תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לשלוח נתונים מסויימים מחלון קטן שנפתח בעזרת חלון אחר לתיבת טקסט שנמצאת בחלון ה"אב" לדוג': יש לי חלון א', פתחתי דרכו את חלון ב' ובחלון ב' לחצתי על קישור, הקישור יסגור את חלון ב', וירשום בתיבת הטקסט של חלון א' מלל מסויים. איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי! יש לי חשבון FTP שרכשתי מאחת החברות בשוק. כמובן כמו בכל חברה ניתן לגשת אל החשבון דרך ה-HTTP - קרי http://serverhostname/accountname. כאשר אני יוצר תיקיות ב-FTP, כמובן שאני יכול לראותן דרך הHTTP, בעזרת הרשאות אני יכול להוריד ל"משתמשי הקצה" מלגשת אל אותן התיקיות. שאולתיי הן, הכיצד אני יוצר הרשאה, שכאשר משתמש מקליק על התקייה זה מבקש ממנו USER + PASSWORD בשביל לגשת אל אותו התקייה, באיזה שפה זה? והכיצד אני יוצר SWF כמו זה - http://www.landroverz.com , כאשר לוחצים REFRESH התמונה משתנה, בנוסף זה מראה לך את האיפי שלך. באיזה שפה זה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
ב- C++ בעת ניסיון לקימפול תוכנית למה זה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר file type בעזרת סי-שארפ? אני רק יודע שסיומות הקבצים והתוכנות בהן הן נפתחות מצויות ברג'יסטרי ב-HKEY_CLASSES_ROOT... תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני חדש ב XML זה הקוד שלי: <image imageURL="images/image.jpg" thumbURL="thumbs/imahe.jpg" linkURL="" linkTarget="" > <caption>טקסט מסוים שחוזר על עצמו</caption> </image> זה קוד שמקושר לגלירת תמונות של פלאש, השאלה שלי אם אפשר להשתמש במשתנה שמכיל את הטקסט שחוזר על עצמו בכל פעם שעולה תמונה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! בדפי jsp: אם אני רוצה להגדיר תיבה או חלון בתוך הדף. (זה בעצם יוצא דף בתוך דף) כאשר: גודל התיבה במאוזן הוא קבוע וגודל התיבה במאונך משתנה בהתאם לתוכן הדף. איך אני עושה את זה? תודה מראש על עזרתכם המעולה.. אתם אחלה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הינה לדוגמא: http://www.spicygames.com/storm/forum דיברתי עם המנהל של החברת אחסון הוא אמר שהשרת תומך והוא יכול להסביר לי איך אבל אני קצת מרגיש באסה עם זה שאני מבקש ממנו כל דבר והוא גם ככה בן אדם עובד אז מישהו יכול ללמד אותי איך עושים את זה שיהיה כמה שמות משתמש עם סיסמאות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה עושה הפקודה [m=mat[0 כאשר mat מוגדר כמערך עם 5 מקומות. ???? תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בשעה טובה אני רוצה להתחיל להפעיל את הבלוג שלי, מצאתי ערכת נושא שמצאה חן בעייני(לא מתורגמת) וביצעתי בה את כל התרגומים הנחוצים לי והיישור לימין. המשתנה היחידי שנעלם לי הוא המשתנה של ימות השבוע, המטרה הסופית שלי היא שכאשר אני מפרסם פוסט יהיה רשום לי בצורה הבאה: "פורסם בתאריך יום שישי, 12 לאוגוסט בשעה 14:49:01 PM" במקום המצב הנוכחי שהוא: "פורסם בתאריך Friday, August 12, 2011 14:49:01 PM" תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בניתי תוכנת צ'אטים, ובלקיינט השתמשתי ב TcpClient, עכשי ובשביל לקבל response מהשרת השתמשתי בת'ראד חדש עם לולאה, זה עובד מצוין והכל, אבל הבעיה שיש קטע שאני רוצה להוסיף פריט ל ListBox, אבל כשאני מנסה להוסיף הת'ראד פשוט נתקע.. הינה הקוד: public static void GetReq() { while (true) { try { // Get a client stream for reading and writing. // Stream stream = client.GetStream(); NetworkStream stream = client.GetStream(); // Receive the TcpServer.response. // Buffer to store the response bytes. Byte[] data = new Byte[256]; // String to …
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עכשיו על פרוייקט שמצריך עבודה על מספר רב של קבצים גדולים בו זמנית. מה שקורה זה שאני כותב רכיבים שמקבל כל הזמן חתיכות קטנות של קבצים ומרכיב מהם קובץ גדול (לכל חתיכה יש מזהה לאיזה קובץ היא שייכת) עד שאני מקבל הודעה של סיום קובץ ואז אני שולח הלאה את הקובץ השלם. החתיכות הן מאוד מאוד קטנות, באיזור ה500 בייט והקבצים הסופיים יכולים להיות די גדולים (בין כמה קילובייט לעשרות מגות). מצד אחד אני לא רוצה להחזיק את כל הקבצים בזיכרון כי הוא ייגמר לי די מהר (אני עובד על Win2K Advanced Server עם 2 ג'יגה זיכרון לתהליך). אבל מצד שני אני לא רוצה לכתוב כל חתיכה לדיסק בגלל שאז אני אטחן IO בטירוף. מה שעשיתי זה מימשתי באפר עבור כל קובץ שמחזיק byte[] של החתיכות הקטנות עד שהוא מגיע …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזו פקודה מוחקת את כל הקבצים ולא חשוב איזה באותה תיקייה בקבצי אצווה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה, חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו טוב אני יביא תקוד if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null) setcookie("skin",$skin,time()+123336); if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null) { setcookie("skin","",time()-1000); setcookie("skin",$skin,time()+123336); } עכשיו החרא הזה …
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-