עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by intermaster,

שלום לכם, בקישור הזה באתר של נענע10 יש כתבת וידאו מהחדשות. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926732 יש שם קוד הטמעה... מישהו יוכל לעזור לי, איך אני יכול לשנות את הקוד שלא יהיו בו פרסומות בהתחלה או מעבר לסירטונים אחרים בסוף? תודה רבה!

2. Started by TheSlider,

שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות הנוספות (כבר עשיתי 5) - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה …

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  3. Started by Noririco,

#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int get_newsize_CAP(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'64' && arr[i]<'91') newsize++; return newsize; } int get_newsize_small(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'96' && arr[i]<'123') newsize++; return newsize; } void char_split(char A[],int sizeA,char **B,char **C) { int sizeB = get_newsize_CAP(A); int sizeC = get_newsize_small(A); int i,j=0,k=0; *B = (char*)calloc(sizeB,sizeof(char)); *C = (char*)calloc(sizeC,sizeof(char)); for(i=0;i<sizeA;i++) { if (A[i]>'64' && A[i]…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  4. שלום לכולם אני כרגע עושה איזה פרוייקט ללימודים מצאתי איזה חבילה באינטרנט שנראה לי שהיא תוכל לעזור לי בפרוייקט אבל אחרי שאני מוריד את החיבלה ...זה בא בקובץ jar איך אני מוסיף אותה לפרוויקט ....איך אני יכול לראות את הקוד בשביל שאני יוכל לדעת איך משתמשים בה לצורך העניין מפה אני מוריד את החבילה http://alias-i.com/lingpipe/web/download.html תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by donkey kong,

למישהו יש מדריך לבניית פורום בASP הכי פשוט שיש(אם אפשר בעברית לא חובה) ולא קוד לפורום כי אני רוצה לבנות פורום רק מדריך לבניית פורום בASP עם טבלה באקסס תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by ikatz,

איך ניתן להוסיף לפרויקט הכתוב ב C# סרט?

7. Started by X-It,

אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by presman,

שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a.pdf פתרון : http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a-solution.pdf ביקשו להמיר ל- c ובאחד השדות כתבו: Pedestrian **_pedestrians אני מניח שהכוונה היא מצביע למערך שכל אחד בו הוא מסוג מצביע להולך רגל. אבל איך זה מובן מהסינקט פה?(אולי חסר סוגרים מרובעות?) שאלה שניה: מדוע במימוש ב- c כתבו בדיסטרקטור: virtual ~StairCaseImpl(){ delete[] _pedestrians; } לפי מה שלמדנו, בדיסטקרטור כותבים כל מיני פעולות שרוצים לבצע לפני המחיקה. ואחרי היציאה מהדיס' מתבצעת המחיקה, אז למה כאן המחיקה בפנים? שאלה שלישית: כאשר כתבו את הממשק והמימוש ב- cpp , בממשק הוסיפו וירטואל לכל הפונקציות, בעוד במימוש הויספו לדיסטקרטור בלבד. מדוע? …

11. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא את הנתונים שלי ממוסד נתונים Access ללוח שנה. ברצוני להציג על גבי לוח שנה את הנתונים השמורים במוסד נתונים האם זה אפשרי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  12. Started by alex15,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Please enter a sentence and press ENTER"); string input = Console.ReadLine(); int i = 0; Console.WriteLine("please enter your name"); string g = Console.ReadLine(); while (i < 10 ) { Console.WriteLine(input+g); i = i + 1; } } } } הקוד הזה קולט את מה שאתה רושם פעמיים ומדפיס . אבל הוא לא שם רווחים בין המילים .כאשר הוא מדפיס אותם . איך אני יכול לשים רווחים ? ב I למה שמנו אפס ולמה לא שמנו 5 או 9 או כל מס…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. Started by khbur,

איך כותבים בצורה יעילה מתודה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מספר המייצג את ה-hashCode: מספר ה-hashCode יתקבל מסכום של כל מספרי ה- ASCII של המחרוזת, לאחר שכול תו מייצג מספר ASCII מסוים. לדוגמה המחרוזת " RED" עם המתודה תחזיר את המספר: R)82+(e)101+(d)100 = 219) תודה זה הקוד שכתבתי שלא עובד /: public int hashCode(String value) { final int prime = 31; int result = 1; result = prime * result + x; result = prime * result + y; if(s.length() == 0){ exit(0); } for(int i = 0; i < s.size(); i++) { sum += s[i]; } return sum;

14. לאור העזרה הגדולה שקיבלתי בהודעה הקודמת שלי (סרקסטיות): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98628.0 החלטתי לבנות לבד משהו שיעשה לי את העבודה, רק שנתקלתי בבעיה... לא מצאתי איך לבדוק כמה קבצים יש בתיקייה... חיפשתי בAPI של windows, לא מצאתי. חיפשתי פקודה בmIRC שתעזור לי, לא מצאתי... למישהו יש רעיון? אני יודע C++ (וC) Pascal Visual Basic ידה ידה הבעיה שיש לי רק קומפיילר של Pascal בבית, שאריות מימי בית-ספר... זה Borland Pascal 7 חוץ מזה לרוב אני כותב בmIRC דברים, בין השפות תיכנות היותר טובות שיש (דומה לPerl).

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  15. אני צריכה מידע על מעבד, זיכרון וכו אני צריכה את הקוד המלא... כולל מחלקות והכל.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  16. אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  17. ניסתי לעשות טופס שכשהוא נשלח הוא מכניס לכתובת השליחה את הערך שהוקלד בתיבה, להלן הנסיון: form method='post' action='search.php?s=<? echo $_POST['value'] ?>' >j> ה j זה כדי שהטקסט יסתדר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by arkady,

אהלן בזמן האחרון בא לי ללמוד תיכנות, הקטע שאין לי כרגע זמן ואמצעים לקחת קורסים שונים [חייל] ורק ללמוד מספרים ואינטרנט [עדיפות לספרים בעברית האמת]. אני לא יודע איזה שפות כדאי להתחיל ללמוד, באיזה סדר ובאופן כללי, לא יודע כלום P: הפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה הייתה בכיתה י' שלמדתי טיפה שפת C, לא סבלתי את המורה ואז פרשתי P: הכיוון שהכי נראה לי מגניב ומעניין בסופו של דבר זה קריפטוגרפיה ואבטחת מידע ודברים כאלה, ככה שאני אשמח לשפות שיעזרו לי בסופו של דבר להגיע למטרה הזאת. אני אשמח להמלצות לספרים למתחילים [ממש מאפס] בשפות הרלוונטיות ובאופן כללי, מה צריך לעשות כדי להתעמק בנושאים האלה ומאיזה בחינות, תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by פיני1805,

שלום, אני מנסה לצייר גליל ב- OpenGL ומשום מה הוא מראה לי מסך ריק במקום את הגליל. מצ"ב קוד. אודה אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה . תודה #include<glut.h> float angle=0.; GLUquadric *IDquadric; void display() { glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT | GL_DEPTH_BUFFER_BIT); glLoadIdentity(); glPushMatrix();// הכנסה למחסנית glTranslatef(0.,-1.5,0.);// קביעת המיקום של הספרה על פני החלון glColor3d(0,1,1);// קביעת צבע הספרה לכחול gluCylinder(IDquadric,2.0f,2.0f,1.0f,25,32); glPopMatrix();//הוצאה מהמחסנית glutSwapBuffers(); glFlush(); } void idle() { angle+=0.2; if(angle>360.) angle-=360.; glutPostRedisplay(); } void myinit() { glClearColor(1.0,1.0,1.0,1.0); glMatrixMode(GL…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by שריה 24,

אני בונה אתר לפלאפון משולב - asp.net וגם jquery mobile נתקלתי בבעיה: יש לי דף ובו שני DropDownList, כשאחד מהם מקבל ערכים בהתאם לערך שנבחר בשני (מתוך בסיס נתונים) ואכן, זה עובד לי, כשאני מעלה את הדף לדפדפן, הבעיה התחילה, כששמתי קישור לדף הזה בתוך דף שיש בו תגיות וקוד של jquery mobile. ומשם מה, דרך הקישור הזה, כנראה הדף לא נטען לגמרי, כי עכשיו ה DropDownList השני כבר לא מקבל ערכים לפי הבחירה בראשון. זה מסתדר כשאני טוען את הדף מחדש, כלומר, מרענן. בשורה התחתונה - הקישור דרך דף jquery mobile - לא נותן לי טעינה רגילה לדף שמתקבל. למה?? איך אני פותר את הבעיה? תודה :-) שריה

21. Started by CoHeN16,

יש אתר..PHP שהוא מן מערכת של בלוגים.. שמגיבים לאנשים.. עכשיו.. כל פעם שמגיבים .. צריך הפרש דקה בין הודעה אחת לשנייה. איזה סקריפט יוכל לבטל את זה ? תודה רבה לעוזרים

22. 4. שלום, כתוב תוכנית roundup.cpp הקוראת מהקלט שני מספרים שלמים חיוביים ומדפיסה את תוצאת החילוק של הראשון בשני. התוצאה צריכה להיות מספר שלם. אם התוצאה האמיתית אינה מספר שלם, יש לעגל אותה כלפי מעלה. לדוגמה, תוצאת החילוק של 24 ב 6 תהיה 4 ותוצאת החילוק של 25 ב 6 תהיה 5. אין להשתמש ב if, או כל חומר אחר שלא נלמד עדיין בכתה. יש להשתמש רק בטיפוס int. #include <stdio.h> #include <math.h> main() { int x,y; int z; printf("\n\nEnter 1st no':"); scanf("%d", &x); printf("\n\nEnter 2nd no':"); scanf("%d", &y); z=(x/y); printf("\n\nRoundup %d divided by %d is %d \n\n",x,y,z); return 0; }

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by KloWN,

שלום while(password!='\n') { scanf("%c", &password); if (IsLower(password)) low++; if (IsCapital(password)) cap++; if (IsDigit(password)) dig++; if (IsSpecial(password)) spc++; length++; } יש לי בעיה בקוד, כשאני מפעיל את הEXE - אחרי שאני מזין את התווים ולוחץ אנטר, הלולאה מסתיימת. הבעיה היא כשאני עושה REDIRECTION מקובץ TXT, אז הלולאה נתקעת, כי היא לא מקבלת מקש אנטר. איך אני פותר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  24. Started by HAREL1010,

שלום , אני חדש בתחום . למדתי ובניתי אתרים מאוד יפים לבד בשפת html5+css3 ושילבתי קצת ג'אווה סקריפט. הבעיה שרציתי לבנות לעסק של אחותי אתר שעוסק בנדל"ן ותת אופציה שלכל אחד מהסוכנים שלה יכול להיכנס באמצעות שם משתמש וססמה ולהחליף תמונות וקצת טקסט לבד. את זה אני לא יודע לעשות והבנתי שצריך בשביל זה לשלב מנוע PHP ולחבר לממסד נתונים SQL. קראתי לבד את החומר ולא כל כך מצאתי את התשובות איך עושים את זה . אני חושב שאיבדתי משהו.. כל מה שאני רוצה זה כמו דף של מוכר ב"יד 2" שמכניס נתונים ושומר אותך באתר . קבילתי תשובות ממורה של מכללה מסוימת שאני צריך ללמוד יסודות התכנות ואח"כ תכנות ועוד כמה שפות .חצי שנה לפחות. אני לא מעוניין להיות מתכנת . יש למישהו רעיון או שיכול לתת לי הבהר…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. Started by kisin,

שלום, אני כרגע מתכנת מתחיל בשפת C# ואני מעוניין להיכנס לעולם של שרת-לקוח. בשביל ללמוד את כל הנושא חשבתי לתכנת משחק שעובד דרך שרת-לקוח. הבעיה היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל? מבירור קצר שעשיתי באינטרנט רק התבלבלתי יותר.... socket? tcplistener? מי מה איך? מישהו יוכל לעזור לי ולכוון אותי למידע התחלתי על נושא של תכנות שרת-לקוח? תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.