תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה הקוד לשם כך? אשמח ללתגובה בהקדם תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הי, אני משתמש ב FlashFXP. סרבר עם מערכת הפעלה LINUX. ניסיתי ליצור פונקציה שקוראת שמות של הקבצים מתיקיה מסוימת (שמות הקבצים בעברית) ואז משתמשת בשם הקובץ כדי לתת שם לתמונות בגלריה. ממש הסתבכתי עם זה. זה הופך את השם של הקובץ לג'יבריש. מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר של כל חלק בקוד מה הוא אומר. באתר שאני לומד את זה אין הסבר מפורט.איך אני יכול להבין כך? תודה. complex domain */else { real = (double)(-b)/(2*a); img = (double)sqrt(-delta)/(2*a); /* x1 */ printf("X1 = "); if (real != 0) { printf("%.2lf", real); if (img > 0) printf(" + "); else if (img < 0) printf(" - "); if (img == 1 || img == -1) printf("i\n"); else printf("%.2lfi\n", img); return 0; } else { if (img == 1) printf("i\n"); else if (img == -1) printf("-i\n"); else printf("%.2lfi\n", img); } /* x2 */ img = -img; printf("X2 = "); if (real != 0) { printf("%.2lf", real); if (img > 0) printf(" + "); else if (img < 0) printf(" - "); if (img == 1 || im…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://dl.dropbox.com/u/32154937/TCP-IP_Sockets_in_C%2523_Practical_Guide_for_Programmers.pdf עמוד 117 public override IAsyncResult BeginRead(byte[ ] buffer, int offset, int size, AsyncCallback callback, object state); public override IAsyncResult BeginWrite(byte[ ] buffer, int offset, int count, AsyncCallback callback, object state) public override int EndRead(IAsyncResult asyncResult); public override void EndWrite(IAsyncResult asyncResult) למה שבמקום כל הבלבול מוח הזה אני פשוט לא יעשה thread חדש שיפעיל לי את הREAD וWRITE שם וזהו? מה בעצם המטרה של הפיצול הזה של כל פעולה לשתי חלקים והחלק של הEND לא עושה כלום חוץ מלהודיע לי שכל הWRITE או READ הסתיים. האם הבנתי נכון?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת ניקוד של שני שחקנים, והפונקציה תדפיס את כל האפשרויות כדי להגיע לתוצאה בין שני השחקנים כך ש בכל מהלך השחקן מקבל או נקודה אחת או שתי נקודות, עוד הסבר ל"משחק": במשחק כדורגל שכונתי בשם "סטנגה" כאשר מבקיעים גול מקבלים נקודה אחת, וכאשר פוגעים בקורה מקבלים שתי נקודות. עליכם לכתוב תכנית רקורסיבית כאשר בהינתן תוצאת המשחק יוצגו כל מהלכי ההבקעה של המשחק האפשריים. *אסור להשתמש בלולאות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני גאה להציג את אפליקציית SmartWord - אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון ללימוד אוצר מילים ב14 שפות שונות לבחירתכם. כמו כן יש קטגוריית מילים באנגלית לפסיכומטרי לכל מי שמעוניין לגשת לאמי"ר או לפסיכו אי פעם. להורדה (Android וiOS): https://www.spartapps.com זה בחינם! ללא הגבלת כמות המילים ללימוד ביום.זה קל!בחר את השפה שאתה מעוניין ללמוד מתוך 14 שפות זמינות והתחל מיד. זה חכם! האפליקציה משתמשת בשיטה יעילה ומוכחת לשינון מילים באופן מהיר ופשוט. תכנית הלימוד מותאמת לרמה שלך ומשתנה בהתאם ליכולת הלימוד שלך. זה מותאם אישית! תרגם כל מילה שתרצה מכל מקום במכשיר, והוסף אותה ללמידה. תוכל ליצור קטגוריות מילים משלך ולשתף אותן עם אנשים אחרים.תו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש דיעות מאנשים שיש להם נסיון עם סליקת כ. אשראי באתר VIRTUEMART JOOMLA בניתי 3 אתרים http://shopthenet.co.il/ http://compu-store.co.il/ http://comput.co.il/ מבחינת אבטחה, למי שלא יודע, יצאו בחודש האחרון תקנות חדשות מחברות האשראי האומרות שאין יותר סליקה בתוך האתר אלא רק דרך דף חיצוני מאובטח בתקן PCI LEVEL1 אז העלתי את הדף לאוויר: https://direct.tranzila.com/webnet/ הצלחתי לקשר שכאשר לקוח לוחץ על "גש לקופה" זה מיד מפנה אותו לדף החיצוני הכל טוב ויפה. אבל הבעיה היא שהדף לא יודע לקחת איתו את הנתונים הכי חשובים כמו :מחיר למוצר, מקט, תיאור המוצר. טרנזילה, שהיא כביכול חברת הסליקה האינטרנטית הגדולה בארץ נתנה לי הסברים כיצד הדף לוקח את הנתונים מהדאטא ביי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בקוד הבא אני עושה בפקודה הראשונה ב-MAIN שגיאה שנתפסת ב-Catch, השאלה שלי היא איך אני יכול שהשגיאה תיתפס אבל שאר הפקודות אחריה יתבצעו. בעיקרון מה שאני עושה זה נותן לאובייקט של Time פרמטר לא נכון של דק' (מעל 59) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace Time { public class IncorrectTimeParameters : ApplicationException { public IncorrectTimeParameters(string message) : base(message) { } } public