תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן 29 ואני מתכוון לעשות עכשיו הסבה מקצועית לאחר שלמדתי משחק. לאחר הלימודים עבדת כעורך תוכן ואחר כך כאיש SEO. אני איש מאוד טכני והרבה שנים עובד עם מערכות תוכן על שרת ביתי. אני רוצה ללכת לעשות קורס בניית אתרים. כן, אני יודע שניתן ללמוד לבד אבל כדי להכנס לשוק, זה לא הכי קביל. המטרה היא ללמוד PHP או ASP.net. מבלי להתעסק במה יותר טוב וכו', השאלה שלי היא מאוד פרקטית - מה יותר מבוקש כיום בארץ? עם מה יותר קל להכנס לעבודב ראשונה ללא ניסיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הקדמה לשאלה: מבוא: בחלק זה אתם מתבקשים לכתוב פונקציות רקורסיביות להערכת ביטויים. הגדרות: • פעולה: אחת מפעולות החשבון +, - , *, %. • מספר: סיפרה שלמה בין 0 ל- 9. • ביטוי הינו מספר, או הרכבה של שני ביטויים עם פעולה ביניהם וסוגריים מסביב. דוגמה לביטויים תקינים: 1, (5+4), (4*((4%3)+2)), ((3+1)*(9-2)) דוגמה לביטויים לא תקינים: -1, 4+3, (21+3), 78, ((2+1)) תוכלו להשתמש בפונקציה find() אשר מקבלת מחרוזת המייצגת ביטוי תקין, ומחזירה את האינדקס של הפעולה הראשית (המקום במחרוזת). הפעולה הראשית בביטוי אריתמטי היא פעולה המתבצעת אחרונה. האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (5+4) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (4*((4%3)+2)) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי ((3+1)*(9-2)) הוא 6. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ונעים לכולם פיתחתי תוכנה כלשהי (משחק) והעלאתי אותה בפקודת FTP אל האתר שלי (אתר שנמצא בשלב התחלתי), שנכתב בסביבת C# ASP.NET. שאלתי היא : מהי הפקודה שצריך להכניס באתר, בכדי שתתבצע הורדה ( download ), של תוכנת המשחק המאוחסנת באתר, אל המחשב הביתי של המשתמש. בתודה מראש לכל מי שייתיחס וינסה לעזור איציק
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי, אני צריך לכתוב תוכנה שתמיר לי מידע מפרוטוקול RS232 לפרוטוקול ETHERNET.. המידע מעובד במעבד RABBIT שעובד עם התוכנה DAINAMIC C.. אני צריך עזרה, כיוון של התחלה.. מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום אחר יותר ספציפי שמתעסק עם זה? אני דיי חדש בתחום הפרומים.. תודה רבה!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת בסי++, עברתי לא מזמן למק ואני בשלבי הסתגלות לסביבה החדשה. אני משתמש בxcode. ניסיתי להשתמש בסיפריות #include <windows.h> #include <process.h> והוא לא מזהה אותם. האם יש תחליפים? בנוסף, אשמח לקבל עצות מאנשים שעשו את אותו מעבר ונתקלו בקשיים דומים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני תקוע ב-2משימות בבקשה חייב עזרה זה להגשה מחר 1. כתוב פונקציה המסכמת איברי ווקטור עד האיבר השלילי הראשון (לא כולל). הפונקציה צריכה להחזיר משתנה המכיל את .x , נתון הקלט של הפונקציה הוא ווקטור אחד מהתחלתו ועד לאיבר השלילי הראשון בו (לא כולל). ,sum_positive , הסכום של איברי הווקטור 2. כתוב 2 פונקציות, אחת עם לולאה והשני ללא לולאה, שסופרות כמה פעמים מופיע מספר מסוים בווקטור נתון. .num , ומשתנה אחד ,x , נתוני הקלט של הפונקציות הם ווקטור אחד תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
