תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שצרכיה ללוט לחיצות מקלדת ולבצע פעולות בהתאם, (בדומה למישחק מחשב) איך אפשר לגרום לשפה לבדוק אם מקש מסויים לחוץ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
במידה ויש לי שני רשימות שונות ששלחתי אליהן להוספה את אותו אובייקט, במידה ואעדכן את האובייקט איפשהו בתכנית אז הוא יתעדכן אוטומטית בשניהם ,נכון ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישו יוכל להגיד לי איך לשנות את הקוד הבא: הבעיה בו שאני מבקש קלט ראשוני תקין ז"א מס חיובי ושלם הוא מחכה לעוד הזנה ורק אז נותן את התשובה המבוקשת ורק אם אני אכניס קלט שגוי ראשוני הוא יכנס ללולאה ויבקש קלט תקין ורק אח"כ קלט תקין יראה תשובה נכונה #include <stdio.h> int i,n,check=0; //משתנים גלובליים void input(); void loop(); int main() //הפונקציה הראשית { input(); do { if (scanf("%d",&n)<1 || (n<0)) { check=1; printf("Error Enter Only Numbers And Above 0\n"); } else { printf("The Uneven Numbers Until %d Are:\n",n); loop(); check=0; } fflush(stdin); }while(check==1); } void input() //פונקציית קלט { …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי פקד ACTIVEX כלשהו. כאשר אני מוסיף אותו דרך VISUAL STUDIO אל תוך פרוייקט רגיל של C# - אז אני רואה את כל המאפיינים של הפקד , ואני יכול לגשת אליו בקלות גם בקוד. אך כשאני מוסיף אותו לתוך פרוייקט ASP.NET אני רואה אותו רק בתור OBJECT , אני לא רואה אתה המאפיינים שלו (אלא רק מאפיינים של OBJECT פשוט) וכן אני לא יכול לגשת אליו דרך הקוד... יש למישהו מושג איך אני מוסיף פקד כזה לASP.NET שיעבוד ואוכל לשנות את המאפיינים בדיוק כמו בפרויקט WINDOWS APPLICATION ? אם יש לשנות משהו בקוד , או HTML , אז דוגמת קוד תעזור.. תודה !!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני הכנתי טופס שהמטרה שלו היא לאפשר למשתמשים להתחבר ל"מועדון חברים" אני משתמש באפשרות של ההרשמה וההתחברות של הפורום שיש לי באתר עכשיו זה הקוד של הטופס ויש לי כמה שאלות: <FORM action=http://manga-il.byethost.com/forum/login.php method=post target=index> <TABLE class=forumline cellSpacing=1 cellPadding=3 width="106" border=0><TBODY> <TR> <center> שם משתמש: </center> <TD class=row1 vAlign=center align=middle height=28 width="90"><SPAN class=gensmall><INPUT class=post size=12 name=username value=""><br> <center> סיסמא: </center> <INPUT class=post type=password size=12 …
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון אני רוצה להבהיר שאני מ-א-ו-ד חדש ב-VB (למעשה אני לא מכיר את השפה כלל) אז להתחשב. הבעיה היא כזאת: יש לי תיבת טקסט (TextBox) שמוגדרת כ-MultiLine ויש לה פס גלילה אנכי. אני רוצה כל פעם להוסיף לה שורה (אוטומטית, לא מהמשתמש) ושפס הגלילה תמיד ייגלל הכי למטה. אני יודע איך גוללים את התיבה אוטומטית למטה, הבעיה היא שכל פעם שנוספת שורה הפס גולל חזרה למעלה, ואז זה יוצר ריצודים (למטה-למעלה-למטה-למעלה). האם יש אפשרות לגרום לתיבה לא לגלול חזרה למעלה בהוספת טקסט?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ביקשתי בעבר ואני חוזר ומבקש את עזרתכם במציאת ספר שממנו אני יוכל להמשיך את לימודי בנושא התכנות . אני כרגע עומד לסיים ספר על שפת C של יואב נתיב ואני מאוד מרוצה מהספר הנ"ל שהיה מוסבר היטב ואני מעוניין להמשיך ללמוד ואני לא יודע מה להמשיך ובאיזה ספר אשמח לקבל את הצעותיכם. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מצאתי את הפתרון. for(i=0;i<num;i++) {n=rand()%(N+1); if(ar[n]==1)n=rand()%(N+1); החלפתי את המספרים לערכים בינאריים. תודה אפשר לנעול
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
דמקה ! אני מפעיל את האלגוריתם על רמה של 6 בעץ ואין תקיעות בכלל. דרך אגב גם ישמתי אלגוריתם גיזום של AB! עכשיו בפרוייקט של היד' שלי ממש נותנים לאלגוריתם הזה משקל בציון אז חשוב מאוד אז נא לעזור לי ברצינות. ברמת העיקרון חשבתי על לתת ציון ללוח ככה ( מחשב ניצח = X נקודות ומעלה, מחשב הפסיד= 0 נקודות ומעטה ): חייל רגיל - מספר נקודות מסויים. חייל שנמצא בשוליים בלוח - אי אפשר לגעת בו - יותר נקודות כי הוא לא יכול להאכל. חייל של מחשב שיכול לאכול חייל של יריב - יותר נקודות. .... מלכה - הרבה נקודות. אני לא יכנס לעיניין של הנקודות כי זה לא רלוונטי לשאלה שלי כרגע. אבל זה עיניין מאוד חשוב כי המורה רוצה שאני ינמק למה נתתי לכל אחד מהמצבים ניקוד שונה ולמה בחרתי דווקא בניק…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך ליצור שיהיה אפשר להירשם לאתר שלי איך אני עושה את זה בבקשה עיזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בקיצור זרקו לי שאלה שאני די תקוע איתה למי שלא מכיר פאזל-8 זה פאזל מספרים בצורה של 3*3 עם מקום אחד ריק שבעזרתו מזיזים את המספרים עד לצורה הסופית שלהם אני מנסה לפתור גרסה של השאלה הזאת עם 3 מטרות אפשריות ולא 1 כאשר גם יש אות כפולה בדרך כלומר להגיע לצורה כזאת (יש 3 כאלו) [b][a][a] [d][_][c] [g][f][e] אני אמור לפתור את הבעיה עם קוד BFS תוך כדי הצגה של שלבי הפתרון אשמח לסיוע אנשים
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Hey I've been writing a program using TASM for a 80X86 processor and I have ran into something that may be problematic I have used int 21h for input (ah=7), according to my documentations the command lets the user insert a single string of numbers into AL, what happens if the inserted number is bigger then 255? thanks ahead.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש פרוייקטים של תלמידי יב-יג ... אני צריך למצוא את המשחק 4 בשורה.. בשפת C שכחתי לציין... יש למישהו אתר כזה?! או אפילו סתם אתרים שיש שם כל מיני משחקים שבנו בשפת C.. בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ .JS שאותו אני רוצה לצרף למספר טפסים באתר ASP. כיצד אני עושה INCLUDE לקובץ? לפי מה שהבנתי, קובץ הJS עצמו אמור להכיל תוכן אך ורק בתוך תגי script. כיצד אני משלב אותו בדפים שלי(ע"מ להמנע מהעתקה רב פעמית של אותן הבדיקות)? תודה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-