תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
דוגמה: <html> <body> bblablabla כאן ייכנס עמוד חיצוני </body> </html> תודה מראש ;D
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי טופס שעובד בHTML בלי שום בעיה, וכשאני עושה העתק הדבק של כל העמוד עצמו של האתר כולל הטופס ל-ASP.NET זה לא מבצע את מה שהוא אמור לבצע. זה הטופס : <form name="f"> <h1>Surfboard Size Converter - From Feets and Inches To Centimeters</h1> <h2>Insert Elements And Get Your Surfboard Size in Centimeters</h2> <input name="inch" type="text" size="2" title="Inches" value="Inches" onblur="if(this.value=='') this.value='Inches';" onfocus="if(this.value=='Inches') this.value=''" /> <input name="feet" type="text" size="2" title="Feets" value="Feets" onblur="if(this.value=='') this.value='Feets';" onfocus="if(this.value=='Feets') this.value=''"…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, כתבתי לשימושי האישי applet שאמור לקרוא נתונים מקובץ אחד ולכתוב אותם בקובץ אחר. לאחר כתיבת ה-applet התברר לי כי ברוב המקרים אין לאפלטים הרשאות לכתיבה בקבצים. עם זאת, קראתי בספר The Java Tutorial שישנם אפלטים "מהימנים" שכן זוכים להרשאות הללו. (כשניסיתי להריץ את זה בתור יישום, זה כמובן עבד בלי בעיות, אך חשוב לי שזה יהיה בכל זאת אפלט.) מישהו יודע איך אני יכול לגרום לאפלט שלי לקבל את הרשאות הכתיבה ולעבוד כמו שצריך? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הינה כתובת לאתר שלי: http://bupdate.tollfreepage.com/ אם תשימו לב יש בעיה עם כמה אותיות: ם,ו,א איך אני פותר בעיה זו? זה ממש דופק את האתר. ואני לא יודע איך לסדר את זה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
float n1,n2; char c; printf("Please enter the first number: \n"); fflush(stdin); scanf("%.2f",&n1); זה קולט לי זבל לn1 , אני זוכר שיש איזה באג עם float אבל לא זוכר איך מונעים אותו.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש עזרה קטנה בשאלה על תכנית שנתנו לי לבנות בשפת c++ , האם.יש כאן מישהו שאני יכול לשלוח לו את התכנית בפרטי (מייל או פלטפורמה אחרת) ולהתייעץ איתו?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי, אני יוצר theme חדש ומותאם לאתר של וורדפרס. ה-widgetים המובנים של וורדפרס הם לא ברי חשיבות מיוחדת מבחינתי, ובכל זאת אני זקוק לstyle כלשהו שייתן להם קצת מראה וצבע. במילים אחרות אני מחפש משהו כמו theme של jquery או bootstrap רק לוודג'יטים של וורדפרס. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כתבתי את הדבר הבא והקומפיילר מתלונן על השורה jmp con אין לי מושג למה ... כל המשתנים שאני מזכיר הוגדרו אז זה בסדר, אני משתמש באיזי CPU כקומפיילר hefresh: jmp start switch: mov bl,dl mov dl,cl mov cl,bl jmp con yes: inc ans jmp end start: pop ax ;adress pop cx ;num2 pop dx ;num1 cmp dl,cl js switch con: ; continue sub dl,cl cmp dl,2 je yes end: push ax לא משנה פתרתי לבד end היא מלה שמורה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון אני רוצה להבהיר שאני מ-א-ו-ד חדש ב-VB (למעשה אני לא מכיר את השפה כלל) אז להתחשב. הבעיה היא כזאת: יש לי תיבת טקסט (TextBox) שמוגדרת כ-MultiLine ויש לה פס גלילה אנכי. אני רוצה כל פעם להוסיף לה שורה (אוטומטית, לא מהמשתמש) ושפס הגלילה תמיד ייגלל הכי למטה. אני יודע איך גוללים את התיבה אוטומטית למטה, הבעיה היא שכל פעם שנוספת שורה הפס גולל חזרה למעלה, ואז זה יוצר ריצודים (למטה-למעלה-למטה-למעלה). האם יש אפשרות לגרום לתיבה לא לגלול חזרה למעלה בהוספת טקסט?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי מחלקה האחראית על רשימה מקושרת שכל נוד בה היא מחלקה טמפלטית. נתקלתי בבעיה של מימוש האופרטור <<, אני מעוניין להדפיס את כל הרשימה. הבעיה היא אם מדובר ברשימה מקושרת של int אזי אני צריך להשתמש ב-<< הרגיל, אחרת אם אני מעוניין להדפיס מחלקה אחרת(את כל השדות שלה למשל) אני צריך להשתמש במימוש שלי, איך אפשר לגרום לקומפיילר להשתמש במימוש הנכון של האופרטור. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לאלמנט בטופס דרך JS ישירות כשהעמוד עולה, ולא ע"י פעולה כגון OnClick שקוראת לפונקציה?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני נותן את הקוד הזה mov ax,si mov cx,8 div cx SI-מכיל 4 במקרה זה אני עובד עם האמולטור EMU8086,למי שמכיר-זה נותן לי אופציה להריץ את הקוד בתוך האמולטור,שלב שלב,ככה שאני יכול לדבג בנוחות אחרי הפקודה DIV CX אני אמור לקבל: AX=0 DX=4 מה שאני בפועל מקבל AX= 4000H DX=4 H מסמן מספר בהקסה אני לא מבין מה גורם לדבר המוזר הזה,זה ממש לא הגיוני דוגמא נוספת-אני מריץ את הקוד כאשר SI מכיל 6 ואני מקבל AX=8000H DX=6 למישהו יש רעיון על משהו שיכול להשפיע על החלוקה,או לגרום לכזה מצב? נ.ב ניסיתי גם IDIV
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ניסיתי להעתיק נתונים ממאגר אחד לשני, והיתה קריסה מסויימת. ועכשיו המאגר התרוקן. יש לי את קבצי הIBDATA עם קבצי הLOG האם יש דרך לשחזר את הנתונים, מדובר בנתונים בשווי עצום. מי שיודע על דרך ורוצה לעזור טלפונית או באימייל שיפנה אליי. binyamin@photoworld.co.il בתודה לעוזרים, וגם בתשלום זה אפשרי.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם בC++ אפשר לגשת (ואם כן, איך) לטקסט בזיכרון הCOPY/PASTE של חלונות? יש לי ישום (בשפה אחרת) שמכניס את התשובות שלו לזיכרון, ואני רוצה שהתוכנה בC++ תיקח את המידע מהזיכרון ותשתמש בו לצרכים שלה. תודה, LazyBoy
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-