תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
איך אני משנה בויז'ואל את התיקיה שבה הקומפיילר מחפש קובץ מסוים? לדוגמא יש לי מסך שלחיצה מסוימת מקפיצה תמונה ששמורה במחשב, הקומפיילר מחפש אותה תמיד ב-Bin\Release איך אני משנה את זה?? תודה,
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנית שתדע להחליף שמות של קצבי MP3 לפי הID3 TAG שלהם: נגיד לקובץ קוראים 09_nelly_grillz_www.xyz.com.mp3 והפרטים שלו ב ID3 TAG הם Nelly - Grillz אז השם החדש יהיה: Nelly - Grillz.mp3 זה יעשה הרבה סדר להרבה אנשים. כמובן שהתוכנה תעשה את זה לתיקיה שלמה ולא קובץ קובץ.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העמוד הזה (נוצר כתוצאה סופית של קוד PHP): <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> <script> function populate_cat() { document.getElementById("sel_cat").options[0]=new Option("Bible", "1", true, false);document.getElementById("sel_cat").options[1]=new Option("Gemarah", "2", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[2]=new Option("Halacha", "3", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[3]=new Option("Hebrew", "4", fal…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
פתח ויישם תוכנית שהקלט שלה הוא שני מספרים שלמים, חיוביים, דו ספרתיים ופלט שלו הוא הודעה האם שני המספרים מורכבים מאותן ספרות. למשל, עבור הקלטים 17 71 , 25 52 יהיה הפלט של ההודעה שמהספרים מורכבים מאותם ספרות. לא מצליח לעשות את זה בפסקל...
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים). אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי. אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר'ה, התכנית שכתבתי עפה לי במהלך אחת הפונקציות אך אני לא מבין למה. מצ"ב הקובץ של התכנית (היא עדיין לא גמורה, יש 9 אפשרויות ומתוכן כתבתי רק 4). כאשר מקישים 4, המערכת מבקשת להכניס חודש בפורמט Aaa (לדוגמא Jan ) ואחריו יום בחודש במספרים 1-30. ואחריו להכניס משימה, המשימה אמורה להיכנס כstring. התכנית עפה בדיוק אחרי ההדפסה "please enter a task. הבעיה היא בהקצאות במקרה והתנאים בif-ים מתקיימים. אני לא כל כך מבין למה התכנית עפה, אולי תוכלו לעזור לי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני כותב צאט בשיטת לקוח-שרת, שאלה שלי זה איך אני בודק שהמשתמש שהתחבר באמת משתמש בקליינט שלי ולא התחבר דרך טלנט למשל? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
דוגמה: <html> <body> bblablabla כאן ייכנס עמוד חיצוני </body> </html> תודה מראש ;D
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-