקשה בעברית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EliranB,

נתנו לנו תרגיל בשפת C ואני שובר את הראש איך לפתור תודה מראש לעוזרים ... התוכנית קולטת ערכים של 3 משתנים (x,y,z) ומסכמת אותם ומכניסה למשתנה בשם Res ובודקת *אם גדול מ12,000,000 אז תופיע הודעת OVERFLOW *אם קטן התוכנית תקלוט עוד משתנה (נגיד n) שעליו להיות בתווך של מ-0 עד 100 ותעלה את Res בחזקת n זאת אומרת שבסופו של דבר הפתרון בסוף הוא Res = Res^n הבעיה היחידה שלי היא איך אני מעלה את הRes בחזקת ה-n

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by MasterOr,

אני מתכנת ASP.NET בעזרת VB.NET ונמאס לי מהIFRAME החובבני אני רוצה ללמוד אינקלוד אפעם לא הצלחתי להבין את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.. תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  18. אני רוצה לדעת איך אפשר ליצור פונקציה ליצירת מספר אקראי. לא בשפה ספציפית כלשהי אלא פשוט איך אני יוצר מספר אקראי? על מה הפונקציה מתבססת?

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by MasterDK,

ערב טוב לכולם. יש לי בעיה, אני בונה מערכת אם תפריט הבא: home articles download about staff עכשיו אני מעוניין להעביר את הפרמטפרים הנ"ל דרך URL בדרך הבא: http://www.domain.com/index.php?page=index http://www.domain.com/index.php?page=articles וכך הלאה. אך אין לי מושג איך. בבקשה תעזור לי

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  21. איך עושים שורש עם פעולות חשבון בסיסיות בC ? אני יודע שצריך לחלק את המספר x ב y מספרים עד שהתוצאה תצא y.. ואם כבר יש חכמים באזור, אז אם אפשר לעשות שורש שלישי/רביעי וכו...

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by idofr,

היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו

23. Started by POD,

שלום לכם, פעם ראשונה שלי בפורום תיכנות ... כמו שהבנתם יש לי בעיה ב-VB6. אני צריך לעשות FIT לתמונה גדולה שתתאים לכפתור פקודה מסויים. הנה הקוד: Private Sub chgpic_Click() Dim picture1 As StdPicture explorer.ShowOpen picture1.Picture = LoadPicture(explorer.FileName) button1.Picture = PaintPicture(picture1.Picture, 0, 0, button1.Width, button1.Height) ה-explorer הוא ה-COMMONDIALOG שבעזרתו אני פותח את הקובץ. button1 הוא הכפתור עליו אני צריך להתאים את התמונה. יש לי כנראה בעיה עם ה- PaintPicture... או שאני בכלל לא צריך להשתמש בפונק' הזו . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

אני רוצה לעשות פונקציה\פרוצדורה שמקבלת ערך בסוסגריים של 0 או 1 ולפי זה רושמת משהו... נגיד Drop(0) אז הוא ירשום 0 עם דיליי של 100 אם Drop(1) אז הוא ירשום 1 עם דילי של 1000 איך אני עושה את זה? כי פרוצדורה לא מקבלת ככה את המשתנים ופונקציה לא מסוגלת לרשום...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by ar6_n,

אנשים אני מת לדעת לבנות אתר או פורום אם שפר טובה(אין לי מוסג אפילו מה אני אומר ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח אם מישהו ילמד אותי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים