עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ערוך הודעה

2. Started by יהונתן בר,

נתקעתי בתרגיל בjava התרגיל עוסק בהורשה ו- polymorphism ומה שאני לא מבין קשור לפונקציה סטטית. אוכל לקבל עזרה בעניין? למעשה אני לא מבין את השאלה שנשאלתי. יש לי class בשם Box. ויש בה פונקציה שמדפיסה את המשתנים שלה. ויש לי עוד class בשם PlasticBox והיא מקבלת (יורשת) את כל המשתנים שיש בBox ויש בה פונקצית הדפסה שגם קוראת לפונקצית הדפסה של Box וגם מדפיסה את הנתונים של עצמה. ויש לי class נוסף שהיא main עכשיו אני מצרף את הסעיף בתרגיל שאני לא מבין: 1) הוסיפו פונקציה סטטית בתוכנית (מתחת ל-Main) בשם PrintBoxData שמקבלת כפרמטר משתנה מסוג Box ומפעילה את המתודה "ה…

3. Started by 123elad,

שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!

4. היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?

5. Started by Aviyaari,

אחת הבעיות המפורסמות ( ראו למשל ויקיפדיה) ממשפחת NP והסיבוכיות לפתרונה היא (!O(n השאלה שלי היא האם ידוע אלגוריתם בסיבוכיות נמוכה יותר לבדיקת נכונותו של פיתרון נתון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Daniel22,

היי, קיבלתי תרגיל לכתוב תוכנה לניהול צלילה של צוללת. התוכנית מקבלת רק לא ראשוני את האותיות E או D. במידה והמשתמש לחץ על E התוכנית תיסגר ובמידה והמשתמש לחץ על D הצוללת לצלול לעומק הארמסטרונג הראשון וכך הלאה. כתבתי את תחילת הקוד אבל אני לא מצליחה להעלות בכל פעם במספר הארמסטרונג הבא. אשמח לעזרה איך להתקדם ממה שכבר התחלתי. אסור להשתמש בפונקציות. מצ"ב הקוד שהתחלתי לכתוב: #include <stdio.h> int main () { int n,sum,i,t,a; printf("Submarine at water level, D to Dive, E to Exit the Program: \n"); char c= getchar(); for(i = 1; i <= 10000; i++) { t = i; sum = 0; w…

7. היי, למשהו יש מושג אם קיימים קורסים אשר מלמדים שפת תכנות כלשהי במתכונת אישית/פרטית באזור באר שבע?

8. אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by khbur,

איך כותבים בצורה יעילה מתודה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מספר המייצג את ה-hashCode: מספר ה-hashCode יתקבל מסכום של כל מספרי ה- ASCII של המחרוזת, לאחר שכול תו מייצג מספר ASCII מסוים. לדוגמה המחרוזת " RED" עם המתודה תחזיר את המספר: R)82+(e)101+(d)100 = 219) תודה זה הקוד שכתבתי שלא עובד /: public int hashCode(String value) { final int prime = 31; int result = 1; result = prime * result + x; result = prime * result + y; if(s.length() == 0){ exit(0); } for(int i = 0; i < s.size(); i++) { sum += s[i]; } return sum;

10. Started by משה ברי,

מה עושים שיש לי קבצי AVI שהמחשב לא קורא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by יונתן רדזימינסקי,

איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by שולמיתשולמית,

יש פה אולי מישהו שמבין בשפת c פשוט נתקעתי עם תרגיל לשיעורי בית ואני לא מצליחה לגלות את הטעות תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. I'm having issue retrieving data from firebase.im trying to get the information related to this node "0506326662" and the sub-node "Location". I also created class named UserInformation that will hold the data as an object but for some reason i'm getting an error and i have no clue where it comes from and why. databaseReference.child("Users").child(numbeT). child("Location").addValueEventListener(new ValueEventListener() { @Override public void onDataChange(@NonNull DataSnapshot dataSnapshot) { for(DataSnapshot ds:dataSnapshot.getChildren()) { uInfo=new UserInformation…

14. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. אני כבר מלא זמן עובד אם מחשב? והייתי רוצה לדעת איך ליצור תוכנה פשוטה. אני לו כל כך מבין בזה אבל אולי יש איזה קודים ששמים או תוכנה שיוצרת לך את זה אפשר לדעת איך בעצם יוצרים תוכנה?

