עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by snaidis,

יש לי שתי שאלות: 1. כיצד אני בונה רשימה מקושרת ב VB? 2. כיצד אני מקצה זיכרון בצורה דינאמית ב VB?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Homer,

יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by .::Void::.,

שלום.. נתנו לנו תרגיל לעשות מחלקה אבסטרקטית "מכונית" ומחלקות יורשות אופנוע,משאית וטרקטור ולבנות כל מיני פונקציות מתאימות + תכנית ראשית המפעילה את הפונקציות. עכשיו אמרו לנו לעשות את זה ככה שלא תהיה מגבלה על מספר האובייקטים שניתן ליצור, ולבנות מערך דינאמי ב-c# זה לא אפשרי, אז האפשרות שנראתה לי הכי הגיונית היא ליצור את האובייקטים בתוך רשימה מקושרת ממויינת(המיון נחוץ בשביל הפונקציות שנתנו לממש). אבל אין לי שמץ איך לעשות את זה אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה ענק. תודה!!

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by Neus,

שלום חברים. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את נושא "הרשימה המקושרת".. אני נמצא בשלב לימודי "הקצאת זכרון דינאמי" ודי נתקעתי על הנושא הזה, שלא כלכך ברור לי..

5. Started by the_lighting,

יש לי בעיה קשה קשה ברשימות מקושרות, זהו חלק מתוכנית שכתבתי וכל מה שכרגע אני רוצה לדעת זה איך אני מכניס לרשימה תעודת זהות שכל ספרה תהיה באיבר אחד. מה שאני לא יודע זה בהתחלה של הfor המשתנה p=למה?, או שאולי אני בכלל לא מבין רשימות מקושרות?! #include<iostream> #include<stdio.h> #include<math.h> #include<string.h> #include<stdlib.h> using namespace std; typedef struct id { int data; struct id *next; }Node; void main() { Node *head,*p; Node *temp=(Node*)malloc(sizeof(Node)); if(!temp) { cout<<"no mem alocated\n"; return; } for(p=temp->; p->next!=NULL ; p=p->next) { cin>>p->data; } }

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by eido300,

ישנם המון תוכנות/אתרים שצריך לבחור בהם עיר/רחוב, וברגע שמקלידים אות אחת הוא מציע לך את שמות הערים/רחובות שמתחילים באות הזאת, איך עושים את זה? יש איזו שהיא רשימה שאפשר להשתמש בה? כי להתחיל לכתוב כל עיר ואת כל הרחובות זה לא בא בחשבון. עריכה: מצאתי את זה http://data.gov.il/dataset/321 זה יכול לעזור לי?

• 29 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

אני צריך לבנות בתור שיעורי בית מחלקה של רשימה מקושרת. השאלה שלי היא איך אני ניגש לאובייקטים ברשימה (node-ים)?

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by pooki_1,

שלום, נניח ואני צריך לעשות רשימה של מכוניות, זה המבנה שלהן: typedef struct { int num; char name[50]; list owner }CAR אז עפ"י מה שלמדנו, אני ניגש לקובץ של ה list.h ופשוט מגדיר שם איזשהו elementType שיוכל לטפל במבנה הזה (של המכונית) עכשיו מה קורה עם הרשימה של הבעלים (list owner) שצריכה להיות בתוך כל איבר כזה, ומן הסתם צריכה לטפל במבנה אחר? אני אמור להגדיר 2 קבצי list.h ? או להפוך עכשיו כל פונקציה בlist להיות גנרית? בגדול השאלה היא איך להגדיר רשימה בתוך רשימה כאשר הן שונות אחת מהשנייה מבחינת הטיפוס\מבנה של כל איבר, קצת הסתבכתי עם זה ואני מקווה גם שהבנתם מה הבעיה, אם לא אשמח לפרט יותר, תודה.

10. Started by matteo,

אני חושב לעצמי, מה היתרונות של יצירת מחלקה לרשימה מקושרת, כשיש לנו היום בספריית ה stl את המחלקה vector? ישנם יתרונות בכלל, וגם אם כן, אפשר פשוט להוסיף למחלקה של הווקטור מה שאין בה(לא עולה לי משהו קריטי בראש).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  12. ברשימת אתחול, אני מתכוון לנקודותיים שאחריהן באות הצבות משתנים לפני גוף הפונקציה. למשל A(int a,int b) : x(a),y(b) {} מותר לעשות רשימה כזאת גם לסתם פונקציה (השייכת למחלקה) שאינה קונסטרקטור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shaithebest,

http://www.w3schools.com/tags/default.asp http://www.w3schools.com/css/css_reference.asp אני מחפש טבלאות דומות לCSS HTML אבל בעברית מישהו ראה אולי כי אני לא מוצא בשום מקום תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by spinchicken,

אני מנסה לכתוב תוכנית שתמיין קבצים בספריה - איך ניתן לדעת את שמות הקבצים שנמצאים בספרייה מסויימת? אני כותב בויז'ואל סטודיו 2005 לסביבת חלונות XP

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by lsdreamm,

שאומרים תיכנות ב C++ Real Time Embedded (אני יודע מה זה תיכנות real time) למה מתכוונים? איך נראה סינטקס של תיכנות בC++ של real time? עם מה עובדים?עם threads?מה מיוחד בתיכנות מהסוג הזה ואם יש איזה קוד לדוגמא של תיכנות real time למישהו אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by gal_il50,

יש לי database מסויים ובאחת הטבלאות יש לי 12 שדות. אני עושה query שמחזיר לי את כל השדות: public IQueryable allmovies() { var sratim = from seret in dataBase.Movies orderby seret.MovieName select new { seret.MovieID, seret.MovieName, seret.MovieTypeID, seret.Copies, seret.Summary, seret.Year, seret.Lenght, seret.CountryID, seret.MoviePicUrl, seret.TrailerUrl, seret.Active, seret.DateAdded}; return sratim; } כאשר אני קולט את התוצאה מהפונקציה ע"י: IQueryable movies = vid.allmovies(); איך אני בדיוק אמור לראות את כל השדות שיש לי בטבלה ב-database ? (כשאני נכנס עם דיבגר ל-movies אני לא רואה אותם)

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by zahiz007,

אני צריך לעשות השוואה בין שני תאריכים: היום ותאריך שקיים בעמודה. אני צריך לשלוח את הפרמטר של [היום] כל פעם מחדש ולבדוק האם עברה שנה. הזכרון בגד בי מעט בארוע הזה, מי יכול לעזור? C# הגעתי ל: "select * from ERT where DATEDIFF(YEAR, StartingDate, " + TODAY + ") order by "+d+""; תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. היי, רציתי לדעת איזה כילים אני צריך כדי לבנות דף ASP שפונה לDB ושולף ממנו מידע. יש לי מותקן בבית oracle 9i ויצרתי בה טבלאות השאלה קודם כל מה אני מתקין ע"מ ליצור דפי ASP בצורה נוחה, יש לי visual stusio 2008 אבל בהתכנה לא ראיתי שם ASP אלא רק C# ++C ו- VB האם פספסתי משהו בהתקנה או שזו חבילה לא מתאימה? מעבר לזה האם יש אפשרות מדף של ASP לפנות לDB של oracle כמו לטבלאות של SQL SERVER באותו אופן. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... כמו שהכותרת של הפוסט מרמזת אני מחפש דרך לשלב בין שאילתת SQL לקוד VB במייקרוסופט אקסס למשל: בניתי שאילתה שמחזירה את הגיל של האדם הכי מבוגר בכיתה מסוימת - נקרא לערך הזה X עכשיו אני רוצה לשלב את הנתון שהוחזר מהשאילתה בקוד ה-VB של טופס מסוים... למשל בתנאי if: if student.age > X then do some shit end if אני זקוק לעזרה בצורה די דחופה... בבקשה אנשים המון תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by שריה 24,

שלום! אני משתמש ב SQL SERVER, ואני מעוניין לדעת מהי הדרך הכי יעילה לבצע שאילתות, כך שהנתונים ייטענו במהירות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ras81,

שלום אני צריך לייצור שאילתא כךשתעדכן את הנתונים בטבלה A מהנתונים בטבלה B אבל רק את הנתונים שלא מופיעים בשתי הטבלאות כלומר רק את החדשים - איך אני עושה את זה? תדוה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by -Tal-,

שלום לכולם יש לי טבלה ב ACCESS שקוראים לה users , לצורך העניין, חלק מהשדות בטבלה הזו הם id (מספר אוטומטי ומפתח ראשי) ו userName. בשאילתה שלי אני מעוניין לשלוף את ה ID לפי userName מסויים. ככה זה נראה ב JAVA: String username1="udi"; try { Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver"); // Load driver con = DriverManager.getConnection(url, user, passwd); // Connect stmt= con.createStatement(); // Create statement System.out.println(bagName+" , "+targets); str= "SELECT id FROM users WHERE userName="+'"'+username1+'"'; System.out.println(str); ResultSet rs = stmt.executeQuery(str); while (rs.next()) { Str…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yoahe,

אני הקמתי בלקוח חיבור לשרת עד לפה הכל בסדר התחבר לי Properties.Settings.Default.ip = "localhost"; TcpChannel chan = new TcpChannel(); ChannelServices.RegisterChannel(chan, false); obj = (IRemoting_func_able)Activator.GetObject( typeof(game.IRemoting_func_able), "tcp://"+Properties.Settings.Default.ip.ToString()+":8085/server"); if (obj == null) MessageBox.Show("Could not locate server"); עכשיו אני רוצה להפוך אותו לשרת עם: TcpChannel chan1 = new TcpChannel(8087); ChannelServices.RegisterChannel(chan1, false); RemotingConfiguration.RegisterWellKnownServiceType( Type.GetType("game.Remoting.Client_Remote_Func"), …

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by i1991,

qu

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by Chanan291,

נכון כשכותבים תוכנה כלשהי בתוך סביבת עבודה ואז מקמפלים נוצר קובץ EXE שאותו אפשר להריץ ישר אם כך למה כשאני מוריד תוכנה אני צריך להתקין אותה במקום להריץ קובץ EXE?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.