עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pppuser,

שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by B0necrack3R,

האלן חברה.. יש לי בעיה קטנה! כשאני מנסה לעדכן קובץ MDB של acces דרך קוד ASP הוא כותב לי ש file is read only למרות שהוא לא ,וכשניסיתי על מחשב אחר הכל פועל בסדר! אני מצרף לכאן את קוד ההתחברות לקובץ אבל לא נראה לי שזו הבעיה.. אני משתמש בwinXP . מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? ואיך לפתור אותה? תודה מראש!! set cn=server.CreateObject("ADODB.Connection") cn.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("yozma.mdb") Set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") SQL = "Select * from tblyozma" rs.Open SQL, cn, 2, 3

3. שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. היי, איפה אני יכול למצוא קוד מקור של אפליקציה בסגנון Paint של מיקרוסופט (תוכנת ציור פשוטה) ב C# ? זה מאוד יעזור לי עם כמה פרויקטים שלי ואני ממש לא מסתדר עם SourceForeg ו CodeProject... אני לא מצליח למצוא שם כלום... תודה רבה רועי

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by attiass,

שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני מחפשת אתר ללימוד שפת c אין לי מושג למה אבל האתרים שראיתי לא מציעים לימוד מטריצות

7. Started by ofer,

כאשר מבקשים להעזר באשף, מתקבלת הודעה : activex component can't object ללא האשף ניתו ליצור טבלאות טפסים וכ' מה הסיבה? איך יוצאים מזה ?

8. Started by raiman1,

לפני בערך חודש הורדתיMicrosoft Visual C# 2008 Express Edition מהאתר של מיקרוסופט. עכשיו כשאני מנסה להיכנס לזה נפתח לי חלון וחא ממש הבנתי מה צריך לעשות.. [attachment deleted by admin]

9. Started by פיני1805,

שלום, איך אני שומר על הטקסט הרשום ב- TEXTAREA ככה שבכל איטרציה של לולאה אני יוכל להוסיף טקסט לטקסט הקיים. עזרתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by יוספי,

קראתי הרבה מידע ברשת ולא הצלתי להבין מה זה בידיוק, מה זה נותן, ומה החידושים כאן תודה

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  11. Started by Mike-,

שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. אני באמצע לעשות איזה טופס עם לחצנים שבMouseOver וכדומה ישתנו. בשביל זה יש לי כמה תמונות PNG למצבים השונים. כעת יש לי ספק: האם מבחינת יעילות עדיף לטעון את כל התמונות לטופס ולשנות רק את הvisible, או לטעון את התמונה בזמן אמת. תודה מראש, לכל דעה!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  13. Started by f739,

למה הקוד הזה לא עובד לי? אם יש למישהו רעיון אשמח מאד לתשובה תודה מראש:)https://github.com/f739/one יש פה קישור ל github

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  14. Started by bdoron,

עשיתי עץ של כפתורים תראו בתמונה כל אחד מהלחצנים הוא input מסוג button שעשיתי לו שינוי בעיצוב, בכל אופן ברגע שאני לוחץ על לחצן הוא עושה לי visible ל div מסויים, יש לי חמישה div שאני רוצה להציב את כולם באותו מקום ורק כל לחצן יחליף לי את הdiv הנוכחי במילים פשוטות כל פעם אחד מהחמישה רואים אותו והשאר הופכים להיות hidden הבעיה היא שאני לא מצליח להציב את חמשת הדיבים באותו המקום איך אני יכול להציב דיבים באותו מקום ? שאחרי זה אני פשוט משחק עם הhidden והvisible

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tamir12,

שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by hararim,

שלום לכולם. אני צריך קוד פשוט שמבצע fft בשפת c לטובת פרויקט שאני עובד עליו. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yair_s_m,

היי, אני צריך לכתוב תוכנה שתמיר לי מידע מפרוטוקול RS232 לפרוטוקול ETHERNET.. המידע מעובד במעבד RABBIT שעובד עם התוכנה DAINAMIC C.. אני צריך עזרה, כיוון של התחלה.. מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום אחר יותר ספציפי שמתעסק עם זה? אני דיי חדש בתחום הפרומים.. תודה רבה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  18. Started by ה*לה,

כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by eladhor7,

טוב אני רוצה לפתוח אתר משלי, ואני ממש חדש בתחום. אפשר לקבל מה אני צריך לעשות, וללמוד ותפנו אותי בערך לכיוון של לפתוח אתר אינטרנט על שרת איחסון חינם באינטנרט.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by cvi,

שלום! האם מישהו כאן מכיר את שפת התכנות CVI? (national instruments) תודה!

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  21. לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  23. Started by moskitos,

יש לי כלי שרשום ב-winform וכשהוא עושה פעולה מסויימת ברקע יש איזשהי הודעה על ה-GUI (סטרינג מסויים), עכשיו מה שאני רוצה זה שההודעה הזו תהבהב כל זמן מסויים כל עוד הפעולה מתבצעת ברקע. איך עושים דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. שלום, אני מכין פרוייקט תוכנה כלשהו במסגרת הלימודים, לתוכנה יש מסך ערכות נושא בו ניתן לקבוע את רקע התוכנה ושינוי הפונטים הצלחתי לגרום לרקע הנבחר לעבוד בחלון התוכנה הראשי אבל יש לי בעיה מוזרה עם הפקדים שנמצאים בו (לייבל וגרופבוקס עם מספר כפתורים) הבעיה היא שלמרות שהם מוגדרים כשקופים במאפיינים שלהם (TRANSPERET) כשאר אני קובע שהרקע יהיה מקובץ תמונה אני מקבל מסגרת מסביב לליבל והוא בעצם לא מתפקד כשקוף לעומת זאת אם אני מגיד את הרקע כ- SOLID COLOR הפקדים אכן שקופים ועובדים כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. Started by sh2006,

חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.