עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by garnett,

שלום רציתי לשאול מה צריך לעשות כדי שקובץ EXE מוגמר של פלאש יעלה לתוכו קבצי SWF מבחינת הסקריפט אני לא חושב שיש בעיה כי מאותו publish ה SWF המוגמר מעלה לי בלי בעיה. בתודה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by lior51,

שלום אני רוצה לבנות תוכנה שתקבל פקודות מערכת ותבצע אותן איזו מחלקה מטפלת בזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. אני מנסה לדמות את הסימון של אוביקטים מרובים כמו שיש בחלונות, למשל בשולחן העבודה: כשאני מחזיק את הכפתור השמאלי של העכבר ומתחיל לגרור אותו לאיזשהו כיוון, מופיע ריבוע, וכל האוביקטים שבתוכו מסומנים ועליהם אני יכול לעשות לאחר מכן פעולות. אני מנסה לתכנת דבר זהה אצלי בתוכנה, אך עם הצלחה חלקית. הצלחתי עד עכשיו לעשות ריבוע, שאותו אני יכול לגרור רק לכיוון אחד. הבעיה מתחילה בזיהוי כיוון שאת החישובים שלו אני מתקשה ליישם. (למשל אם אני מתחיל סימון למעטה זה עובד, אבל כשאני רוצה לשנות כיוון למעלה, אני מקבל שגיאה, כי הגובה והרוחב של ריבוע לא יכול להיות שלילי) אין לי מושג אפילו איך הנושא הזה נקרא, לכן אשמח אם מישהו יכוון אותי לאיזשהו אתר שבו אני יכול להעזר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by intel suck,

אני צריך עזרה בלעשות תוכנית שמציגה כפלט את 20 הכפולות החיוביות הראשונות של 5 אני צריך לעשות את זה בלולאת WHILE ובלולאת FOR תודה רבה

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by GNR,

לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. Started by Electric Boom,

^ (אני קובע איזה....................................................)

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by gevAA,

אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by idang,

איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by CyberBot,

לא הבנתי מה צריך לרשום פה FTP -s:PutFiles.ftp [hostname] ופה [User_id] [ftp_password] binary mput *.html cd images mput *.gif quit אני רוצה לעלות תיקיה שנקרת firefoxbackup לתיקיה בשרת c

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך לכתוב פונקציה המדפיסה רק את השורות הזהות משני קבצי טקסט נתונים. השאלה שלי היא איך לעשות את זה - האם למיין תחילה את השורות ואז לבדוק? צריך גם לשים לב שלא לרשום אותה שורה פעמיים (אפילו אם מופיעה פעמיים באחד או יותר מהקבצים) מה הדרך היעילה ביותר? בתודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. 1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לבנות אתר משחקי און ליין שיכלול 10 משחקי בורד תמיכה ב3 שפות אפשרו להיתכתבות בין השחקים (כמובן במקרה הזה שתהיה תוכנת תירגום בין המשתמשים בגלל שזה בכמה שפות) יש משקיע וכו וכו אני מחפש אנשים רצינים כי כבר נפלתי בפח של כמה צעירים אז עם אתם מבינים או יודיעם מי נאי ישמח לשמוע כמובן העבודה כולל כסף... כמו כן עם אתם מכירים חברות שגם מעלות אתרים ברמה כמו שאני רוצה לאינטרנט אני גם ישמח לקבל לינקים וכו וכו תודה..

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. Started by Asterix3,

שאלה אם יש אתרים או מדריכים שיכולים לעזור לי בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  15. שאלה פשוטה לי אליכם: מדוע בתכנית הפשוטה הזו המחשבת מכפלת שני מספרים, לא מספיק להכניס שני מספרים והתכנית מציגה את הפלט רק לאחר שקלט שלישי מוכנס? התכנית נעשתה ב-CodeBlocks. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2010 בשעה 20:22:35 טוב נו, כמובן שפתרתי זאת על ידי הורדה של ה-\n מה-scanf. בכל זאת אשמח להסבר, מדוע זה קרה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by omers28,

ברצוני לדעת האם התקנת php והאפצ'י סרבר שונה בwindows server 2008?. לצערי לא מצאתי תשובה על כך בגוגל,ולכן אני שואל. תודה עומר.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by kobikal,

שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by Mike-,

שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  20. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה הזאת: error C2106: '=' : left operand must be l-value על השורה הזאת: PP->Name=C->Name; שניהם מוגדרים כ char Name[LEN]; ניסתי גם עם stdup אבל השגיאה נשארה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. אני בונה אתר (לבגרות אל תתייחסו לנושא). עכשיו הקוד הבא זה התפריט של האתר (menu). עכשיו אני רוצה להגדיר את הפונט פעם אחת לכל המסמך במקום להגדיר את זה בכל שורה בטבלה. כבר הגדרתי את ה-class ב-css וניסיתי למחוק את תגיות ה-font מהשורות ולשים את התגית אחרי body אבל זה לא עובד. הנה הקוד שלי: <html> <head> <title>welcome to the ark of orphaned land</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./izuv.css" /> <script language="javascript"> function changeTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "20" ; } function returnTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "16" ; } function change…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by orninyo,

יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך ליצור קובץ BAT שיפתח קובץ EXE ואחרי 30 שניות יסגור אותו . מה צריך לכתוב בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by kritikal,

היי! יש לי חשבון FTP שרכשתי מאחת החברות בשוק. כמובן כמו בכל חברה ניתן לגשת אל החשבון דרך ה-HTTP - קרי http://serverhostname/accountname. כאשר אני יוצר תיקיות ב-FTP, כמובן שאני יכול לראותן דרך הHTTP, בעזרת הרשאות אני יכול להוריד ל"משתמשי הקצה" מלגשת אל אותן התיקיות. שאולתיי הן, הכיצד אני יוצר הרשאה, שכאשר משתמש מקליק על התקייה זה מבקש ממנו USER + PASSWORD בשביל לגשת אל אותו התקייה, באיזה שפה זה? והכיצד אני יוצר SWF כמו זה - http://www.landroverz.com , כאשר לוחצים REFRESH התמונה משתנה, בנוסף זה מראה לך את האיפי שלך. באיזה שפה זה?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  25. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים