תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל? השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מערך של מחרוזות ב-JavaScript, ואני צריך להמיר אותו למחרוזת בודדת עם תווי מפריד ספציפיים בין האלמנטים. הנה מערך לדוגמה: let myArray = ["apple", "banana", "cherry", "date"]; אני רוצה להמיר את המערך הזה למחרוזת אחת עם פסיק ורווח (", ") בין כל אלמנט. הפלט הרצוי אמור להיראות כך: "apple, banana, cherry, date" אנא שלח לי את קוד ה-JavaScript שאני צריך כדי לבצע המרה זו. אם ברצוני להשתמש בתו או בתווים שונים בין רכיבי המערך, כיצד אוכל לשנות את המפריד? חיפשתי פתרון על ידי ביקור במקורות רבים כמו Scaler, אך לא הצלחתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב VISUAL2005 השתמשתי בפקד DEATAILSVIEW ומשכתי בעזרת SQLDATASOURCE מידע לפקד ,עכשוי יש לי בפקד שדה בשם TESTID ויש לו ערך או 0 או 1 ואני רוצה לדעת איך אני מגיע לערך עצמו אם אני עושה questionview.fields[1 זה מחזיר לי את שם השדה עצמו כלומר TESTID ואני רוצה שזה יחזיר לי את הערך שיש בשדה .
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפשת איזשהו מדריך ל sql express אם מישו יודע על אחד כזה , אשמח אם יידע אותי.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
למדתי לפני כמה שנים ויזואל בייסיק אבל די שכחתי את השפה. רציתי בשביל רענון סתם לעבוד על מאקרו באקסל לפתוח איזשהו טופס ולמקם עליו כדור קטן, ואני רוצה שבהיבהוב של עכבר מעל הכדור הוא יקפוץ למשבצת אחרת אפילו רק שהסמן מתקרב אליו שהכדור יברח משם. ורק במקום מסויים בטופס הוא לא יזוז. יש בויזואל בייסיק פקודה בשם click משהו ? אפשר בעקרון להזכיר לי עם אלו פקודות אני צריך לעבוד כדי לבצע את זה ? כי ממש שכחתי הכל
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנית שתדע להחליף שמות של קצבי MP3 לפי הID3 TAG שלהם: נגיד לקובץ קוראים 09_nelly_grillz_www.xyz.com.mp3 והפרטים שלו ב ID3 TAG הם Nelly - Grillz אז השם החדש יהיה: Nelly - Grillz.mp3 זה יעשה הרבה סדר להרבה אנשים. כמובן שהתוכנה תעשה את זה לתיקיה שלמה ולא קובץ קובץ.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בreport שמגיע עם הVB6. איך ניתן לטעון אובייקטים בזמן ריצה לתוך אחד הSECTIONS? חיפשתי בגוגל, אך מצאתי רק עבור הCRYSTAL REPORT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שדף כלשהוא באתר, יוחלף בדף אחר ()response.redirect אחרי זמן מסויים (5 שניות בערך). חשבתי לעשות את זה עם לולאה כלשהיא שתרוץ מלא פעמים, אבל זה דיי מכוער, ואני מעדיף דרך יותר היגיונית. ואני צריך את זה בC#, כי הפרוייקט שלי הוא בנוי על C#+asp.net.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי.. זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit) public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; } זהו השלב שבו יצרתי את המערך: int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits]; וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה): System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name); והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
^ (אני קובע איזה....................................................)
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כתבתי אתר לנייד, תראו למשל את הדף הזה (בנייד): http://srayasite.somee.com/procedures.htm בצד שמאל טיפה נחתכת המילה. לפעמים לא רואים את האות האחרונה. ציפיתי שבמקרה כזה המילה תרד לשורה הבאה, ויהיה מרווח בקצה השמאלי. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
select name,total from customer c,ord o,(select state,AVG(total) as avgtot from customer,ord group by state) g where g.state=state and total>avgtot;[/code הוא רושם לי שאי אפשר לעשות פה פעולת GROUP. לא הבנתי למה....אני מנסה ליצור שאילתא שתסכם לי את הצרכנים שסכום הרכישות שלהם גבוה מהממוצע באותו עיר שהם גרים הבם...אז יצרתי טבלה מדומה קודם של הממוצע בכל עיר ע"י GROUP והוא רושם שאי אפשר להשתמש בזה. רק כשאני עושה את זה בשורה לבד(מה שבסוגריים עם ה-GROUP ) זה בסדר להשתמש עם ה-GRUOP . טבלה מדומה נעלמת אחרי השאילתא ככה שזה לא יעזור לי לרשום בשורות נפרדות. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. 1 של מכללת סלע שזה קורס של 1000 שעות אקדמאיות הכוללות 680 שעות של הרצאות ו-320 שעות של תרגול מודרך וביצוע פרויקטים עצמיים http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=1 2 מפתח תוכנה מוסמך מיקרוסופט (MCPD) - התמחות בWEB שזה קורס של 440 שעות http://www.hi-tech.co.il/college/default.asp?PageID=12&CourseNum=1205 אשמח להסבר לגבי ההבדלים בין המסלולים,מה יותר כדאי,איפה אני לומד יותר דברים,מה זה בדיוק MCPD,למה יש ביקוש . תודה !
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-