עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by idanon,

שבוע טוב לכולם, יצרתי קבוצת תכנות המיועדת לכלל מתכנתי ישראל קצת על עצמי, בן 21 מתכנת ב php,c# ומפתח web כעת בצבא עובד בזמן הפנוי... מי שמעוניין הינה קישור לקבוצה/יכולצלשלוח לי בפרטי מספר טלפון ושם פרטי https://chat.whatsapp.com/GXmTxFcxW6g5LHmRIrnK1A

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כשאני לא מחובר מישה יודע אם אפשר לסדר שזה יעבוד הנה קישור: http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_basic אולי בגלל שזה ASP או משהו כזה, אין ממש מושג תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by falukky,

יש לי שאלה ביעילות על רשימה מקושרת, פתרתי אותה אבל הייתי שמח לפידבק האם הפיתרון שלי נכון נתונות המחלקות הבאות: public class IntNode {private int _value; private IntNode _next; public IntNode(int val, IntNode n) { _value = val; _next = n; } public int getValue() { return _value; } public IntNode getNext() { return _next; } public void setValue(int v) { _value = v; } public void setNext(IntNode node) { _next = node; } } public class TwoIntLists { private IntNode _listA, _listB; public TwoIntLists (IntNode first, IntNode second) { _listA = first; _listB = second; } } public class IntList { private IntNode _head; public IntList( ) { _head = null; } public IntList (IntNode …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by IlanF,

מצאתי בחיפוש בגוגל את הפוסט http://adavidchan.com/how-to-javascript-animated-rotating-headline-links/ וניסיתי להוסיף את זה לאתר שלי, אבל נראה שזה לא עובד... הורדתי את mootools, עשיתי כל מה שרשום שם, אבל זה לא עובד. למישהו יש רעיון למה זה לא עובד? או איזה תחליף ראוי שכן עובד?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by cold fire,

יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Little_AKA_Or,

שלום הייתה לי איזו עבודה קטנה ב-JS, להגיש כמה תרגילים, והכל הלך לי חלק חוץ מהתרגיל הבא: צור את לוח הכפל. צבע את האלכסון הראשי (התאים המחברים את הקצה העליון השמאלי עם הקצה התחתון הימני) בצבע כחול ואת האלכסון המשני (התאים המחברים את הקצה העליון הימני עם הקצה התחתון השמאלי) בצבע ירוק. הבעיה שלי היא שאני אמור להגיש את זה למחר, ואני צריך את העזרה באופן די דחוף, אז אם תוכלו זה יהיה נהדר. אני אבדוק גם את הת'ראד בבוקר בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by dreamt,

שלום רב, אני צריך בבקשה עזרה במימוש שיטה בשם allThere במחלקה שיצרתי בשם Square3X3 המייצגת מערך דו מימדי של 3x3 מספרים (סה"כ 9 מספרים). השיטה צריכה למצוא האם במערך הדו מימדי יש את כל המספרים מ-1 עד 9 (כולל כולם, וכל אחד רק פעם אחת), במידה וכך הדבר,הוא יחזיר trueת, אחרת, יוציא false. ניסיתי להכניס תנאי של if שיבדוק בכל מספר שנכנס הוא בין 1 ל-9 ,אבל למעשה אם נכנסים פעמיים את הספרה 5 עדיין הוא יוציא true. בנתיים החתימה של השיטה וההתחלה שלה נראית כך: ;()public boolean allThere (++for(int row=0;row<=2;row } (++for(int col=0;col<=2;col } ... אודה לעזרה מראש.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by obaida123,

אני לא מצליח להריץ קבצי גאווה שנמצאים תחת אותו קובץ(package) . מישהו יכול להספיר לי איך עושים את זה בשורת הפקודה (cmd)?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  9. Started by s_b54,

אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by נעמה.,

איך קולטים נתונים לתוך קובץ? איך קוראים נתונים מתוך קובץ ומדפיסים אותם על המסך??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oba3k,

מצאתי עד עכשיו רק מדריכים לRAILS 1. זה מאד מתסכל שהמדריך לא עובד כי הפונרציה היא DEPRECATED. יש איזשהו מדריך שנכתב לRAILS 2?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by yc75,

בס”ד שלום וערב טוב, ישנה אפליקציית ספריא- קריאת ספרים, ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לשים להתקין את זה במחשב באופן לא מקוון, והחברה השיבה לי את הפתרונות ואיני מבין כיצד לעשותם. אשמח אם יתאפשר למישהו להסביר לי בפשטות מה צריך לעשות. זה תוכן תשובתם: שלום וברכה, אין דרך קלה במיוחד כדי להשתמש בנתונים של ספריא באופן לא מקוון, אבל בכל זאת יש כמה אפשרויות: להוריד אמולטור אנדרואיד (כמו Bluestacks) ולאחר מכן להפעיל את אפליקציית האנדרואיד שלנו במחשב שלך. להוריד את הייצוא המלא של מסד הנתונים שלנו מ-GitHub. זה ייתן לך קבצי טקסט פשוטים עם כל הספרים בספרייה שלנו: https://github.com/Sefaria/Sefaria-Export אם יש לך ידע בתכנות, ניתן להוריד את הקוד ואת מסד הנתונים שלנו כדי להפעיל עותק של ספ…

14. אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DaTHE,

שלום, יש לי תרגיל שאומר כך: הגדר מערך בן 5 מחרוזות וקלוט מהמשתמש 5 מחרוזות אל המערך. את המערך של 5 מחרוזות שמור בקובץ בשם tar2.dat. בין מחרוזות אחת לאחרת הכנס את התו שורה חדשה. רשום קטע קוד שיספור כמה שורות יש בקובץ. יש לי כמה בעיות עם התרגיל: א.מערך של 5 מחרוזות?? ב.איך יורדים\מכניסים שורה חדשה בקובץ ולאחר מכן איך יודעים מתי נגמרת שורה בקובץ? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by CRT,

שלום חבר'ה. אני מתכנת רכיב UART בVHDL. ואני צריך לעשות בדיקת PARITY האם היא זוגית או אי-זוגית לINPUT שלי. ורציתי לשאול איזו דרכים יש לבדוק האם מספר האחדים '1' הוא זוגי או אי-זוגי. לדוגמא יש לי: INPUT: IN BIT_VECTOR (7 downto 0). אני בדקתי את זה מחוץ לפרוסס ע"י קסורים בצורה הבאה: parity <= '0' xor INPUT(0) xor INPUT(1) xor INPUT(2) xor INPUT(3) xor INPUT(4) xor INPUT(5) xor INPUT(6) xor INPUT(7). ממש מעניין אותי לראות עוד דרכים וגם איך אפשר לקצר את כל הקסורים האלו? אם יהיה לי ווקטור גדול זה יהיה מכוער לכתוב בצורה כזו. אני זוכר שיש עוד דרכים רק לא מצליח להיזכר בהם.

• 14 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by yuval12321,

אני רוצה לעשות מחשבון אישי לעצמי ולשים בו נוסחאות וכל מיני דברים שאני משתמש בהם הרבה כדי לקצר לי דברים וכדי לבדוק טעויות שלי אני יכול לתכנת משהו במחשב בC# עם במצב console שיעשה את זה ואז ללכת לחברה ולבקש ממנה להכניס לי את זה למחשבון? (או שאפשר בכלל לבקש מהחברה לתכנת משהו בשבילי ולשים לי את זה על מחשבון) זה לא אמור להיות מסובך נכון? צריך רק לעשות תנאי לחיצה על כפתור ואת הנוסחה ואז הכפתור מעביר את הנוסחה לחלק מהתרגיל ואני רק מציב מספרים משתנים זה אפשרי לעשות דבר כזה? אני יכול נגיד לבקש שיבנו לי מכשיר שיש בו רק מערכת הפעלה והוא עובד על CONSOLE ואז אני רק יעביר מהמחשב את הפקודות שאני צריך? ועוד דבר - איך אפשר לתכנת אפליקציות לאייפון אם אין לי מק?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

שלום, במסגרת פרוייקט שאני עושה בC# אני צריך להפוך פוליגון לקבוצת משולשים. הפוליגון יכול להיות קמור או קעור.(עבור קמור אין בעיה, הבעיה היא עבור קעור). רציתי לדעת האם יש ספרייה מוכנה בBCL שמאפשרת לעשות את זה בקלות ויעילות. אם לא, אשמח לקבל קישורים למקורות בנושא(חיפוש בגוגל תחת מילת החיפוש polygon trianglize לא העלה הרבה). אם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שמאפשרת לעשות את זה, אודה לכם אם תרשמו את שמה. לא אכפת לי לבצע את ההמרה מחוץ לתוכנית שאני בונה, ולקרוא את הנתונים לאחר מכן מקובץ. תודה, אופיר תדמור.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני יודע שיש את Eclipse אבל מה בדיוק להוריד מפה: http://www.eclipse.org/downloads/ והבנתי שאני צריך גם JDK, מה זה בדיוק ?

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by ElemenTal,

אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by eXpire,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה בזמן שבניתי משחק פשוט. הבעיה הינה שה-KeyListener לא מגיב (אף אחת משלושת המטודות שלו לא עובדת) הדבר המוזר הוא כאשר אני ממזער את החלון של המשחק ופותח אותו שוב הכל עובד. להלן הממשק: ישנו frame ובתוכו יושב panel שהוא התפריט הראשי. ברגע שנלחץ כפתור מסויים נסגר panel של התפריט הראשי ונפתח panel של תפריט משני. כאשר נלחץ כפתור מסוים בתפריט המשני נסגר התפריט הנוכחי ונפתח המשחק. שני התפריטים הינם מחלקות פרטיות של ה frame שמשומשות כמשתנים בתוך ה-frame והמשחק הינו מחלקה מסוג JPanel עצמאית. ניסיתי לשחק עם ה setFoucseable אך ללא כל תועלת בסופו של דבר עלי למזער את החלון ולפתוח אותו עוד פעם כדי שה-KeyListener יגיב. אם יש צורך אני יעלה קוד אבל הייתי מעדיף …

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by rk666,

אני צריך לעשות בC# מין תוכנה דומה לצייר, אך מונחת עצמים. כרגע כל מה שאני יכול (ויודע) לעשות זה לצייר ריבוע, אליפסה, ומה שקיים בשפה שם, כולל לשנות צבע וכאלה אבל יש לי בעיה, כרגע אני יכול לצייר לך אובייקט אחד כל פעם. אני צריך לעשות איכשהו בעזרת רשימה מקושרת וקלאסים של למשל מלבן, (וכנראה גם איזה קלאס אבסטרקטי של "צורה") לשמור את הנתונים של כל מלבן אני כבר שובר את הראש כמה שעות ועדיין אין לי מושג. יש למישהו רעיון איך לשעות דבר כזה?

• 36 תגובות
    • 7.6k צפיות
  23. Started by asafm,

איך אני מצליב נתונים באותה שורה בטבלה

24. Started by silverblue,

למי שמכיר את תוכנת ה TASM ומתמצא בנושא של אסמבלר ... אני צריך לבצע מיון איך אני עושה זאת ? דוגמא : יש לי מספרים נתונים מכתובת X עד כתובת Y נגיד כל מספר בגדול בית אחד (8 סיביות) אני צריך למיין את המספרים מקטן לגדול איך אני עושה זאת למישהו יש רעיון ? אני צריך את זה די דחוף אז אם מישהו יודע בבקשה שיכתוב כאן תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by moo2004,

היי, אני רוצה לכתוב איזה Batch שירוץ לי פעם ביום (או איך שאני אקבע ב Scheduled Tasks) ויעשה את הדברים הבאים: *יבדוק כמה מקופ פנוי יש לי בכונן? *ישווה את כמות המקום הפנוי הנוכחית לכמות שהייתה אתמול או היום (אני אכניס את כמות הנפח הפנוי שהייתה). אני יודע שאם מריצים את הפקודה DIR אז בתחתית רשום ה Free Space. אני לא יודע איך אני מייצא רק את החלק הזה של הפלט (הפלט של Dir מביא עוד דברים פרט ל Free Space) לקובץ טקסט ו... איך אני משווה בין שני הערכים?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.