עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by prager,

איפה אני יכול ללמוד אבטחת מידע?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני משתמש בקוד הזה : http://www.codeproject.com/KB/IP/JabberClient.aspx?msg=2887722 כדי להתחבר ל CHAT של פייסבוק בעזרת C# כשאני מבקש את רשימת אנשים הקשר המחוברים אני מקבל מספרים במקום שם נורמלי. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לקבל את השם הנורמלי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. Started by amit_f,

אודה מראש על כל עזרה מוצעת: אני בונה אפליקציה העובדת מול sql server 2k - הצלחתי לאחסן תמונה ב-DB (כשהשדה המוגדר בטבלה לכך מסוג image) , אולם איך אני שומר קבצי audio,mpeg,avi או בעצם קבצים מכל סוג בשרת מרוחק? יש דרך כלשהיא לאחסן זאת ב- sql server עצמו או פשוט ליצור שדה path שיכיל את מיקום הקובץ פיזית בשרת מרוחק, ואז העברת הקבצים תעשה ע"י שימוש ב-TcpClient אן משהו כזה (דרך אגב, התוכנית נכתבת ב- #c) ? שוב תודה, שנה טובה וגמר חתימה טובה

6. Started by mudale222,

היי כשאני לוחץ כל F5 רצוף בשביל לרוץ עד לקטע "המעניין", אם אני לוחץ ארוך מדי, קופץ לי הודעת שגיאה והמשתנים שאחריהם הדביאגר עוקב נעלמים מהמסך העליון. התכנית ממשיכה לרוץ אבל זה כבר לא שווה מבחינתי כי אני לא יכול לעקוב מה הולך בתוך המשתנים. מערכת הפעלה UBUNTU. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by galver,

היי חברה אני צריך עזרה קטנה אני צריך לכתוב קוד שיחזיר לי את המחרוזת בסדר הפוך ובמקום כל רווח יהיה _ את המחרוזת בסדר הפוך הצלחתי אבל איך מחליפים את הרווח ב _ ? char original[15]; char reversed[15]; int i, end_index; printf("Please insert a string to reverse\n"); scanf_s("%s", original); end_index = strlen(original) - 1; for (i = end_index; i >= 0; --i) reversed[end_index - i] = original; reversed[end_index + 1] = 0 ; printf("%s\n", reversed); return 0; הקוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SLI/CF,

מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך (עם עדיפות לשפה עברית) למימוש סכמה של מצבים ע"י מכונת מצב? המכונת מצב צריכה להיות מסונכרנת ע"י שעון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי collection: SortedDictionary<string, FileInfo> אני בודק אותו ומדפיס את ה-value שלו, יש אפשרות לצבוע את זה בצבע מסויים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Nahum2,

טוב אז ככה אני רוצה לבנות מנוע משלי עם שימוש ב DIRECTX יש לי נסיון קודם בבניית מנוע וספריה גרפית כחלק מפרוייקט 5יל בגרפיקה ממוחשבת. ביבליתי את השבוע האחרון בלמידת C# ו אני שולט בה בצורה סבירה למדי אף שעוד לא ממש עברתי לדברים שאיאפשר לעשות עם C++. קיצור אני מחפש מדריך חינמי סביר, ל תכנות MANAGED כל מדריך שנתקלתי בו עד עכשיו מסביר כמה גברים שצריך לכתוב אך בדוגמה הסופית תמיד יש פי 3*4 קוד ממה שהוסבר :\ עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  12. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> הוא מצורף לי בראש הדף... שמתי לב שבסופו רשום EN האם אני צריך לשנות כשאני עושה דפים בעברית?, וכיצד.? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. אהלן ! אז דבר ראשון מצטער על שאלת הנוב ובטח יש פה איזה פוסט כזה שמישהו יכוון אותי אליו וזה יהיה גם מצויין. אני מתכנן לפתוח אתר עם דומיין לבחירתי ( או סיומת סטנדרית כמו של האתר הזה, או משהו לא ארוך וחינמי כהתחלה ) אני רוצה שבאתר, כהתחלה לפחות יהיה סקשן מאמרים, פורום ברמה, כמו הפורום של האתר הזה או דומה לו (מערכת פורומים שכיף לבוא אליה לא זבלה) סקשן סרטונים ותמונות ובגדול זהו. כולל עיצוב ע"י מקצוען מתחיל. אם מישהו יכול לתת לי WALKOUT של מה שאני צריך לעבור כדי לפתוח את זה, בכמה משפטים, אני כבר אחקור לעומק את השאר. אני פשוט לא כל כך יודע איפה להתחיל כי מעולם לא עשיתי דבר כזה. שאלות נקודתיות: 1. מהם הצעדים הדרושים ? 2. מהי עלות חודשית של דבר כזה (אתר בסיסי, בלי צ'קאווט או ס…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  14. Started by eli33,

שלום חברים יש לי בעיה והיא כזאת: אני כותב פרוייקט ב C# asp.net עם visual studio 2005 במחשב האישי שלי בבית שהוא עם windows בעברית . יש שמה הערות בעברית וכמה טקסטים שאני מוסיף בקוד בעברית כדי שיופיעו בתפריטים וכדומה.. אבל כשאני פותח את הפרוייקט במחשב אחר שיש לו windows xp באנגלית פתאום העברית הופכת לי לג'יבריש. וזה פשוט משגע להפוך את הכל מחדש לעברית רגילה ע"י הקלדה. (רק אני רוצה לציין שבמחשב עם הwindows באנגלית מידי פעם שאני עושה save לקוד אז הוא מקפיץ הודעה בסגנון אם לשמור את זה ב unicode או משהו כזה.. אני לוחץ yes ) ואל תגידו לי לא לפתוח את זה עם מחשב באנגלית כי זה לא בחירה שלי. אני לא ממש יודע אם זה הגורם לבעיה שהמערכת הפעלה באנגלית אבל אני מציין זאת. מקווה שה…

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  15. אהלן חברה . יש לי מסמך HTML שמכיל הרבה סקריפטינג . מה שאני מנסה לעשות זה לאכלס טבלה במסמך הזה עם ערכים מקובץ XML חיצוני . האמת שזה עובד מצויין . כשאני טוען את המסמך לאקספלורר הסקריפט עובד והדף מוצג כמו שצריך . הבעיה שלי היא שאני מתכוון לטעון את הדף הזה לתוך פקד WEB BROWSER בתוך תוכנה שכתבתי ב #C . אני מבין שיש פה בעיה של ביצוע הסקריפט מתוך התוכנה . איך אני יכול לבצע את העניין הזה ?[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 14:15:23 תודה חברה, פתרתי את העניין...איזה שטות

16. מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מנסה להתחבר דרך putty כדי לקבל את ה-keymastet, appid וכו אבל מסיבה כלשהי זה מעלה לי פרטים מוזרים או שהוא פשוט לא מכיר אותי. אשמח לעזרה תודה רבה

18. כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by orninyo,

שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by gkman,

היי, אני יוצר theme חדש ומותאם לאתר של וורדפרס. ה-widgetים המובנים של וורדפרס הם לא ברי חשיבות מיוחדת מבחינתי, ובכל זאת אני זקוק לstyle כלשהו שייתן להם קצת מראה וצבע. במילים אחרות אני מחפש משהו כמו theme של jquery או bootstrap רק לוודג'יטים של וורדפרס. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  21. Started by liorko,

אשמח לקבל מידע כללי על הנושא מה מבדיל אותו מ ADT רגיל?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  22. Started by יוספי,

שכתובhttps://snag.gy/JzIVPw.jpgמה זה אומר? זה ביחד ל BP או ל SP? אגב מה אפשר להבין לפי זה על מבנה המשתניםשאלה שניהשכתוב לי esp+20h כמה אני צריך ללכת מעל המבציע של ה SP?אם זה נראה ככהhttps://snag.gy/H5MeCK.jpg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Pirate,

שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:

24. Started by Umen,

אבל בשיטת ניוטון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך להרים עבודה די מהר. צריך ידע בווב דבלופר 8, קצת בג'אווה ובאקסס. בבקשה מי שיודע ומוכן, שישלח הודעה. תשלום גבוה מוצע לעוזר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.