עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by _y_,

היי אשמח לתשובה ממי שיודע , מה קורה למידע שמכניסים כשנרשמים לאתר ואז מבטלים את הרשמה באותו אתר, המידע נמחק אוטומטית מהממסד נתונים או שאחרי זמן מסוים הוא נמחק ? זה ממש חשוב לי, תודה רבה .

2. שלום אני צריך פקד מוכן חינמי לאיזה אתר שאני בונה ואני צריך לשדר שם סירטונים ואני מחפש איזה שהוא פקד מוכן חינמי משהו בכיוון שיש באתר של one תודה רבה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  3. אממ פתחתי מזמן הודעה בנושא של השתקת המאוררים וחשבתי שאולי מישהו חמוד יבנה לי תוכנה להדליק ולכבות את המאוררים .. תודה רבה רבה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by Lidor2000,

קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by shaithebest,

שלום חברים אני חדש חדש חדש על dream weaver לומד עם טוטוריאלס מעביר קטע קוד HTML עם inline css שכתבתי על visual web developer ללשונית הcode בdreamweaver ואז מעביר ללשונית הdesign שכביכול שם אני אמור לראות את האתר שלי אבל אני לא רואה כלום וזה מתסכל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום. אני צריך לשים באתר שלי אפשרות להורדה של קבצים מסויימים ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי לעשות תגית של קישור והלינק הוא הקובץ עצמו שנמצא במחשב שלי אבל הדפדפן אומר שהוא לא יודע מה לעשות אם הקובץ. חשבתי אולי זה בעיה בקובץ אבל ניסיתי עוד קבצים אחרים בפורמטים אחרים ועדיין כלום. מי שיודע איך לעשות את זה תעזרו לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום ביקשתי בעבר ואני חוזר ומבקש את עזרתכם במציאת ספר שממנו אני יוכל להמשיך את לימודי בנושא התכנות . אני כרגע עומד לסיים ספר על שפת C של יואב נתיב ואני מאוד מרוצה מהספר הנ"ל שהיה מוסבר היטב ואני מעוניין להמשיך ללמוד ואני לא יודע מה להמשיך ובאיזה ספר אשמח לקבל את הצעותיכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by 3583,

שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by s_b54,

התקנתי על השרת מערכת חדשות עכשיו הבעיה היא שאני מנסה להציג את החדשות ע"י הקוד הזה <?PHP $number = "5"; include("path/to/show_news.php"); ?> עכשיו אני לא יודע למה אבל זה לא עובד זה לא מציג לי כלום השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שזה יציג והאם זה יכול להיות בגלל שכל האתר בנוי ב html וזה php (השרת שלי תומך php) מה אני יכול לעשות איך אני יכול להציג את זה נ"ב סליחה על כל השאלות שלי היום בתודה s_b54

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. אני ממש מתקשה להתקין אותו . ולא ממש מבין איך לתכנת ל GPU ... זה מאוד יעזור לי עם משהו יכול לעזור לי ... 8)

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by tdknight,

היי, אילו מערכות פורטלים מוכנות חינמיות קיימות? משהו שיילך טוב עם IBHEB או PHPBB

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by gman_il,

הי חברים. יש לי שני בלוגים מקצועיים , מוזמנים להיכנס ולהתרשם וגם לחוות דעה (פה או בבלוגים). http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib (אנגלית) http://dotnet.blogix.co.il (עברית , יחסית חדש) תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  15. לא רואים את החלון יש רק ICON TRAY של האפלקציה עכשיו אני רוצה לעשות שכשאר אני לוחץ על מקש לדוגמה K האפלקציה תופסת את האירוע אבל בגלל שהיא בHIDE היא לא תופסת אותו יש למישהו רעיונות כיצד לתפוס את האירוע כשהיא נמצאת בHIDE?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by SaarD,

דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by karen2809,

שניצל בוקר טוב! איך יוצרים איתך קשר להתייעצות? תודה. קרן

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Ystyle,

שלום לכולם, התחלתי להתעסק במחלקות וניסיתי ליצור מחלקה שמתחברת למסד, זה הקוד: <?php class db { var server; var dbname; var username; var password; function connect() { $this->server = "localhost"; $this->dbname = "ishows"; $this->username = "root"; $this->password = ""; mysql_connect($this->server,$this->username,$this->password); mysql_select_db($this->dbname); } } $db = new db(); ?> אני מקבל את השגיאה הבאה: ואין לי מושג מה לא בסדר. למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. Started by MasterDK,

אני רוצה שהפלט שלי יהיה "Hello" (כולל הרגשיים) איך אני ושה את זה? ניסיתי printf(""Hello""); לא עובד

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by meirtz4,

שלום, מישהו יודע אולי איך אני מוסיף בHTML לינק שמקפיץ אותי למיקום מסוים בתוך הדף? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. הסתדרתי... הייתה שגיאה לוגית במקום להכניס את f[][]->temp עשיתי temp->f[][]

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by golla,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Sarlula,

cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. facebook.co.il\myesek פתחתי דף עסק אבל הוא : http://www.facebook.com/pages/mycompcoil/269798649714159 ויש עסקים עם כתובת כזאת : facebook.co.il\myesek ויש למשהו אולי מדריך עיצוב של דף פייסבוק? ראיתי אנשים איך שהוא מעצבים את הדפים האלה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים