עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה לכתוב תוכנית שבה אני מכניס מספר מסויים (למשל 20 שמייצב תו רווח) והתוכנית מראה לי את התו שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  2. אתר אירופאי מתכנן סניף בישראל למוצריו. ומחפשים סטודנט או תכנת המתמצא היטב ב- php, mysql. לשם תירגום האתר האירופאי לעברית. כל המעוניין נא ליצור קשר עם דני - dan.timor@stadt-frankfurt.de

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by SMAZ,

מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. Started by dpv1,

שלום התחלנו ללמוד השנה על web developer וכל פעם שעשעתי הרצה על כל קובץ, כולל הקובץ הבסיסי הקומפיילר אמר שיש שם איזה linq, בכיתה המורה אמר למחוק את הlinq המעצבן הזה וזה מה שעשיתי אבל אז כשפתחתי את הדף הוא רשם לי שהדף לא קיים. חשבתי שזה בעיה במחשב אז התקנתי הכל על מחשב אחר אבל אחרי כל הפעולות שרשמתי למעלה הוא שוב אמר שהדף לא קיים. התקשרתי למורה שלי והוא אמר לי להתקין visual basic 2010 והייתה שם את אותה בעיה שציינתי.(אבל היה שם קובץ בשם confing שלא היה ב2008) חשוב לציין שבכיתה עשיתי למיטב זיכרוני הכל אותו הדבר רק ששם זה עבד. חברה אני חייב עזרה די דחוף. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by efod26,

איך אני משנה בויז'ואל את התיקיה שבה הקומפיילר מחפש קובץ מסוים? לדוגמא יש לי מסך שלחיצה מסוימת מקפיצה תמונה ששמורה במחשב, הקומפיילר מחפש אותה תמיד ב-Bin\Release איך אני משנה את זה?? תודה,

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי.. זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit) public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; } זהו השלב שבו יצרתי את המערך: int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits]; וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה): System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name); והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by Shadowolf,

שלום, אני מחפש קוד מוכן של tree menu בג'אווהסקריפט, דיי כמו זה שנמצא ב-iqpc.co.il בצד ימין. חיפשתי בגוגל אבל הוא מצא לי תפריטים שלא ממש אהבתי, ואני רוצה אחד כמו זה שבאתר הנ"ל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by Phobus,

שלום, אני בניתי iframe שמשנה את גודלו לפי אורך הדף שהוא מציג. זה עובד נפלא באקספלורר, אבל בפיירפוקס זה לא עובד משום מה, ולמרבה ההפתעה אני עובד לפי המוסכמות של W3C. זה פשוט לא מגיב לשורת הקוד הבאה ב javascript : parent.document.getElementById("table1").height = document.getElementById("iFrameIn").scrollHeight + 15; הכוונה היא להגדיל את הטבלה שכוללת את ה iframe לגודל הדף שה iframe מציג. גודל הiframe הוא 100% לכן הוא אמור (!!!) לשנות את גודלו בהתאם לגודלו של הטבלה. האקספלורר משנה את גודל הטבלה בהצלחה אבל פיירפוקס לא מגיב ומראה iframe קטנטן. אני דוקא גולש לרוב בפיירפוקס בגלל המהירות, אבל פה אני לא יודע מה לעשות... ??? כבר פתרתי את הבעיה. אבל עדיין, למה פיירפוקס לא מבין ג'אוו…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by Winzard7,

היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. Started by ophirlevi,

שלום לכולם, אני מחפש קומפיילר לשפת C# ומאיפה אפשר להוריד אותו. שאלה שנייה, אני עכשיו בתיכון בכיתה י' ואני לומד מדעי המחשב שפת C# ולומדים שם ממש בסיסי, עכשיו אני מחפש ספר ללימוד C# לרמה שלי (אני לא יודע כלום, אני יודע לרשום רק Hello World), איזה ספר אתם ממליצים בשבילי? תודה לכל העוזרים!!! :s05:

