עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי איזה שהיא תוכנה שאני יוכל לכתוב שם...??

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by alex5000,

טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nehmia,

התחלתי ללמוד באינטרנט C ואני צריך קומפלייר+הסבר איך משתמשים בו...

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  4. אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פונקציה בJavaScript או קטע קוד שיוריד את העמוד לתחתית בעת טעינתו. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  6. אני מחפש קוד מוכן שיחסום אוטומטית גישה של IP מלכינס אחרי פעמיים לאותו אתר, אם מישהו מכיר או יודע כזה קוד אני אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  7. מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by extra,

using System; class Program { static void Main(string[] args) { int mult, i, num; const int = TOP_LIMIT=100; Console.Write("enter a number: "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); mult = 1; i = 0; while ((i < num) && (mult < TOP_LINIT)); { i = i + 1; mult = mult * i; } Console.WriteLine(mult); } } יש לי תתוכנית הזאת ה-MULT כאן הוא משתנה צובר מכפלה ה-TOP LIMIT משתנה קבוע שווה ל-100 וה-I כאן משמש כמונה לא בדיוק הבנתי מה התוכנית עושה ואיך זה כשאני מכניס את הקלט 5 אני מקבל פלט 120 2) יש לי עוד תרגיל אני אמור להכניס כקלט מס' חיובי שלם, והפלט שלו הוא החזקה הקטנה ביותר של 2 א…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by iakovl,

הנה הסיפור (אח"כ הבעיה) - הסמיילים בפורום לא עונים על כל הצרכים שלי, מה לעשות. ביקשתי שיעשו ריענון (עשו אבל מה שהצעתי לא הוסיפו) אז פניתי לצד האפל של הקוד ( ) הביאו לי משהו נחמד (שגם עובד) סקריפט נחמד ; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })();] javascript:(function() { var textToAdd = "ששש"; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי, יש לי משימה לכתוב חתיכת קוד פשוטה יחסית. התוכנית מקבלת מספר מהממשתמש ועושה אחת מהפעולות הבאות 1) בודקת האם המספר ראשוני או לא 2) ופה הבעיה. היא משתמשת במספר שנקלט למשחק 7 בום. הוא מדפיסה את כל המספרים שמתחלקים ב 7 ללא שארית ו את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. ומדפיסה אותם בסדר מהקטן לגדול. הכל טוב ויפה עד לחלק האחרון. יש לי קוד לא מושלם הבעיה שלי היא איך לסמן את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. חשבתי על משהו כמו לחלק ת המספר ב 10 כל פעם אבל נגיד שיש לי 127675 איך אי יכול לסמן את כל ספרות ה 7 ? הנה הקוד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התחלתי ללמוד C++ לא מזמן, למדתי להכיר את הכלים של השפה - משתנים, תנאים, לולאות, מערכים, פוינטרים, OOP, טמפלייטים, אקספשיינס וכו' אבל לא למדתי באמת לתכנת, וליישם את כל הדברים הנחמדים האלה או לפחות את חלקם בפרויקט כלשהו. אין לי כל כך רעיונות מה לעשות, ולכן אשמח לרעיונות לפרויקטים קטנים יחסית, שיעזרו לי בתכלס ללמוד לתכנת, ולא רק להכיר את הכלים והאפשרויות שהשפה מציעה הצעות יתקבלו בברכה!(כאלה שניתן לעשות אותן בקונסול, עוד לא למדתי עבודה עם ממשק גרפי) תודה! עריכה: אשמח גם לאתר עם פרויקטים שפירסמו את הקוד מקור שלהם(בC++ אם אפשר), ואני אוכל לראות איך אחרים מתכנתים

12. הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by eagleye,

טוב הרעיון הוא כזה: יש לי שני מספרים (לרוב נעים בין 100 ל10000) אני רוצה, על פי המנה ביניהם לדעת מי הגדול יותר מביניהם ובכמה הוא גדול, ואז אני מעניק נקודות למספר שגדול יותר מהמספר השני- אני בכוונה לא משתמש במספרים עצמם כי אני לא רוצה קנה מידה מדוייק של מי יותר גדול אלה אם נניח הם ב"איזור" אחד של השני נניח 2000 ו2010 אז מבחינתי הם שווים אחד לשני. קודם כל תסתכלו על הקטע קוד שעשיתי שתבינו מה הקטע: Glob1\2 הם שני המספרים שלי, K1\2Score הם הניקוד שמקבל כל אחד מהמספרים: K1Score = 0: K2Score = 0 Select Case Glob1 / Glob2 Case Is > 3: K1Score = 2 Case 1.0000000001 To 3: K1Score = 1 Case 0.3 To 0.9999999999: K2Score = 1 Case Is < 0.3: K2Score = 2 End Select פה מגיע…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. תראו הייתי רוצה להוסיף שני כפתורים כמו אלה: <input type='button' accesskey='h' value=' כתובת אינטרנט ' onclick='tag_url()' class='codebuttons' name='url' onmouseover="hstat('url')" /> <input type='button' accesskey='g' value=' תמונה ' onclick='tag_image()' class='codebuttons' name='img' onmouseover="hstat('img')" /> <input type='button' accesskey='e' value=' כתובת דואר אלקטרוני ' onclick='tag_email()' class='codebuttons' name='email' onmouseover="hstat('email')" /> <input type='button' accesskey='q' value=' ציטוט ' onclick='simpletag("QUOTE")' class='codebuttons' name='QUOTE' onmouseover="hstat('quote')" /> <input t…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BlackBird71,

אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  16. שלום לכולם! אני רוצה לבנות דף אינטרנט, שישאב מידע ממסד נתונים באקסס. יש למישהו פתרון קליל? תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by moshe55501,

???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. התחלתי לילמוד פסקל ואני צריך תוכנה פשוטה לתיכנות בלי אפשרויות מתקדמות.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

תיכנתי העבר והפסקתי ואני רוצה לשוב לתיכנות ואני צריך תוכנות אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג תוכנות.... ואם יש המלצות לשפות מסויימות אשמח דעות (עם נימוקים) תודה....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pyro_man,

שלום אני צריך תכנאי לאתר מסויים שאני רוצה לבנות העיצוב כבר מוכן עכשיו רק חסר מי שיתכנת הכי הרבה שאני יכול להציע מבחינת תמורה זה פירסום באתר ועיצוב של אתר...או שתיהיו חלק מהמשפחה של האתר והרדיו גם שווה... מישהו מעוניין? יש גם איכסון לאתר והכל זה לא סתם לבנות אתר זה גם להרכיב לנו מערכת ניהול בסיסית למרות שיש לי אתר קיים שאין בעיה לתכנת כי כל הקודים נמצאים שם רק יש צורך בשינוי של הבסיס נתונים..אבל מעדיף מישהו שיעשה הכל מחדש...

22. אז ככה, יש בידי Dreamweaver ו-Visual Web Developer ו-SharePoint Designer. בעזרת כל תוכנה אפשר ליצור Master Pages לאתר. אז ככה, האתר שלי נראה בצורה כזאת. יש שוליים משני הצדדים, כלומר הוא ממורכז רק באמצע. למעלה יש תפריט כפתורים בפלאש שנוגע בקצה וצמוד לו מתחתיו תמונה שהיא בעצם IFRAME לתוכה אני פותח עמודים מהתפריט. מה שלא טוב שהאייפריים הזה לא צמוד לתחתית הדף בכל רזולוציה וזה לא טוב, אני צריך שהלמעלה והלמטה יהיו צמודים לקצוות לא משנה באיזו רזולוציה אני. בכל מקרה, הבנתי שעבודה עם פריימים לא טובה לי ואני צריך לעשות מאסטר פייג'ס. זה האתר סה"כ www.acalipt.co.il/joni/new.html מקווה שאתם מבינים מה אני רוצה... אז ככה, אשמח לקבל הדרכה איך עושים מאסטר פייג' לדבר כזה, ודבר שני איך לגרו…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by MasteRoi,

האם יש למישהו הסברים או / ו מדריכים בנוגע לפונקציות ספריה וייצוגן.. כל ה: typedef struct xxx.h וכו'.. תודה מראש

24. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.