עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Arkan Saeed,

שלום לכולם אני חדש פה, מישהו יכול לעזור בפייתון ? תודה

2. זו שאלה ממבחן,אשמח להסבר מפורט לפי שלבים אני איך עובד האלגוריתם סרט נע. תודה לעונים מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shay01,

חברים מישהו שיכול לעזור בפתרון השאלה המצורפת ? קצת הסתבכתי עם עצמי . תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mc_elad,

הי חברים אני מתחיל את דרכי בשפת המתלב השמח לעזרה איך לפתור את השאלה שבתמונה שצירפתי (לא הצלחתי להיעזר ב HELP )

5. שלום לכולם (פעם ראשונה שלי פה, אני מתכנת מתחיל בJAVA ופה נראה לי פורום חי מספיק כדי לשאול שאלה כזו) אחרי שיצרתי קוד באקליפס אני רוצה לתעד אותו לקובץ גאווה דוק כשאני מבצע את הפעולה באקליפס הוא נותן לי הודעת שגיאה שזה תוכנה Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, ‏‏%1 אינו חוקי ביישום Win32‏ Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, ‏‏%1 אינו חוקי ביישום Win32‏ כמובן שחיפשתי שאינטרנט לפני זה ומצאתי כמה עם הבעיה הזו בארץ ובחול אבל לא מצאתי פתרון מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום פה ותודה מראש על העזרה

6. Started by Yasminbr,

היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .

7. Started by Omer Michleviz,

היי, יש לי בעיה עם העברת מטריצה לפונקציה ב C.הפונקציה אמורה לקבל תו כמות שורות,עמודות ותו לחיפוש ולבדוק כמה תווים זהים יש במטריצה. אשמח לקבל הכוונה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include "src2.h" #include <time.h> //--------------------// void main() { int base=5; int arr [] = { 1, 2, 3, 4, 5, 6 }; char mat[][3] = { { 'A', 'a', 'a' }, { 'a', 'A', 'A' } }; int size,result; size= sizeof(arr) / sizeof(arr[0]); srand(time(NULL)); base = rand() % 10 + 1; printTriangle(base); result = matrix((char *)mat, 2, 3, 'A'); printf("Thae array is: %d\n", result); result=naturalOrder(arr, size); printf("Thae array is: %d\n", result)…

8. Started by Darya,

היי, יש לי שאלה לגבי פונקציה המקבלת מספר ומחזירה את המספר ההפוך, כלומר מספר חדש שבו הספרות בסדר ההפוך. :(def reverse_num(num את פקודת הreverse אני לא יכולה לבצע על int, באיזו דרך אחרת אני יכולה להשתמש? תודה:)

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  9. שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 99_tal,

היי, יש לי שאלה כזו- נתונה לי מטריצה מסוג char בגודל 4X4. נתונה לי גם פונקציה ( bool isWord(char* s ובה יש את כול המילים שניתן ליצור מהתווים שבמטריצה. אני צריכה לעבור על המטריצה ובכול פעם לשלוח לפונקציה מילה אפשרית, אם זו אכן מילה אז להדפיס אותה ולבסוף להחזיר את מספר המילים התקינות שהדפסתי. ישנה מגבלה- אסור לעבור על המטריצה כאשר חוצים את הקו הדימיוני בעת המעבר עליה (מותר ללכת ימינה, שמאלה, למעלה, למטה אבל אסור לחצות את הקו הדימיוני) ניסיתי קודם כול לכתוב את הפונקציה ללא המגבלה- בעזרת רקורסיה. משום מה אני לא מצליחה לבצע זאת.(מקבלת הודעות שגיאה לא מובנות) אני ממש אשמח לעזרה יש לציין שרק עכשיו התחלתי ללמוד את השפה ואני עוד לא בקיאה כ"כ.... …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. אני מחפשת אתר ללימוד שפת c אין לי מושג למה אבל האתרים שראיתי לא מציעים לימוד מטריצות

12. Started by אליאנה שאול,

שוקלת ללמוד Angular מה אתם חושבים? האם אפשר ללמוד את זה בבית לבד או שעדיף לקחת קורס מקצועי? אשמח לשמוע רעיונות נוספים שיכולים לדעתכם לשדרג את העבודה שלי בתחום הפריימוורקינג. תודה צ'או

13. Started by Omer Michleviz,

אין לי כל כך מושג אותם..אשמח לעזרה..

14. Started by aviv00,

זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה

15. Started by AVISHATZ,

היי אני לומד לבד שפת c ואני כבר יודע לכתוב שורות קוד השאלה שלי איך אני מפתח מהשפה משהו מעבר לשורות קוד למשל אם אני כותב קוד לרשימת תלמידים שמחשב ממוצע ציונים וכדו איך אני עושה מזה ישום שאני אוכל להשתמש בו על כל מחשב?

16. Started by רון88,

התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eido300,

מישהו מכיר דרך לעשות זיהוי דיבור בc# בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לבנות רשימה שכול פעם אוכל להכניס אליה אובייקט מסויים והיא תדע לשרשר וולהכניס בהתאם . עכשיו הרשימה צריכה להיות רשימה של מצביעים על אובייקטים כדי שאוכל כול פעם לגשת לשדה של אובייקט מתוך הרשימה . אשמח להסבר איך לעשות זאת בעזרת קוד זה .. תודה .

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  19. Started by bagtoshop,

צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by waseemrkab,

שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by elik56,

אהלן. לאחר כמה שורות קוד והרצה של התוכנה, לפתע פשוט לא ניתן להריץ יותר והחץ הירוק חסום. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by best view,

אהלן, תרגיל יעילות ממבחן. הצלחתי לפתור בסיבוכיות זמן (O(n. הבוחן הוריד לי 17 נקודות מתוך 25. רשם שיש אפשרות לפתור ב(O(logn. הקוד שלי הועבר למחשב איכשהו ורץ תקין. האם יש פיתרון בסיבוכיות זמן (O(logn? יש על מה לערער?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by elik56,

שלום. התקנתי visual studio express ,והוא עושה לי שגיאה כזאת בהרצה פשוטה. תודה רבה

24. שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה

25. סיימתי תואר ראשון בכלכלה, ואני שוקל ללמוד תכנות. אין לי בעיה ללמוד לבד, ואני רואה שיש המון חומר באינטרנט. השאלה שלי היא האם יש "מכללה" שידועה כאחת איכותית שההספק איתה יהיה גבוה? שמעתי שיש כמה שמאפשרות לבוגרי תואר ראשון לימוד אינטנסיבי של כמה חודשים. מישהו התנסה/מכיר אנשים שהתנסו? יודע להמליץ או לא להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים