תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי קובץ .JS שאותו אני רוצה לצרף למספר טפסים באתר ASP. כיצד אני עושה INCLUDE לקובץ? לפי מה שהבנתי, קובץ הJS עצמו אמור להכיל תוכן אך ורק בתוך תגי script. כיצד אני משלב אותו בדפים שלי(ע"מ להמנע מהעתקה רב פעמית של אותן הבדיקות)? תודה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
למה כשיוצאים מהפונ' הנתונים לא נשמרים? struct WindowPoints { int xCoor; int yCoor; }; void userWinCoorInput(WindowPoints winPointA, WuindowPoints winPointB); int main() { WindowPoints winPointA, winPointB; userWinCoorInput(winPointA, winPointB); return 0; } //User window coordinates input void userWinCoorInput(Points winPointA, Points winPointB) { cout << endl << "A Window point X coor: "; cin >> winPointA.xCoor; cout << "A Window point Y coor: "; cin >> winPointA.yCoor; cout << "B Window point X coor: "; cin >> winPointB.xCoor; cout << "B Window point Y coor: "; cin >> winPointB.yCoor; }
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
package javaapplication2; import java.awt.* ; public class App { Frame f = new Frame( " first app") ; public App () { Button a1 = new Button( " one"); Button a2 = new Button( " two "); f.add(a1); f.add(a2) ; f.setVisible(true); } public static void main(String[] args){ App app = new App () ; } } מופיע חלון אבל התוכנית לא עוצרת ורצה בלי הפסקה ולא מופיעים לי שתי הכפתורים עריכה : שכחתי לשים בקונסטרקטור f.setLayout(new FlowLayout()) ; עכשיו זה עובד טוב מאוד .. אבל האפלט עדיין לא ועוד משהו אני רוצה לצור אפלט פשוט של הצגת תמונה כלשהי מצאתי קוד פשוט והוא לא עובד לי משום מה . import java.awt.*; import java.applet.*; public class TT extends Appl…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם יש לי LISTBOX עם אובייקטים מסוג שאני יצרתי (לצורך העניין COSTUMER) איך אני מוציא את המידע ממנו בלולאה של FOREACH? יש לי את הלולאה אבל אין לי מושג איזה קוד אני צריך בשביל להפעיל את הפעולות של האובייקטים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי איך אני עושה נניח A - להוסיף כתובת כלשהי F - חיפוש כתובת Q - יציאה מהתכנית ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל קו תחתון של קשור-תמונה כאשר אני מעביר מעל זה את העכבר?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב הרעיון הוא כזה: יש לי שני מספרים (לרוב נעים בין 100 ל10000) אני רוצה, על פי המנה ביניהם לדעת מי הגדול יותר מביניהם ובכמה הוא גדול, ואז אני מעניק נקודות למספר שגדול יותר מהמספר השני- אני בכוונה לא משתמש במספרים עצמם כי אני לא רוצה קנה מידה מדוייק של מי יותר גדול אלה אם נניח הם ב"איזור" אחד של השני נניח 2000 ו2010 אז מבחינתי הם שווים אחד לשני. קודם כל תסתכלו על הקטע קוד שעשיתי שתבינו מה הקטע: Glob1\2 הם שני המספרים שלי, K1\2Score הם הניקוד שמקבל כל אחד מהמספרים: K1Score = 0: K2Score = 0 Select Case Glob1 / Glob2 Case Is > 3: K1Score = 2 Case 1.0000000001 To 3: K1Score = 1 Case 0.3 To 0.9999999999: K2Score = 1 Case Is < 0.3: K2Score = 2 End Select פה מגיע…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני פותח פרויקט חדש של windos apllication forms זה מראה לי שגיאה בחלון ה design ,צירפתי תמונה לבעיה. תודה לעוזרים .. http://img171.imageshack.us/my.php?image=86256955we0.jpg עריכה : איך אני יוצר קובץ הרצה EXE תחת סביבת העבודה JCreator?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שצרכיה ללוט לחיצות מקלדת ולבצע פעולות בהתאם, (בדומה למישחק מחשב) איך אפשר לגרום לשפה לבדוק אם מקש מסויים לחוץ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי נמצאת למטה וגם מה שעשיתי עד עכשיו. התחלתי לפתור את השאלה ואני מבין איך לעשות אותה בראש בל אני לא יודע כ"כ איך ליישם את זה בפסקל. קלטתי את כל הנתונים ועכשיו אני רוצה לבדוק אם SCORE1 גדול מ-SCORE2 ואם כן אז להוסיף לשחקן KOD1 ב- SCORE של המערך רשומות 5 נקודות ולהפך. אם ש תיקו אז לכל שחקן 2 נק'. בנוסף אני צריך לכתוב את התוכנית עם שגרות, אסור לרשום הכל ביחד... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום בניתי אתר אינטרנט קטן שמתחבר גם ל SQL שלי, מציג נתונים ומשנה נתונים שמתי את האתר ב IIS ווהוא עובד מצוין אפשר לגלוש אליו מכל מקום. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה שימשיך להיות מחובר ל SQL-SERVER שאליו הוא מחובר ואני יעביר את האתר ל IIS במחשב אחר חשבתי שזה רק שינוי הconnertionstring קראתי בכל מיני אתרים וחיפשתי איך עושים את זה והבנתי (אני מקווה שנכון) שיש להגדיר Server ב aspnet_regsql. לי יש כתובת IP של המחשב שאליו אני רוצה להתחבר איך אני הופכת אותו לשם של server במחשב שלי או שאולי אני ממש לא מבינה ואני עושה את זה עקום. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמסביר את זה קצת או לעזור לי בהכוונה או טיפ קטן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש פרוייקטים של תלמידי יב-יג ... אני צריך למצוא את המשחק 4 בשורה.. בשפת C שכחתי לציין... יש למישהו אתר כזה?! או אפילו סתם אתרים שיש שם כל מיני משחקים שבנו בשפת C.. בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
void removetempcard(int i,int j) { posIter=posl.begin(); tempIter=templcard.begin(); while(tempIter!=templcard.end()) { if((posIter->x==i)&&(posIter->y==j)) { posl.erase(posIter); templcard.erase(tempIter); } posIter++; tempIter++; } } זה הקוד הבעייתי. קצת הסברים ורקע : templcard זה רשימה שאמורה לשמור קלפים מסויימים posl זה רשימה שאמורה לשמור את המיקומים של אותם קלפים הם עובדים בתאום, נגיד האיבר הראשון ב templcard המיקום שלו יהיה באיבר הראשון ב posl ולכן אורכם שווה. בפונ' הזאת אני מקבל 2 אינדקסים i ו j אם האינדקסים האלה קיימים ברשימה posl אני רוצה להסיר את הקלף הזה וגם את המיקום שלו. יש לי שגיאת זכרון בעת הרצה : Unhandled exception at 0…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בפונקציה REPLACE שמחליפה כל מופעשל תו מסוים בתו אחר כשהתו שאני רוצה להחליף הוא מרכאות? (הבעיתיות היא שאני לא מצליח לשים מרכאות בין מרכאות) תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני לומד בעצי PHP. המליצו לי על הספר: Core WebApp Development With PHP And MySql האם זהו ספר טוב? אם יש לכם המלצות לספר אחר? לדעתכם, מלימוד עצי ע"י ספר. ניתן להגיע לרמה שבה אבנה אתר רציני בגומה לפייסבוק (על אותו עיקרון)?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה.... יש לי דף אחד עם המון מידע, ובמקום לחלק אותו לכמה דפים, בראש הדף יש לי מס' לינקים. עכשיו, לכל כמות מידע מסוימת יש שם(ע"י נתינת ID בתגית הdiv). כיצד אני יכול לעשות שבעת לחיצה על הקישור(שנמצא בראש הדף) זה יעבור לחלק הזה בדף? ניסיתי לעשות ככה: <a href="#onlinegames" class="link2"> אבל זה לא ממש הצליח לי....(onlinegames הוא הID שבתגית הdiv) מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
HTML נפתח רגיל אבל קבצי ASP לא נפתחים אני מקבל שגיאה HTTP 404.3 - Not Found התקנתי את קבצי ה IIS תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-