תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
בלי עורך, אלא רק קוד מה שאני רוצה זה להכניס כמה כפתורים לתוך פאנל מסויים. כמובן זה לא עובד לי כמו שאני רוצה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כנראה משעמם למשהו במכללה שלי והם החליטו שצריך להכין תרגילי בית ב- C תחת מערכת הפעלה יוניקס.. הבעיה היא שאני לא אתקין מחיצה עם לינוקס בלי קשר לחיים... איך אני עושה את זה ?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש אפשרות לעשות שהרזולוציה של האתר תשתנה בהתאם לגודל המסך דוג': אני משתמש בטבלה שעובדת לפי אחוזים האם אפשר שהטבלה תישאר באותם פרופורציות בכל גודל מסך? תודה רבה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
(קוד של הריאקטור: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/PracticalSession11) 1. לא ברור לי ככ באיזה שלב יוצרים אובייקט מהטיפוס protocol task. האם כל לקוח שמתחבר נוצר בשבילו אובייקט connectiin handler ואובייקט ProtocolTask 2. מדוע כל הסינכרונים שיש על ProtocolTask? (כלומר למה יקרה מצב שכמה תרדים יגשו לאותה משימה)? 3.כתוב בהסברים למעלה שמשתמשים שוב ושוב באותם אוסייקטים של ProtocolTask. איפה זה בא לידי ביטוי 4. לגבי הסינכרון במתודה האחררונה של protocoltask-addbytes: האם כאשר המפתח של protocoltask תפוס, ניתן לגשת לbuffer שלו?(זה מה שאני מבין מההערה בחום..שהם לא רוצים לסגור על this שמא ה- run ירוץ יותר מדי זמן..) / מצד שני, בפונקצית ה- run מסנכרנים קודם את this ושורה אחכ את הבפר-למ…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, לא יודע אם השאלה קשורה לכאן אבל מדובר בשרת אכסון ישראלי שרכשתי ב50 שקלים לחודש. שרת לינוקס,300 מגה נפח,20 גיגה תעבורה חשוב לציין שרת יושב בישראל. יש שם עכשיו דומיין אחד שיושב שם .co.il והוא סטטי לגמרי אתר תדמית אשר בנוי רק HTML CSS JS בתוך הדומיין יש תת תיקייה אשר שם אני מריץ JOOMLA רכשתי עוד דומיין .co.il ואני רוצה שיישב באותו שטח אכסון, זאת אומרת לא בא לי לבזבז עוד 50 שקל לחודש לשטח משלו על הדומיין הזה אני רוצה להריץ WORDPRESS ECOMMERCEבלבד והוא יכול לקבל MYSQL נוסף חוץ מהקיים לJOOMLA. השאלה שלי היא, זה אומנם חוסך לי כסף אבל האם זה דבר שיכול לפגוע בקידום האתרים (ברבים) במנועי חיפוש? האם זה יכול לפגוע בזמן הטעינה? האם שני האתרים מקבלים IP דומה? האם אני יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים אתר בסגנון הזה: http://www.startpage.co.il/news או בסגנון הזה: http://rotter.net/news/news.php או בסגנון הזה: http://news.fresh.co.il לקחו את כל הRSS של כל האתרים וליד כל RSS כתוב מאיזה אתר באיזה שעה ובאיזה תאריך פורסם המודעה. אני לא מסתדר עם כל המדריכים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או ללמד אותי את הקוד של איך עושים את זה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש למישהו מושג כיצד ניתן להוסיף בזמן ריצה טקסט על גבי Quad או כל משטח לצורך העניין ב Model Space? תודה מראש,
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למדתי לפני כמה שנים ויזואל בייסיק אבל די שכחתי את השפה. רציתי בשביל רענון סתם לעבוד על מאקרו באקסל לפתוח איזשהו טופס ולמקם עליו כדור קטן, ואני רוצה שבהיבהוב של עכבר מעל הכדור הוא יקפוץ למשבצת אחרת אפילו רק שהסמן מתקרב אליו שהכדור יברח משם. ורק במקום מסויים בטופס הוא לא יזוז. יש בויזואל בייסיק פקודה בשם click משהו ? אפשר בעקרון להזכיר לי עם אלו פקודות אני צריך לעבוד כדי לבצע את זה ? כי ממש שכחתי הכל
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יצרתי Service ב CSharp ואני רוצה לרשום את אותו התהליך בכמה שמות. אם אני משתמש בכלי InstallUtil.exe ולאחריו שם את הקובץ שיצרתי, הוא רושם לי את התהליך שנקבע הבתוכנית עצמה ע"י: serviceInstaller.ServiceName = "Test CSharp Service"; ניסיתי לשים שם משנה שמקבל פרמטר חיצוני ואז לרשום אותו עם הכלי הזה ולאחריו להוסיף את הפרמטר אבל ההרשמה נכשלה. מה שאני רוצה לעשות בגדול זה: קובץ ה Serviec יקרא TestService.exe הוא ירשם בשם TestService 1 שהוא יריץ TestService.exe /s הוא ירשם בשם TestService 2 שהוא יריץ TestService.exe /c וכן הלאה כך שכל התהליכים האלו יוכלו לעובד במקביל. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי רכשתי חבילת תבניות html מוכנות של HTML Responsive Multi-Pur Template V5. השאלה שלי היא האם אני יכול לבנות אתר ללקוחות בעזרת תבנית מסויימת ולמכור בלי קרידיט או תשלום ל יוצרים (betheme) ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לרכוש תעודה אבטחה לאתר (SSL?????) מאיזו חברה אני צריך לרכוש . יש חברה ששמה Globessl.com יש להם מחירים אטרקטיבים , אמינות ,טיב השירות , ,תמיכה 24 שעות ב שבעה ימים בשבוע . . מה אתם אומרים שאלך על החברה הזאתי שארכוש משם את תעודת האבטחה SSL או לא . כי היא נשמעת די טובה וגם אמינה . תגובות .
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דומיין דרך LIVEDNS, אני מעוניין לפתוח קישור לדואר שלי ב GMAIL לדוגמא: info@mydomain.co.il שישלח ישירות ל GMAIL שלי. האם אני חייב לרכוש תיבת דואר? או שאני עושה הפנייה בממשק ניהול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אסמבלי. עד עכשיו זה רץ יופי אבל נתקלתי פה בתרגיל שאני לא בדיוק יודע איך לגשת אליו: "כתוב תוכנית המקבלת עשרה מספרים דרך פורט 1 ובודקת כמה מהם זוגיים. את תוצאת הבדיקה יש לכתוב לפורט 2. בתהליך הסימולציה יש לקלוט כל פעם נתון דרך פורט 1 ולבדוק האם הנתון שנקלט זוגי. במידה וכן, יש לעלות את ערך פורט 2. במידה ולא, יש לקלוט נתון חדש." אני יודע שפת C ממש טוב, עכשיו...מה אני צריך לעשות כדי לקלוט בלולאה בכלל 10 מספרים? כי אני מכיר שבאסמבלי אם אני לא מאתחל את הפורט בתוכנית אז לא ניתן להכניס לו נתונים אחרת. כאילו אני די הולך לאיבוד פה כי זה לא מסתדר לי עם שפות קודמות שאני מכיר. מישהו יכול רק לתת כיוון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נושא מפוצץ אאא... בזמן האחרון התפנה לי המון זמן פנוי ,אז החלטתי שאני רוצה ללמוד שפת תיכנות כלשהי. ובגלל שסתם ללמוד שפה זה משעמם, צריך מטרה כדי שזה יהיה מעניין, אז המטרה שלי היא יכולת לבנות משחק ברמה של Monkey Island או כל משחק אחר של LucasArts . ממה שאני מבין מבחינת תיכנות זה לא שעפתני יותר מידי, כי אין שם 3D וגם לא ממש פיזיקה רק כמה שכבות של 2D אבל כמו שאמרתי אין לי ממש מוסג בזה ,אתם המומחים אתם תגידו מה השפה שאיתה הכי נוח לעשות את הסוג הזה של משחקים התחלתי ללמוד קצת מהספר הזה C++ אבל רק התחלתי את הספר ואין לי ממש רקע בתכנות , קצת assembly ו- pascal בתיכון אבל זהו. אז מה אתם ממליצים לי כדי להתחיל ליצור את why its keep happening to me שזה יהיה הכותר הראשון שלי :nutt…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני בעיצומו של הפרוייקט שאני עושה ב10 יח', (כווץ קבצים) ודי קרוב לסיים אותו. בא לי לעשות משהו אחר, אולי במקביל, אולי אחרי, אבל אין לי רעיון.. אני אשמח לכל הצעה, בכל נושא, הכל יתקבל בברכה. אני כרגע מתכנת בג'אוה, ולא מתחשק לי ללמוד שפה נוספת, אם זה משנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום השנה אני לומד גרפיקה בשפת סי כמקצוע מורחב של 5 יחידות לימוד. בסוף יב (שנה הבאה) אני מגיש פרוייקט תלת מימדי אבל השנה המורה ביקש לעשות פרוייקט דו מימדי כסיכום של הידע שלנו. יש למישהוא רעיונות לאיזה מחשק לא קשה שהיה קיים אז בשנות ה 80-90 בדוס החביב שלנו? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להחזיר כבר למורה שלי תשובה כי הוא רוצה לרשום אותנו.. ואני צריך לדעת מה הדרישות מינימום אני לא רוצה לחרוג מהם יותר מדיי וסתם לשבור את הראש אז אם למישהו יש את המידע הזה זה מאוד יעזור. תהיו פתוחים ברעיונות ..לא רק משחקים.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקבל קצת עזרה לגבי תכנות ה-GUI לתוכנה לניהול עסק. איך בדיק לעצב אותה? האם להשתמש תמיד ב-DataGrip? או שיש דרך יותר מעניינת? אני מאוד אשמח לעזרה. (תכנות C#)
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן, אני מחפש רעיונות לפרוייקט גמר. כמה מגבלות: 1. יש ברשותי כ 5 חודשים החל מרגע התיכנון ועד למוצר הסופי. 2. חייב לכלול מודל של שרת-לקוח, עם עדיפות גם לבסיס נתונים. 3. חייב להיכתב ב JAVA בנתיים חשבתי על VOIP עם אפשרות ל conference ועם ישאר זמן אז גם העברת VIDEO, אבל זה דיי ג'נרי כזה (למרות שזה מספיק ביותר לדרישות הפרוייקט) פשוט זה כמו צ'אט רק נוסף לזה VOICE. אשמח לרעיונות! תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מכם עזרה, די דחוף למצוא נושא לפרויקט צריך משהו בתחום הפיתוח ופחות בתחום המחקרי. פיתוח אפליקציה, תוכנה למחשב או אתר אינטרנט. עם שילוב של אלגוריתם כלשהו כדי שלא יהיה משהו בסיסי מידי. משחקים כמו שש בש דמקה שחמט וכו', לא כל כך מתאים. אם יש תחום שנוגע להנדסת תוכנה כמו ORM, database,automatiom וכו' זה עדיף כך שהפרויקט יהיה קצת מחקרי אבל בעיקר יישומי. מעדיף לתכנת בג'אווה, ואם לא אז ב C# פשוט אצטרך ללמוד קצת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 9.6k צפיות
-