תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אהלן! ברצוני להכניס לאתר שלי מין חלון שבו יש חדשות ש"רצות" ברגע שהמשתמש מסמן עם העכבר את התוכן החלון עוצר ומפסיק לרוץ וכאשר הוא לוחץ על אותו התוכן זה מעביר אותו לדף אחר איך אני עושה את זה? האם זה סקריפט מסוים? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, נתחיל בזה שאני ממש לא מומחה HTML ולכן אני שואל שאלה דבילית. קניתי Template של אתר ואני מתאים אותו לצרכים שלי. אחד הדברים החשובים ביותר הוא כתיבה בעברית. אממה ? יש לי את התג הבא : <div class="col-1 pad3"> <h3 class="margin2">צרו קשר</h3> <form id="ContactForm" action=""> <div> ושאני טוען את האתר אני לא רואה כלום. המסקנה שהגעתי אליה היא שהCSSשיש לי טוען פונט שאין לו תמיכה בעברית. מישהו יכול להסביר לי איפה אני מחפש את סוג הפונט בקובץ ה CSS ? תודה מקרב לב!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. 1 של מכללת סלע שזה קורס של 1000 שעות אקדמאיות הכוללות 680 שעות של הרצאות ו-320 שעות של תרגול מודרך וביצוע פרויקטים עצמיים http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=1 2 מפתח תוכנה מוסמך מיקרוסופט (MCPD) - התמחות בWEB שזה קורס של 440 שעות http://www.hi-tech.co.il/college/default.asp?PageID=12&CourseNum=1205 אשמח להסבר לגבי ההבדלים בין המסלולים,מה יותר כדאי,איפה אני לומד יותר דברים,מה זה בדיוק MCPD,למה יש ביקוש . תודה !
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
נתון תרגיל אשמח לתיקון......... הגדר מחלקה בשם PERSON למחלקה שלושה מאפיינים : שם (מחרוזת ),גיל (מספר שלם). הגדר פונקצית CONSTRUCTOR defualt שאינה מקבלת פרמטרים הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם" ו"גיל" במהלך ריצה של התוכנית. הגדר פונקציה SET וGET לכל מאפיים . הגדר פונקציה DISPLAY להצגת נתוני אובייקט מסויים . נתוני אובייקט יוצגו בשתי שורות .(כל שורה מכילה כותרת המאפיים וערך המאפיין). הגדר מחלקה בשם STUDENT שהנה בן של PERSON. למחלקה שני מאפיינים :שם פקולטה (מחרוזת),ציון (מספר שלם). הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם פקולטה" ו"ציון" במהלך ריצה של התוכנית .שים לב,פונקציית CONSTRUCTOR חייבת התייחסות למאפייני האב. הגדר פונקציה DISPLAY להצג…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
[tt]יש לי בעיה: אני רוצה לבנות קטע קוד בJS אשר יתן לצד-לקוח לבחור קובץ מסוים והמידע (לא משנה אם בבינארית או הקסצדמילי או דצמילי) של הקובץ יעובר למשתנה ידוע מראש. הערה:נא לא להביא רעיונת לפתרון עם asp או\ו php. [/tt]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם ...יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור יש לי קלאס יוזר : var $Fname; var $Lname; var $UserName; var $Priv; var $proj=array(); function UserClass($fname,$lname,$username,$priv,$project) { $this->Fname=$fname; $this->Lname=$lname; $this->UserName=$username; $this->Priv=$priv; foreach($project as $value) { $this->proj[]=$value; } }//end constructou ופה אני יוצר את היוזר : $priv=$row['priv']; $proj=array("fdgf","gjhjh"); session_start(); $_user=new UserClass($row['First'],$row['Last'],$row['User_name'],$row['priv'],$proj); $_SESSION['user']=$_user; כמו ששמתם לי לב זה קלאס פשוט של יוזר ...הבעיה היא שיש …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כ…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש אופציה כזו ב tools->options->taskList מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעייה בהפעלת DEV C++ בייחד עם ווינדוז 7 לאחר שאני מקמפל בהצלחה תוכנה: לאחר שאני מריץ אותה היא נסגרת בדיוק לפני שהיא צריכה להראות תןצאה לדוגמא: רשמתי תוכנה לחיבור שתי מספרים, קימפלתי בהצלחה ואני בוחר RUN נפתח חלון MS DOD ורשום להכניס מספר ראשון, אני מכניס מספר ולוחץ אנטר לאחר מכן מגיעה בקשה לרשום מספר שני, אני מכניס מספר שני ולוחץ אנטר אבל אז במקום שהתוכנה תרשום הסכום הוא ... החלון נסגר יש למישהוא רעיון איך ניתן לפתוא את זה ? שמתי לב שיש לי בעייה דומה לפעמים שאני מנסה להתחבר בטלנט למכשירים נ.ב- אין בעייה עם הקובץ שרשמתי ניסיתי אותו במחשב של הכיתה ולא היתה שום בעייה, הבעייה חוזרת בכל קובץ שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשלב מוסיקת רקע לאתר שלי הבנתי שיש אפשרות לעשות זאת ע"י שתילת הקוד <EMBED SRC="http://www.tab4u.com/1.mp3 הכל עובד בסדר , אלא , שאני מעוניין ב 2 דברים : 1.שיהייה נגן במקום כל שהוא בעמוד ,שמי שרוצה שהמוסיקה תפסיק לנגן, יוכל לעצור את הנגן 2.שהמוסיקה תמשיך לנגן באופן רציף גם בדיפדוף לעמודים האחרים , למעט עמודים מסויימים ששם למשל יש נגני וידאו ושם אני מעוניין שהמוסיקה לא תופעל כיצד עושים זאת???? תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי תוכנית שעושה פעולות על מילון. בניתי גם רשימה מקושרת גנרית. צירפתי את כל הקבצים שלי. יש לי בעיה עם הפונקציה CopyWord בקובץ dictionary.c. משום מה הערך של הפרמטר השני שלה שונה ממה שאני נותן לו. במקום להעתיק את המחרוזת שנתתי זה מעתיק מחרוזת זבל. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האם יש פונקציית ספרייה שמקבלת משפט של נגיד 9 מילים כמחרוזת וסופרת כמה מילים יש במשפט,כלומר תחזיר 9 במידה ולא איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלםו אני רוצה לבנות תוכנה די פשוטה בaccess התוכנה תיהיה שיש מספר מכוניות, צריך לבחור מכונית 1 ולסמן את המקומות שהמכונית הולכת להיות בהן בשעות ותאריכים מסויומים. אחרי כל בחירה מוסיפים את הבחירה למסד נתונים ואפשר להוסיף בחירות למכוניות אחרות בתאריכים שונים. בסופו של דבר התוכנה צריכה להגיד לך אם יש התנגשויות בין מכוניות (יכול להיות בשעת ההוספה) ולהציג "מפה" של המכוניות באזורים השונים כל חצי שעה במהלך ימים שהמשמש בוחר. נראה לי access יהיה די פשוט, פשוט אני לא יודע איך לתכנת את שם, אני יודע להקים מסדר נתונים ולעצב לו GUI. אז אם אפשר מספר אתרים שיעזרו לי עם זה ואם יש שפה אחרת שלדעתכם יהיה יותר קל לבנות איתה, גם קישורים לאתרים של שפה זו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרה במימוש הקוד הבא: ישנה מערכת תאורה שמכילה n נורות שמסודרות בשורה אחת ליד השניה. כל נורה יכולה להיות באחד משני מצבים – דולקת או כבויה. הנורות מחוברות בניהן כך שאם משנים את המצב של נורה במקום ה-i אזי גם המצב בנורות במקומות i-1 ו- i+1 משתנה. אני צריך לייצג את הנורות במערך של משתנים בוליאנים, כאשר true מייצג נורה דולקת ו-false מייצג נורה כבויה. השיטה הבאה מקבלת כפרמטרים שני מערכים בוליאנים באותו הגודל שמייצגים מצב של נורות כמתואר בתחילת השאלה. השיטה צריכה להחזיר true אם ניתן ברצף פעולות כלשהו להעביר את הנורות מהמצב from למצב to. אם אין אפשרות כזאת, השיטה תחזיר false. public class Backtracking { Backtracking b = new Backtracking(); public boolean isSwitch…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בונה אתר ב-PHP, יש לי בסיס נתונים ואני רוצה למשוך נתונים, כך שייסתדרו לי באתר בצורה מוגדרת מראש. למשל, יש לי משתמשים רשומים באתר ואני רוצה להציג אותם באחד העמודים, כך שכל 5 משתמשים תשבר השורה עם br <br>1,2,3,4,5 <br>6,7,8,9,10 ... רמת הידע שלי ב-PHP היא של מתחיל ואני רוצה רק שתכוונו אותי לנושא נקודתי שאותו אני צריך ללמוד בשביל לדעת לעשות את מה שרשמתי למעלה. אני מניח שמדובר כאן באחת הלולאות או יותר מאחת שיכולה לעשות את הפעולה עליה אני מדבר, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה ואודה מאוד. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מערך של אובייקטים מסוג תמונה. גררתי איזושהי תמונה לתוך מסמך הaspx ובקובץ התיכנותי אני לא מבין מה השם של התמונה ז"ת מה השם שלו?. לדוגמא: Image[] arr=new Image{איך אני קורא לתמונה?,מה השם שלה} תודה עומר.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-