15. Started by haim.hdd,

שלום, הקוד הבא קולט מתיבת טקסט קלטים, אם הקלט הוא אלכס, הוא צובע את הרקע בצהוב, אחרת הוא צובע באדום. אני רוצה לעבוד עם יותר משם אחד ויותר מצבע שני צבעים. לשם כך עליי לשלב פונקציה (כפי שרשום בקוד). אבל אין לי מושג איך לקשר אותה לקוד שרשמתי. אני יודע שצריך להוסיף אותה לקונטרולר, אבל אין לי מושג. אני מדגיש שאני מתלמד. !DOCTYPE html> <html> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angularjs/1.6.9/angular.min.js"></script> <body ng-app=""> <label>Enter your name:</label> <input type = "text" data-ng-model = "name" placeholder = "Insert your name:" /> <h1 data-ng-if="name" >Hello …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. שמעתי על שפה חדשה לאנדרואיד בשם Kotlin איפה אפשר להתחיל לכתוב איתה ואיפה אפשר להריץ אותה? אני לומד כבר שנה תכנות בC# ואסמבלר (אני יודע שזה מיושן מאוד אבל אין מה לעשות)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ליאורה שם טוב,

היי חברים , אני מתחילה ללמוד JAVA ,אשמח להבין מה הכוונה בפקודה זו שנכתבת בSCRIPT למעלה? ;private static Scanner input

18. Started by נועם עובד,

כתוב תוכנית שסורקת מהמשתמש את שמו והדפס את סכום ערכי האסקי של המחרוזת.

19. Started by 7799170,

היי סיימתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ידני Qa ואני מוזמן לראיונות עבודה וכולם שואלים אותי מה גובה השכר הרצוי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by רחלי שביט,

כתבתי אתר באנגולר ואני רוצה לשלב עיצוב של גרפיקאית, איך אני מקשרת בין שתיהם?

21. Started by לי כתבן,

פעולה רקורסיבית המקבלת מספר ומחזירה אמת אם כל ספרות המספר זוגיות ושקר אם אחרת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Meir Golan,

אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?

23. Started by Abdallah Khater,

24. שלום וברכה! רציתי לדעת לגבי הממשקים IEnumerable ו IEnumerator ב C# המאפשרים מעבר על מחלקה בלולאת Foreach. למה במקום להשתמש בממשקים הללו, לא להגדיר מאפיין לקריאה בלבד(המכיל רק פונ' GET) וכך יהיה אפשר בקלות לעבור על האוסף או המערך שיש במחלקה בלולאת ForEach, ולא תהיה אפשרות לשנות אותו. כל זאת מבלי לממש את הממשקים הנ"ל? זה לא יותר פשוט?

25. פיתחתי משחק חידות אשמח לשמוע מה אתם חושבים גלה אותי משחק חידות חדש! במשחק יש 2 סוגי שאלות יש שאלות מסוג חידה: יש חידה וצריך לגלות מה התשובה לדוגמה החידה היא אני חמה וצהובה והתשובה היא שמש יש שאלות מסוג חידה כפולה: יש שתי מילים, מילה אחת בהתחלה ומילה בסוף וצריך לגלות מה המילה האמצעית שקשורה לשניהם לדוגמה החידה היא בית _ _ _ הפוך והתשובה היא קפה בגלל שיוצא הקשר לשני המילים בית קפה - קפה הפוך במשחק יש 2 סוגי עזרות יש עזרה של קבלת אות: עזרה זו עולה 30 נקודות ואחרי הקנייה לוחצים על אות אותה רוצים לקבל יש עזרה של דילוג שלב עזרה זו עולה 100 נקודות …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים