תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה הקוד לשם כך? אשמח ללתגובה בהקדם תודה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
האם בC++ אפשר לגשת (ואם כן, איך) לטקסט בזיכרון הCOPY/PASTE של חלונות? יש לי ישום (בשפה אחרת) שמכניס את התשובות שלו לזיכרון, ואני רוצה שהתוכנה בC++ תיקח את המידע מהזיכרון ותשתמש בו לצרכים שלה. תודה, LazyBoy
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי נושא לפני דיי הרבה זמן (פתחתי חדש כי אני לא בטוח שמותר לי להקפיץ נושא ישן), הבעיה שלי עדיין לא נפתרה ומתוארת בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421546.msg3623732#msg3623732 בכללי, האתר שלי מעוצב בפוטושופ, וכול כתבה כתובה בתוך העיצוב שניתן ליראות דוגמא לכתבה כאן: http://nemex.speeds.co.il/index.php?id=32 בעיקרון כפי שניתן ליראות אין הרבה כיתוב וסירטון קצר, הבעיה היא שאם אני הייתי ממשיך לכתוב, הכיתוב פשוט היה יוצא מהטבלה ש"פוטושופ" ייצא, ולכן אני כול פעם נאלץ לכתוב כתבה קצרה מה שגורם לכך שאני לא יכול לנהל את האתר שלי בחופשיות, עלה לי רעיון, אפשרות אחת היא להתאים את האתר (את האזור שבו כותבים) לתוכן, ככה שאני יוכל לכתוב בלי לדאוג אם זה…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כתבתי טופס התחברות שברגע שהקלט מתאים לנתונים שבמסד, אמור לשמור קוקיז עם פרטי המשתמש. אבל לא נשמר כלום. זה קטע הקוד: elseif ($_POST['username'] == $info['name'] && $pass== $info['password']) { setcookie("pass_hash", $info['password'], time()+3600); setcookie("member_id", $info['id'], time()+3600); $connect = 'מתחבר, אנא המתן...'; echo ('<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=index.php">'); } else { $error = "שגיאה: שם משתמש ו/או סיסמא אינם נכונים"; }
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
1>------ Rebuild All started: Project: 3-94, Configuration: Debug Win32 ------ 1>Deleting intermediate and output files for project '3-94', configuration 'Debug|Win32' 1>Compiling... 1>stdafx.cpp 1>Compiling... 1>3-94.cpp 1>c:\users\q\documents\visual studio 2008\projects\3-94\3-94.cpp(12) : error C2784: 'std::basic_ostream<char,_Traits> &std::operator <<(std::basic_ostream<char,_Traits> &,unsigned char)' : could not deduce template argument for 'std::basic_ostream<char,_Traits> &' from 'std::istream' 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ostream(930) : see declaration of 'std::operator &l…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
פתחתי form1 בו יש כפתור "sell" תווית labl_total_money בו מופיע סכום כסף שעולה כל פעם שלוחצים על הכפתור את הסכום הגדרתי כint totalmoney ;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) וכפתור שמעביר לform2 ובנוסף עוד כמה כפתורים ותיבות טקסט שלא רלוונטיים לשאלה. אני רוצה שהפרמטר totalmoney יהיה משותף לשני הטפסים כך שה;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form1 יהיה ששווה ל;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form2 (אמרו לי sql ואמרו לי אובייקט גלובלי, ניסיתי את שניהם לא עבד)
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים). אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי. אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי מחלקה האחראית על רשימה מקושרת שכל נוד בה היא מחלקה טמפלטית. נתקלתי בבעיה של מימוש האופרטור <<, אני מעוניין להדפיס את כל הרשימה. הבעיה היא אם מדובר ברשימה מקושרת של int אזי אני צריך להשתמש ב-<< הרגיל, אחרת אם אני מעוניין להדפיס מחלקה אחרת(את כל השדות שלה למשל) אני צריך להשתמש במימוש שלי, איך אפשר לגרום לקומפיילר להשתמש במימוש הנכון של האופרטור. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול: אם יש לי GRIDVIEW וכל שורה בGRIDVIEW יש נתיב של קובץ ,אני רוצה לדעת איך לוקחים את הנתיב ומכניסים לתוך משתנה STRING תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני חייב את התוכנה דלפי 5 אם אפשר לינק להורדה ומדריכים לתוכנה בבקשה עדיף בעיברית בבקשה עזרה דחופפפ
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לאלמנט בטופס דרך JS ישירות כשהעמוד עולה, ולא ע"י פעולה כגון OnClick שקוראת לפונקציה?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-