תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי ב Livecity דומיין עם סיומת co.il. הוא נותן לי את השגיאה הבאה Online transfer for your domain type is not supported.Domains with the following suffixes can be transferred: .COM, .ORG, .BIZ, .NET or .INFO. איזה הגדרות אני צריך להגדיר ב livecity שיקשר לי בין הדומיין שלי לאתר שבניתי ב wix איך אני מקשר בין הדומיין לאתר שבניתי תודה
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן כחלק מהפרוייקט שיש לי, מכינים משחק קטן עם אובייקטים שרצים וזזים על TIMER באופן רנדומלי על המסך ( הם ה BAD PLAYER - מתנגשים ב"קיר" של האפליקציה והולכים לכיוון ההפוך), יש שחקן טוב שהוא ה GOOD PLAYER ואני אמור לחמוק מהם בעקרון, אם נוגעים בי - אני נפסל. חלק מהפרויקט הוא לגרום לאותם אובייקטים שנוגעים אחד בשני - להעלם מהמסך ואם נוגעים בי - לפסול את המשחק. אני לא מוצא ממש דרך לעשות זאת, אפשר עזרה בנושא? המשחקון רץ על WPF בכל מיני קלאסים שונים, לא מוצא את הדרך להכניס קוד נורמלי אל תוך הקלאס המיועד good/bad player. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור באתר שלי מסד נתונים שיהיה למעשה שמור בקובץ xml, והייתי רוצה לדעת איך אני עושה שברגע שאני מעלה לאויר את האתר היוזר הראשון שנכנס ורושם את הפרטים שלו זה מייצר קובץ xml וזהו וכל יוזר אחר פשוט יוסף לקובץ ממ הבנתי שאני עושה את זה בקובץ global.asax במתודה Application_start האם המתודה הזאת רצה פעם אחת בכל חיי האתר? מן startup כזה או שכל פעם שיוזר נכנס המתודה הזאת רצה דבר נוסף האם אני יכול ליצור בglobal.asax משתנים גלובלים? הפרוייקט שלי מסוג Web Site
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זה נוסח הקוד (בתמצית !) שלי: <?php $con = mysql_connect("aaa", "aaat", "aaa", "aaa"); $sql = "SELECT * FROM list"; $result = mysql_query($sql,$con); echo mysql_num_rows($result); mysql_close($con); ?> כאשר אני מריץ את הקוד אני מקבל הודעת שגיאה בזו הלשון: מישהו יכול לעזור לי עם ה mysql_num_rows? תודה
-
- 1 תגובה
- 36.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דף יצירת קשר , האם זה אפשרי לעשות את זה בhtml5? או שאני חייב לעשות את זה ב web form? יש לי ידידה שאני עושה לה אתר, והיא רוצה דף יצירת קשר.. בדרך כלל אני עושה את זה עם c# אבל אז זה דורש שרת iis ולא שרת איחסון רגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי תוכנת PC, בC#, אשר משתמשת ביציאה הסריאלית (דרך ממיר Serial-USB) בכדי "לדבר" עם לוח Embedded. לוח ChipKIT, אם זה באמת מעניין. כאשר נשלחת פקודה מהPC לEmbedded הכל עובד כשורה, הבעיה שלעיתים קרובות הPC לא מצליח לעבד את המידע המגיע מהEmbedded. המידע מגיע לבטח - שמתי Serial Monitor ורואים את הפקודה מגיעה אך התוכנה לא מבצעת את שאמורה לבצע. המוזר בעניין הוא שכאשר אני עובד ישירות עם הVisual Studio, במצב Debug או Release הבעיה אינה קיימת, היא מתרחשת רק כאשר התוכנה רצה עצמאית. התוכנה משתמשת בDLL המבצע את רוב עניני התקשורת (יש Reference), הDLL תקין ועובד ללא בעיות בתוכנות אחרות האם מישהו נתקל בבעיה שכזו או שאולי יכול לזרוק רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה ליצור מסמך google sheet (המקבילה של excel) שבו אחת הרובריקות לוקחת בחשבון את שער הדולר היומי ומחשבת דבר מה על פי ערך זה. למשל - יש לי 100 דולר, ושער הדולר היום הינו X, ולכן השווי בשקלים של סכום זה הינו Y. האם למישהו יש מושג איך אני מבצע דבר כזה? יתרה מכך, אשמח אם אוכל להקשות ולבקש מהמשוואה גם לחשב את הערך ביום מסוים (נאמר - 2.8.2014). תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה המשמעות של המאפיין הזה ואני לא מבין ראיתי שמשתמשים בו לצורך נעילה של תור במולטי סרדינג
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי למשל את הפקודה: sub A2[bx+si],al וידוע שA2 הוא word לפי מה שלמדתי שהם לא אותו הגודל הפקודה לא חוקית, על A2 ו al, להיות שווים בגודלם, אבל נתקלתי במישהו סטודנט שאמר לי משהו שונה אם bx+si מגיע לקטע זיכרון שהוא מוגדר כbyte אז התשובה חוקית האם זה נכון? זאת אומרת שלמרות שA2 מוגדר כווארד אבל בגלל שA2+bx+si מביא אותנו למקטע זיכרון מסוג byte הפקודה כן תהיה חוקית.. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שאלתי היא, כאשר אני עושה אתר בasp.net הוא נמצא בעצם בספרית הC:\inetpub\wwwroot ולכל קובץ יש קובץ cs שמחובר אליו , שזה לפי הבנתי קובץ הסי שארפ יושב על השרת... וכאשר אני רוצה להקים את האתר שהוא יהיה ברשת בצורה ממשית אני פשוט מעתיק את כל הספריה מוצא שרת IIS שם אותו שם ורק מסמן איזה קובץ אני רוצה כ home page וזהו יש לי אתר שעובד בצורה של קליינט סרבר ועכשיו בלימודים הכניסו לנו איך ליצור שרת, שאני צריך לעשות ליסטינר ולשים את מספר הפורט שלו מה ההבדל אני לא יודע? מה הקטע בניהם הרי גם זה שרת וגם השני הרי שיוזר מבקש הודעת get באתר asp.net זה אוטומטי יודע איפה השרת למה אני צריך לעשות שרת עם כל האובייקטים האלה אם אני לא בדיוק צריך אותם
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ידע מצומצם ב-javascript. אני מעוניין להרחיב אותו באמצעות הבנה/כתיבה של סקריפטים להנאתי. חיפשתי איך לבטל את ההודעות הקופצות במהלך הסרטונים ב-youtube. מצאתי את זה: http://stackoverflow.com/questions/23687561/turn-off-youtube-annotations-using-javascript למיטב הבנתי אני צריך רק להוסיף את הקוד לקובץ js (כמובן שיש את ההגדרות בתחילת ה-user script כמו ה-namespace וכו'). לצערי זה לא עובד. נניח כדי לשנות את הצבע של העמוד כתבתי: document.body.style.background = '#8080CC'; וזה עבד. מישהו יכול לעזור בנידון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שהטקס של h3 היה במרכז אבל זה לא עובד לי : test 1 align to cetner ?? <div data-role="collapsible" data-iconpos="right" data-mini="true" > <h3>test1 </h3> <p align="center">test2</p> <a href="#" data-transition="slide" data-theme="b" data-role="button" style="background-color:red" >edit</a> </div> יש למישהו מושג איך לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ב sql server הגדרתי מפתח ראשי בטבלה כ guid, השתמשתי בפונקציה ()newid אבל כאשר אני יוצר רשומה חדשה על-ידי טכנולוגיית entity, אני מקבל ID של הרבה אפסים, אולי התשובה כאן: http://stackoverflow.com/questions/7001362/guid-of-00000000-0000-0000-0000-000000000000-causing-merge-index-violation אך לא הבנתי איך ליישם... קשור ל IsDbGenerated=true ?? לא יודע, איפה מגדירים את הפרופרטי הזה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני שם כאן קישור:http://www.gates.atartov.co.il/thanks.aspx?id=59a644af-12ff-456f-84fb-24dd9bb1a1d5במסך המחשב אני רואה את תמונה הרקע עם הלבבות.אבל במכשיר נייד שלי, נקסוס 4, תמונת הרקע נעלמת.למה?תודה :-)שריה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש ספריה בה ניתן לבנות כפתורים,צ'קבוקסים וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי תמונה בגודל 990*9216, שאני צריכה להקטין למימדים 39*360 באמצעות IMRESIZE. כתבתי את הקוד הבא: X = imread('day 1.jpg'); B = imresize(X, [39 360]); figure,imshow(B) התמונה המתקבלת בחלון הFIGURE נראית בסדר גמור, אבל כשאני שומרת אותה ופותחת מחדש במציג התמונות של מטלאב (או אפילו של וינדוס) המימדים הכתובים הם 126*525, משום שלתמונה מתווספים שוליים ענקים. איך אני מתקנת את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק בתהליכים של הקמת שני שרתים - אחד mysql והשני web- אני בדיוק סיימתי להעביר את ה-DBים מהשרת הישן ועכשיו אני מנסה להפעיל את האתר. אבל אני מקבל את השגיאה: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/2002): No such file or directory חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי את הכתבה הזאת (בנוסף לעוד מקורות): http://devin.la/blog/warning-mysqli-hy000-2002-no-such-file-or-directory שטוענת שהפתרון לכך הוא להגדיר את הנתיב לקובץ של ה-socket של mysql ב-php.ini. איך בדיוק אני מגדיר את זה כשהקובץ הזה נמצא על שרת אחר?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכתוב תוכנית בJava שמשתמשת במערך בוליאני כתנאי יציאה מלולאת while. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי מערכת וורדפרס ויש לי מאות פוסטים, והבלגן חוגג. הייתי שמח לדעת כיצד ניתן להכניס במערכת הניהול את הפוסטים לתוך תיקיות כדי ליצור מעט סדר בבלגן? אותה בעיה יש לי בספריית התמונות, גם שם הבלגן חוגג, והבעיה היותר קשה שלוקח זמן עד שכל התמונות עולות, ואיני צריך את כולן, וגם שם הייתי מעוניין בתיקיות, שניתן יהיה לסדר את התמונות לפי נושאים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נכון לרגע זה יש לי ידע ממש ממש בסיסי בתחום בניית האתרים (html ו- java).... אני רוצה לבנות אתר קטן בסגנון yad2/alljobs ודומיו - הכוונה אתר בו נרשמים, מפרסמים הודעות וכו - לא פורום.. הייתי שמח להמלצה במה להשתמש - איזו שפה הכי קל ללמוד דרך האינטרנט ואיזה database הכי קל להשתמש וכו... אני מודע לזה שלוקח הרבה זמן ללמוד הכל אז בהנחה שיש זמן לראות קורסים באינטרנט במה כדאי להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שניתנה בשיעור עם הכוונה טובה של המורה רק לא מצליח למצוא את הטעויות שלי לסגירת התרגיל עצמו. בשאלה זו עליכם לקלוט שני תווים (char) מהמשתמש ולחשב את ההפרש ביניהם לפי טבלת ה ASCII. התוכנית תדפיס את הערך המוחלט של ההפרש. לדוגמא: עבור התווים ‘B’ ו ‘A’ התוכנית תדפיס 1 כי ערך ה ASCII של ‘A’ הוא 65 ושל B הוא 66. עבור התווים ‘7’ ו ‘@’ התוכנית תדפיס 9. עבור התווים ‘Q’ ו ‘Q’ התוכנית תדפיס 0. זה בערך לאן הגעתי. כמובן שיש עריכות קטנות.. תודה לעוזרים.. /* ASCII.c */ #include <stdio.h> int main() { char A, B, C; int diff; printf(" Enter the char with space : "); if (scanf_s("%c%c%c", &A, &B, &C) != 3) { printf(" Input Error \n"); return(1); } …
-
- 1 תגובה
- 8.8k צפיות
-