תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים של אקסס עם הרבה שאילתות, חלקם נותנות לי לשנות נתונים בטלה דרך השאילתה וחלקם לא. אני רוצה לדעת במה זה תלוי ואיךך אני יכול לשנות את זה שיוכלו לשנות או לא יוכלו.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה עושה הפקודה [m=mat[0 כאשר mat מוגדר כמערך עם 5 מקומות. ???? תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי בעיה בפסקל... התוכנה לא בונה לי units (אני יודע שצריך לעשות compile אחרי זה Make ואז Build ) בנוסף שיניתי גם בdirectoris את הנתיב של השמירה של הunit שהפסקל אמור ליצור. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפתור לי את הבעיה הערורה הזו... בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בשעה טובה אני רוצה להתחיל להפעיל את הבלוג שלי, מצאתי ערכת נושא שמצאה חן בעייני(לא מתורגמת) וביצעתי בה את כל התרגומים הנחוצים לי והיישור לימין. המשתנה היחידי שנעלם לי הוא המשתנה של ימות השבוע, המטרה הסופית שלי היא שכאשר אני מפרסם פוסט יהיה רשום לי בצורה הבאה: "פורסם בתאריך יום שישי, 12 לאוגוסט בשעה 14:49:01 PM" במקום המצב הנוכחי שהוא: "פורסם בתאריך Friday, August 12, 2011 14:49:01 PM" תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה התקנתי אצלי DB של MYSQL ואני עובד איתו ב .NET ב C# אני מתחבר ועובד מול ה DB שמותקן במחשב שלי עכשיו כאשר אני יסיים את הפרויקט אני מעוניין שכל מחשב יוכל להתקין את הפרויקט ולעבוד איתו כלומר הוא צריך גם להשתמש ב DB שאני עובד איתו איך אני יכול לחבר בין השניים או איך בכלל משתמש הקצה שיתקין את הפרויקט יתקין את הסכמה שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום התחלנו ללמוד השנה על web developer וכל פעם שעשעתי הרצה על כל קובץ, כולל הקובץ הבסיסי הקומפיילר אמר שיש שם איזה linq, בכיתה המורה אמר למחוק את הlinq המעצבן הזה וזה מה שעשיתי אבל אז כשפתחתי את הדף הוא רשם לי שהדף לא קיים. חשבתי שזה בעיה במחשב אז התקנתי הכל על מחשב אחר אבל אחרי כל הפעולות שרשמתי למעלה הוא שוב אמר שהדף לא קיים. התקשרתי למורה שלי והוא אמר לי להתקין visual basic 2010 והייתה שם את אותה בעיה שציינתי.(אבל היה שם קובץ בשם confing שלא היה ב2008) חשוב לציין שבכיתה עשיתי למיטב זיכרוני הכל אותו הדבר רק ששם זה עבד. חברה אני חייב עזרה די דחוף. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כתבתי את הדבר הבא והקומפיילר מתלונן על השורה jmp con אין לי מושג למה ... כל המשתנים שאני מזכיר הוגדרו אז זה בסדר, אני משתמש באיזי CPU כקומפיילר hefresh: jmp start switch: mov bl,dl mov dl,cl mov cl,bl jmp con yes: inc ans jmp end start: pop ax ;adress pop cx ;num2 pop dx ;num1 cmp dl,cl js switch con: ; continue sub dl,cl cmp dl,2 je yes end: push ax לא משנה פתרתי לבד end היא מלה שמורה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה, חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו טוב אני יביא תקוד if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null) setcookie("skin",$skin,time()+123336); if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null) { setcookie("skin","",time()-1000); setcookie("skin",$skin,time()+123336); } עכשיו החרא הזה …
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה עם מישהו מכיר אתה שמסביר איך לעשות את זה... ואיזה תוכנה הכי מוממלצת לבניית סירטוני הפלאש?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חבר'ה, התכנית שכתבתי עפה לי במהלך אחת הפונקציות אך אני לא מבין למה. מצ"ב הקובץ של התכנית (היא עדיין לא גמורה, יש 9 אפשרויות ומתוכן כתבתי רק 4). כאשר מקישים 4, המערכת מבקשת להכניס חודש בפורמט Aaa (לדוגמא Jan ) ואחריו יום בחודש במספרים 1-30. ואחריו להכניס משימה, המשימה אמורה להיכנס כstring. התכנית עפה בדיוק אחרי ההדפסה "please enter a task. הבעיה היא בהקצאות במקרה והתנאים בif-ים מתקיימים. אני לא כל כך מבין למה התכנית עפה, אולי תוכלו לעזור לי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
איך אני משנה בויז'ואל את התיקיה שבה הקומפיילר מחפש קובץ מסוים? לדוגמא יש לי מסך שלחיצה מסוימת מקפיצה תמונה ששמורה במחשב, הקומפיילר מחפש אותה תמיד ב-Bin\Release איך אני משנה את זה?? תודה,
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה דבר פשוט מאוד מאוד בשביל מישהו שיודע את זה.. תקשיבו אנירוצה קובץ bat שאני ישים אותו שהוא יעלה לי עם המחשב ואז אחרי שהוינדוס עולה הוא יספור 10 שניות ואז הוא יפעיל לי תוכנה שנימצאת ב d:\aa\email.exe תתנו לי תקוד ואני ישמור את זה כ bat תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לי אליכם: מדוע בתכנית הפשוטה הזו המחשבת מכפלת שני מספרים, לא מספיק להכניס שני מספרים והתכנית מציגה את הפלט רק לאחר שקלט שלישי מוכנס? התכנית נעשתה ב-CodeBlocks. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2010 בשעה 20:22:35 טוב נו, כמובן שפתרתי זאת על ידי הורדה של ה-\n מה-scanf. בכל זאת אשמח להסבר, מדוע זה קרה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-