רגע לפני הפתיחה.. שלום לכולם, בעוד שבוע יעלה פרסום נרחב ברחבי הרשת להולי. רגע לפני, מבקש את עזרתכם בהארות והערות. הולי, הינו אינדקס אולמות וגני אירועים http://www.hally.co.il/ תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בוט שיעבוד בשרת משחק פרטי שלי, הבוט אמור ללחוץ על המקלדת על מקשים שאני אגדיר לו מראש... השתמשתי במחלקה ROBOT ב- JAVA וזה מה שיצא לי: import java.awt.AWTException; import java.awt.Robot; import java.awt.event.KeyEvent; public class RobotExp { public static void main(String[] args) { try { Robot robot = new Robot(); robot.delay(5000); for(int i=0;i<2;i++) { robot.keyPress(KeyEvent.VK_Q); robot.delay(1000); robot.keyPress(KeyEvent.VK_R); robot.delay(1000); } } catch (AWTException e) { e.printStackTrace(); } } } הקוד עובד בתוך NOTEPAD ואכן כותב שם וכביכול לוחץ על המקשים, הבע…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, התחלתי ללמוד שפת C#, ונושא המחלקות אינו ברור לי כל-כך...מה השימוש בהן? נניח ובניתי תוכנית אשר עובדת עם DB של SQL (נניח חנות חיות), והקמתי מאגר המכיל לי את כל הפריטים שהחנות מציעה (מלאי), וגם בניתי ב-C# מערכת אשר מטפלת במלאי (מוסיפה, מחסירה, מתריאה אם חסר). אני יודע שהשאלה שלי קצת כללית, אבל היכן יבוא לידי ביטוי נושא המחלקות של OO, במערכת הזאת? (אפילו הדוגמא הכי קטנה תעזור, ע"מ שאני אוכל להבין את הנושא). אני מבין שלכל פריט (נניח במחלקת אוכל) יש דברים זהים: משקל, לאיזה בעל חיים וכד'. - אבל הדבר הזה גם בא לידי ביטוי ב-DB...לא? (אני יודע שלא ציינתי את נושא המתודות בתוך המחלקה, אשמח גם אם לדבר הזה תהיה התייחסות בתשובה) תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי כאן קטע: על מנת לבצע סילום ביחס לנקודת שבת (קנה מידה קבוע fixed scaling) יש להפעיל רצף של טרנספורמציות: 1. ביצוע סילום באמצעות הפעלת מטריצת הסילום. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
ביצעתי מספר חישובים ואני רוצה להדפיס את הערכים למסך. השתמשתי בפונ' disp להצגה שלהם. אני מקבל את המסך הבא: אני רוצה לקבל את מלוא המספר שהתקבל, ובלי החזקה 10*^3. איך ניתן לסדר את העניין בבקשה? ומה מבצעות הפונקציות floor() ו-rem() בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
נתנו לי מערך בגודל 3 עם איברים בגודל ידוע. אני צריך לבנות קוד שמוצא את המספר הקטן ביותר. זאת השאלה (ניסוח של המרצה): 1. ממש באמצעות שפת אסמבלי של MIPS תכנית המוצאת את האיבר המינימלי במערך, וכותבת אותו לתוך האוגר $S3. נתון כי n, האורך של המערך, מאוחסן ב-$S0; הכתובת של תחילת המערך מאוחסנת ב-$S1; ואורך כל איבר במערך הוא מילה אחת. בתכניתך, אין לכתוב לאוגרים $S2-$S0. זה הקובץ לתוכו אני צריך להזין את הקוד: (ישנו סעיף נוסף ולכן יש בקובץ לתוכו אני כותב את השאלה קטעים שעלולים להראות לא קשורים.) #Aceessory file for HW2. .data n : .word 3 vec1: .word 3 1 2 vec2: .word 1 -1 1 #DO NOT CHANGE THE GIVEN CODE LINES HENCEFORTH .text main: la $s0 n lw $s0 0($s0) #s0=n …
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
אם אני מקבל קובץ כפרמטר ב main איך אני פותח אותו לקריאה ואז שולח אותו לפונקציה אחרת? ואיך בתוך פונקציה שמקבלת קובץ אני קורא שורות כמו fgets או getch ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, באתר Speedio.co.il (אתר שבניתי מזמן בגרסא PHP 4 )....יש תקלה עקב מעבר לשרת בגרסא PHP 5. שמוספים מוצר (לא משנה איזה) לסל קניות...הוא רושם שהמוצר התווסף על אף שהוא לא. קטע קוד רלוונטי: <?php if($_POST["addtheproduct"]) { $cart = $_SESSION["cart"]; $product = $_POST["addtheproduct"]; if($_POST["amount"]) { $amount = $_POST["amount"]; } else { $amount = 1; } if(isset($cart[$product]) == 0) { $cart[$product] = $amount; } else { $cart[$product] = $cart[$product] + $amount; } echo "<div class='success'>המוצר התווסף לסל הקניות בהצלחה</div>"; } ?> מה ההבדלים בכל מה ש קשור לסשיין בין גרסאות 4 ו 5 והאם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעסק עם תוכנה חינמית המשמשת ליצירת מוקד טלפוני וירטואלי בשם asteriks. אותה תוכנה, ברגע קבלת שיחת טלפון, מקפיצה לי חלון קטן ובו. : Answer, Ignor, ומספר סידורי (שמייצג את המספר אליו התקשרו) כיצד אני יכול "למשוך " את המספר הסידורי הזה ע"י תוכנה אחרת? (לטובת ניתוב השיחות, למשל: תמיכה, מזכירות, קבלת קהל) למעשה, אני מעוניין ליצור דפדפן שישתמש במספר הזה כדי לפוח חלון נבחר מתוך מאגר. הכיצד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לרשום בשפת c תוכנית ללוח מקשים 3x4 שבסופו הוא ידליק לי לדים שחיברתי לערכה לפי הסדר ובהתאם למספר שלחצתי עליו. לדוגמא: אם לחצתי על לחצן '3' אז הנורות ידלקו לפי הסדר הבא: 0011. הנה התוכנית שכתבתי וכל הזמן ה-avr studio רושם שיש שגיאה: #define __BIT_DEF_H__ #include "avr/io.h" #define R1 PIND0 #define R2 PIND1 #define R3 PIND2 #define R4 PIND3 #define C1 PIND4 #define C2 PIND5 #define C3 PIND6 void (main) { DDRA=0xff; DDRB=0x00; while(1) { C1=1; C2=1; C3=1; if((R1==0)&(R2==1)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x01; } if((R1==1)&(R2==0)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x04; } if((R1==1)&(R2==1)&(R3==0)&(R4==1)) { PORTA=0x07; } if((R1==1)&…
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באתר שהכפתורי ASP שלי מפעילים לי פונקציות בJS. דבר זה מתבצע לי בכל הדפים שישנם פונקציות שפועלות Onsubmit, וכפתורי ASP. אם מישהו יודע איך לתקן את זה אני אשמח מאוד! (זה די דחוף) הינה קוד של כפתור ASP: <asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="התנתקות" OnClick="Button2_Click" /> כפתור submit: <input type="submit" value="כניסה" /> התג form באחד מהדפים: <form id="form1" runat="server" onsubmit="return bdika()"> תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם אקליפס בג'אווה, ומנסה להתחבר למסד נתונים שיושב על MY SQL SERVER 2008R2. חיפשתי בגוגל כמה דרכים לעשות את זה..משום מה חלקן לא מצליחות (JDBC..). כרגע הצלחתי באמצעות ODBC (בעזרת האשף הקיים של הווינדוס) להתחבר למסד הנתונים, ולבצע שאילתות.. הבעיה שלי בדרך הזו, היא שבמידה וכרגע אני למשל מוסיף רשומות בSQL SERVER אחרי שכבר הרצתי את האשף, הן לא מתעדכנות בהרצה מן האקליפס, ובעצם צריך ליצור כל פעם מחדש את קובץ האשף הנ"ל. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? או אם קיימת דרך נוספת גם טוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-