עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by intel suck,

אני שולח נתונים מטופס לטבלת אקסס עד עכשיו זה תמיד עבד פתאום היום אני מקבל הודעת שגיאה Microsoft JET Database Engine (0x80040E07) Data type mismatch in criteria expression. /shirionsite/insert.asp, line 28 מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. Started by barp12,

יש דרך לפרק מספר לספרת היחידות והעשרות למשל 69 אז להפוך את זה ל 60 9 ?

3. Started by bdoron,

יצא לי להיות בראיון עבודה מזמן וסתם חשבתי על מה שעברתי שם, הייתי צריך להכניס טבלה מהdb לתוך gridview ובשדה של הstatus יש שלושה מצבים, on,off,pause והיא רצתה שבמקום on יהיה נורית ירוקה off נורית אדומה וpause נורית כתומה, עשיתי את זה עם הפונקציה של הgridview בשם onRowDataBound , את הראיון לצערי לא עברתי אבל קבלתי תשובה שנאמר לי שמישהו עשה יותר טוב, לא יודע אם זה אמת או שקר מה שכן אכפת לי זה האם אפשר לעשות את זה בצורה שונה המטרה שלי היא ללמוד , אם למשל אומרים לי כמו שהיא אמרה, להציב איזה אובייקט או לא יודע מה בתוך שדה בהתאם לתוכן של השדה , איך אני עושה את זה? האם יש דרך אחרת מהפונקציה onRowDataBound ועל ידי switch פשוט שבודק את התוכן? אשמח לייעוץ כי הרי הרבה חברות מבקשות ל…

4. Started by fire121,

שלום חברים, אני ממש מתלבט בין מספר אופציות ואשמח לעצתכם. המטרה הסופית היא לעבוד בחברה מסודרת ולעסוק בפיתוח תוכנה. 1. לעשות קורס מקצועי בפיתוח תוכנה במכללת סלע(22 חודשים), או קורס מקצועי בפיתוח WEB בסביבת C# או בכלל JAVA - שניהם בג'ון ברייס, שניהם 10 חודשים. 2. לעשות תואר ראשון במדמ"ח - באוניברסיטה הפתוחה. 3. לעשות תואר ראשון במכללה. כאשר על הפרק יש את האקדמית ת"א יפו או HIT בחולון. הרקע: בן 29, בקבע במשרה מלאה++(08:30-19:/20:00), מתחתן בסוף שנה. בוגר תואר ראשון בלוגיסטיקה וכלכלה מבר אילן(85) ותואר שני במנהל עסקים מבן גוריון(91). פסיכומטרי 585, בגרויות 15 יח"ל הנדסת תוכנה, 4 יח"ל מתמטיקה עם ציון 92. 5 יח"ל אנגלית. יכול למשוך את השירות בקבע עוד שנה+ על מנת לא לחפש עבודה אחר…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. כשרושמים שם של משתנה בסוגריים מרובעים, לדוגמה: [MOV EBX, [Parameter לאחר הפעולה האוגר EBX יכיל את הכתובת של Parameter או את הערך שהמשתנה מכיל?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by rimaliv,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  7. שלום לכולם, אני התחלתי להתעניין ב-JAVA ואני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בקוד שכתבתי ב-JAVA בתור תוכנה פעילה ועצמאית (קובץ EXE או משהו כזה....), אני משתמש לכתיבה והרצת קוד בתוכנה Eclipse. נ.ב. אני מחפש גם אתרים ללימוד ותרגול JAVA, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Paci,

כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by master whilee,

אני בונה כל מיני מעגלים באלקטרוניקה, שמתחברים למחשב דרך הLPT. אני בונה תוכנות ששולטות עליהם בשפת C, עם הקומפיילר של Borland לDOS שנקרא Turbo C++. אם בונים תוכנות ששולחות מידע לפורט, על ידי הפקודה outportb בWIN98, אין כל בעיה, אבל בXP, לא ניתן לגשת לפורטים באופן עצמאי. השאלה שלי היא האם יש דרך בה ניתן בכל זאת לגשת לפורט של הLPT כתובת 0x378, דרך הXP. תודה רבה מראש. בטעות שמתי את הת'רד בפורום הלא נכון. התכוונתי לשים אותו בפורום אלקטרוניקה ומודינג... אבקש להעביר אותו לשם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום הנכון, הבעייה היא לא עם C++ אלא עם הסביבת עבודה... אז ככה, יש לי קובץ header בשם Tokenizer.h, בצד שמאל יש לי את רשימת הקבצים שיש בפרוייקט שלי, לחיצה על Tokenizer.h פותחת לי טאב חדש בשם Tokenizer.h שבו אני יכול לשנות את הקוד... כידוע לכם (אני מניח), כשמקמפלים קוד הקומפיילר עושה link בין הקבצים, בין היתר, כמובן, בין הקובץ header לקובץ cpp הבעייה היא שאצלי הוא עושה לינק בין קובץ בשם tokenizer.h לקובץ Tokenizer.cpp (ההבדל היחיד בין 2 קבצי הheader שציינתי הוא שאחד מתחיל באות קטנה ואחד באות גדולה) אני לא מוצא שום קובץ בשם tokenizer.h, ולא עשיתי include בשום מקום לקובץ בשם tokenizer.h, הוא לא מופיע לי ברשימת הקבצים של התוכנית, הוא לא מופיע בתיקייה של הפרוייק…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. Started by Eviljelly,

שאלה ראשונה , define# רץ לפני הקומפיילר ולכן טוב רק בקובץ שבו הוא נכתב נכון ? לדוגמא אם אני מגדיר בקובץ א define ובקובץ ב עושה include לקובץ א זה לא ישפיע על התוכן של קובץ ב (כמובן שקובץ א הוא header) יש לי פשוט כמה define זהים בקבצים שונים ואני רוצה לאחד אותם (מסיבות מובנות) ורוצה לבדוק אם זה אפשרי .. שאלה שניה (לא בטוח שאני שולט בכל המושגים). אני מנסה להגדיר קישור בין תהליכים באמצעות קטע הקוד הבא : struct sockaddr_un ServerUNIXstream; ServerUNIXstream.sun_family=AF_UNIX; ServerUNIXstream.sun_path="/user/workplace/socket1"; SocketID[2]=socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM,0); וכל הזמן מקבל שגיאות קומפילציה על הניסיון להגדיר את ה path . ניסיתי ליצור משתנים מכל הסוגים (char[…

12. Started by fire121,

שלום חברים, אני ממש מתלבט בין מספר אופציות ואשמח לעצתכם. המטרה הסופית היא לעבוד בחברה מסודרת ולעסוק בפיתוח תוכנה. 1. לעשות קורס מקצועי בפיתוח תוכנה במכללת סלע(22 חודשים), או קורס מקצועי בפיתוח WEB בסביבת C# או בכלל JAVA - שניהם בג'ון ברייס, שניהם 10 חודשים. 2. לעשות תואר ראשון במדמ"ח - באוניברסיטה הפתוחה. 3. לעשות תואר ראשון במכללה. כאשר על הפרק יש את האקדמית ת"א יפו או HIT בחולון. הרקע: בן 29, בקבע במשרה מלאה++(08:30-19:/20:00), מתחתן בסוף שנה. בוגר תואר ראשון בלוגיסטיקה וכלכלה מבר אילן(85) ותואר שני במנהל עסקים מבן גוריון(91). פסיכומטרי 585, בגרויות 15 יח"ל הנדסת תוכנה, 4 יח"ל מתמטיקה עם ציון 92. 5 יח"ל אנגלית. יכול למשוך את השירות בקבע עוד שנה+ על מנת לא לחפש עבודה אחר…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. Started by -neo-,

שלום, אני מחפש סביבה טובה וחינמית ל- C++ (חדש בסי, אבל תכנתתי פעם ב-vb)........ וגם אם אפשר איזה אתר עם מדריכים טובים............ תודה רבה לעוזר!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by joni,

