עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by tom123,

שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. אני מחפש אתר שנותן הרשמה לאתר האינטרנט שלי רצוי בעברית תודה מראש s_b54

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by s_b54,

התקנתי על השרת מערכת חדשות עכשיו הבעיה היא שאני מנסה להציג את החדשות ע"י הקוד הזה <?PHP $number = "5"; include("path/to/show_news.php"); ?> עכשיו אני לא יודע למה אבל זה לא עובד זה לא מציג לי כלום השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שזה יציג והאם זה יכול להיות בגלל שכל האתר בנוי ב html וזה php (השרת שלי תומך php) מה אני יכול לעשות איך אני יכול להציג את זה נ"ב סליחה על כל השאלות שלי היום בתודה s_b54

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אני מחפש קוד, אולי META או לא יודע מאיזה סוג, שפשוט שהאתר עולה, התמונות לא יצטרכו להיטען מחדש, מכיוון שכל התמונות שעולות באתר הן כבדות, בקיצור צריך שהאתר בעצם ישמור את התמונות ב-CACHE של המחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. היי אנשים. אני כותב אלגוריתם שמוצג במדריך הזה: http://www.ai-junkie.com/ga/intro/gat1.html בתכלס הוא אמור למצוא רצף מספרים ופעולות(בינהם) שמניב תוצאה מתבקשת(אני החלטתי על 22). זה לא עובד, יש לי מושג למה זה לא עובד אבל לא איך לתקן את זה. מה שנראה לי זה שהוא רצף נכון אבל ממשיך(כי הtotal fitness יוצא NAN), כלומר יש אחד שיש לו fitness איןסופי שנמצא שם באמצע ומפריע(הוא מתקבל ע"י חילוק ב-0). נקטתי אמצעים לנסות למנוע את זה אבל לא הצלחתי, ואין לי מושג למה. אשמח להצעות ייעול שיפור וכו' מצורף הפרוייקט (C#)(Visual studio 05) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by robicon,

אני צריך לבנות שיטה בוליאנית שכאשר אם הערך של כל צומת גדול או שווה לסכום הערכים של התתי עצים שמתחתיו אז היא מחזירה TRUE אחרת FALSE אני צריך לעשות את זה רק על ידי רקורסיה....בלי לולאות יש למישהו רעיון או עצה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by perrikus,

2

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by sharon500,

אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?

9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by karen2809,

שניצל בוקר טוב! איך יוצרים איתך קשר להתייעצות? תודה. קרן

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. לא כדוגמת FrontPage שמתכנתת את העמוד לבד. אלא, תוכנה שתסדר את כל ההזחות, שתהיה אם קצת צבעים על משתנים, פונקציות, וכד' - בקיצור, שתקל על הצפייה בקוד. (כדוגמת Microsoft Visual Studio, למעשה). יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  12. היי , בחודש האחרון אני החלטתי שאני רוצה לעשות הסבה בין מנהל רשת של מייקרוסופט לפיתוח אתרים , אז התחלתי ללמוד HTML , CSS , JAVASCRIPT , PHP - אני יודע שאני לא מקצוען - לפחות בינתיים - אז תרגישו חופשי לתת לי כאן הסברים פשוטים כמה שיותר עכשיו , יש לי פה כמה בעיות - האתר יושב בכתובת שלי : http://109.186.194.189/ על שרת APACHE2 עם PHP גרסא 8 שיושב על לינוקס MINT גרסא 21.1 האינדקס של האתר יושב על כתובת index.php ושמתי שם לינק שנקרא PHPVERSION ובדף הזה כדי לבדוק את הקוד שמתי את הפקודה הבאה : <?php phpinfo(); ?> הבעיה היא שהאיזור של הלינקים נהיה לבן - וניסיתי לשבור את הראש במשך שעתיים - ולא הצלחתי להבין את הבעיה , אני חושב שאולי ה…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by talgold,

שלום בניתי משחק דמקה ב VB ואני רוצה לאפשר אופציה של מוזיקה ב כניסה למשחק ובמהלכו כיצד אני מבצע זאת ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  15. אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by guy89,

איך עושים אתר בסגנון הזה: http://www.startpage.co.il/news או בסגנון הזה: http://rotter.net/news/news.php או בסגנון הזה: http://news.fresh.co.il לקחו את כל הRSS של כל האתרים וליד כל RSS כתוב מאיזה אתר באיזה שעה ובאיזה תאריך פורסם המודעה. אני לא מסתדר עם כל המדריכים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או ללמד אותי את הקוד של איך עושים את זה. תודה לעוזרים

17. Started by efod26,

בוקר טוב, מישו יוכל להגיד לי איך לשנות את הקוד הבא: הבעיה בו שאני מבקש קלט ראשוני תקין ז"א מס חיובי ושלם הוא מחכה לעוד הזנה ורק אז נותן את התשובה המבוקשת ורק אם אני אכניס קלט שגוי ראשוני הוא יכנס ללולאה ויבקש קלט תקין ורק אח"כ קלט תקין יראה תשובה נכונה #include <stdio.h> int i,n,check=0; //משתנים גלובליים void input(); void loop(); int main() //הפונקציה הראשית { input(); do { if (scanf("%d",&n)<1 || (n<0)) { check=1; printf("Error Enter Only Numbers And Above 0\n"); } else { printf("The Uneven Numbers Until %d Are:\n",n); loop(); check=0; } fflush(stdin); }while(check==1); } void input() //פונקציית קלט { …

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. אני לא זוכר עם ההתקנה של PHP במחשב שלי היה עושה את זה מההתחלה (כי אני עובד על 2 מחשבים שונים) אבל הוא הפסיק להצהיר לי על שגיאות. פעם לדוגמא אם הייתי שוכח לכתוב ; בסוף שורה PHP היה מצהיר שיש לי שגיאה ובאיזה שורה. עכשיו הדפדפן פשוט אומר לי שהוא לא מוצא את הדף. (ליתר דיוק שהוא לא מוצא את השרת- שהוא בעצם APACHE שמותקן לי על המחשב.) בבקשה תעזרו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by infer73,

שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by mayhem,

שלום, אני מעוניין בקישור להורדת התוכנה visual c חפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי. במידה ואסור לבקש פה לינקים או שההורדה של התוכנה לא חוקית אני מתנצל מראש ומבקש לסגור את הת'רד. תודה.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  21. אני עובד ב-Microsoft Visual Web Developer, עם aspx. יש לי בעיה כזאת שאני משתמש בדף Masterpage, כל שאר הדפים באתר יורשים ממנו ויש דפים שהם לא בתיקיית ROOT, אלא נמצאים בתיקיות כמו User או Admin, והבעיה היא שהם לא יורשים את התמונות שנמצאות בדף Masterpage, בגלל שהתמונות נמצאות בתיקייה אחרת, צירפתי תמונה: באדום זה ה-Masterpage שכל הדפים יורשים ממנו, גם הדפים הירוקים-Admin, Guests, Users, ובכחול נמצאות התמונות - ב-Masterpage יש הרבה תמונות משם ובדפים הירוקים לא רואים את התמונות שנמצאות ב-Masterpage. תודה מראש.

22. Started by man with no name,

היי איך אני עושה נניח A - להוסיף כתובת כלשהי F - חיפוש כתובת Q - יציאה מהתכנית ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by ShrekHunter,

מצאתי את הפתרון. for(i=0;i<num;i++) {n=rand()%(N+1); if(ar[n]==1)n=rand()%(N+1); החלפתי את המספרים לערכים בינאריים. תודה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  24. Started by The-Devil,

אני צריך קצת עזרה בתכנות עם VB ו Excel . צירפתי גם קובץ פה, יש לי טבלה (חלק א') שאותה אני מקבל מתוכנה אחרת שנבנתה כבר ואין אפשרות לשנותה ואני רוצה לבנות סקריפט שיעביר את הנתונים אל החלק השני של הטבלה (חלק ב') זה בעצם מעייין טבלת מכירות ואני רוצה שהיא תתמלא באופן אוטומטי אחרי שאני אלחץעל כפתור או משהו כזה יש אפשרות שנתונים חלא יופיעו בחלק א אבל הטבלה המקורית היא הטבלה בחלק ב' ששם תמיד יופיעו כול הפרטים עם כול הנתונים, בעצם חלק א הוא מעיין עידכון לנתונים של טבלה ב' אם מישהו יודע איך לתכנת ב Excel עם VB בבקשה שיעזור לי...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by pazer005,

שלום אנשים, רציתי לשאול מהי לדעתכם מערכת ה-IDE הטובה ביותר לפיתוח ב-PHP. Dreamweaver? Zend Studio? Eclipse? אחר? *בלי דגש על מחיר התוכנה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים