עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 12jonathan12,

שלום, פיתחתי שרת ולקוח ב-wcf (השתמשתי בduplex). כאשר השרת והלקוח הם על אותו מחשב, התוכנה עובדת מצויין, אך בשני מחשבים שונים (על אותה רשת), מופיעה בעת התחברות הלקוח השגיאה: השרת דחה את אישורי הלקוח,ניסיון הכניסה כשל או באנגלית: server has rejected client credentials. אני מניח שהבעיה היא ב-app.config אם מישהו יודע משהו שיכול לעזור, אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום אני צריך הסבר צעד צעד בעברית איך אני מוסיף RSS לאתר שלי. אשמח להסבר! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by gman_il,

הי חברים. יש לי שני בלוגים מקצועיים , מוזמנים להיכנס ולהתרשם וגם לחוות דעה (פה או בבלוגים). http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib (אנגלית) http://dotnet.blogix.co.il (עברית , יחסית חדש) תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. בס"ד שלום וברכה, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אני מעוניין להעלות שרת IIS (בינתיים המחשב שלי בתור שרת) ובתור התחלה לקחתי אתר לדוגמא שכבר קיים שממומש בקבצי CGI ושפת PERL. קראתי קצת באינטרנט ועשיתי כמו ההדרכה (הורדת activeperl, וכל הקונפיגורציות בממשק הIIS) אך לבסוף כשאני מפעיל קובץ CGI כלשהו (נניח login.cgi) הדפדפן מחזיר לי שגיאה HTTP Error 502.2 - Bad Gateway והפירוט הוא : Can't locate ../global_defs.cgi in @INC (באמת בקובץ login.cgi יש require ל global_defs.cgi) כך: require "../global_defs.cgi"; אשמח לכיוון פתרון.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by Iv0ry,

מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by mnizri,

שלום, קיבלתי מטלה לכתוב תכנית : עלי להכניס 4 מספרים ועל התוכנית לבצע סכום של המספרים וממוצע. מה שקורה שזה עובד רק המסך השחור עף מיד אחרי שהתוצאה מוצגת להלן התוכנית: roject1.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" #include <iostream.h> #define MAX_NUMBERS 4 int main(int argc, char* argv[]) { int i; double Numbers[MAX_NUMBERS]; double sum, average; sum = 0.0; average = 0.0; for ( i = 0; i < MAX_NUMBERS; i++ ) { cout << "Please enter number " << i+1 << " (press enter to continue): "; cin >> Numbers; …

9. Started by kalimero1234,

האם יש לכם מקורות לימוד לPHP (אפשר גם אנגלית) חוץ מphp.net האם יש איזה ספר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. לא רואים את החלון יש רק ICON TRAY של האפלקציה עכשיו אני רוצה לעשות שכשאר אני לוחץ על מקש לדוגמה K האפלקציה תופסת את האירוע אבל בגלל שהיא בHIDE היא לא תופסת אותו יש למישהו רעיונות כיצד לתפוס את האירוע כשהיא נמצאת בHIDE?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

חברים, כבר יצאה לי הנשמה. קיבלנו תרגיל לממש עץ AVL ב++C. כל העניין הזה של לשמור על איזון העץ עם כל הסיבובים והעניינים כבר אין לי מושג מה לעשות. הסתבכתי לגמרי, והדברים לא זזים. חשבתי על זה, ברגע שאני מכניס איבר, ואני רץ על העץ כדי למצוא את המקום המתאים בכל הקודקודים במסלול מהשורש אני צריך לקדם את איזון (אם הלכתי ימינה בקודקוד אז אני מעלה אותו ב1 אם הלכתי שמאלה אני מוריד ב1)? השאלה היא אחרי שאני עושה סיבוב, איזה מקדמי איזון אני צריך לשנות בהתאם ואיך? מישהו אולי מימש פעם?

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  12. מי שיעזור לי אני ממש אשמח. יש לי אתר בHTML נמצא בתיקיה מסוימת...נניח א' בתוך התיקיה הזאת יש עוד תיקיה נניח ב'... ויש דף אינטרנט בתוך התיקיה ב'... איך אני מקשר אותו(קישור יחסי) לדף בתיקיה א'? (במידה ואני יכתוב בלינק שבעמוד את זה: /a/site.html הוא מתייחס לזה מהתיקיה הנוכחית כאילו ישנה תיקיה a בתיקיה ב' ושם הדף site.html(וכמובן שזה לא עובד) אני יכול לכתוב את כל הנתיב... אבל אז כשאני יעלה את האתר לשרת כל הכתובות ישתנו והכל לא יפעל... מי שיכול לפתור לי את הבעיה, או למצוא רעוין אחר אני יודה לו מאוד. סופשבוע נעים ושבת שלום! (אם לא הייתי ברור במשהו העירו לי ואנסה להסביר בצורה טובה יותר)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by Alex89,

אני צריך מדריך כולל לויזואל בייסיק 2008 (חשוב שיהיה בו SQL איך להתחבר ואיפו לכתוב את השאילתות וכו'....)

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by radio gnome 7,

שלום קיבלתי קובץ i3p דוגמא לכך נמצאת בכתובת www.sadogoat.dk/beherit/i3p.htm מה עושים עם הקובץ הזה? פשוט לא יודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gil ortz,

הי לכולם ברצוני לדעת איך להגן על מייל לדוגמא שמשתמש אהיה חייב לעשות @ ו3 תווים לפני @ ו 4-3 תווים אחרי ו .com תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין לכתוב תוכנה שתוסיף כתוביות קלות (לא מוצמדות) לסרט בפורמט MP4, שיוכל להתנגן באייפוד ואני אוכל לכבות ולהדליק את הכתוביות במכשיר. בשביל לעשות את זה אחריי שהצמדתי את הכתוביות לסרט ע"י כלי כלשהו, אני צריך לערוך את הקובץ MP4 ולשנות לו סטרינג ספציפי לסטרינג אחר כדי שהאייפוד ידע שזה סרט עם כתוביות. השאלה היא האם יש איזה משהוו שעוטף לי את זה, שאני אוכל לתת לו כפרמטר איזה סטרינג למצוא ובמה להחליף אותו. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. Started by Gregorian,

תשמעו אני צריך לבנות קובץ EXE של התקנה כמו של תוכנה קטנה.... איך אני עושה את זה??? אני לא מבין בשפות כאלו....בגלל זה פניתי לפה... אני צריך להכניס לשם קבצים או לינקים לקבצים כדי כיהיה אפשר להתקין אותם כמו Instal.... תודה רבה לכם....במיוחד למי שיעזור...

19. יש אפשרות לדעת מה המימוש של הגרלת מספר אקראי בC# או בג'אווה (או בכל שפה אחרת...)?

20. Started by נעמה.,

אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  21. אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום, האם מישהו מכיר את הדרך(או מישהו שיכול) להטמיע ולתכנת דפי aspx שיוכלו לקבל ולשלוח נתונים מחנות וירטואלית לשירות סליקת האשראי וואלה! פיי? http://www.wallapay.co.il כאן יש נתונים טכניים לדוגמא והסבר מפורט למתכנתים: http://www.wallapay.co.il/PO/WPO.pdf מישהו הבין את הקטע? טיפים איפה למצוא מישהו שיכול לעזור לי? (אף בתשלום)

23. Started by idankek,

שלום לכולם :hi: קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום לרשום את ההודעה... אז אני בכיתה י"א עוד חודשיים יש לי צו ראשון, ואני מת להתקבל לממר"ם(למי שלא יודע זה קורס תכנות בצבא) השאלה שלי היא כזאת: מה יש במבחני קבלה לקורס? ואיך אני יכול ללמוד אליהם? אתם מוזמנים לשלוח לי קישורים לאתרים כלשהם או להסביר לי כאן. בתודה מראש עידן

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by אתי :),

היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by Aviv C,

לא מזמן התחלתי ללמוד #C בבית הספר. לפני כמה שנים הייתי בקורס Visual Basic וכשהתחלתי ללמוד #C היה לי מאוד מוזר הקטע שלומדים לתכנת בממשק דוס מכיוון שלמדתי לתכנת ב- Visual Basic ויזואלית. לפי מה שראיתי אפשר לתכנת ב- #C גם ויזואלית ולא רק בממשק דוס. השאלה שלי היא: מדוע מלמדים לתכנת ב- #C בממשק דוס ולא ויזואלית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.