החלטתי שאני רוצה ללמוד תיכנות ואני רוצה עשות את זה בקורסים , הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחפש , ניסית במכון סיוון אבל אין שם לגילאים 14-15 אז אם מישהו יודע או יכול למצוא לי זה יהיה מצויין .. כמו כן אני גם מחפש קורססים באלקטרוניקה אזז אם תכלו לענות ליגם על זה ... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by gevAA,

זה אפשרי לקלוט ככה ב Applet? כי באפליקשן הצלחתי וב Applet לא..ואם כן אפשר תקוד:] [אני בעצם מתכוןן לריבוע הזה שמכניסים אליו תקלט]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  16. Started by rbu99fm,

מחפש מדריך ל- VB Scripts?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by מושיקו1,

שלום. אשמח לעזרה במימוש הקוד הבא: ישנה מערכת תאורה שמכילה n נורות שמסודרות בשורה אחת ליד השניה. כל נורה יכולה להיות באחד משני מצבים – דולקת או כבויה. הנורות מחוברות בניהן כך שאם משנים את המצב של נורה במקום ה-i אזי גם המצב בנורות במקומות i-1 ו- i+1 משתנה. אני צריך לייצג את הנורות במערך של משתנים בוליאנים, כאשר true מייצג נורה דולקת ו-false מייצג נורה כבויה. השיטה הבאה מקבלת כפרמטרים שני מערכים בוליאנים באותו הגודל שמייצגים מצב של נורות כמתואר בתחילת השאלה. השיטה צריכה להחזיר true אם ניתן ברצף פעולות כלשהו להעביר את הנורות מהמצב from למצב to. אם אין אפשרות כזאת, השיטה תחזיר false. public class Backtracking { Backtracking b = new Backtracking(); public boolean isSwitch…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by BTA,

היי אני חדש כאן יש לי שאלה בקשר לThread Local Storage , מהו? ומה תפקידו? האם הוא TLS TABLE שנמצא בDirectory data דבPE? בתודה: BTA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Roni Singler,

אני מחפשת מישהו שיכול לעלות קוד מגיטהאב, מגרסה ישנה של מטלב ולהמיר אותו לגרסה חדשה או להעלות אותו לגרסה ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by dany_tab,

הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. Started by jenny0092,

שלום, התבקשנו לכתוב תוכנית באסמבלי שמדיפסה מספרים מושלמים: מספר שלם חסר סימן נקרא מספר מושלם אם הוא שווה לסכום כל מחלקיו.לדוגמא 6 ו-28 הם שני המספרים המושלמים הראשונים: 6 = 1 +2 + 3 28 = 1 + 2+ 4+ 7 + 14 שים לב שיש הבדל בין המחלקים של מספר והפירוק שלו לגורמים.למשל עבור 28, הפירוק שלו לגורמים זה 7*4 אבל קבוצת המחלקים שלו הם הקבוצה {1,2,4,7,14}עליך לכתוב תוכנית הבודקת את כל המספרים מ-2 עד 65535 אם הם מושלמים ומדפיסה את המספרים שמתגלים כמושלמים.הנה התוכנית שכתבתי אבל כשאני מריצה את התוכנית אני מקבלת הודעת שגיאה : DIVIDE OFERFLOWמישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה רבה .STACK 100h .DATA SUM DW 1 NUM DW 2 HALF DW ? TWO DW 2 STRING DB 'xxxxx is perfect',13,10,'$' T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by laskos,

רציתי לדעת בבקשה אם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל איך אני משנה את סוג הפונטים לעיברית ??? מדובר בתוכנת מקרומדיה לעריכת אתרי אינטרנט או לחילופין...באיזה תוכנה אני יכול לעלות אתר לאינטרנט בעיברית ??? כנסו ובקרו ברעיון מגניב לאתר אינטרנט אתר הבית שלי ... http://www.laskos.netfirms.com/mainpage.htm

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  25. Started by GNR,

לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.