class Time : IComparable, ICloneable { protected int HH; protected int MM; protected int SS; public Time(int h, int m, int s) { if (h <= 0 || h > 24) { …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בספר שממנו אני לומד יש תרגיל ובו אני אמור לפתוח את הview class diagram הוא מסביר על visual studio 2005, וזה לא מתאים לגירסה שאני עכשיו משתמש בה (2100), זה די מביך אבל אני לא מצליח למצוא את הדבר הזה, מישהו יכול להסביר לי איך למצוא את זה? חיפשתי בmsdn וגם שם זה לא מתאים, אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספר לימוד (מודפס) ל visual basic 2008 למתחילים על איזה ספר אתם ממליצים? והאם אתם יכולים לתת קישור לאתר שממנו אפשר לקנות לא משנה עם זה בעיברית או באנגלית העיקר שזה יהיה מודפס לשפת basic תודה
-
- 11 תגובות
- 11k צפיות
-
-
-
אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מהן Static member functions? 2. מהי explicit function? 3. מה ההבדל בין Dinamic_Cast ל Static_Cast? 4. האם יש טיפוסים מסויימים שאסור לשלוח כארגומנט לTemplate? (הבנתי שString בעייתי אבל לא הבנתי למה)
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי עד לקטע הזה והכל היה בסדר... http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=406 ברגע שהם מתחילים להסביר על הכותרת, הם לא הראו דוגמאות. אז רציתי לשאול אתכם איך אני רושמת את הקוד אם למשל, אני רוצה שהכותרת תיהיה באמצע? הבנתי שהמאפיין שאחראי על זה נקרא align, ואני רוצה למקם את הכותרת באמצע, איך אני ממקמת את ה-align, ואת ה-center? תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע למה זה מדפיס שורה אחרונה פעמיים? תודה #include <stdio.h> // functions fwrite(), fread() && fseek() struct studentData { char id[9]; char name[30]; char phone[11]; }; void main() { FILE *mf; struct studentData stD1= {"123456","Bill","052345678"}; struct studentData stD2= {"321654","Jonny","052987654"}; struct studentData stD3= {"987456","Hillary","0545241637"}; struct studentData temp; if((mf=fopen("studentData.dt","w+b"))==NULL) printf("\n Error open file!!"); else { fwrite(&stD1, sizeof(struct studentData),1,mf); fwrite(&stD2, sizeof(struct studentData),1,mf); fclose(mf); } mf=fopen("studentData.dt","r+b"); …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הורדתי את הקומפיילר DEV-C++ אני מריץ את התוכניות אבל חלון ה OUTPUT כול הזמן נסגר לי ניכנסתי להגדרות ואני לא מוצא אייך לגרום לחלון להישאר פתוח עד שאני רוצה לסגור אותו אני לא יכול לראות את התוצאות של ההרצה הקיצר אייך אני מונע מהחלון ה OUTPUT להיסגר אוטומטית??????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש דרך ליצור מסד נתונים עצמאי , כלומר שלא ידרשו תוכנות מיוחדות לטיפול בו. ה-DATABASE צריך להכיל עמודות טקסט , עמודות מספרים והכי חשוב עמודה שתוכל להכיל תמונה (תמונת פספורט). אני רוצה שזה יהיה אפשרי להעביר את ה-DATABASE ממחשב למחשב ושלא יהיה צורך לאתחל אותו מחדש כול פעם. יש למישהוא איזה רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ליצור תוכנית שכתוב כמה פעמים מופיעה תת-מחרוזת במחרוזת כשלהי. הסבר קצת יותר מפורט: אם למשל קבעתי שהמחרוזת היא acbdacss והתת-מחרוזת היא ac אז הפלט צריך להיות 2 כי ac מופיע פעמיים במחרוזת. הנה קוד התוכנית #include <stdio.h> int foon(char *shorter, char *longer) /*this is the function that calculate the number of times the sub string is showing*/ { int counter=0; /*the counter that should count the number of times*/ char *backup=shorter; while(*longer!='\0') { while(*shorter!='\0') { if(*longer==*shorter) { sho…
-
- 6 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לדף ASP להכניס נתונים למסד נתונים ולא מצליח לי. הקוד של הדף ASP הוא: <% Dim conn Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.ConnectionString = "DSN=myDSN" conn.Open q=request.form("username") w=request.form("password") e=request.form("email") r=request.form("id") t=request.form("gender") SQ="INSERT INTO users(username,password,email,id,gender) VALUES ('"&q&"','"&w&"','"&e&"','"&r&"','"&t&"')" conn.Execute sq conn.Close Set conn = Nothing %> הודעת השגיאה שאני מקבל: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][מנהל התקן ODBC Microsoft Access] הפעו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיקל עליי שאני אלמד שפות אחרות איזו שפה מומלץ ללמוד ראשונה?
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-