תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ביקשו ממני בבית הספר להכין אתר פשוט כזה שבו יש שתי תיבות שאם אתה שם בהם משהו למשל שם משתמש וסיסמא זה שולח ל-EMAIL מסוים... בשביל orlupo העילג... אתם יכולים לתת לי את הקוד HTML של זה?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות אתר משחקי און ליין שיכלול 10 משחקי בורד תמיכה ב3 שפות אפשרו להיתכתבות בין השחקים (כמובן במקרה הזה שתהיה תוכנת תירגום בין המשתמשים בגלל שזה בכמה שפות) יש משקיע וכו וכו אני מחפש אנשים רצינים כי כבר נפלתי בפח של כמה צעירים אז עם אתם מבינים או יודיעם מי נאי ישמח לשמוע כמובן העבודה כולל כסף... כמו כן עם אתם מכירים חברות שגם מעלות אתרים ברמה כמו שאני רוצה לאינטרנט אני גם ישמח לקבל לינקים וכו וכו תודה..
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לכולם, התחלתי לא מזמן ללמוד תכנות, ונתנו לנו מטלה לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחשבת את סכום הריבועים של הספרות. כתבתי תוכנית, וכשאני מנסה להריץ אותה זה משום מה לא עושה כלום אחרי שזה מקבל את הספרות, ואין לי מושג למה התוכנית היא כזו: #include <stdio.h> int main() { int n1, n2, n3, n4 ,sum; printf("Please enter a number:\n"); scanf("%d %d %d %d", &n1, &n2, &n3, &n4); sum=(n1*n1)+(n2*n2)+(n3*n3)+(n4*n4); printf("The sum of squares is: %d\n", sum); return 0; } מישהו יכול אולי להסביר לי מה עשיתי לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עכשיו על פרוייקט שמצריך עבודה על מספר רב של קבצים גדולים בו זמנית. מה שקורה זה שאני כותב רכיבים שמקבל כל הזמן חתיכות קטנות של קבצים ומרכיב מהם קובץ גדול (לכל חתיכה יש מזהה לאיזה קובץ היא שייכת) עד שאני מקבל הודעה של סיום קובץ ואז אני שולח הלאה את הקובץ השלם. החתיכות הן מאוד מאוד קטנות, באיזור ה500 בייט והקבצים הסופיים יכולים להיות די גדולים (בין כמה קילובייט לעשרות מגות). מצד אחד אני לא רוצה להחזיק את כל הקבצים בזיכרון כי הוא ייגמר לי די מהר (אני עובד על Win2K Advanced Server עם 2 ג'יגה זיכרון לתהליך). אבל מצד שני אני לא רוצה לכתוב כל חתיכה לדיסק בגלל שאז אני אטחן IO בטירוף. מה שעשיתי זה מימשתי באפר עבור כל קובץ שמחזיק byte[] של החתיכות הקטנות עד שהוא מגיע …
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשהיה לי XP פשוט הלכתי ל: http://127.0.0.1/'filename'.asp וזה עבד. אבל עכשיו, כשאני משתמש במ"ה VISTA ULTIMATE x86 אני מקבל את השגיאה הבאה: http://i26.tinypic.com/2qtwncj.jpg אגב, לקבצי html. אני כן יכול להיכנס. פתרון, מישהו? עריכה: במחשבה שנייה, אולי זה יותר מתאים לפורום 'תוכנה'.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש אפשרות להתחבר לשרת MYSQL דרך האינטרנט? דרך רשת בייתית הכל פועל מצויין אבל דרך הIP של האינטרנט אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת לעשות את זה? אני כותב בג'אווה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העמוד הזה (נוצר כתוצאה סופית של קוד PHP): <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> <script> function populate_cat() { document.getElementById("sel_cat").options[0]=new Option("Bible", "1", true, false);document.getElementById("sel_cat").options[1]=new Option("Gemarah", "2", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[2]=new Option("Halacha", "3", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[3]=new Option("Hebrew", "4", fal…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים ואני צריך לעשות לו פילטר מורכב כלומר איפה ש וש וש תציג אני אסמך אם מישהו יוכל לתת דוגמא או איך לשלב SQL תודה רבה רז
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בשעה טובה אני רוצה להתחיל להפעיל את הבלוג שלי, מצאתי ערכת נושא שמצאה חן בעייני(לא מתורגמת) וביצעתי בה את כל התרגומים הנחוצים לי והיישור לימין. המשתנה היחידי שנעלם לי הוא המשתנה של ימות השבוע, המטרה הסופית שלי היא שכאשר אני מפרסם פוסט יהיה רשום לי בצורה הבאה: "פורסם בתאריך יום שישי, 12 לאוגוסט בשעה 14:49:01 PM" במקום המצב הנוכחי שהוא: "פורסם בתאריך Friday, August 12, 2011 14:49:01 PM" תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ברצוני לשלוח נתונים מסויימים מחלון קטן שנפתח בעזרת חלון אחר לתיבת טקסט שנמצאת בחלון ה"אב" לדוג': יש לי חלון א', פתחתי דרכו את חלון ב' ובחלון ב' לחצתי על קישור, הקישור יסגור את חלון ב', וירשום בתיבת הטקסט של חלון א' מלל מסויים. איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה התקנתי אצלי DB של MYSQL ואני עובד איתו ב .NET ב C# אני מתחבר ועובד מול ה DB שמותקן במחשב שלי עכשיו כאשר אני יסיים את הפרויקט אני מעוניין שכל מחשב יוכל להתקין את הפרויקט ולעבוד איתו כלומר הוא צריך גם להשתמש ב DB שאני עובד איתו איך אני יכול לחבר בין השניים או איך בכלל משתמש הקצה שיתקין את הפרויקט יתקין את הסכמה שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד מוכן של tree menu בג'אווהסקריפט, דיי כמו זה שנמצא ב-iqpc.co.il בצד ימין. חיפשתי בגוגל אבל הוא מצא לי תפריטים שלא ממש אהבתי, ואני רוצה אחד כמו זה שבאתר הנ"ל. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי! יש לי חשבון FTP שרכשתי מאחת החברות בשוק. כמובן כמו בכל חברה ניתן לגשת אל החשבון דרך ה-HTTP - קרי http://serverhostname/accountname. כאשר אני יוצר תיקיות ב-FTP, כמובן שאני יכול לראותן דרך הHTTP, בעזרת הרשאות אני יכול להוריד ל"משתמשי הקצה" מלגשת אל אותן התיקיות. שאולתיי הן, הכיצד אני יוצר הרשאה, שכאשר משתמש מקליק על התקייה זה מבקש ממנו USER + PASSWORD בשביל לגשת אל אותו התקייה, באיזה שפה זה? והכיצד אני יוצר SWF כמו זה - http://www.landroverz.com , כאשר לוחצים REFRESH התמונה משתנה, בנוסף זה מראה לך את האיפי שלך. באיזה שפה זה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ב- C++ בעת ניסיון לקימפול תוכנית למה זה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-