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. שלום כולם ברצוני ללמוד סי ראיתי שיש כמה אתרים טובים של פרוקיטיקים בעברית אבל ראיתי כאן ביקרות קשות על אתרים הלו וגם ברצוני לדעת איזה קומפליור הי טוב פשוט קל שכדאי להוריד מקודם הורדתי turbo c ++ 7 משהו גרסה ישנה נראה לי שקבילתי לינק בעקבות חיפוש בפורום והסתבכתי עם ההתקנה אז עם היה ניתן להביא עם מדריך התקנה פשוט בתודה אייל

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by MasterDK,

לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by tdknight,

היי, לא בטוח אם זה הכי קשור לפה (אולי יותר מדע וטכנולוגיה) אבל אני מחפש חומרים על אלגוריתמים לטיפול בהתנגשויות (כדורים-כדורים,כדורים-משטחים) שמתרחשות בתלת מימד. איפה אני מוצא? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by psycho killer,

אני רציתי לעשות גלרייה עם תמונות שנפתחות בפופ אפ עכשיו ניסתי את הסקריפט הזה וראוים את התמונות בדף הראשי והחלון נפתח אבל לא רואים את התמונה בחלון שנפתח תעזרו קצת תודה מראש <HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</title></head>") win2.document.write("<body background="+'"'+bgname+'"'+">") win2.document.write("<br><br><Br><br&…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. כשאני רושם "קאוט" , ואז מרכאות ואז "סלש" , a , המחשב אמור לצפצפף לי ומשום מה הוא לא מצפצף .. אשמח לדעת עם מישהי\ו יודע מה קרה למחשב שלי או איך לפתור את הבעיה ע"י כתיבה או משהו שצריך להוסיף ..

18. Started by BneXt,

שלום לכולם ביקשו ממני בבית הספר להכין אתר פשוט כזה שבו יש שתי תיבות שאם אתה שם בהם משהו למשל שם משתמש וסיסמא זה שולח ל-EMAIL מסוים... בשביל orlupo העילג... אתם יכולים לתת לי את הקוד HTML של זה?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by NadavAfuta,

using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by free fraek,

אני לא מבין מה הדבאגר רוצה ממני ניסיתי כל דבר.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

טוב אז ככה, בניתי תוכנת צ'אטים, ובלקיינט השתמשתי ב TcpClient, עכשי ובשביל לקבל response מהשרת השתמשתי בת'ראד חדש עם לולאה, זה עובד מצוין והכל, אבל הבעיה שיש קטע שאני רוצה להוסיף פריט ל ListBox, אבל כשאני מנסה להוסיף הת'ראד פשוט נתקע.. הינה הקוד: public static void GetReq() { while (true) { try { // Get a client stream for reading and writing. // Stream stream = client.GetStream(); NetworkStream stream = client.GetStream(); // Receive the TcpServer.response. // Buffer to store the response bytes. Byte[] data = new Byte[256]; // String to …

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  23. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

נגד העתקת תמונות בעיקר. וגם בפיירפוקס למשל אפשר לגרור תמונה לשורת הכתובת ואז אפשר לשמור את התמונה. יש אפשרות שגם אם גוררים תמונה לשורת הכתובת, המשתמש יקבל כתובת אחרת? לא אכפת לי אם יראו את המקור דרך הקוד, רק חשוב שזה לא יהיה נגיש בדרך אחרת חוץ מהקוד. זה ממש חשוב. תודה לעוזר/ים (שניצל ושניצל) 8)

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by bm1125,

יש לי טופס שלפי הפרטים שממלאים שולח לדפים שונים. זה הטופס : <form action="form.php" method="post" name="form" onSubmit="return checkForm()"> <div class="white"><B>Loan Amount</B></div> <select name="Amount" ID="Amount" onchange="checkFieldBack(this)"> <option value="" selected>Please Select</option> <option value="5000">£5,000</option> <option value="5500">£5,500</option> <option value="6000">£6,000</option> <option value="6500">£6,500</option> <option value="7500">£7,500</option> <option value="8000">£8,000</option> <option value="10000">£10,00…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...

דיונים חדשים בפורומים